2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kuzucum sen aradaki dengeyi kurarsan oyle olmuyor. Ne bilim biri krese baslayinca dusunebilirsin bebek uyudugunda obur cocuga vakit ayirirsin falan kaynanam haric herkes bana cok bekleme 2. Icin diyor kaynanam hamileligim zor gectiginden istemiyor
Allahtan çok rahat geçti hamileliğim o konuda hiç düşüncem yok gerçi her çocukta aynı olmuyomuş bulantı falan

Ben sadece 4 cift aldim baska almadim az mi acaba ? Patikli altlar var cok giydirmeyiz diye dusunmustum
Yeni dogdugunda patikli altlarin icine yada ustune corap giydirmek iyi oluyor. Patikli altta ayaklari boslukta kalinca buz gibi oluyor. En azindan 10 gun falan giydirilir. 4 cift yeter ama. Yere basmicak ya kirlenmez

Benim daha tam 1 sayfalik.eksigim var ama cogu benim eksigim tabi bebisinkiler az kaldi corap 4 cift aldim ben sadece

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Gozunaydin canim. Dualarimiz sizinle. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Hemen toparlanirlar merak etme. Guzel haberlerini bekliyoruz

Yeni dogdugunda patikli altlarin icine yada ustune corap giydirmek iyi oluyor. Patikli altta ayaklari boslukta kalinca buz gibi oluyor. En azindan 10 gun falan giydirilir. 4 cift yeter ama. Yere basmicak ya kirlenmez
Bilmeyince tabi ben alayim birkac cift daha lazim olur belki bulunsun

O baski bende de var ama yuruyuse basladiktan 20dk sonra azaliyor cok artarsa dinlene dinlene yürüyorum ama birsey sarmak aklima gelmemisti sadece durus bozuklugundan olabilir diye dusunmustum
Ben sarınca anladm ki baya faydalıymış bacağımdakibuyuşmada geçiyor ozaman bask8yı azalttığından sanırım :)

kızçem annesinin balı
sanırım bana benziyor dualarım kabul oldu
benim burnum küçük ama ucu top bilmiyorum kızımın ki ultrasondan mı büyük duruyor ama ucu top onunda
Bizimkinin de burnu büyük duruyordu koca burun demistim doktor kizmisti ufacik hokka burunlu diye sanirim bize oyle gorunuyor. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Çok geçmiş olsun canım ınsallh biran önce toparlarlar sağ salim kucağına alırsın

Benimki Hala dönmedi böbreğimin üstünde ağrıdan gece uykusuz geçiyor sizinde oluyormu

Ben normal masaj yagi aldim amacim onu kullanmak ama zeytinyagida olsa baska birseyde ben astim alerjik oldugumdan cocukta da dikkat etmeliyim once denenir vücut reaksiyon vermezse kullanilir bunun icinde elinin ufak bir kenarina sürüp 1 gun bekliyorum ben kendimde de oyle yapiyorum oglusa da oyle yaparim

O yirtilma hissi gerilme bende de oluyor ama nstye bagladilar uc kere sanci falan cikmadi bebek donuyordur dediler bir sıkıntı cıkmadi yani

showroom'da gördüm kullanılan malzeme çok kaliteliydi dolabın içi ışıklı falandı. uyku seti cibinlik kumaşı da güzeldi bulutlu yastıkları falan vardı. ne diyorsunuz?
Bence fiyat uygun mobilyada kaliteli duruyor imkanin varsa alt kisimda beyaz olsun ama boylede hos bence

Kızıma 2 tane renkli müslim bez aldım kayınvalidem sade beyaz almış ben arada renkli de olsun dedim. Bu arada ananaslıyı hep instgramdan takip ediyordum 60tlye yakındı lcwakikiden 17,90a buldum
Ananasli magazadanmi bayildim ben ona bende 2 tane var iki tane daha istiyorum ama

Benimki Hala dönmedi böbreğimin üstünde ağrıdan gece uykusuz geçiyor sizinde oluyormu
Canim dun bende bobrek agrisindan uyuyamadim. Ilk kez oldu hatta korktum. Bobrek mi onu da bilmiyorum. Yanlarim agriyor sirtima dogru bugun doktora gidicem.

Bende bunun catlak yagini aldim ikili ama bebek icin mustela aldim onu kullanacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…