2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
showroom'da gördüm kullanılan malzeme çok kaliteliydi dolabın içi ışıklı falandı. uyku seti cibinlik kumaşı da güzeldi bulutlu yastıkları falan vardı. ne diyorsunuz?
Cokk güzelmiş dolabi da çok kullanisli bence al

Günaydinnn Hayirli Sabahlar
Saglik ocagindan gebelik takibi icin cagirdilar beni kan tahlili var 20. Haftada da kan vermistim acaba neye bakiyorlar bilen var mi ?

Günaydın, kan tahlili, tansiyon ve kilo bakılıyor. İlk doz tetanoz olduysanız belki ikinci doz buaralar ise onu da yapabilirler.

Benimkide en son yan çapraz falan duruyodi dondu mu bilmiyorum ama pozisyon için daha vaktimiz var nisan annelerini okuyorum hala donup duruyorlar 35 36 da:)) doğum pozisyonu olmazsa ben risk alamam Allah korusun omuz takilmasi kirilmasi vs sakincali durumlar olabiliyormus

Günaydın, kan tahlili, tansiyon ve kilo bakılıyor. İlk doz tetanoz olduysanız belki ikinci doz buaralar ise onu da yapabilirler.
Evet de kan da neye bakiyorlar onu merak ettim sonuclarla ilgili bi şey demiyolar da

Haklısın canım bende öyle eğer kilo çatım pozisyonu uygunsa öyle isterim normal doğumu. 4 kiloyu geçerse sezaryen yapıcak doktor bakalım inşallah geçmez

Kızlar 30. haftamdayım doktor değiştiricem sanırım. Çok geç mi kaldım, kabul eder mi yeni doktor bilginiz var mı?
Gittiğim hastane tadilata gireceğinden, doğumum başka ilçede olacak. eşim de değiştirelim deyip diyor. Bakalım hayırlısı

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
aaaa ciddi misin Tebrikler canım, ikizler illa bi erken doğuyor, dualarımız senin bebişlerinle olsun. nasıllar şimdi, kaç gr doğdular

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Gözünaydın canım inş. sağlıklı bi şekilde büyümeye devam ederler ve çok yakın zamanda küvezden çıkabilirlerr
herşey yolunda mı şuan için kiloları fln ne durumda ?

O baski bende de var ama yuruyuse basladiktan 20dk sonra azaliyor cok artarsa dinlene dinlene yürüyorum ama birsey sarmak aklima gelmemisti sadece durus bozuklugundan olabilir diye dusunmustum

Hahah maşallah ya şaka gibi grubumuzda doğum haberi başladı gözünaydın tatlımmm çok heyecanlı ya Allah bize de güzel zamanda nasip etsin
ikizlerinin kilosu nasıl canım ve ciğer geliştirci vurulmuşmuydun

Kuzucum sen aradaki dengeyi kurarsan oyle olmuyor. Ne bilim biri krese baslayinca dusunebilirsin bebek uyudugunda obur cocuga vakit ayirirsin falan kaynanam haric herkes bana cok bekleme 2. Icin diyor kaynanam hamileligim zor gectiginden istemiyor

Hayat ne getirir bilinmez ama pes pese yapma taraftariyim ben

Ay bu ikizler hep aceleci.insaallah guzel bir kuvez seruvenleri sonunda saglikla güçlü bir sekilde gelirler kucagina arkadaşım. Allah yardimciniz olsun

Hahahahahha ben de ayni seyi çukur videolarinda denemistim malum oda pubg gibi sese hemen tepki veriyorlar bide bizimki gün icinde cok hareketli nerfeyse hic uyumuyor olabilir sizinki de oylemi ?

içme içme bırakmışken ben nasılsa senelerce içtim ama istediğim zaman da tak diye kesiyordum keyfim gelince geri başlıyodum falan bazen tiksinip bırakıyodum hiç öyle bağımlılığım olmadı
Benim bagimliligim var birakirken cok zor bıraktım birdaha icmemek icinde buyük caba harcadim ama bebis icin icmedim icmeyecegim

Tahminim bende 70 küsürlerle doguma giderim umarim dedigin gibi olurda dogumdan sonra cogu gider sonra spora yazilicam hemen kismetse ikinci hamilelik falan olsa insan bilir ne olacagini da ilk olunca tecrubesiz olunca bu kiloyla kalcakmissin gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…