2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
2 yılın üstüne aldık haberi allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. 4+5 diyor uygulamalar beta dün akşam 1300 çıktı keseyi henüz göremedik bugün gittim doktora

Hayırlı olsun günlerimiz aynıymış :) bir sonra ki randevuya ne zaman gidiceksin doktorun bişey dedi mi ?

Allah sabır versin canım, inşallah en kısa sürede daha sağlıklı bir bebiş için hamile olduğun haberini alırız...

Kizlar ya bana dua edin çok silik korkuyorum farklı durumlardan sanki daha net olması gerekiyor gibi içimde hep korku var

Kizlar ya bana dua edin çok silik korkuyorum farklı durumlardan sanki daha net olması gerekiyor gibi içimde hep korku var
farklı testlerle ve farklı zamanlarda tekrarladıysan çok silik bile çıksa bu pozitif değere işaret eder. tabi önemli olan kanda değerin katlanarak artması. sakin olmak çok zor biliyorum ama ne kadar az stres yaparsan o kadar iyi olur. umarım hayırlı haberler alırsın :)

canım benimde çok silikti ama kan testimde hamileliğimi kesin olarak öğrendim :)

Silik de olsa orda bi çizgi varsa çok büyük bi ihtimal hamilesindirr zatennn

Günaydın herkese

Arkadaşım ben bata 4 gün kala yaptım silik bile yoktu batı 2 gün geçti ozaman cıktı çizgi ilk çizgi gibi de net değil.umutsuzluluga kapılma hakkında hayırlısı olsun inşallah seninledir bebeşin

16 ekimde betam 1300 çıkmıştı doktor 1500ün üstünde kese görünür dedi. O yüzden yarın gidip önce sağlık ocağında beta baktırıcam cumartesi de uştrason kısmetse

benim 13 ekimde 190 cıktı sonrasında gitmedim iki hafta sonra gelin dediler direkt yeni olduğu için, ama hafta sonu bi daha acilden gidip test yaptırim dedğin gbi 1500 üzerine çıkarsa kontrole giderim.. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)

Arkadaşlar buradaki gebelik cetvelinin altında hergün farklı bişey mi yazıyo yoksa direkt haftaya göre genel şeyler mi yazıyo

Allah yardımcın olsun canım Allah sabır versin tez zamanda önce sağlığına sonra tekrar bebeğine kavuştursun inşallah...

canım devlet hastahanesinin acilindemi beta baktırıyosunuz

canım devlet hastahanesinin acilindemi beta baktırıyosunuz

Evet cnm bir kere gittim işte bakıp bakmadıklarından bile emin değildim ama hafta sonu olduğu için idrar testi de silik olunca yerimde duramamıştımm :)

Acilden direkt kadın doğuma da yönlendiriyorlarmış hatta 2 hafta sonra gel tekrar test yaptır burdan muayene ye gönderirim demişti bakalım bu gidişle bu hfta sonu tekrar giderim ben :):)

Canım kanama değilde tuvalette peçete de kırmızılık gördüm 4. Hafta başı falandı.
Canım içini serin tut. Git dra aklında soru kalmasın. Bence pozitif yine diyorum
Arkadaşlar buradaki gebelik cetvelinin altında hergün farklı bişey mi yazıyo yoksa direkt haftaya göre genel şeyler mi yazıyo
Evet her gün farklı şeyler yazıyor. Hatta çoğu tutuyor :) mesela dün benim takvimimde akıntın çoğalabilir diyordu. Aynen de öyle şu ara.

Ben Aydındayım buranın aciline gitsem hamilelik testi için geldim diye, beni kovalarlar:))) sen neredesin ve ne güzel acil drlarıymış bunlar. Ben de istiyorum:))

Ben reglimi bile bekleyememistim. Netten araştırdım muhtemel regl tarihinden 6 gün önce idrarda pozitif çıkan test var ben ondan almıştım silik de olsa çizgi göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…