2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hahahahahha ben de ayni seyi çukur videolarinda denemistim malum oda pubg gibi sese hemen tepki veriyorlar bide bizimki gün icinde cok hareketli nerfeyse hic uyumuyor olabilir sizinki de oylemi ?

gün içinde bende çok fazla hissediyorum sabit oturdugumdan sürekli sanırım sürekli bi uyanıp uyuma modunda da olabilirler :):)
telefonla oynuyorsam kolum göbegimin üstünde kalıyrya bildigin itiyor zaten, sıcagı pek sevmiyor sanıırm

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.

Eva_baby Canım gözün aydın. En kısa sürede kuvözden çıkar inşallah bebişlerin
Ciğer geliştirici vurulmuş muydun? Kaçıncı haftada doğdular? Kaç kilo doğdular?
İlk ben doğum yaparım diye düşünmüştüm Ama senin ikizler önce davranmış.
Sağlıkla büyüsünler tontiş olsunlar inşallah

Bizim aldigimiz besigin yaninda yatakta veriyorlar ondan ayrica uğraşmadık ama en uygun yatagi ikeada gormustum onun icinde arkadaslar kullanissiz ince vs dediler tabi tam bilemiyorum cilekte ne kadar yataklar ?

Cok fazla hissedince bile suphe dusuyor icime bu cocuk hic dinlenmiyor diye iyi bari seninki de oyleymis cok endiselenmiyim ozaman

Bu da zor kuzum tabiki istahsizliktan iyidir o ayri ama istah cok aciksa da zor kapilardan gecemeyecek kivama.geldim bogaz enfeksiyonu icin mutlaka doktora gorun ilac birsey verir mutlaka ihlamurla yikan c vitamini al gecer insallah senin cok zor gecti hamileligin Rabbim yardimcin olsun

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Aa tebrik ederim inşallah en yakın zamanda bebişleri sağlıkla evinize götürürsünüz

kızlar bu dedikleriniz bende de oluyor hatta dün eve girdim yemek hazırlıcaktım öyle bi semsert oldu ki uzandım eşimi bekledim akşamda 3-4 kez daha tekrar etti haftaya kontrolümde mutlaka soracağım ama galiba bunlar yalancı kasılmalarmış..

beyazlılar da var. bu çok hoş bir gri fotoda siyah çıkmış. gri rengi severim. fiyat olarak uygun mu bu takım şimdi?
ben çok beğendm canım bence uygun fiyat olarakta..

aaa hayırlı olsun Allah güle güle büyümtyei nasip etsin canım inşallah hemencik çıkarlar küvezden ve kavuşursunuz Rabbim yardımcınız olsun..
Bizim aldigimiz besigin yaninda yatakta veriyorlar ondan ayrica uğraşmadık ama en uygun yatagi ikeada gormustum onun icinde arkadaslar kullanissiz ince vs dediler tabi tam bilemiyorum cilekte ne kadar yataklar ?
çilekte iki model vardı biir 8 cm biri 12 mi neydi 350-550 tl gibiydi fiyatlarıda. ikeadakiler ne kdr acaba ? biz şimdi çilekten alalım dedik zaten cibinliği yanlış getirmişler tekrar gelecekler ikisini birden getiriler en azından

Bizimki tam ters pozisyonda duruyor ayaklar aşağıda bir tekmeliyor cikacak.gibi hissediyorum bu pozisyon zormus cocugu tasimasi en rahat pozisyon yan olanmis doktorum oyle dedi bizimki de saolsun hic yan durmadı birde 34.den sonra daha zor donuyorlarmis hareket alanlari kisitlandigi icin umarim zamaninda dönerler kuzucuklar

Hayat ne getirir bilinmez ama pes pese yapma taraftariyim ben

En güzelini yaparsın.
Büyüklerimiz söyleyeyince yanlış anlıyoruz ama en güzeli arayi açmadan yapmak.
Emin ol masraf daha az oluyor.
Arayı açınca her şeyini zamanla dağıtıyorssun,hamile kalınca sil baştan.

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rahat bir lohusalık yaşa ve sonra ikinciyi de yap inş annesi.
Çocuklarimiz kardessiz kalmasın : )

yok canım endişelenme hala kıpır kıpır sağ tarafımda kuzucum :) en ufak bişi agzıma atsam hemen hareketler çoğalıyor ztn :):)
Benim de suan oyle sabah kalkinca da kipir kipir birde asagi oyle bir vuruyorki hem yukari hem asagi vurdugu da oluyor bu haftalar en hareketli zamanlarimiymis.sanirim

Ayyy ne guzel yazmissin ne guzel temenniler bunlar insallah hepimiz rahat bir dogum hic depresyonuz bir lohusalik donemi geciririz zaten cevredeki insanlar depresyona sokuyor bence az insan cok huzur benim buyukler istemiyor ikinciyi aksine herseyim ters

Ikeadakininkimse tavsiye etmedi canim sitesinde 250 tl miydi neydi en.uygun yatagi sen yine cilekten al bence cilek biraz pahalidir falan ama kalitelidir

Benim de suan oyle sabah kalkinca da kipir kipir birde asagi oyle bir vuruyorki hem yukari hem asagi vurdugu da oluyor bu haftalar en hareketli zamanlarimiymis.sanirim

Düne kadar bende bi yukarda bi aşağıda hissediyordum herhalde dik duruyordu, geçen gece uykumdan uyandırdı saglı sollu hareketleriyle :):) genel olarak hep sag tarafımda hareketleri ama sanırım yan duruşa geçti o gece çünkü gögüs altıma cok direniyordu iki gündür o bölgem rahatladı bi ohh dedim dik oturamıyordum zorluyordu çünkü :)

hazır yerleri rahatken tepiniyorlar bolca desene :):)

Şu kuzucuklara bak sen erkenci çıktılar nisan annelerinide okuyorum heyecanları yaşamak için çok uzak değilmiş bizde de heyecanlar başladı.tez zamanda sağlıkla küvezden çıkıp evinize gelin inşallah.Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.❤

Sanirim bol.yerleri suan sıkısmadilar daha donsun dursunlar bol bol bizimki yanlara da elleriyle vuruyor ama gogus altina vurdugu zaman gercekten nefes alamiyormusum gibi geliyor dik durmasi zordur dedi doktorumda surekli asagida ve göğüs altinda baski hissedersin dedi zamaninda dogum pozisyonu alsinda simdi donsun dursun

aynen canım inş. zamanında doğum pozisyonlarına dönerler :)
bu kadar hareketli olduklarına göre yaramaz bebişler bekliyor bizi sankiii

Vayyy masallah grubun ilk dogum haberi geldi ben cok heyecanlandim. Insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin canim kilolari nasil bebislerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…