Hahahahahha ben de ayni seyi çukur videolarinda denemistimmalum oda pubg gibi sese hemen tepki veriyorlar bide bizimki gün icinde cok hareketli nerfeyse hic uyumuyor olabilir sizinki de oylemi ?
Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Bizim aldigimiz besigin yaninda yatakta veriyorlar ondan ayrica uğraşmadık ama en uygun yatagi ikeada gormustum onun icinde arkadaslar kullanissiz ince vs dediler tabi tam bilemiyorum cilekte ne kadar yataklar ?azcıkta babası çeksin napalım
yok canım hiç ölçmedi benmkini daha . hatta çok aşağıda hissediyorm dedim normal dedi bana..
aynen canım çok uç bi fiyat aralığı var 650-700-2500
çilekte iki tane var biri 350 biri 500 civarıydı
keyfini bozduk paşanın heralde
Cok fazla hissedince bile suphe dusuyor icime bu cocuk hic dinlenmiyor diye iyi bari seninki de oyleymis cok endiselenmiyim ozamangün içinde bende çok fazla hissediyorum sabit oturdugumdan sürekli sanırım sürekli bi uyanıp uyuma modunda da olabilirler :):)
telefonla oynuyorsam kolum göbegimin üstünde kalıyrya bildigin itiyor zaten, sıcagı pek sevmiyor sanıırm
Bu da zor kuzum tabiki istahsizliktan iyidir o ayri ama istah cok aciksa da zor kapilardan gecemeyecek kivama.geldimAh MAŞALLAH canım tadını çıkar ben hala aynıyım iştah sıfır eşim zorluyor akşamları gelince ye diye birde boğaz enfeksiyonu başladı tükürüğümü bile yutamıyorum berbat haldeyim sabaha kadar uyuyamadım
Aa tebrik ederim inşallah en yakın zamanda bebişleri sağlıkla evinize götürürsünüzMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
yok canım endişelenme hala kıpır kıpır sağ tarafımda kuzucum :) en ufak bişi agzıma atsam hemen hareketler çoğalıyor ztn :):)Cok fazla hissedince bile suphe dusuyor icime bu cocuk hic dinlenmiyor diye iyi bari seninki de oyleymis cok endiselenmiyim ozaman
ya bende anlamadım bebekte hareket ediyor sirviliyor ama kasılmadan da aynı şekilde bahsediyorlar dikkat ettim bebek büyüdükçe iyice sert olmaya başladı bilemedim nst de giriyorm kasılma falan çıkmıyor amailkinde de oluyomuydu peki?
kızlar bu dedikleriniz bende de oluyor hatta dün eve girdim yemek hazırlıcaktım öyle bi semsert oldu ki uzandım eşimi bekledim akşamda 3-4 kez daha tekrar etti haftaya kontrolümde mutlaka soracağım ama galiba bunlar yalancı kasılmalarmış..Yok ya oğlumda hiç kasılma yaşamadım hatta çok hareketli değildi 9 ay boyunca hep mimik minik dokunurdu hareket ederdi ilkte yaşamasığım ne varsa bunda yaşıyorum sanki ilk kez hamile kalmışım gibi tecrübesizim walla çoğu konuda
ben çok beğendm canım bence uygun fiyat olarakta..beyazlılar da var. bu çok hoş bir gri fotoda siyah çıkmış. gri rengi severim. fiyat olarak uygun mu bu takım şimdi?
aaa hayırlı olsun Allah güle güle büyümtyei nasip etsin canım inşallah hemencik çıkarlar küvezden ve kavuşursunuz Rabbim yardımcınız olsun..Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
çilekte iki model vardı biir 8 cm biri 12 mi neydi 350-550 tl gibiydi fiyatlarıda. ikeadakiler ne kdr acaba ? biz şimdi çilekten alalım dedik zaten cibinliği yanlış getirmişler tekrar gelecekler ikisini birden getiriler en azındanBizim aldigimiz besigin yaninda yatakta veriyorlar ondan ayrica uğraşmadık ama en uygun yatagi ikeada gormustum onun icinde arkadaslar kullanissiz ince vs dediler tabi tam bilemiyorum cilekte ne kadar yataklar ?
