2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hangi il canım

Bugn kan verdm gerekli tüm testler için umarım kötü bişey çıkmaz biz çok umutluydk bu sefer eşim de bende pek iyi bi gün geçirmedk allah hayırlısını nasip etsn kinseye yaşatmasn
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin inşallah benim de 3 kaybım var ,
Kan sulandırıcı ve progesteron kullanıyormuydın peki

İstanbuldayım şikayetin ne dediler regl gecikti idrar testi yaptım silik çıktığı için emin olmak istedim dedim, direk hcg testi istedi zaten, hatta sonuç geldiğinde tekrar gösterdim ilk soru evlimisin oldu şaşırdım baya :):)

Kızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.

Kızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
Ayyy düşünmeyin öyle nolur bebek büyüyünce bile her gün hissetmeyenler var sağlıklıdır bebeğiniz korkmayınnn...

canım için rahat etsin diye doktora görün ama bence bişey yok bebişin seninledir ben ilk bebeğimde 9 ay bişey hissetmedim :)

Canım ilk gebelik mi ? Olur öyle hisler birşey yoktur Allah'ın izniyle. 12. haftadan sonra vücut iyice alışcak artık.

Katılıyorum bitki çaylarının içinde en masumu aşırı olmamak kaydıyla.

Kızlar doktordan geldim .
Çok şükür herşey güzel geçti . .
Kan değerlerim falan çok güzelmiş .
Ultasyonla rahım kalınlaşmasına baktı gayet güzel dedi .
Doktor çok içime sindi . Güler yüzlü . Herşeyı en ince ayrıntısına kadar anlattı .
Yaklaşık 1 saat muhabbet ettık . :) Şunu ye bunu yeme gibi ..
Haftaya keeyi görmek için randevu verdi .

herkese günaydın güzel bir gün olsun..

Bende miyomlar var geçen hafta en büyüğü 9 mm di bu hafta birşey demedi keseye odaklandık :)
ilk gittiğinde mi söyledi miyomu peki sana ilişki yasağı fln koydu mu ?
canım Allah tez zamanda doldursun kucağını inşallah dualarım seninle. yeni yaşında bir çok güzellik çalsın kapını...
Kizlar ya bana dua edin çok silik korkuyorum farklı durumlardan sanki daha net olması gerekiyor gibi içimde hep korku var
hiç öyle düşünme ben adetim 3 gün geçince yaptım silik bile yoktu geç döllenmeymiş..
canım niye kendini kötü düşüncelere itiyosunki iyi düşün iyi olsun
Güzel düşününn güzel olsun, kötü şeyleri ne kadar aklımızdan uzaklaştırırsak okadar daha rahat hamilelik geçireceğimize inanıyorum..
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…