Amin canım . keşke hicbir anne evladıyla sınanmasa dünyanın kanunu bu elimizden bişey gelmiyor. Hayırlısı böyleymiş bizler bilemiyoruz hayrı şerri.Yeni yaşını kutluyorum birdahaki yeni yaşında kucağında bebeğin olsun inşallah bunun için can-ı gönülden dua ediyorum.ikinco kaybın galiba arkadaşım gerekli testlerini yaptır pıhtılaşma falan varsa birdaha aynı şeyleri yaşama.sende Allaha emanet ol.Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Bugn kan verdm gerekli tüm testler için umarım kötü bişey çıkmaz biz çok umutluydk bu sefer eşim de bende pek iyi bi gün geçirmedk allah hayırlısını nasip etsn kinseye yaşatmasnAmin canım . keşke hicbir anne evladıyla sınanmasa dünyanın kanunu bu elimizden bişey gelmiyor. Hayırlısı böyleymiş bizler bilemiyoruz hayrı şerri.Yeni yaşını kutluyorum birdahaki yeni yaşında kucağında bebeğin olsun inşallah bunun için can-ı gönülden dua ediyorum.ikinco kaybın galiba arkadaşım gerekli testlerini yaptır pıhtılaşma falan varsa birdaha aynı şeyleri yaşama.sende Allaha emanet ol.
cumartesi günü görünür dedi bakalım gidicez nasipse. Adet olacakmışım gibi ağrı oluyo ara ara sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum doktor normal olduğunu kanama olursa ihmal etme gel dedi.
Hayır canım yarın gidecegim inşallah benim şiddetli baş ağrım var gideceğim ilaç icecegim duruma goreAslında sat 7 Eylül ama korunmadan ilişki tarihi 30 Eylül. Ondan sat ı bir hafta ileri girdim hamilelik takvimime. Kese ile kalp atışını birlikte görmek istiyorum. Erkenden gidip strese sokmak istemiyorum kendimi. Ani bir sancı kanama falan olmadığı sürece haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum:) Sen gittin mi?
Ayyy valla ben de diyorum benim de karnım büyüyecek miKeşke haftalarda su gibi akıp gitse kucağımıza alsak sağlıkla
Evet alttakinde gördüm. İkisi de farklı zamanda mı yapıldı testlerin? Hergün tekrarla gittikçe belirginleşirKızlar daha net dimi yine 5 dk olmadan cikti
Yukarıdaki dün aslında o da şöyleydi kuruyunca ince çizgi kaldı ve kuru idrar birikti üstünde galiba alttaki de bugün yarın doktora gideceğim ikinci de de görürsem gideyim dedimEvet alttakinde gördüm. İkisi de farklı zamanda mı yapıldı testlerin? Hergün tekrarla gittikçe belirginleşir
He ya bende 4.aya ışınlanmak istiyorumAyyy valla ben de diyorum benim de karnım büyüyecek mişu 1. Trimesterı atlatmak istiyorum artık hiç tadım tuzum yok
Valla ben görüyorum. Bak sana kendi yaptığım testleri yüklüyorum. İlk bata 4 gün kala yapmıştım. -4 demek bata 4 var demekYukarıdaki dün aslında o da şöyleydi kuruyunca ince çizgi kaldı ve kuru idrar birikti üstünde galiba alttaki de bugün yarın doktora gideceğim ikinci de de görürsem gideyim dedim
İnşallah canım benim tutunmuştur kuzucuğun sana. Hiç korkma annesiHe ya bende 4.aya ışınlanmak istiyorum10 gün sonra gidicem kalbini dinlemeye kuzumun inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bana
Bende böyle yapmayi dusunuyorum da 3 tane testim vardı 2 sini yaptim artık bide regl ime gecikince yaparım tam net çift çizgi görmek için tabi inşallah hamileyimdir deValla ben görüyorum. Bak sana kendi yaptığım testleri yüklüyorum. İlk bata 4 gün kala yapmıştım. -4 demek bata 4 var demek Eki Görüntüle 2198932
Allah sabır versin canım inş tez zamanda sağlıkla kendi çocuğunu kucağına almayı nasip etsin rabbimSelam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Canım Öncelikle çok geçmiş olsun 2 düşüğün olduğu için artık araştırılması lazım ama ne mutlu ki hamile kalabiliyorsun. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik diliyorum canım sanaSelam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
bu sefer korkmuyorum canım çünkü bir sorun olduğu az çok insanın içine doğuyor önceki düşüğümde hep böyle ayy bişey oldu kesin bişey oldu diye dolanıyodum ve yüzüm rengim soluktu kendimde değildim şükür şimdi iyiyim tü tü tü maşallah kendi nazarımdamİnşallah canım benim tutunmuştur kuzucuğun sana. Hiç korkma annesi
4Kızlar bir şey soracağım kanaması olanlar hangi haftada kanaması olduğunu yazabilir mi Çünkü internetteki videolar da bir şey izledim bir doktor hamileliğin 6 ve 7 haftalarında kanama olmasının normal olduğunu anlatıyordu
canım kaç haftalıktı bebeğin bende 2 ay önce bir düşük yaşadım çok üzülmüştüm ama şimdi gene hamileyim düşükten sonra daha kolay hamile kalınırmış rahim temiz olduğu içinİyiki varsınız hepiniz kinseye paylaşamadm sizle paylaştım şimdi rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsn
iraz daha netti ama tam belli değildi silikti benim de. silik olunca kan verdim 525 çıktı3 gün kala testin nasıldı canim bundan net miydi
hamileliğin tadını çıkarmak güzel hele çalışmıyorsan harika birşeyHaa evet valla iyi dayandımama bende cumartesi günü söylicek gibiyim annem haftaya taşıncak çünkü ben hiç bişey yapamıcam üstüme gelcek en iyisi söylemek oturturlar beni hiç bişey yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?