2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canım valla ben 2 paket 1 numara 2 pakette 2 numara aldım.. indirim görünce aldım.. inşallah uyum sıkıntısı olmaz.. her geçen gün artıyor fiyatlar
92 liktenmi aldın canım sende kutuların sayılarıda farklı olunca kafam karışıyo bitane dahamı 92lik alsam acaba indirimde görürsem

Kızlar bu aralar yalancı kasılma çok olurmuş benim sık sık bebek toplanıyo ama hareket halinde oluyo hep bakıyorum sağa geçmiş top gibi kafası falan diyorum bu kasılma mı yoksa ya
Bana çok oluo walla bebek mi kasılmamı tam olarak hala anlamış değilim

Emzik meselesine oğlum emmedi denedim ama kesinlille kabul etmedi ve 6. Ayda bıraktı beni emmeyi ve 2 buçuk 3 yaşında anca konuştu emzikle alakası yok bence ama bundada vermicem. Zeytin yağınıda oğlumun cildi çok kuru ne sürdüysem hep pul pul dökülüyordu saf zeytin yağı sürdüm iyi gelio ama kıyafetlerine bi koku sinio yıkamaya da gitmiyo o koku oyğzden sürmeyi bıraktım

Kendini bildikten sonrada istemiyorum diyebiliri ama kardeşimim oğlu 5 yaşında yeğenim oğlumu çok seviyor kim çıksa karşısına benim kardeşim var diyormuş benim oğlum için geçen kardeşim kardeşin olsun istermisin dedi öyle bi tepki verdi ki hayır kesinlikle olmaz dio yapsa çocuğun psiklojisi bozulcak tek çocukla kaldı benim tavsiyem 2,3 yaşa geldimi yapmak

Evet canım 4 üzlere gebe kalmıştım malasef rahim ağzı yetmezliğinden omlarında kaybettim

benimde abimle aramda 2.5 yaş farkımız var beni çok kıskanmış ve benzeri durumlar :):)
şuan için tek çocuk düşünüyorum ama olurda 2. ye karar verirsek aynı fikirdeyim seninle...
Kıskançlık illaki olacak ama eskiler belki nasıl davranmasını tam bilmemiyordu gibime gelio şimdi biz daha bilinçliyiz psikolojik olarak nasıl hareket etmemiz lazım araştırıp en iyi şekilde bu süreci atlatırız gibime gelio rabi herkezi kendi düşüncesi birde çevre çok önemli eşimin halasının bir kızı var 15 yaşında küçükken komşular kardeşin olursa herşey 2 ye bölüncek demiş ogün bugündür kardeş düşüncesine düşman gibi bakıo

5 yaşta kıskançlık yaşı aslında ben 7den falan bahsediyorum şöyle herşeyime yardım etsin adam akıllı büyüsün diyorum ama tabi ikisininde avantajı dezavantajı var hayırlı zamanda gelsinler inşallah Sen üçüncüyü düşünüyomusun canım

Geçen hafta gittim 45 mm

P Piknik tup bana da cuma günü vurdular iğne
Ama rahim ağzını ölçmedi o vajinal yoldan ölçülüyor değil mi
Yoksa ultrasondan belli mi
Bana da risk var dedi
Doğum önleyici ilaç da baslattı

Ne zormuş bu işler

Ben bu hamileliğimi pezervatiften illlallah gelip geri çekilme yöntrmine başlayınca hamile kaldım pek güvenilir değil bence yaa
Eşin iradesine bagli geri çekilme yöntemi canım 2 yıl bende bu yöntemle korundum bıraktığımız ilk ay hamile kaldım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…