- 30 Mart 2017
- 12.745
- 19.826
- 298
Cokk güzelmiş dolabi da çok kullanisli bence alshowroom'da gördüm kullanılan malzeme çok kaliteliydi dolabın içi ışıklı falandı. uyku seti cibinlik kumaşı da güzeldi bulutlu yastıkları falan vardı. ne diyorsunuz?
Günaydinnn Hayirli Sabahlar
Saglik ocagindan gebelik takibi icin cagirdilar beni kan tahlili var 20. Haftada da kan vermistim acaba neye bakiyorlar bilen var mi ?
Benimkide en son yan çapraz falan duruyodi dondu mu bilmiyorum ama pozisyon için daha vaktimiz var nisan annelerini okuyorum hala donup duruyorlar 35 36 da:)) doğum pozisyonu olmazsa ben risk alamam Allah korusun omuz takilmasi kirilmasi vs sakincali durumlar olabiliyormusBide benimki normal doğuma uygun durmuyomuş sırtı soldaymış sağda olması gerekiyomuş doktor eğer dönmezse zor olur dedi inşallah döner dönmezse eğer normal için ısrar edermiyim inan bilmiyorum doktorun zor olur demesi düşündürüyo beni
Evet de kan da neye bakiyorlar onu merak ettim sonuclarla ilgili bi şey demiyolar daGünaydın, kan tahlili, tansiyon ve kilo bakılıyor. İlk doz tetanoz olduysanız belki ikinci doz buaralar ise onu da yapabilirler.
Kanda genel olarak vitamin eksikligi enfeksiyon kansizlik demir gibi degerlere bakiliyor.ona gore takviye veriyorlar. Bisey ciksa doktorun soylerdi canim.Evet de kan da neye bakiyorlar onu merak ettim sonuclarla ilgili bi şey demiyolar da
Haklısın canım bende öyle eğer kilo çatım pozisyonu uygunsa öyle isterim normal doğumu. 4 kiloyu geçerse sezaryen yapıcak doktor bakalım inşallah geçmezBenimkide en son yan çapraz falan duruyodi dondu mu bilmiyorum ama pozisyon için daha vaktimiz var nisan annelerini okuyorum hala donup duruyorlar 35 36 da:)) doğum pozisyonu olmazsa ben risk alamam Allah korusun omuz takilmasi kirilmasi vs sakincali durumlar olabiliyormus
aaaa ciddi misinMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Gözünaydın canım inş. sağlıklı bi şekilde büyümeye devam ederler ve çok yakın zamanda küvezden çıkabilirlerrMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
O baski bende de var ama yuruyuse basladiktan 20dk sonra azaliyor cok artarsa dinlene dinlene yürüyorum ama birsey sarmak aklima gelmemisti sadece durus bozuklugundan olabilir diye dusunmustumİnşaAllah zor oluyor harwketsiz hem gaz soeunu hemde kaslar zayıflıyor ve en ufak baskıyı ağrı olarak algılıyor insan bunu iyi anladm ilk yürimeye baslarken karnım ciddi anlamda rahatsızdı acıyordu kasılıyordu karnıma belimden beri tilbent sardım korse g9revi yapsın diye baskıyı azalttınca nasıl rahat ettim doktora da sordum hamilelik korsesi sıkı olmamak kaydı ile kullanabilirsin demişti bazen baskı hissedince yine sarıyorum iyle yüriorum :)
Hahah maşallah ya şaka gibi grubumuzda doğum haberi başladıMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Ufak ufak birseyler yapiyoruz iste daha cok eksik var nisan sonuna dogru biter insallahHaklısın canım zaman ve imkan meselesi arsa vaktin yap tabi :)
Kuzucum sen aradaki dengeyi kurarsan oyle olmuyor. Ne bilim biri krese baslayinca dusunebilirsin bebek uyudugunda obur cocuga vakit ayirirsin falan kaynanam haric herkes bana cok bekleme 2. Icin diyor kaynanam hamileligim zor gectiginden istemiyorValla banada şey geliyo sanki bebeğimle o zaman çok ilgilenemicekmişim gibi mesela benim ablamla aramda 2 yaş var ve annem hastanedeyken ablam sürekli benim annemde yok babamda diye ağlamışsürekli kardeşimi çöpe atalım diye yalvarmış anneme öyle bi kıskançlık travma yaşamasını istemiyorum iyice büyüsün kendi desin ben kardeş istiyorum diye
Hayat ne getirir bilinmez ama pes pese yapma taraftariyim benBenim oğlum üniversitede şimdi ikinciyi bekliyorum.
Bedenen zor ama anneliği özleyince bir başka tadı oluyor.
Şimdi ki aklım olsa peş peşe yapar birlikte büyütürdüm.
Tek çocukla kalmak iyi değil.
Düşünüyorsanız bekletmeden yapın kızlar : )
Ay bu ikizler hep aceleci.insaallah guzel bir kuvez seruvenleri sonunda saglikla güçlü bir sekilde gelirler kucagina arkadaşım. Allah yardimciniz olsunMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Hahahahahha ben de ayni seyi çukur videolarinda denemistimçok şükür cnm aynen instagramda bebek videoları izleeyincede bi coşuyorr :) bi de bazen hareket etsin diye uğraşıyorzz falan gıkı çıkmıyor eşimle diyorum pubg ye girelim silah seslerine tepki veriyorr baya hemen bi uyanıyor hareketleniyor
Benim bagimliligim var birakirken cok zor bıraktım birdaha icmemek icinde buyük caba harcadim ama bebis icin icmedim icmeyecegimiçme içme bırakmışkenben nasılsa senelerce içtim ama istediğim zaman da tak diye kesiyordum keyfim gelince geri başlıyodum falan bazen tiksinip bırakıyodum hiç öyle bağımlılığım olmadı
Gözün aydın rabbim sağlık sıhhat şifa versin inşallahMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Tahminim bende 70 küsürlerle doguma giderim umarim dedigin gibi olurda dogumdan sonra cogu gider sonra spora yazilicam hemen kismetseOzaman benim XL almam lazım
Ya kuzum geçen biyerde okudum doğumdan 2 hafta sonra 8-9 kilo gidiyormuş zaten. E bide emzirirsek inşallah daha kolay veririrz . Benim işk doğum sezeryandı 73 le doğuma girdim 1 hafta sonra 64 e düştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?