2 yılın üstüne aldık haberi allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah. 4+5 diyor uygulamalar beta dün akşam 1300 çıktı keseyi henüz göremedik bugün gittim doktora
Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
Çok zor,yaşayan bilir..
bende doğum günümde kontrole gittiğimde öldüğünü öğrenmiştim.. Allah sabır versin kuzum ne diyeyim
farklı testlerle ve farklı zamanlarda tekrarladıysan çok silik bile çıksa bu pozitif değere işaret eder. tabi önemli olan kanda değerin katlanarak artması. sakin olmak çok zor biliyorum ama ne kadar az stres yaparsan o kadar iyi olur. umarım hayırlı haberler alırsın :)Kizlar ya bana dua edin çok silik korkuyorum farklı durumlardan sanki daha net olması gerekiyor gibi içimde hep korku var
Kizlar ya bana dua edin çok silik korkuyorum farklı durumlardan sanki daha net olması gerekiyor gibi içimde hep korku var
Dün gittik kese görünmedi cumartesi gel görünür muhtemelen dedi işte iple çekiyorum cumartesiyiHayırlı olsun günlerimiz aynıymış :) bir sonra ki randevuya ne zaman gidiceksin doktorun bişey dedi mi ?
Kizlar ya bana dua edin çok silik korkuyorum farklı durumlardan sanki daha net olması gerekiyor gibi içimde hep korku var
inşallahh görünür haberini bekliyorum mutlaka, randevumu dha öne cekerim sende görünürse :):)Dün gittik kese görünmedi cumartesi gel görünür muhtemelen dedi işte iple çekiyorum cumartesiyi
çok güzellmiş bende Ceyda Düvenci'nin youtube kanalını takip ediyorum hamileliğinde başlamış tavsiye ederim çok tatlııı ve güzel bilgiler veriyor :)Kızlar youtube da ebebek'in hazırladığı hafta hafta hamilelik videoları var bir izleyin çok duygulandım ben :)
16 ekimde betam 1300 çıkmıştı doktor 1500ün üstünde kese görünür dedi. O yüzden yarın gidip önce sağlık ocağında beta baktırıcam cumartesi de uştrason kısmetseinşallahh görünür haberini bekliyorum mutlaka, randevumu dha öne cekerim sende görünürse :):)
16 ekimde betam 1300 çıkmıştı doktor 1500ün üstünde kese görünür dedi. O yüzden yarın gidip önce sağlık ocağında beta baktırıcam cumartesi de uştrason kısmetse
Allah yardımcın olsun canım Allah sabır versin tez zamanda önce sağlığına sonra tekrar bebeğine kavuştursun inşallah...Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
canım devlet hastahanesinin acilindemi beta baktırıyosunuzbenim 13 ekimde 190 cıktı sonrasında gitmedim iki hafta sonra gelin dediler direkt yeni olduğu için, ama hafta sonu bi daha acilden gidip test yaptırim dedğin gbi 1500 üzerine çıkarsa kontrole giderim.. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
canım devlet hastahanesinin acilindemi beta baktırıyosunuz
Canım kanama değilde tuvalette peçete de kırmızılık gördüm 4. Hafta başı falandı.Kızlar bir şey soracağım kanaması olanlar hangi haftada kanaması olduğunu yazabilir mi Çünkü internetteki videolar da bir şey izledim bir doktor hamileliğin 6 ve 7 haftalarında kanama olmasının normal olduğunu anlatıyordu
Canım içini serin tut. Git dra aklında soru kalmasın. Bence pozitif yine diyorumKizlar ya bana dua edin çok silik korkuyorum farklı durumlardan sanki daha net olması gerekiyor gibi içimde hep korku var
Evet her gün farklı şeyler yazıyor. Hatta çoğu tutuyor :) mesela dün benim takvimimde akıntın çoğalabilir diyordu. Aynen de öyle şu ara.Arkadaşlar buradaki gebelik cetvelinin altında hergün farklı bişey mi yazıyo yoksa direkt haftaya göre genel şeyler mi yazıyo
Evet cnm bir kere gittim işte bakıp bakmadıklarından bile emin değildim ama hafta sonu olduğu için idrar testi de silik olunca yerimde duramamıştımm :)
Acilden direkt kadın doğuma da yönlendiriyorlarmış hatta 2 hafta sonra gel tekrar test yaptır burdan muayene ye gönderirim demişti bakalım bu gidişle bu hfta sonu tekrar giderim ben :):)
Ben reglimi bile bekleyememistim. Netten araştırdım muhtemel regl tarihinden 6 gün önce idrarda pozitif çıkan test var ben ondan almıştım silik de olsa çizgi göründüBende böyle yapmayi dusunuyorum da 3 tane testim vardı 2 sini yaptim artık bide regl ime gecikince yaparım tam net çift çizgi görmek için tabi inşallah hamileyimdir dekorkuyorum 2 yıldır çok uğraştım en son ameliyat ta oldum insallah sonunda meleğim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?