Bende ya yakin zamanda yaparim yada cocuk yapmam cunku o rahatliga alisinca birdaha zor gelir bebekle ugrasmakAynen öyle canım bence tek çocuk ideal :):) ama ilerde fikrim değişirse ozmn düşünürüm ama asla yakın yaş aralıgında istemiyorum beraber büyüsünler mantıgı pek bana göre değil o yuzden aynı özeni ister istemez gösteremiyor oluruz çünkü :)
aa gözün aydın canım.. durumları nasılMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Kalabilirsin canım bi kere olmuş MAŞALLAH dikkat edersin ilk zamanlar tekrar istediğin zaman denemeye başlarsınız inşBende tedaviyle hamile kaldım sağ yumurtalık kanalım kapalıydı solda yumurtalık larim geç büyüyordu iki kez rahim filmi çektim filmden sonra 1 ay daha denedim ilaçlarla olmadı 3 ay ara verdik o zmn kendiliğinden oldu acaba korunmasam bundan sonra tedavisiz hamile kalirmiyim
Amin canım çok sağol. Bugün dahiliye randevum vardı boğazım çok kötü öksürük başladı dedim yapacak bişey yok bu haftalarda ilaç veremem dedi. Şeker yükleme istemedi 50 gr bile çok ağır gelmiş sana 100grmı kaldıramaz vücudun dedi ayrıntılı şeker testleri istedi. HbA1c insilün glikoz üçlüsünü bunda da belli olur dedi sana insilün veremem düşer bayılırsın dedi diyetisyene yönlendirdi. Zaten bişey yemiyorum diyetisyenin verdiğini de uygulayamam ki dedim sen yinede git o sana göre verir bişeyler dedi. Bu benim gebeliğim çok tuhaf gerçekten kimse anlamıyor yemek yapmaya gücüm yok basit şeyler yapabiliyorum sadece. Annem şehir dışında ananem hasta ona bakıyor burada da kimsem yok inşAllah sağ salim doğar kuzum unuturuz bu günleriBu da zor kuzum tabiki istahsizliktan iyidir o ayri ama istah cok aciksa da zor kapilardan gecemeyecek kivama.geldimbogaz enfeksiyonu icin mutlaka doktora gorun ilac birsey verir mutlaka ihlamurla yikan c vitamini al gecer insallah senin cok zor gecti hamileligin Rabbim yardimcin olsun
Ben konuşurken lafın sonunu unutmaya başladım bu aralarKizlar benim hazirlik yalanci kasilmalarin epey oldu baslayali yeni yeni hissedenler varmis.lutfen o sirada karniniza dokunmayın ovmayin tetiklemeyin. Derin nefes alip verin 30 saniye surecek ve yavasca geviseyecektir.
O kadar cin bir hafizam vardir ki hamilelikten beri herseyi unutuyorum ben : (
Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Ben geçen hafta gittiğimde doğum pozisyonunda dedi doktor değişir mi acabaaynen canım inş. zamanında doğum pozisyonlarına dönerler :)
bu kadar hareketli olduklarına göre yaramaz bebişler bekliyor bizi sankiii
Insallah kuzum gecer bu zor gunlerinAmin canım çok sağol. Bugün dahiliye randevum vardı boğazım çok kötü öksürük başladı dedim yapacak bişey yok bu haftalarda ilaç veremem dedi. Şeker yükleme istemedi 50 gr bile çok ağır gelmiş sana 100grmı kaldıramaz vücudun dedi ayrıntılı şeker testleri istedi. HbA1c insilün glikoz üçlüsünü bunda da belli olur dedi sana insilün veremem düşer bayılırsın dedi diyetisyene yönlendirdi. Zaten bişey yemiyorum diyetisyenin verdiğini de uygulayamam ki dedim sen yinede git o sana göre verir bişeyler dedi. Bu benim gebeliğim çok tuhaf gerçekten kimse anlamıyor yemek yapmaya gücüm yok basit şeyler yapabiliyorum sadece. Annem şehir dışında ananem hasta ona bakıyor burada da kimsem yok inşAllah sağ salim doğar kuzum unuturuz bu günleri
aynen canım çok uç bi fiyat aralığı var 650-700-2500
çilekte iki tane var biri 350 biri 500 civarıydı
Allah analı babalı buyutsun canım grubun ilk bebişleri oldu sanada çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Ben bulantilarim bitene kadar 17. Haftaya kadar hep kabizdim kan geldigini bilirim Allaha bin sukür düzeldi onun agrisi acisi cok zor cikaramayinca ayri cikarinca ayri zor hattaKızlar kabızlık sıkıntısı çeken varmı ? Ne yaptıysam nafile, çok kötüyüm buaralar
Almamıştım ben iyi denk geldi 2li paketten aldım:)Bende bunun catlak yagini aldim ikili ama bebek icin mustela aldim onu kullanacagim
Ayyy çok şaşırdım aramızdan birinin doğum yapmış olmasınaMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
aa öyle mi ilk kez duydum. ee sz ne alacaksnz peki ?Çileğin yatakları hakkında çok şikayet var, küflenme oluyor diye. Kraft yatak iyi diyorlar ama benim beşik çilekten 70x140 ölçüsü, ama kraft yatak 70x130 ölçülerinde çalışmış. Öyle bi durumla karşılaştık malesef.
Valla canım bebişin 2-3 parçası kaldı ama benim hiçbirşey yok asıl masraf beni bekliyor :)Benim daha tam 1 sayfalik.eksigim var ama cogu benim eksigim tabi bebisinkiler az kaldicorap 4 cift aldim ben sadece
merhaba. inşallah çabucak çıkarlar küvezden. bir sağlık problemleri yoktur umarım. eğer öyleyse adınıza çok sevinirim. çok şaşırdım okuyunca.Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Benimki de itiyor o durumda elimi istemiyor resmen sıpa yada bırak onu benimle ilgilen de diyor olabilirgün içinde bende çok fazla hissediyorum sabit oturdugumdan sürekli sanırım sürekli bi uyanıp uyuma modunda da olabilirler :):)
telefonla oynuyorsam kolum göbegimin üstünde kalıyrya bildigin itiyor zaten, sıcagı pek sevmiyor sanıırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?