- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Birinin bebegı yasamıs ınsanlarda hemen öyle bır hıkaye uydurma oluyor galıba :)Merhaba kızlar aklıma takılan bir kaç sorum var :)) tecrübesiz olunca bir de herkes bir şey diyor sizler ne düşünüyorsunuz bakalim .
Emzik meselesi bazısı hemen ver çok rahat bebek memede uyumaz seni rehin almaz çok rahat edersin diyor
Bazısı emzige alışırsa meme yi bırakır emmez kesinlikle ve geç konuşur falan diyor
Araştıran tecrübeli anneler sizin fikirleriniz neler .
Bir de bebekleri banyodan sonra organik zeytin yağı ile masaj yapın vücudunun nem dengesi bozulmasın diyorlar zeytin yağı kullansam sıkıntı olur mu
valla fiyatı çok iyiymiş. biz 3500 e anlaştık. üstelik yatağı, uyku seti, cibinliği yok. Telefonumdan şifonyerin resmini bulabildim. ben de beyaz gri seçtim. beyaz mı olsun gri mi olsun derken bu modeli beğendikkızlar fikir verin lütfen. çok güzel bir beşik, üç kapılı dolap, üç çekmeceli şifoniyer gördüm. 3200 lira. içinde yatağı güzel bir uyku seti ve cibinlik de var. sizce fiyat nasıl?
tecrübeli anne değilim. ama ayşe öner, bebek hemşiresinden duyduğumu söyleyeyim. ilk 40 gün bebeğe emzik vermeyin dedi. o da emziğe alışacağından falan değil de, başka bi neden söylemişti. sonrasında bebeğin emme refleksi yüksekse verilebilirmiş. kesinlikle vermeyin demedi yani.Merhaba kızlar aklıma takılan bir kaç sorum var :)) tecrübesiz olunca bir de herkes bir şey diyor sizler ne düşünüyorsunuz bakalim .
Emzik meselesi bazısı hemen ver çok rahat bebek memede uyumaz seni rehin almaz çok rahat edersin diyor
Bazısı emzige alışırsa meme yi bırakır emmez kesinlikle ve geç konuşur falan diyor
Araştıran tecrübeli anneler sizin fikirleriniz neler .
Bir de bebekleri banyodan sonra organik zeytin yağı ile masaj yapın vücudunun nem dengesi bozulmasın diyorlar zeytin yağı kullansam sıkıntı olur mu
aminnn inşallahBizimkinin de burnu büyük duruyordu koca burun demistim doktor kizmisti ufacik hokka burunlu diye sanirim bize oyle gorunuyor. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
kardeşlerimle aramda 6 yaş var. Ki ilk doğduklarında çok severdim onları. Okul harçlığımı onlar için biriktirir, ayağımda uyuturdum. (onları diyorum çünkü ikizler) ama zamanla kıskançlık başladı aramızda, çok kavgalarımız oldu. bence kardeş kıskançlığı ve kavgası kaçınılmaz bir durum.Valla banada şey geliyo sanki bebeğimle o zaman çok ilgilenemicekmişim gibi mesela benim ablamla aramda 2 yaş var ve annem hastanedeyken ablam sürekli benim annemde yok babamda diye ağlamışsürekli kardeşimi çöpe atalım diye yalvarmış anneme öyle bi kıskançlık travma yaşamasını istemiyorum iyice büyüsün kendi desin ben kardeş istiyorum diye
Malesef oluyor kizimin yatagi tek kisilik 2 yil olmadi alali evin hic bir yerinde nem rutubet diye birsey yok yatagin kosesi kuf atmis resmen cilekte bu sorunu duymustum kulak ardi etmistim bin pisman oldumÇileğin yatakları hakkında çok şikayet var, küflenme oluyor diye. Kraft yatak iyi diyorlar ama benim beşik çilekten 70x140 ölçüsü, ama kraft yatak 70x130 ölçülerinde çalışmış. Öyle bi durumla karşılaştık malesef.
