Emzik isterse emiyor zaten tamamen bebegin keyfi ile alakali.emzik tuttugunda ise memeyi birakmaz cunku bos emdigi birsey icin mamasindan vazgcemeyecektir : )Merhaba kızlar aklıma takılan bir kaç sorum var :)) tecrübesiz olunca bir de herkes bir şey diyor sizler ne düşünüyorsunuz bakalim .
Emzik meselesi bazısı hemen ver çok rahat bebek memede uyumaz seni rehin almaz çok rahat edersin diyor
Bazısı emzige alışırsa meme yi bırakır emmez kesinlikle ve geç konuşur falan diyor
Araştıran tecrübeli anneler sizin fikirleriniz neler .
Bir de bebekleri banyodan sonra organik zeytin yağı ile masaj yapın vücudunun nem dengesi bozulmasın diyorlar zeytin yağı kullansam sıkıntı olur mu
Aynen öyle canım bence tek çocuk ideal :):) ama ilerde fikrim değişirse ozmn düşünürüm ama asla yakın yaş aralıgında istemiyorum beraber büyüsünler mantıgı pek bana göre değil o yuzden aynı özeni ister istemez gösteremiyor oluruz çünkü :)Evet canım eşimde mesela 4 yaşına kadar konuşamamış onunda kardeşiyle 2 yaş var arasında belkide bu yüzden konuşamadı sürekli kardeşini ısırırmış aslında hiç kıskanç veya sinirli değildir ama çocukluk sanırım. Kardeşte aslında çok özel olmasada sıkıntı en iyisi ne zaman karar verip kendimizi hazır hissedersek o zaman olması ☺
Çok haklısın canım çok şükür nasip etti Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İNŞAALLAH sağlıkla doğarlar ikinciyi de düşünürüz yineAnladım canım iyi tarafindan bakarsak bebeğin oldu çok şanslisin bunun için ve korunma derdin yok.. Sağlıkli olsunlar da bu zamanda herşeyini dört dörtlük yapmaya kalsak tek çocuğa ancak yeteriz zaten maddi manevi hayat zor..
Yapmıyorum canım ama pilates topu alıcam yapmaya başlıcam pek düzenli bişey yapma huyum yoktur ama yapsam iyi olucak
Bende civil ve e bebege bi bakicam eğer varsa büyük ihtimalle bende calipso alirim bakinca yazar misin canim buraya beğenip beğenmediğiniHepsi buradadan bakmistim calipsonun yorumlari guzeldi. Kumasi begenilmis ozellikle. Su an yasadigim yerde gorebilecegim bir yer yok. Iki hafta sonra ankarada bakicam nasilmis diye. Buyuk ihtimalle calipsoyu alirim..
Borlu yerli mali deterjan aldım.Bu ikisi vardı en çok uni babynin emzik temizleyicisi için gittim. Baya bi dalin ürünü vardı ama dalin kullanmıcağım için bakmadım bile. Bide jenny wily mi ne varya bimin bez markası onun granül sabunu vardı ama nasıldır diye tereddüt ettim bilmediğim bi marka olunca
Aynen öylede umarım bi kazaya kurban gitmeyizAynen öyle canım bence tek çocuk ideal :):) ama ilerde fikrim değişirse ozmn düşünürüm ama asla yakın yaş aralıgında istemiyorum beraber büyüsünler mantıgı pek bana göre değil o yuzden aynı özeni ister istemez gösteremiyor oluruz çünkü :)
Bekleyeceğiz yapacak birşey yoKYaa senin bebiş aceleci çıktı desene kıyamam. Çıkan olmuştu erken doğum belirtisimiymiş ilk defa duydum inşallah öyle bişey olmaz canım ama şöyle diyim doktorlar çoğu şeye erken doğum belirti diyebiliyolar sanırım dikkatli olmamız için. Bende kasılma vardı öyle demişti, enfenksiyon çıktı idrarda erken doğum belirtisi dedi en son göğsümden süt geliyo dedim sıkma sakın erken doğum belirtisidir dedi
