- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Doğru söylüyorsunda işte elimde değil. Özellikle kalkış anından çok korkuyorum bi boşluğa düşer gibi oluyorumMecburen ucakla gidicem cok uzak otobus yada arabayla gidemem. Sizin ordan bincem zaten gel birlikte gidelim ben sana destek olurumkorkulcak bisey yokki ayrica bebisi dusun ankaraya gidip onlara kavuscaz insallah
İnşallah canımSonuçları hastaneyi arayarak öğrendiğim için değerleri tam bilmiyorum canım ama şeker yok dedi tatlıdan uzak dur yine de dedi. Çoğu gitti kalan kısmınıda hayırlıca atlatıp kucağımıza alırız inşallah kuzucukları sağlıklıca ❤❤
İyi günlerde kullan inşallah canım fiyat ne kadar acaba model de renk te güzelmişEki Görüntüle 2250231 Eki Görüntüle 2250233 Eki Görüntüle 2250234 Eki Görüntüle 2250235
çantam geldi kızlar yaklaşık 1 buçuk ay olmuştu vergi falan da alınmadı ilk defa alışveriş yapmıştım aliexpresten biraz tereddütteydim ama şu an baya beğendim çantayıda
Ne kadar kalirim hic bilmiyorum. Tam sicaklara denk gelcek donusumuz ne kadar gec gelsek okadar iyi gibi. Temmuz sonuna dogru donebilirim. 34. Hafta cok gec olmaz mi?? Dogumu konusmadim ben daha. Birde allah korusun erken dogum olur falan burda kalip riske atmayim dedim. Birde burada magaza yok dolap besik bakamadim. Agirlasmadan ankaradan alisveris yapmam gerek...Doğru söylüyorsunda işte elimde değil. Özellikle kalkış anından çok korkuyorum bi boşluğa düşer gibi oluyorumbaşım filan dönüyor bi garip oluyorum. Canım benim daha gitmeme var ben 34.haftada gitmeyi düşünüyorum yoksa çok güzel olurdu beraber gitsek . Belki dönüşü beraber döneriz. Sen nekadar kalacaksın ankarada
Bende tedaviyle hamile kaldım sağ yumurtalık kanalım kapalıydı solda yumurtalık larim geç büyüyordu iki kez rahim filmi çektim filmden sonra 1 ay daha denedim ilaçlarla olmadı 3 ay ara verdik o zmn kendiliğinden oldu acaba korunmasam bundan sonra tedavisiz hamile kalirmiyimAmin canım bi sağ salim doğalımda inş.
Benim maalesef doğal yolla hamile kalma şansım yok canım tüplerimi aldırmak zorunda kaldımtüp bebek tek şansım
Ama dediğin doğru tüp bebekten sonra doğal yolla gebe kalan çok benim kardeşimin öyle oldu kuzeniminde
Rica ederimÇok sağol canımm ☺❤
saol canım 85 tl ye geldiİyi günlerde kullan inşallah canım fiyat ne kadar acaba model de renk te güzelmiş
Bana da çorap hiç yetmeyecekmiş gibi geliyor sürekli çorap alıyorumBen bebişe hiç çorap almadığımı farkettim kardeşim hatırlattı sağolsunBugün ufak tefek son alışverişini sen yaptım birsürü de çorap aldım pişik kremi ve havluları hariç eksiği kalmadı küçük hanımın ama annesinin daha bir çöpü Yok
Ben de dolu çorap aldımBana da çorap hiç yetmeyecekmiş gibi geliyor sürekli çorap alıyorumçorapla kafayı bozdum sanırım
Hİç almamışım nasıl bir kafaysa artıkBana da çorap hiç yetmeyecekmiş gibi geliyor sürekli çorap alıyorumçorapla kafayı bozdum sanırım
Aynen bende oyleyim. Nerde corap gorsem oglusuma aliyorum. Hepsini farkli aylarda almisim allahtan 1 yasa kadar giyebilirBana da çorap hiç yetmeyecekmiş gibi geliyor sürekli çorap alıyorumçorapla kafayı bozdum sanırım
Çorap önemli arkadaşımBen de dolu çorap aldım
Canım ben ankaradaki doktorumla konuştum geçen instagramdan,sordum kaçıncı haftada gelmem gerekiyor diye oda şey dedi”35.haftadan sonra almıyorlar uçağa eğer uçak yolcuğun 2 saaten az sürüyorsa 34.haftada gelebilirsin dedi. E zaten 1 saat 10 dakka sürüyor, o yüzden eşim içinde zor olmasın diye 34’e kadar kalmayı düşünüyorum. Birde ramazana denk geliyor,garibim napacak buralarda tek başına hiç bilmiyorumNe kadar kalirim hic bilmiyorum. Tam sicaklara denk gelcek donusumuz ne kadar gec gelsek okadar iyi gibi. Temmuz sonuna dogru donebilirim. 34. Hafta cok gec olmaz mi?? Dogumu konusmadim ben daha. Birde allah korusun erken dogum olur falan burda kalip riske atmayim dedim. Birde burada magaza yok dolap besik bakamadim. Agirlasmadan ankaradan alisveris yapmam gerek...
Ben bayadir gidemedim konusamadim hic ayrintilari. Dogumu hangi hastanede yaptircak onu bile bilmiyorum.. su an esleri dusuncek zaman degil benceCanım ben ankaradaki doktorumla konuştum geçen instagramdan,sordum kaçıncı haftada gelmem gerekiyor diye oda şey dedi”35.haftadan sonra almıyorlar uçağa eğer uçak yolcuğun 2 saaten az sürüyorsa 34.haftada gelebilirsin dedi. E zaten 1 saat 10 dakka sürüyor, o yüzden eşim içinde zor olmasın diye 34’e kadar kalmayı düşünüyorum. Birde ramazana denk geliyor,garibim napacak buralarda tek başına hiç bilmiyorum
Ben bayadir gidemedim konusamadim hic ayrintilari. Dogumu hangi hastanede yaptircak onu bile bilmiyorum.. su an esleri dusuncek zaman degil benceCanım ben ankaradaki doktorumla konuştum geçen instagramdan,sordum kaçıncı haftada gelmem gerekiyor diye oda şey dedi”35.haftadan sonra almıyorlar uçağa eğer uçak yolcuğun 2 saaten az sürüyorsa 34.haftada gelebilirsin dedi. E zaten 1 saat 10 dakka sürüyor, o yüzden eşim içinde zor olmasın diye 34’e kadar kalmayı düşünüyorum. Birde ramazana denk geliyor,garibim napacak buralarda tek başına hiç bilmiyorum
çok güzel canım güle güle kullanMerhaba benimki de bugün geldi
Tamam canim bekliyorum aynen bende daha fazla agirlasmadan halletmeliyim oglus kiziyor kendimi yoruncaYazarim canim bikac gun sonra ankaradayim zaten. Baska model begenirsem de yazarim buraya. Daha fazla agirlasmadan artik almam gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?