2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Mecburen ucakla gidicem cok uzak otobus yada arabayla gidemem. Sizin ordan bincem zaten gel birlikte gidelim ben sana destek olurum korkulcak bisey yokki ayrica bebisi dusun ankaraya gidip onlara kavuscaz insallah
Doğru söylüyorsunda işte elimde değil. Özellikle kalkış anından çok korkuyorum bi boşluğa düşer gibi oluyorum başım filan dönüyor bi garip oluyorum. Canım benim daha gitmeme var ben 34.haftada gitmeyi düşünüyorum yoksa çok güzel olurdu beraber gitsek . Belki dönüşü beraber döneriz. Sen nekadar kalacaksın ankarada

İnşallah canım

Ne kadar kalirim hic bilmiyorum. Tam sicaklara denk gelcek donusumuz ne kadar gec gelsek okadar iyi gibi. Temmuz sonuna dogru donebilirim. 34. Hafta cok gec olmaz mi?? Dogumu konusmadim ben daha. Birde allah korusun erken dogum olur falan burda kalip riske atmayim dedim. Birde burada magaza yok dolap besik bakamadim. Agirlasmadan ankaradan alisveris yapmam gerek...

Bende tedaviyle hamile kaldım sağ yumurtalık kanalım kapalıydı solda yumurtalık larim geç büyüyordu iki kez rahim filmi çektim filmden sonra 1 ay daha denedim ilaçlarla olmadı 3 ay ara verdik o zmn kendiliğinden oldu acaba korunmasam bundan sonra tedavisiz hamile kalirmiyim

Bana da çorap hiç yetmeyecekmiş gibi geliyor sürekli çorap alıyorum çorapla kafayı bozdum sanırım

Canım ben ankaradaki doktorumla konuştum geçen instagramdan,sordum kaçıncı haftada gelmem gerekiyor diye oda şey dedi”35.haftadan sonra almıyorlar uçağa eğer uçak yolcuğun 2 saaten az sürüyorsa 34.haftada gelebilirsin dedi. E zaten 1 saat 10 dakka sürüyor, o yüzden eşim içinde zor olmasın diye 34’e kadar kalmayı düşünüyorum. Birde ramazana denk geliyor,garibim napacak buralarda tek başına hiç bilmiyorum

Ben bayadir gidemedim konusamadim hic ayrintilari. Dogumu hangi hastanede yaptircak onu bile bilmiyorum.. su an esleri dusuncek zaman degil bence ben iyice dogum stresine girdim. Baslarinin caresine bakacaklar bir sure. Sonrada izin alip ramazanin ortasinda gelir zaten. Yillik izin babalik izni derken cok ayri kalmayiz.

Ben bayadir gidemedim konusamadim hic ayrintilari. Dogumu hangi hastanede yaptircak onu bile bilmiyorum.. su an esleri dusuncek zaman degil bence ben iyice dogum stresine girdim. Baslarinin caresine bakacaklar bir sure. Sonrada izin alip ramazanin ortasinda gelir zaten. Yillik izin babalik izni derken cok ayri kalmayiz.

Yazarim canim bikac gun sonra ankaradayim zaten. Baska model begenirsem de yazarim buraya. Daha fazla agirlasmadan artik almam gerek..
Tamam canim bekliyorum aynen bende daha fazla agirlasmadan halletmeliyim oglus kiziyor kendimi yorunca

Günaydinnn Hayirli Sabahlar
Saglik ocagindan gebelik takibi icin cagirdilar beni kan tahlili var 20. Haftada da kan vermistim acaba neye bakiyorlar bilen var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…