2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Kayısı, kefir, zeytinyağ yaptığım şeyler birden başladı 1 haftadır sıkıntı, cumaya randevu aldım bakalım inşallah bişeyler verir, duphalac iyimiş heralde ama bakalım ne diyecek, sağol canım

çilek politikası bu. her şeyin kendilerinden alınmasını sağlamak için özel saçma sapan ölçülerle çalışıyorlar.

kabızlıktan ben de çok çekiyorum. serylady'nin söylediklerini uygulamanı öneririm. duphalac şurup da verdi doktor ama pek işe yaradığını söyleyemeyeceğim.

Valla canım bebişin 2-3 parçası kaldı ama benim hiçbirşey yok asıl masraf beni bekliyor :)
Benimde baya bir eksigim var ozellikle korse epey masrafli olacak benim icin gogus kremi kalkani vs hicbirsey almadim. Cok istedigim.bir ana kucagi vardi onu alamayabilirim bile

Benimki Hala dönmedi böbreğimin üstünde ağrıdan gece uykusuz geçiyor sizinde oluyormu
tam gögüs altında çok acı oluyordu bi hafta boyunca hissettim gece uykumda problem olmadı ama dik oturamıyordum hep uzanır vaziyette bu ara sanırım şekil değiştirdi rahatladım..

Bana magnezie calcine vermisti doktorum az da olsa ise yaramisti zaten en kotü ihtimalle lavman aparati veriyor doktor evde yapiyorsun insallah kimse gerek duymaz benim ilacla gecmese idi lavman yapacaktim sükür ki gecti

Hadi ya, duphalac falan bel bagladım bende iyice, o iyi eder diye düşünüyordum :/

Bence fiyat uygun mobilyada kaliteli duruyor imkanin varsa alt kisimda beyaz olsun ama boylede hos bence
annemler burdaki arkadaşlar da altı beyaz olsun dedi bari sen demeyeydin sen gri severdin çimqi :/ fotoda siyah gibi duruyor ama güzel bir gri. uyku setini de grili pembeli seçtim takım halinde baya hoşuma gitti. ama kafam karıştı :)

magnezie dediğin ne ilacı? aynı zamanda magnezyum mu?

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Canimm gozun aydın hayırlı saglikli evlatlar olsunlar inşallah. Bir an once çıksınlar kuvezden rabbim yardimci olsun

Hadi ya, duphalac falan bel bagladım bende iyice, o iyi eder diye düşünüyordum :/
ya normal insanlar ondan bir kapak içince on dakika içinde tuvalete koşup çıkamıyormuş. o kadar övüyorlar. ama bende olmadı. benimkisi ileri baya. belki sende işe yarar dene ümitsiz olma.

Benimde baya bir eksigim var ozellikle korse epey masrafli olacak benim icin gogus kremi kalkani vs hicbirsey almadim. Cok istedigim.bir ana kucagi vardi onu alamayabilirim bile
Onu aldık çıktı aradan korse de arkadaşım verdi :) ama ne pijama ne çamaşır hiçbirşeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…