2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Haklısın canım bende öyle eğer kilo çatım pozisyonu uygunsa öyle isterim normal doğumu. 4 kiloyu geçerse sezaryen yapıcak doktor bakalım inşallah geçmez
4 kilo ustu direk sezeryan diyorlar maşallah tosuncuk oluyorlar 4 kilodan sonra insAllah çok tombik olup zorlamalar bizi:)

Kizlar simdi doktordan geldim yine boyumuz onden gidiyor gobek cevremiz 1 hafta geriden geliyor. Doktor sorun yok dedi ama yinede kafama takiliyor. 29+2 olduk bugun 1334gr olmusuz.. 2 kilolari bir gorsem rahatlicam
Masallah kocaman olmus cuma olsada ben gidip gorsem.minigimi

Ayyy ne guzel insallah hep boyle sorunsuz gecer evet 37. Haftada dönen bebiste varmis ama o kadar beklese insan strese girer zamaninda donsunler ondan
İnsAllah herkes istediği doğum şekliyle en kolay en az stresle doğum yapar da sut gaz cis muhabbetleri ne geceriz

Ins Allah o cesareti verir de çok geçmeden ikinciyi yaparsın,birlikte büyürler annesi : )

Kanda genel olarak vitamin eksikligi enfeksiyon kansizlik demir gibi degerlere bakiliyor.ona gore takviye veriyorlar. Bisey ciksa doktorun soylerdi canim.
Bende öyle diyorum kendi kendime neye bakiyolar bilmiyom ama bi sorun olsa söylerlerdi diye dusunuyorim :)

Doğrudur canım genelde kardeşler arasında oluyor gerçekten bu durum ama benimki küçük olunca kıyamam düşüncesi birazda sanki diğerine haksızlık yapıyomuşum hissederim :/

Kızlar akakce.com ya da akakce.comun içindeki minicityden alışveriş yapan var mı ? Ona göre sipariş vercem

Kizlar ebebek magazasina bugün gitme sansiniz varsa bi ugrayin. Şok indirim yapmis bazi ürünlerde. Insatgramda hesabinibilenanne diye biri paylasmis. 60-70 liralik nuk urunleri falan 9-19 tl falan
Baska bissuru sey de var.
Ben gidemiyorum siz faydalanin bari

Zayıf olacaktir belki canim siz zayifsaniz size benziyordur bizimde boyu onden gidiyor boyuna gore kilosu cok normal dedi doktor ama bize geride falan demedi hem kocaman olmus masallah
Babasi zayif ben biraz balik etliyim bastan beri gobegimiz hep kucuk oglum simdiden atletik vucutlu demekki

Amin hepimiz için inşallah.
Sizin için de nasıl kıymetli olur bu bebiş.maşallah oğlunuz yarı yuvadan uçmuştur zaten.Evinize neşe getirir bu bebiş.
Bizimde abimizle aramız 10 yaş olcak.o bile bana çok geliyor.
Kizlar simdi doktordan geldim yine boyumuz onden gidiyor gobek cevremiz 1 hafta geriden geliyor. Doktor sorun yok dedi ama yinede kafama takiliyor. 29+2 olduk bugun 1334gr olmusuz.. 2 kilolari bir gorsem rahatlicam
Maşallah canım kilosu iyi hiç takma kafana karın çevresi yağlanma ile ilgili oluyor.ilk onemli olan beyin ve kemik gelişimi aldığın kalori miktarını artırırsan 1 ay da fark edersin.

E bebek avent soothie emzikleri 29.90 a cekmis gordugum en iyi fiyat almayan aklinda olan varsa bu indirimle bence alsin ben indirim kuponuyla iade urunum vardi o fiyata zor aldim bilginize. Ayrica internette stok kalmamis olabilir ben bakmadim ilgilenenler baksin

Gerçekten mi ?Bugün e bebek tarafına gitmiştim bilseydim uğrardım neyse akşam gidelim.teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…