Kiz cocuk farki iste ne guzel suslu pusluMerhaba benimki de bugün geldi
Allahtan çok rahat geçti hamileliğim o konuda hiç düşüncem yok gerçi her çocukta aynı olmuyomuş bulantı falanKuzucum sen aradaki dengeyi kurarsan oyle olmuyor. Ne bilim biri krese baslayinca dusunebilirsin bebek uyudugunda obur cocuga vakit ayirirsin falan kaynanam haric herkes bana cok bekleme 2. Icin diyor kaynanam hamileligim zor gectiginden istemiyor
yaz bebişi olucaklar ztn çorap giydirmeyi çok önermiyorlar diye bende az aldım ilk dogdugu zmnlarda patikli altlar yeterli olur diye düşünüyorum :)Ben sadece 4 cift aldim baska almadim az mi acaba ? Patikli altlar var cok giydirmeyiz diye dusunmustum
Yeni dogdugunda patikli altlarin icine yada ustune corap giydirmek iyi oluyor. Patikli altta ayaklari boslukta kalinca buz gibi oluyor. En azindan 10 gun falan giydirilir. 4 cift yeter ama. Yere basmicak ya kirlenmezBen sadece 4 cift aldim baska almadim az mi acaba ? Patikli altlar var cok giydirmeyiz diye dusunmustum
Benim daha tam 1 sayfalik.eksigim var ama cogu benim eksigim tabi bebisinkiler az kaldiBen bebişe hiç çorap almadığımı farkettim kardeşim hatırlattı sağolsunBugün ufak tefek son alışverişini sen yaptım birsürü de çorap aldım pişik kremi ve havluları hariç eksiği kalmadı küçük hanımın ama annesinin daha bir çöpü Yok
Gozunaydin canim. Dualarimiz sizinle. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Hemen toparlanirlar merak etme. Guzel haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Valla bende patikli altlardan dolayi az aldim saniyorum olmazsa 3 cift daha alayim lazim olur belkiyaz bebişi olucaklar ztn çorap giydirmeyi çok önermiyorlar diye bende az aldım ilk dogdugu zmnlarda patikli altlar yeterli olur diye düşünüyorum :)
Bilmeyince tabiYeni dogdugunda patikli altlarin icine yada ustune corap giydirmek iyi oluyor. Patikli altta ayaklari boslukta kalinca buz gibi oluyor. En azindan 10 gun falan giydirilir. 4 cift yeter ama. Yere basmicak ya kirlenmez
Ben sarınca anladm ki baya faydalıymış bacağımdakibuyuşmada geçiyor ozaman bask8yı azalttığından sanırım :)O baski bende de var ama yuruyuse basladiktan 20dk sonra azaliyor cok artarsa dinlene dinlene yürüyorum ama birsey sarmak aklima gelmemisti sadece durus bozuklugundan olabilir diye dusunmustum
Bizimkinin de burnu büyük duruyordu koca burun demistim doktor kizmisti ufacik hokka burunlu diye sanirim bize oyle gorunuyor. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsinkızçemannesinin balı
sanırım bana benziyor dualarım kabul oldu
benim burnum küçük ama ucu top bilmiyorum kızımın ki ultrasondan mı büyük duruyor ama ucu top onunda
Rabbim sağlık versin biter inşaAllah canım :)Ufak ufak birseyler yapiyoruz iste daha cok eksik var nisan sonuna dogru biter insallah
Çok geçmiş olsun canım ınsallh biran önce toparlarlar sağ salim kucağına alırsınMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Ayy grubumuzun ilk bebişleri doğmuş Rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı uzun ömürleri olsunMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Benimki Hala dönmedi böbreğimin üstünde ağrıdan gece uykusuz geçiyor sizinde oluyormuDüne kadar bende bi yukarda bi aşağıda hissediyordum herhalde dik duruyordu, geçen gece uykumdan uyandırdı saglı sollu hareketleriyle :):) genel olarak hep sag tarafımda hareketleri ama sanırım yan duruşa geçti o gece çünkü gögüs altıma cok direniyordu iki gündür o bölgem rahatladı bi ohh dedim dik oturamıyordum zorluyordu çünkü :)
hazır yerleri rahatken tepiniyorlar bolca desene :):)
Ben normal masaj yagi aldim amacim onu kullanmakBen emziği oğluma 15 günlükken verdim, beni çok rahatlattı diyemem çünkü sadece modu iyiyken emiyordu ağlarken verdiğimde fırlatıyordu emziği14 aylıkken bıraktırdım emziği bir kez bile sormadı. Erken konuştu dil gelişimi iyiydi. Bazı bebekler bağımlı oluyor o bebekten bebeğe değişiyor, bu bebeğime de alıcam yine hemen vermem almazsa da zorlamam. Zeytinyağını biz burda çok kullanıyoruz, çocuk doktorunun da önerisiyle. Hafif benmari usulü ısıtarak. Ama bebeğin cildi tepki verir mi vermez mi o önemli, bu bebeğimde de denerim cildi tahriş olmazsa kullanırım
O yirtilma hissi gerilme bende de oluyor ama nstye bagladilar uc kere sanci falan cikmadi bebek donuyordur dediler bir sıkıntı cıkmadi yaniaynen öyle oluyor canım ayağını koyuyor yada başı geliyor zaten sürekli dönüyor hareketli de bakıyorum karnımın sağ tarafı şişiyo geriliyo sonra geri gidiyo falan bugün baktım aynı şeyleri kasılma olarak bahsetmişler benim sürekli oluyor
Bence fiyat uygun mobilyada kaliteli duruyor imkanin varsa alt kisimda beyaz olsun ama boylede hos benceshowroom'da gördüm kullanılan malzeme çok kaliteliydi dolabın içi ışıklı falandı. uyku seti cibinlik kumaşı da güzeldi bulutlu yastıkları falan vardı. ne diyorsunuz?
Ananasli magazadanmi bayildim ben ona bende 2 tane var iki tane daha istiyorum amaKızıma 2 tane renkli müslim bez aldımkayınvalidem sade beyaz almış ben arada renkli de olsun dedim. Bu arada ananaslıyı hep instgramdan takip ediyordum 60tlye yakındı lcwakikiden 17,90a buldum
Canim dun bende bobrek agrisindan uyuyamadim. Ilk kez oldu hatta korktum. Bobrek mi onu da bilmiyorum. Yanlarim agriyor sirtima dogru bugun doktora gidicem.Benimki Hala dönmedi böbreğimin üstünde ağrıdan gece uykusuz geçiyor sizinde oluyormu
Bende bunun catlak yagini aldim ikili ama bebek icin mustela aldim onu kullanacagimBayadır takip ettiğim bir bebek yağı vardı mühendisinoğlu ve hesabını bilen anne sayfalarında %50 indirim kodu yayınlanmış kargo bedava iki adet yağı 74 liraya aldım market markalarıyla aynı fiyata nerdeyse dilerseniz inceleyin ihtiyacınız varsa :) benim ailem zeytinci kendi yağımızı yapıyoruz ama asit durumundan dolayı çekiniyorum bu marka içilebilir bile demiş o kadar iddialı umarım iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?