2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teşekkür ederim senden okuyunca bir cesaret geldi herkes bir şey söylüyor kafa karışıyor. En iyisi ıyi kötü kendin deneyip bulmak :))
Zeytin yağı organik ıyi gelir diyorlar ne bileyim :)) nasıl olacak bir denerim hoşuma gitmezse başka seçenekler düşünürüm artik

Vermedi ilaç gündüz yine idare ediyorum gece kötü oluyo öksürük falanda başladı. Az önce diyetisyenden çıktım güya kişiye özel bi liste verdi hiç benlik değil napcam bilmiyorum hiç 7. Aylık bi gebeye benzemiyorsun dedi şeker sonuçlarım referans aralığında normal çıkmış onları henüz doktora göstermedim. İnsülin veremem demişti zaten. Ayrıca ikinci yüklemeyi de bünyen kaldırmaz dedi doktorlarda ne yapacağını şaşırdı

Benimde bu hafta başından itibaren başladı karnım sertleşiyor ve alt kısımda bazende ağrı oluyor ve kısa süre sonra geçiyor gerçekten bazen korkutuyor beni

Ne güzel yazmışsın canım bende yeğenlerimden tecrübe ettim dediklerini gerçekten emzik bebek için çok önemli inş benim bebişimde ister yoksa çok zor

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Canımmm Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin çok geçmiş olsun tez zamanda toparlasınlar İNŞAALLAH

Bende ya yakin zamanda yaparim yada cocuk yapmam cunku o rahatliga alisinca birdaha zor gelir bebekle ugrasmak
oyle büyük konusmayın arkadsım :)) bütün hayatım boyunca ille de tek cocuk olucak deyip dolaşan ben kızım yasındayken tekrar hamileydim :)) araları iki yaş bile olmamıs oluyor düşün.. ama avantajları var mı dersenn kesinlikle hem masraf hem tecrübe anlamında baya faydalı ama tabi tercih meselesiii.. ikisinin bıcır bıcır oyunlar kurup oynadıgını düşünerek korkularımı azaltmaya calısıyorum :))

Büyük konusmak degilde ilk cocuk 6 yasina gelince baya uzak kalmis olurum ve yasta kemale erer istemem diye dusunuyorum tabiki emin degilim ben biri 2 3 yasindayken bitane daha isterim Allah nasip ederse yoksa tek.cocukta guzel kalirim yapmam gibi is hayatina girince cikmam zaten kolay.kolay yani büyük konusmuyorum kendimi taniyorum

bence kalmadın ben ılk dogumumda 29/30 haftalrda doktorumu degıstırmıstım oda couk ıyıydı ama hastane degıstırdım oyuzden bızım aılede begenılen bır doktora gıttım ve ılk ıkısıne gttım sonra devam ettım degıstırmıs oldum. Suan mesela hala ona gıdıyorum ve cok guvenıyorum dogumumu yıne onda yapıcam ınsallah
tabı kı oyle yok bıberon şöylee yok emzık böylee yok cocuk böyle yemelı yok şöylee yemelı hersey senın bebegıne gore poposu bıle kendı keyfıne gore:) he tamam bellı başlı gaz cıkarma yontemlerı uuyku yontemlerı vs va bır suru sey var o ayrı ama cogu seyde bebegının keyfı bılır :)
Ne güzel yazmışsın canım bende yeğenlerimden tecrübe ettim dediklerini gerçekten emzik bebek için çok önemli inş benim bebişimde ister yoksa çok zor
Bencede bence cooook buyuk kurtarıcı hıcte bır zararını görmedım cok sukur Gercekten unutmayın kı 6aylıkken gece emzırmeyı bırakmazsanız bence sonrası cok zor olur dıye dusunuyorum bunları o zamanlar konusuruz ınsallah :) mesela bazen dıslerı damakları kasınıyor cocugun karnı tok ama o an emzık bır ıyı gelıyor kı elıne de hep kemırcegı bırsey verırdım :) ama yıne de emzık kurtarıcı oldu :) herkes tecrube edıncw anlayacak he tutmaynda tutmuyor benımkı de tutmaz belkı ama baya mucadele ederm ben emzık olarak avent kullandım

Insallah herseyin duzene girer kuzum diyetisyenin verdigi listeye gore beslenmek baya zor ama yapanda yapiyor aman seker olmasin ya baya zor o

Masallah ya 20 yasinda kocaman adam sen baya ara vermissin ama erken evlendiysen yastan dolayi sikinti olmamistir tabi ben zaten ilk cocugu 31 de yaptim cok bekleme sansim yok gibi hep tek cocuk istiyorum demistim hamile kalinca fikrim degisti bunu sagsalim kucagima bir alayimda hayirlisiyla ikinci anca o zaman evet bizim yaslilar hic istemiyor bakmasinida istemedim halbuki

Degil kabiz ilaci bu bana epey iyi gelmisti ama doktor tavsiyesi olmadsn almayin tabiki siyah gordum diye dedim ama griyse olabilir bence bu arada sen begendiysen hic takilma herkesin zevki ayri cocuk odasinda siyah cok tercih edilmezya ondan solemistir herkes

Merhaba arkadaslar aventin gogus kalkanini kelebek diye de geciyor alsn varmi ? Indirim kuponum var sizce alayim mi kararsizim ?

Evet etrafimdaki çoğu gebeye gore rahat bir hamilelik geciriyorum çok şükür bebek çok asagi baski yapmiyor nefes alip vermek de zorlamiyor sadece basi çok asagida yüzünü gostermiyor yaramaz tabi yerleri daraldikca çok donemiyorlar ama bazi kuzucuklar napip edip dönüyorlarmış son dk bile

Kizlar simdi doktordan geldim yine boyumuz onden gidiyor gobek cevremiz 1 hafta geriden geliyor. Doktor sorun yok dedi ama yinede kafama takiliyor. 29+2 olduk bugun 1334gr olmusuz.. 2 kilolari bir gorsem rahatlicam
Zayıf olacaktir belki canim siz zayifsaniz size benziyordur bizimde boyu onden gidiyor boyuna gore kilosu cok normal dedi doktor ama bize geride falan demedi hem kocaman olmus masallah

MasaAllah kuzu ya dr sorun etmediyse hic kafana takip stres olma canim çoğu bebek haftasini yakaliyor zaten
Kizlar simdi doktordan geldim yine boyumuz onden gidiyor gobek cevremiz 1 hafta geriden geliyor. Doktor sorun yok dedi ama yinede kafama takiliyor. 29+2 olduk bugun 1334gr olmusuz.. 2 kilolari bir gorsem rahatlicam

Ayyy ne guzel insallah hep boyle sorunsuz gecer evet 37. Haftada dönen bebiste varmis ama o kadar beklese insan strese girer zamaninda donsunler ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…