2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Emzik isterse emiyor zaten tamamen bebegin keyfi ile alakali.emzik tuttugunda ise memeyi birakmaz cunku bos emdigi birsey icin mamasindan vazgcemeyecektir : )
Zeytinyagi asidik bir yag ben onermem kafasinda konak oldu kizimin ona bile bir defa hindistan cevizi yagi sürmüştüm bole bilinmiyordu bile o zamanlar biraz yumusadi taradim bir daha olmadi.

Aynen öyle canım bence tek çocuk ideal :):) ama ilerde fikrim değişirse ozmn düşünürüm ama asla yakın yaş aralıgında istemiyorum beraber büyüsünler mantıgı pek bana göre değil o yuzden aynı özeni ister istemez gösteremiyor oluruz çünkü :)

victoryvivi ödem olunca,tansiyon yüksek çıkınca ve protein olunca gebelik zehirlenmesi diyorlar.onun dışında duymadım erken doğum belirtisi olduğunu

Çok haklısın canım çok şükür nasip etti Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İNŞAALLAH sağlıkla doğarlar ikinciyi de düşünürüz yine

Bende öyle aklima geldikçe yapiyorum yuruyuslrimi aksatmamaya calisiyorum platese nefese son zamanlar agirlik veririm yürüyüş zorlasiyor çünkü:))
Yapmıyorum canım ama pilates topu alıcam yapmaya başlıcam pek düzenli bişey yapma huyum yoktur ama yapsam iyi olucak

Hepsi buradadan bakmistim calipsonun yorumlari guzeldi. Kumasi begenilmis ozellikle. Su an yasadigim yerde gorebilecegim bir yer yok. Iki hafta sonra ankarada bakicam nasilmis diye. Buyuk ihtimalle calipsoyu alirim..
Bende civil ve e bebege bi bakicam eğer varsa büyük ihtimalle bende calipso alirim bakinca yazar misin canim buraya beğenip beğenmediğini

Borlu yerli mali deterjan aldım.
Mühendisinoglu sayfası öneriyordu.
Gitmwdigim için bir sey kaybetmemisim demek ki : ))
Dalin ürünlerini önermiyor zaten,iyi etmişsin almamakla

Aynen öylede umarım bi kazaya kurban gitmeyiz bu yüzden şimdiden düşünüyorum işte korunma yöntemlerini

Bekleyeceğiz yapacak birşey yoK
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

İnsAllah ya bi ara bende ya sezeryan ya normal doğurmuş oluyodum bu ara dusunmekten uyuyamadigimdan rüya goremiyorum
Bide benimki normal doğuma uygun durmuyomuş sırtı soldaymış sağda olması gerekiyomuş doktor eğer dönmezse zor olur dedi inşallah döner dönmezse eğer normal için ısrar edermiyim inan bilmiyorum doktorun zor olur demesi düşündürüyo beni

Kızlar selam
İdrarında protein çıkan oldu mu ?
Bende çıktı doktor erken doğumu önleyici ilaç baslattı
Süreklı bırseyler çıkıyor
Canim senin suyunda sizma oldugu icin normal protein cikmasi. Tansiyonunu surekli olc ve haftalik takibe git mutlaka. Bir arkadasiminda boyle olmustu sonradan duzeldi 38. Haftada dogum yapti. Dinlendi surekli.

Canim senin suyunda sizma oldugu icin normal protein cikmasi. Tansiyonunu surekli olc ve haftalik takibe git mutlaka. Bir arkadasiminda boyle olmustu sonradan duzeldi 38. Haftada dogum yapti. Dinlendi surekli.
Öyle mi diyorsun
10 günde bir çağırıyor doktorum
İnsallah ben de 38 leri görürüm
Yeşimlerime de dikkat ediyorum
İnsallah düzelir çok sağol

Bayadır takip ettiğim bir bebek yağı vardı mühendisinoğlu ve hesabını bilen anne sayfalarında %50 indirim kodu yayınlanmış kargo bedava iki adet yağı 74 liraya aldım market markalarıyla aynı fiyata nerdeyse dilerseniz inceleyin ihtiyacınız varsa :) benim ailem zeytinci kendi yağımızı yapıyoruz ama asit durumundan dolayı çekiniyorum bu marka içilebilir bile demiş o kadar iddialı umarım iyidir :)

Bende civil ve e bebege bi bakicam eğer varsa büyük ihtimalle bende calipso alirim bakinca yazar misin canim buraya beğenip beğenmediğini
Yazarim canim bikac gun sonra ankaradayim zaten. Baska model begenirsem de yazarim buraya. Daha fazla agirlasmadan artik almam gerek..

Canım indirim kodunu göremedim ama sen söyleyebilirmisin?

Öyle mi diyorsun
10 günde bir çağırıyor doktorum
İnsallah ben de 38 leri görürüm
Yeşimlerime de dikkat ediyorum
İnsallah düzelir çok sağol
Bazen sebepsiz yere vucutta yapiyor bunlari fazla suyu atiyormus. Ciger gelistiricinide vurunduysan korkma zaten hersey olacagina variyor. Ne kadar uzatabilirsen haftasini okadar iyi kritik zamanlari gectik sayilir. Stres yapma. Insallah saglikla gelcek.. maden suyu ve suyu bol tuket

Evet cuma günü vuruldum
O bebeğin gelişimine katkı saplayan iğne mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…