Bizimki tam ters pozisyonda duruyor ayaklar aşağıda bir tekmeliyor cikacak.gibi hissediyorum bu pozisyon zormus cocugu tasimasi en rahat pozisyon yan olanmis doktorum oyle dedi bizimki de saolsun hic yan durmadıBenimkide en son yan çapraz falan duruyodi dondu mu bilmiyorum ama pozisyon için daha vaktimiz var nisan annelerini okuyorum hala donup duruyorlar 35 36 da:)) doğum pozisyonu olmazsa ben risk alamam Allah korusun omuz takilmasi kirilmasi vs sakincali durumlar olabiliyormus
Hayat ne getirir bilinmez ama pes pese yapma taraftariyim ben
Benim de suan oyle sabah kalkinca da kipir kipir birde asagi oyle bir vuruyorki hem yukari hem asagi vurdugu da oluyor bu haftalar en hareketli zamanlarimiymis.sanirimyok canım endişelenme hala kıpır kıpır sağ tarafımda kuzucum :) en ufak bişi agzıma atsam hemen hareketler çoğalıyor ztn :):)
Ayyy ne guzel yazmissin ne guzel temenniler bunlarEn güzelini yaparsın.
Büyüklerimiz söyleyeyince yanlış anlıyoruz ama en güzeli arayi açmadan yapmak.
Emin ol masraf daha az oluyor.
Arayı açınca her şeyini zamanla dağıtıyorssun,hamile kalınca sil baştan.
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rahat bir lohusalık yaşa ve sonra ikinciyi de yap inş annesi.
Çocuklarimiz kardessiz kalmasın : )
Ikeadakininkimse tavsiye etmedi canim sitesinde 250 tl miydi neydi en.uygun yatagi sen yine cilekten al bencekızlar bu dedikleriniz bende de oluyor hatta dün eve girdim yemek hazırlıcaktım öyle bi semsert oldu ki uzandım eşimi bekledim akşamda 3-4 kez daha tekrar etti haftaya kontrolümde mutlaka soracağım ama galiba bunlar yalancı kasılmalarmış..
ben çok beğendm canım bence uygun fiyat olarakta..
aaa hayırlı olsun Allah güle güle büyümtyei nasip etsin canım inşallah hemencik çıkarlar küvezden ve kavuşursunuz Rabbim yardımcınız olsun..
çilekte iki model vardı biir 8 cm biri 12 mi neydi 350-550 tl gibiydi fiyatlarıda. ikeadakiler ne kdr acaba ? biz şimdi çilekten alalım dedik zaten cibinliği yanlış getirmişler tekrar gelecekler ikisini birden getiriler en azından
Benim de suan oyle sabah kalkinca da kipir kipir birde asagi oyle bir vuruyorki hem yukari hem asagi vurdugu da oluyor bu haftalar en hareketli zamanlarimiymis.sanirim
Şu kuzucuklara bak sen erkenci çıktılar nisan annelerinide okuyorum heyecanları yaşamak için çok uzak değilmiş bizde de heyecanlar başladı.tez zamanda sağlıkla küvezden çıkıp evinize gelin inşallah.Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.❤Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Sanirim bol.yerleri suan sıkısmadilar daha donsun dursunlar bol bolDüne kadar bende bi yukarda bi aşağıda hissediyordum herhalde dik duruyordu, geçen gece uykumdan uyandırdı saglı sollu hareketleriyle :):) genel olarak hep sag tarafımda hareketleri ama sanırım yan duruşa geçti o gece çünkü gögüs altıma cok direniyordu iki gündür o bölgem rahatladı bi ohh dedim dik oturamıyordum zorluyordu çünkü :)
hazır yerleri rahatken tepiniyorlar bolca desene :):)
aynen canım inş. zamanında doğum pozisyonlarına dönerler :)Sanirim bol.yerleri suan sıkısmadilar daha donsun dursunlar bol bolbizimki yanlara da elleriyle vuruyor ama gogus altina vurdugu zaman gercekten nefes alamiyormusum gibi geliyor dik durmasi zordur dedi doktorumda surekli asagida ve göğüs altinda baski hissedersin dedi zamaninda dogum pozisyonu alsinda simdi donsun dursun
Vayyy masallah grubun ilk dogum haberi geldi ben cok heyecanlandim. Insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin canim kilolari nasil bebislerinMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Bana da oyle geliyor ozellikle geceleri bizimki hic uyumuyor insallah dogunca uyuraynen canım inş. zamanında doğum pozisyonlarına dönerler :)
bu kadar hareketli olduklarına göre yaramaz bebişler bekliyor bizi sankiii
Ben sadece 4 cift aldim baska almadim az mi acaba ? Patikli altlar var cok giydirmeyiz diye dusunmustumAynen bende oyleyim. Nerde corap gorsem oglusuma aliyorum. Hepsini farkli aylarda almisim allahtan 1 yasa kadar giyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?