Bende de protein varmış iste idrardavictoryvivi ödem olunca,tansiyon yüksek çıkınca ve protein olunca gebelik zehirlenmesi diyorlar.onun dışında duymadım erken doğum belirtisi olduğunu
Evet inşallah kolaylıkla doğum yaparız rüyalarıma giriyor bu aralar doğumBende öyle aklima geldikçe yapiyorum yuruyuslrimi aksatmamaya calisiyorum platese nefese son zamanlar agirlik veririm yürüyüş zorlasiyor çünkü:))
İnsAllah ya bi ara bende ya sezeryan ya normal doğurmuş oluyodum bu ara dusunmekten uyuyamadigimdan rüya goremiyorumEvet inşallah kolaylıkla doğum yaparız rüyalarıma giriyor bu aralar doğum
Bide benimki normal doğuma uygun durmuyomuş sırtı soldaymış sağda olması gerekiyomuş doktor eğer dönmezse zor olur dedi inşallah döner dönmezse eğer normal için ısrar edermiyim inan bilmiyorum doktorun zor olur demesi düşündürüyo beniİnsAllah ya bi ara bende ya sezeryan ya normal doğurmuş oluyodum bu ara dusunmekten uyuyamadigimdan rüya goremiyorum
Canim senin suyunda sizma oldugu icin normal protein cikmasi. Tansiyonunu surekli olc ve haftalik takibe git mutlaka. Bir arkadasiminda boyle olmustu sonradan duzeldi 38. Haftada dogum yapti. Dinlendi surekli.Kızlar selam
İdrarında protein çıkan oldu mu ?
Bende çıktı doktor erken doğumu önleyici ilaç baslattı
Süreklı bırseyler çıkıyor
Öyle mi diyorsunCanim senin suyunda sizma oldugu icin normal protein cikmasi. Tansiyonunu surekli olc ve haftalik takibe git mutlaka. Bir arkadasiminda boyle olmustu sonradan duzeldi 38. Haftada dogum yapti. Dinlendi surekli.
Yazarim canim bikac gun sonra ankaradayim zaten. Baska model begenirsem de yazarim buraya. Daha fazla agirlasmadan artik almam gerek..Bende civil ve e bebege bi bakicam eğer varsa büyük ihtimalle bende calipso alirim bakinca yazar misin canim buraya beğenip beğenmediğini
Canım indirim kodunu göremedim ama sen söyleyebilirmisin?Bayadır takip ettiğim bir bebek yağı vardı mühendisinoğlu ve hesabını bilen anne sayfalarında %50 indirim kodu yayınlanmış kargo bedava iki adet yağı 74 liraya aldım market markalarıyla aynı fiyata nerdeyse dilerseniz inceleyin ihtiyacınız varsa :) benim ailem zeytinci kendi yağımızı yapıyoruz ama asit durumundan dolayı çekiniyorum bu marka içilebilir bile demiş o kadar iddialı umarım iyidir :)
Bazen sebepsiz yere vucutta yapiyor bunlari fazla suyu atiyormus. Ciger gelistiricinide vurunduysan korkma zaten hersey olacagina variyor. Ne kadar uzatabilirsen haftasini okadar iyi kritik zamanlari gectik sayilir. Stres yapma. Insallah saglikla gelcek.. maden suyu ve suyu bol tuketÖyle mi diyorsun
10 günde bir çağırıyor doktorum
İnsallah ben de 38 leri görürüm
Yeşimlerime de dikkat ediyorum
İnsallah düzelir çok sağol
Evet cuma günü vuruldumBazen sebepsiz yere vucutta yapiyor bunlari fazla suyu atiyormus. Ciger gelistiricinide vurunduysan korkma zaten hersey olacagina variyor. Ne kadar uzatabilirsen haftasini okadar iyi kritik zamanlari gectik sayilir. Stres yapma. Insallah saglikla gelcek.. maden suyu ve suyu bol tuket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?