- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.005
- 133
- 42
Hangi il canımEvet cnm bir kere gittim işte bakıp bakmadıklarından bile emin değildim ama hafta sonu olduğu için idrar testi de silik olunca yerimde duramamıştımm :)
Acilden direkt kadın doğuma da yönlendiriyorlarmış hatta 2 hafta sonra gel tekrar test yaptır burdan muayene ye gönderirim demişti bakalım bu gidişle bu hfta sonu tekrar giderim ben :):)
aaaayyynıı bennn :)2 gün oldu öğreneli uyanınca yataktan çıkmadan Ayetel kürsi okuyup üflüyorum karnıma allahım sana emanet diyorum
Amin canım hepimizin inşallahAllah bi daha yaşatmasın inşallahh sağlıkla kucagına almak nasip olsun bu sefer
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin inşallah benim de 3 kaybım var ,Bugn kan verdm gerekli tüm testler için umarım kötü bişey çıkmaz biz çok umutluydk bu sefer eşim de bende pek iyi bi gün geçirmedk allah hayırlısını nasip etsn kinseye yaşatmasn
Canım kanama değilde tuvalette peçete de kırmızılık gördüm 4. Hafta başı falandı.
Canım içini serin tut. Git dra aklında soru kalmasın. Bence pozitif yine diyorum
Evet her gün farklı şeyler yazıyor. Hatta çoğu tutuyor :) mesela dün benim takvimimde akıntın çoğalabilir diyordu. Aynen de öyle şu ara.
Ben Aydındayım buranın aciline gitsem hamilelik testi için geldim diye, beni kovalarlar:))) sen neredesin ve ne güzel acil drlarıymış bunlar. Ben de istiyorum:))
İstanbul/Kartal canım muhtemelen heryer yapıyordur sonuçta devlet hastanesi acili herhangi bi ayrıcalık yapamazlarki.Hangi il canım
Ayyy düşünmeyin öyle nolur bebek büyüyünce bile her gün hissetmeyenler var sağlıklıdır bebeğiniz korkmayınnn...Kızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
canım için rahat etsin diye doktora görün ama bence bişey yok bebişin seninledir ben ilk bebeğimde 9 ay bişey hissetmedim :)Kızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
İnşallah canım ay resmen her gün farklı bir endişe.Ayyy düşünmeyin öyle nolur bebek büyüyünce bile her gün hissetmeyenler var sağlıklıdır bebeğiniz korkmayınnn...
İnşallah yoktur yarın gideceğim. Kanama falan da yok ama hani hiçbir histe yok gibi o yüzden korktumcanım için rahat etsin diye doktora görün ama bence bişey yok bebişin seninledir ben ilk bebeğimde 9 ay bişey hissetmedim :)
bol bol dua et allaha tevekkül et rabbim korusun bebeklerimizi canımİnşallah yoktur yarın gideceğim. Kanama falan da yok ama hani hiçbir histe yok gibi o yüzden korktum
Kızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
Neden? Kızımda da hastayken ıcmıiştım sıkıntı yok gunde ıkı fıncan ıcebılırız. Tabı 5bardak ıcersek sıkıntı olabılır. Ayrıca ıkı doktorda ıcebılırsın demişti bende bilgi vermiş olayımIhlamur içme bence
evet canım acilden bakıyorlar ben iki defa baktırdım.canım devlet hastahanesinin acilindemi beta baktırıyosunuz
Neden? Kızımda da hastayken ıcmıiştım sıkıntı yok gunde ıkı fıncan ıcebılırız. Tabı 5bardak ıcersek sıkıntı olabılır. Ayrıca ıkı doktorda ıcebılırsın demişti bende bilgi vermiş olayım
Evet ilk gebelik. İnşallah yoktur canım yoksa çok üzülücemCanım ilk gebelik mi ? Olur öyle hisler birşey yoktur Allah'ın izniyle. 12. haftadan sonra vücut iyice alışcak artık.
ilk gittiğinde mi söyledi miyomu peki sana ilişki yasağı fln koydu mu ?Bende miyomlar var geçen hafta en büyüğü 9 mm di bu hafta birşey demedi keseye odaklandık :)
canım Allah tez zamanda doldursun kucağını inşallah dualarım seninle. yeni yaşında bir çok güzellik çalsın kapını...Selam... bugün benim doğum günüm ... sabah kanamayla uyandm hastaneye koştuğumda ise düşük yaptığımı öğrendm bütün günümü gözyaşlarıyla geçirdim akşamında bana hazırlanan bi doğum gününe katıldm eltimin çocuğunu kucakladm minicik bir bebeği kimse bilmiyodu ağlayamadım bu ikinci düşüğüm sizle paylaşmaktan başka çarem olmadı bıgün... rabbim hepinizinkini kucağınıza bağışlsn bu acıyla kimseyi sınamasın... allaha emanet olun
hiç öyle düşünme ben adetim 3 gün geçince yaptım silik bile yoktu geç döllenmeymiş..Kizlar ya bana dua edin çok silik korkuyorum farklı durumlardan sanki daha net olması gerekiyor gibi içimde hep korku var
canım niye kendini kötü düşüncelere itiyosunki iyi düşün iyi olsunKızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
kesinlikle ben de öyle düşünüyorumGüzel düşününn güzel olsun, kötü şeyleri ne kadar aklımızdan uzaklaştırırsak okadar daha rahat hamilelik geçireceğimize inanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?