- 19 Eylül 2018
- 479
- 1.025
- 113
beyazlılar da var. bu çok hoş bir gri fotoda siyah çıkmış. gri rengi severim. fiyat olarak uygun mu bu takım şimdi?Bence güzelmiş ama altı beyaz olsaymış daha iyi olurmuş değiştiremiyolarmı acaba
Güle güle kullan canım bende ananaslının aynısını aldımKızıma 2 tane renkli müslim bez aldımkayınvalidem sade beyaz almış ben arada renkli de olsun dedim. Bu arada ananaslıyı hep instgramdan takip ediyordum 60tlye yakındı lcwakikiden 17,90a buldum
Kesinlikle maddi durumun iyi olası gerek hadi alınan şeyler bi şekilde alınıyor ama bunun okulu var başlı başına para oyüzden dedim ya maddi durumum iyi olursa yaparım yoksa cidden zorİnşallah hayırlısı olur canım bu devirde 3 çocuk zor gerçekten maddi olarak ben bebeğe ne aldıysam yazıyorum ücretini bakalım doğana kadar ne kadar olucak masraf çok merak ediyorum
Fiyatı uygun bence canım. Kalitesi iyiyse hiç düşünme. Ben çilekten baktım 3 kapılı dolap şifonyer beşik uyku seti cibinlik falan hepsini alınca 5500 ü geçiyodukızlar fikir verin lütfen. çok güzel bir beşik, üç kapılı dolap, üç çekmeceli şifoniyer gördüm. 3200 lira. içinde yatağı güzel bir uyku seti ve cibinlik de var. sizce fiyat nasıl?
Büyüyen beşik mi bu ? Ayrı ayrı parça birleştiren arkadaşlar vardı onlar ne kadara mal etmiş acaba ? Toplu halde çilek mobilyanın mobilyalarına benziyor fiyat da o kadar sanırımshowroom'da gördüm kullanılan malzeme çok kaliteliydi dolabın içi ışıklı falandı. uyku seti cibinlik kumaşı da güzeldi bulutlu yastıkları falan vardı. ne diyorsunuz?
Bayılıyorum ananaslıya banyodan sonra sarıcam buna fotosunu çekcemGüle güle kullan canım bende ananaslının aynısını aldımlcwaikkiden
teşekkür ederim. kullanılan malzemesini çok beğendim parıl parıl parlıyordu sanki :) mdf zaten sunta değil. çilek'in o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. bir anlık kararla aldım sonra eve gelince içim içimi yedi. iptal mi etsem diye sizden fikir istedim :) e siz naptınız sonra?Fiyatı uygun bence canım. Kalitesi iyiyse hiç düşünme. Ben çilekten baktım 3 kapılı dolap şifonyer beşik uyku seti cibinlik falan hepsini alınca 5500 ü geçiyodu
evet büyüyen beşikmiş. arkadaş çilek'te 5500 fiyatı almış. bunun gibi uyku seti yatak cibinlik dahil olan odanın fiyatı.Büyüyen beşik mi bu ? Ayrı ayrı parça birleştiren arkadaşlar vardı onlar ne kadara mal etmiş acaba ? Toplu halde çilek mobilyanın mobilyalarına benziyor fiyat da o kadar sanırım
Bayılıyorum ananaslıya banyodan sonra sarıcam buna fotosunu çekcem
ay düşüncesi bile tatlı
Ben emziği oğluma 15 günlükken verdim, beni çok rahatlattı diyemem çünkü sadece modu iyiyken emiyordu ağlarken verdiğimde fırlatıyordu emziğiMerhaba kızlar aklıma takılan bir kaç sorum var :)) tecrübesiz olunca bir de herkes bir şey diyor sizler ne düşünüyorsunuz bakalim .
Emzik meselesi bazısı hemen ver çok rahat bebek memede uyumaz seni rehin almaz çok rahat edersin diyor
Bazısı emzige alışırsa meme yi bırakır emmez kesinlikle ve geç konuşur falan diyor
Araştıran tecrübeli anneler sizin fikirleriniz neler .
Bir de bebekleri banyodan sonra organik zeytin yağı ile masaj yapın vücudunun nem dengesi bozulmasın diyorlar zeytin yağı kullansam sıkıntı olur mu
Olabilir tabii seninkinin içeriği iyimiş benim dediğimde sadece beşik dolap ve şifonyer . Bunun markası ne ?hayırlı olsun güzelevet büyüyen beşikmiş. arkadaş çilek'te 5500 fiyatı almış. bunun gibi uyku seti yatak cibinlik dahil olan odanın fiyatı.
çilek'te üç kapılı dolap 2100 lira civarıydı ya. feci kazıkçı onlar. aymini bebek mobilyaları ismi. teşekkür ederimOlabilir tabii seninkinin içeriği iyimiş benim dediğimde sadece beşik dolap ve şifonyer . Bunun markası ne ?hayırlı olsun güzel
Ben de normal bir mobilyacıdan arkadaşımızdan yaptırıyoruz mobilyayı. Marka olunca markaya para alıyorlar resmençilek'te üç kapılı dolap 2100 lira civarıydı ya. feci kazıkçı onlar. aymini bebek mobilyaları ismi. teşekkür ederim
Ya çok tatlı benim kızımın burnu kocaman çıktı ya uötrasondakızçemannesinin balı
sanırım bana benziyor dualarım kabul oldu
benim burnum küçük ama ucu top bilmiyorum kızımın ki ultrasondan mı büyük duruyor ama ucu top onunda
doğunca sıkalım benceYa çok tatlı benim kızımın burnu kocaman çıktı ya uötrasondaacaba öyle mi olcak
Uçaklamı gideceksin canım. Ya benim uçağa karşı biraz fobim var. Sakinleştirici ilaç filanda alamamYazarim canim bikac gun sonra ankaradayim zaten. Baska model begenirsem de yazarim buraya. Daha fazla agirlasmadan artik almam gerek..
Evet yanağını gamze olsun ye burnunu küçük olsun diye sıkcamdoğunca sıkalım bence
Mecburen ucakla gidicem cok uzak otobus yada arabayla gidemem. Sizin ordan bincem zaten gel birlikte gidelim ben sana destek olurumUçaklamı gideceksin canım. Ya benim uçağa karşı biraz fobim var. Sakinleştirici ilaç filanda alamamneyapacağık hiç bilmiyorum. Birde tek başına yolculuk yapmakta tedirgin ediyor beni biraz. Öncesinde’de yapmıştım tek yolculuk ama ozaman hamile değildim bu kez sanki daha bi farklı korkuyorum.
Biz daha almadık aileler hediye olarak alalım dediler onları bekliyoruzteşekkür ederim. kullanılan malzemesini çok beğendim parıl parıl parlıyordu sanki :) mdf zaten sunta değil. çilek'in o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. bir anlık kararla aldım sonra eve gelince içim içimi yedi. iptal mi etsem diye sizden fikir istedim :) e siz naptınız sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?