2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Birinin bebegı yasamıs ınsanlarda hemen öyle bır hıkaye uydurma oluyor galıba :)
burda şöyle oluyormus böyleymıs denilen coğu seyı resmen kızımla çürüttüm bu da demek oluyor kı bebeklerın keyfı nasıl ısterse öyle davranıyor.
Kızıma bılerek emzık tutturdum kı bu 6 aylık uyku duzenınde vs ınanılmaz yardımcı oluyor cunku bebekler bellı bır zaman sonra sadece diş agrıları ıcın annelerın memelerıyle oyalanıyor.
Kızım cok erken konustu masallahı vardı ınan kı gören herkes ay masallah bu kız nasıl guzel dılli konusuyor vs dıye sasırıyorlardı. Tabı kı kızımla ıletısımım hep cok ıyıydı oyuzden erken ve guzel konustugunu dusunuyorum.
Yanı alakası bıle yokk :) hatta emzık oldugu halde okadar benı emme delısıydı kı anlatamam :)
Baskalarını bosverın sen bebegıne bakacaksın ona gore verırsın ya da bırakırsın.

Kızlar nasılsınız arada bakıyorum ama cok sayfa bırıkmış okuyamıyorum Nasılsınız ınsallah sorun yoktur

Benım gıbı sureklı tansıyonu dusen varmı

kızlar fikir verin lütfen. çok güzel bir beşik, üç kapılı dolap, üç çekmeceli şifoniyer gördüm. 3200 lira. içinde yatağı güzel bir uyku seti ve cibinlik de var. sizce fiyat nasıl?
valla fiyatı çok iyiymiş. biz 3500 e anlaştık. üstelik yatağı, uyku seti, cibinliği yok. Telefonumdan şifonyerin resmini bulabildim. ben de beyaz gri seçtim. beyaz mı olsun gri mi olsun derken bu modeli beğendik

tecrübeli anne değilim. ama ayşe öner, bebek hemşiresinden duyduğumu söyleyeyim. ilk 40 gün bebeğe emzik vermeyin dedi. o da emziğe alışacağından falan değil de, başka bi neden söylemişti. sonrasında bebeğin emme refleksi yüksekse verilebilirmiş. kesinlikle vermeyin demedi yani.
zeytinyağı konusunda bilgim yok ama, yağlı yağlı olmaz mı ya bebek

Ben bunu da beğenmiştim. pierre cardin markası, babymall da o ara indirim vardı. biz almadık ama bilgi olsun diye bırakıyorum buraya

kardeşlerimle aramda 6 yaş var. Ki ilk doğduklarında çok severdim onları. Okul harçlığımı onlar için biriktirir, ayağımda uyuturdum. (onları diyorum çünkü ikizler) ama zamanla kıskançlık başladı aramızda, çok kavgalarımız oldu. bence kardeş kıskançlığı ve kavgası kaçınılmaz bir durum.

Malesef oluyor kizimin yatagi tek kisilik 2 yil olmadi alali evin hic bir yerinde nem rutubet diye birsey yok yatagin kosesi kuf atmis resmen cilekte bu sorunu duymustum kulak ardi etmistim bin pisman oldum

3200. sizinkinin fotoğrafı var mı? ve kaça aldınız? yataksız uyku setsiz ve cibinliksiz alınca 2800 dedi.
dur tam fotoyu buldum atayım. işte bu şekilde. gardrobunun ortası cam olacak. şifonyeri var, bir de büyüyen beşik değil normal beşik olacak. 60*120 ölçülerinde sipariş verdik. duvarlarımızı da açık gri boyuyoruz, bakalım henüz gelmedi. 1 aya gelecek

Waikiden bir elbise ekledim sepete kendime 20 liraya dusmustu giyerim nisanda mayista diye sonra azcik uyuyayim kalkar alirim dedim bitmis.siz mi aldiniz elbise mi yaa : ))

Waikiden bir elbise ekledim sepete kendime 20 liraya dusmustu giyerim nisanda mayista diye sonra azcik uyuyayim kalkar alirim dedim bitmis.siz mi aldiniz elbise mi yaa : ))
hahahah keşke alsaymışızz tüh bende yazlık elbiselere bakıyordum lcw ye bakmamıştım henüzz :):)

Ben 2 tane trendyoldan elbise aldım ,bir tane tulum ,2 tane de pantolonum var Doğuma kadar heralde idare ederim kızlar kramplar çok fena ,aman aman dikkat edin mutlaka ,ben magnezyum takviyesine başladım

sizin model de çok güzelmiş, çok beğendim. daha pahalı ama sağlık olsun. malzemesi mdf ise sıkıntı yok. ben hiç araştırmadım; aziz bebe diye bir mağazanın camında reklamını gördüm, fiyatı uygun geldi, yerini bulup görmeye gittik hemen aldık sonra da hata mı ettim diye şüpheye düştüm. neyse ki uygun dediniz hepiniz. beşik 70*130 ölçüsünde. bu hafta teslim edilecek. siz parasını ödediniz mi?

Çekirdek aileni büyüt.
Ben küçük evlendim ve oğlum 20 yaşında.
O zamanlar isteniyordu.
Şimdi şartlar gereği büyükler birazda sorumluluktan kaçtıkları için istemiyorlar.

Sen kendini toparlayınca bebisine aldığın eşyalarla kaç çocuk büyür tahmin edemezsin.
Ins benim gibi geç kalmazsın annesi.
Bu hayatta en kötü şey kardessiz ve yalnız kalmak.
Bir gün bizler ölcez ve onlar birbirine destek olacak inş : )

Bütün hamileler duamda.
Rabbim hepimize kazasız belasız doğum ve lohusalık nasip etsin canım

çilekten almışsın.. çok güzel model güle güle kullansın inşallah

malzemesi şöyle kaliteli böyle kaliteli diye anlattı ama çok dinlemedim açıkçası, adam kötü malzeme kullandım diyecek değil ya. biz peşin verdik parayı. burda izmir de mobilyacılar çarşısı var ordan aldık.
bize de adam 7,*130 mu olsun 60*120 mi olsun dedi. eşim de odamız küçük diye 60*120 dedi. ama yatak vs alırken 70*130 daha genel bir ölçü olduğundan daha çok seçenek oluyormuş. o açıdan biraz pişman oldum gibi ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…