dur tam fotoyu buldum atayım. işte bu şekilde. gardrobunun ortası cam olacak. şifonyeri var, bir de büyüyen beşik değil normal beşik olacak. 60*120 ölçülerinde sipariş verdik. duvarlarımızı da açık gri boyuyoruz, bakalım henüz gelmedi. 1 aya gelecek3200. sizinkinin fotoğrafı var mı? ve kaça aldınız? yataksız uyku setsiz ve cibinliksiz alınca 2800 dedi.
hahahah keşke alsaymışızz tüh bende yazlık elbiselere bakıyordum lcw ye bakmamıştım henüzz :):)Waikiden bir elbise ekledim sepete kendime 20 liraya dusmustu giyerim nisanda mayista diye sonra azcik uyuyayim kalkar alirim dedim bitmis.siz mi aldiniz elbise mi yaa : ))
Sen aldiysan çıkar ortaya elbisemihahahah keşke alsaymışızz tüh bende yazlık elbiselere bakıyordum lcw ye bakmamıştım henüzz :):)
Aynen bisi diyecektim oluyorum surekli. makineyi bosaltirken kasiklari bardak dolabina dizmeye çalıştım bide sabah.: ))Ben konuşurken lafın sonunu unutmaya başladım bu aralarne diyodum ben yaa oluyorum sürekli
fiyatı iyiymiş valla görsem kaçırmazdımmmSen aldiysan çıkar ortaya elbisemilacivert bisiydi 20 liraya görünce alayim 1 ay giyerim iste demistim : ))
sizin model de çok güzelmiş, çok beğendim. daha pahalı ama sağlık olsun. malzemesi mdf ise sıkıntı yok. ben hiç araştırmadım; aziz bebe diye bir mağazanın camında reklamını gördüm, fiyatı uygun geldi, yerini bulup görmeye gittik hemen aldık sonra da hata mı ettim diye şüpheye düştüm. neyse ki uygun dediniz hepiniz. beşik 70*130 ölçüsünde. bu hafta teslim edilecek. siz parasını ödediniz mi?dur tam fotoyu buldum atayım. işte bu şekilde. gardrobunun ortası cam olacak. şifonyeri var, bir de büyüyen beşik değil normal beşik olacak. 60*120 ölçülerinde sipariş verdik. duvarlarımızı da açık gri boyuyoruz, bakalım henüz gelmedi. 1 aya gelecek
Eki Görüntüle 2251014
Ayyy ne guzel yazmissin ne guzel temenniler bunlarinsallah hepimiz rahat bir dogum hic depresyonuz bir lohusalik donemi geciririz zaten cevredeki insanlar depresyona sokuyor bence az insan cok huzur benim buyukler istemiyor ikinciyi aksine herseyim ters
çilekten almışsın.. çok güzel model güle güle kullansın inşallahbizimde bugün mobilyalarımız geldi cibinliği yanlış getirmişler takamadılar onu da 1 hafta 10 güne getireceklermiş. küçük beşik çkınca şifonyeri cam önüne koyup daha geniş yaparım odayı diyorum bakalım artıkkbir tek perdesi kaldı bellki avize de alırım
malzemesi şöyle kaliteli böyle kaliteli diye anlattı ama çok dinlemedim açıkçası, adam kötü malzeme kullandım diyecek değil ya. biz peşin verdik parayı. burda izmir de mobilyacılar çarşısı var ordan aldık.sizin model de çok güzelmiş, çok beğendim. daha pahalı ama sağlık olsun. malzemesi mdf ise sıkıntı yok. ben hiç araştırmadım; aziz bebe diye bir mağazanın camında reklamını gördüm, fiyatı uygun geldi, yerini bulup görmeye gittik hemen aldık sonra da hata mı ettim diye şüpheye düştüm. neyse ki uygun dediniz hepiniz. beşik 70*130 ölçüsünde. bu hafta teslim edilecek. siz parasını ödediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?