2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kesinlikle öyle canım walla 3.yü maddi durumuma göre yaparım şimdilik kararsızım kesinlikle olmaz yada kesinlikle istiyorum diyemem

Bana çok oluo walla bebek mi kasılmamı tam olarak hala anlamış değilim
ya bende anlamadım bebekte hareket ediyor sirviliyor ama kasılmadan da aynı şekilde bahsediyorlar dikkat ettim bebek büyüdükçe iyice sert olmaya başladı bilemedim nst de giriyorm kasılma falan çıkmıyor ama ilkinde de oluyomuydu peki?

Son düzenleme:
Yok ya oğlumda hiç kasılma yaşamadım hatta çok hareketli değildi 9 ay boyunca hep mimik minik dokunurdu hareket ederdi ilkte yaşamasığım ne varsa bunda yaşıyorum sanki ilk kez hamile kalmışım gibi tecrübesizim walla çoğu konuda

Sert olan yerde ağrı oluyor mu

Kızıma 2 tane renkli müslim bez aldım kayınvalidem sade beyaz almış ben arada renkli de olsun dedim. Bu arada ananaslıyı hep instgramdan takip ediyordum 60tlye yakındı lcwakikiden 17,90a buldum

Eklentiler

• DE5DE037-212B-48D0-BB27-A79AF6B33D8A.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 6B10577C-FF2C-4951-97C8-BB95B9FC5AFD.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 51
bende bugün okuyunca baya tedirgin oldum ya bebek mi kasılma mı valla nerden bilicez

Yırtılcakmış gibi mi ? Bende de oldu da azönce yabi yürüdüm soluma bi ağrı girdi gerilip yırtılıyor gibi. Eve geldim yağ üle ovaladım şimdi de soluma uzandım daha iyi
aynen öyle oluyor canım ayağını koyuyor yada başı geliyor zaten sürekli dönüyor hareketli de bakıyorum karnımın sağ tarafı şişiyo geriliyo sonra geri gidiyo falan bugün baktım aynı şeyleri kasılma olarak bahsetmişler benim sürekli oluyor

Kesinlikle öyle canım walla 3.yü maddi durumuma göre yaparım şimdilik kararsızım kesinlikle olmaz yada kesinlikle istiyorum diyemem
İnşallah hayırlısı olur canım bu devirde 3 çocuk zor gerçekten maddi olarak ben bebeğe ne aldıysam yazıyorum ücretini bakalım doğana kadar ne kadar olucak masraf çok merak ediyorum

Bende de oluyor ama hiç kasılma bilmem Yani anlamadım ki zaten yarın osteocare alcam o da kasılmaya iyi geliyor

kızlar fikir verin lütfen. çok güzel bir beşik, üç kapılı dolap, üç çekmeceli şifoniyer gördüm. 3200 lira. içinde yatağı güzel bir uyku seti ve cibinlik de var. sizce fiyat nasıl?
Fotoğrafını atarsan daha iyi bilgi veririz canım nasıl acaba kalitelimi gözüküyor

Fotoğrafını atarsan daha iyi bilgi veririz canım nasıl acaba kalitelimi gözüküyor
showroom'da gördüm kullanılan malzeme çok kaliteliydi dolabın içi ışıklı falandı. uyku seti cibinlik kumaşı da güzeldi bulutlu yastıkları falan vardı. ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 20190326_195102.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 20190326_195014.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 59
showroom'da gördüm kullanılan malzeme çok kaliteliydi dolabın içi ışıklı falandı. uyku seti cibinlik kumaşı da güzeldi bulutlu yastıkları falan vardı. ne diyorsunuz?
Bence güzelmiş ama altı beyaz olsaymış daha iyi olurmuş değiştiremiyolarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…