2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende ya yakin zamanda yaparim yada cocuk yapmam cunku o rahatliga alisinca birdaha zor gelir bebekle ugrasmak

Kalabilirsin canım bi kere olmuş MAŞALLAH dikkat edersin ilk zamanlar tekrar istediğin zaman denemeye başlarsınız inş

Kizlar benim hazirlik yalanci kasilmalarin epey oldu baslayali yeni yeni hissedenler varmis.lutfen o sirada karniniza dokunmayın ovmayin tetiklemeyin. Derin nefes alip verin 30 saniye surecek ve yavasca geviseyecektir.

O kadar cin bir hafizam vardir ki hamilelikten beri herseyi unutuyorum ben : (

Amin canım çok sağol. Bugün dahiliye randevum vardı boğazım çok kötü öksürük başladı dedim yapacak bişey yok bu haftalarda ilaç veremem dedi. Şeker yükleme istemedi 50 gr bile çok ağır gelmiş sana 100grmı kaldıramaz vücudun dedi ayrıntılı şeker testleri istedi. HbA1c insilün glikoz üçlüsünü bunda da belli olur dedi sana insilün veremem düşer bayılırsın dedi diyetisyene yönlendirdi. Zaten bişey yemiyorum diyetisyenin verdiğini de uygulayamam ki dedim sen yinede git o sana göre verir bişeyler dedi. Bu benim gebeliğim çok tuhaf gerçekten kimse anlamıyor yemek yapmaya gücüm yok basit şeyler yapabiliyorum sadece. Annem şehir dışında ananem hasta ona bakıyor burada da kimsem yok inşAllah sağ salim doğar kuzum unuturuz bu günleri

Ben konuşurken lafın sonunu unutmaya başladım bu aralar ne diyodum ben yaa oluyorum sürekli

Kızlar freiöl diye bi bebek yağı var ya sitesinde tüm ürünlerde %50 indirim var haberiniz olsun baya uyguna geliyo herşeyi. Sepete ekleyince kupon kodu:FLAMINGO50 yazıp uygulayınca yarıya düşüyor

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.

Canım hayırlı olsun gözün aydın. Inşallah bir an önce kuvezden çıkar evine götürürsün. Heyecanlandım valla bende Allah yardımcımız olsun
aynen canım inş. zamanında doğum pozisyonlarına dönerler :)
bu kadar hareketli olduklarına göre yaramaz bebişler bekliyor bizi sankiii
Ben geçen hafta gittiğimde doğum pozisyonunda dedi doktor değişir mi acaba

Kızlar kabızlık sıkıntısı çeken varmı ? Ne yaptıysam nafile, çok kötüyüm buaralar

Insallah kuzum gecer bu zor gunlerin kimisinin hamileliği cok zor geciyor gercekten benim ufak tefek agrilarim oluyor o bile zorluyor bazen yemek yeme durumun bulantilarin hala duzelmedimi ? Bebisin kilosu nasil ? Ben grip oldugumda bana ilac vermislerdi haftam erkendi bilemiyorum tabi ama kotuyse durumun verirler bence diye dusunuyorum seker yuklemesini cok ciddiye almamistim ama ben cok zor dayandim kusmamak icin o yuzden onu yaptiramamani anliyorum

aynen canım çok uç bi fiyat aralığı var 650-700-2500
çilekte iki tane var biri 350 biri 500 civarıydı

Çileğin yatakları hakkında çok şikayet var, küflenme oluyor diye. Kraft yatak iyi diyorlar ama benim beşik çilekten 70x140 ölçüsü, ama kraft yatak 70x130 ölçülerinde çalışmış. Öyle bi durumla karşılaştık malesef.

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Allah analı babalı buyutsun canım grubun ilk bebişleri oldu sanada çok geçmiş olsun canım

Kızlar kabızlık sıkıntısı çeken varmı ? Ne yaptıysam nafile, çok kötüyüm buaralar
Ben bulantilarim bitene kadar 17. Haftaya kadar hep kabizdim kan geldigini bilirim Allaha bin sukür düzeldi onun agrisi acisi cok zor cikaramayinca ayri cikarinca ayri zor hatta ben aksamdan kayisilari suya koyup sabah kalkip suyu icip kayisilari yiyordum ayrica cok yuruyus cok su muz kahve patates vs birde cok kuru gidalara ara ver bir sure en azindan duzene girene kadar hicbir türlü olmuyorsa doktora git bagirsak duzenleyici ilac veriyorlar ben cok kotu zamanlarimda kullandim ilaci sadece 2 gun sonra biraz duzene girmisti birde kefir onerebilirim icinde probiyotik oldugundan bagirsaklari rahatlatıyor

Ayyy çok şaşırdım aramızdan birinin doğum yapmış olmasına hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler hemen toparlayıp sana kavuşsunlar inşallah

aa öyle mi ilk kez duydum. ee sz ne alacaksnz peki ?
benm yatakta 70x140 cm

merhaba. inşallah çabucak çıkarlar küvezden. bir sağlık problemleri yoktur umarım. eğer öyleyse adınıza çok sevinirim. çok şaşırdım okuyunca.

Benimki de itiyor o durumda elimi istemiyor resmen sıpa yada bırak onu benimle ilgilen de diyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…