- 19 Eylül 2018
- 479
- 1.025
- 113
bir arkadaşım bu durumun vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabileceğini söyledi. benim dilimde de yara çıktı. bu da eksiklik belirtisi olabiliyormuş. uzun zamandır kan tahlili yaptırmadım sen 1 aydır yaptırdın mı? ben başedemiyorum kendimle. kırk dakika kadar önce 1 kase çorba ardından da salatalık tuzlayıp yedim şu an yine acıktım. ağlayacağım artık sinirlerim çok bozuluyor.O benim iste nerdeyse buzdolabini kitleyecekler durmadan yiyorumkendimi kontrol edemiyorum yemeyince mide bulantisi da cabasi birde ben 1 aydan fazladir boyleyim
Ben daha 1 hafta once baktirdim cok sukur hicbir eksigim yokbir arkadaşım bu durumun vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabileceğini söyledi. benim dilimde de yara çıktı. bu da eksiklik belirtisi olabiliyormuş. uzun zamandır kan tahlili yaptırmadım sen 1 aydır yaptırdın mı? ben başedemiyorum kendimle. kırk dakika kadar önce 1 kase çorba ardından da salatalık tuzlayıp yedim şu an yine acıktım. ağlayacağım artık sinirlerim çok bozuluyor.
yok mu kimse kızlar ???Kızlar akakce.com ya da akakce.comun içindeki minicityden alışveriş yapan var mı ? Ona göre sipariş vercem
Bende çok mücadele ederim gibime geliyor :) bende wee aldım tutmazsa başka markalarda denerim. Aynen bazı bebekler hiç sevmiyor emziği ne yaparsan yapbence kalmadın ben ılk dogumumda 29/30 haftalrda doktorumu degıstırmıstım oda couk ıyıydı ama hastane degıstırdım oyuzden bızım aılede begenılen bır doktora gıttım ve ılk ıkısıne gttım sonra devam ettım degıstırmıs oldum. Suan mesela hala ona gıdıyorum ve cok guvenıyorum dogumumu yıne onda yapıcam ınsallah
tabı kı oyle yok bıberon şöylee yok emzık böylee yok cocuk böyle yemelı yok şöylee yemelı hersey senın bebegıne gore poposu bıle kendı keyfıne gore:) he tamam bellı başlı gaz cıkarma yontemlerı uuyku yontemlerı vs va bır suru sey var o ayrı ama cogu seyde bebegının keyfı bılır :)
Bencede bence cooook buyuk kurtarıcı hıcte bır zararını görmedım cok sukurGercekten unutmayın kı 6aylıkken gece emzırmeyı bırakmazsanız bence sonrası cok zor olur dıye dusunuyorum bunları o zamanlar konusuruz ınsallah :) mesela bazen dıslerı damakları kasınıyor cocugun karnı tok ama o an emzık bır ıyı gelıyor kı elıne de hep kemırcegı bırsey verırdım :) ama yıne de emzık kurtarıcı oldu :) herkes tecrube edıncw anlayacak he tutmaynda tutmuyor benımkı de tutmaz belkı ama baya mucadele ederm ben emzık olarak avent kullandım
Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
akakçe fiyat karşılaştırma sitesi. oradan satın almaya kalktığında minicity'nin kendi sitesine yönlendiriliyor olman lazım. ben böyle biliyorum ama tam anladım mı seni emin değilim :)yok mu kimse kızlar ???
eşim diyor kiInsallah herseyin duzene girer kuzum diyetisyenin verdigi listeye gore beslenmek baya zor ama yapanda yapiyoraman seker olmasin ya baya zor o
Kızlar nasılsınız arada bakıyorum ama cok sayfa bırıkmış okuyamıyorumNasılsınız ınsallah sorun yoktur
Benım gıbı sureklı tansıyonu dusen varmı
Hayırlı olsun canım Rabbim bu süreçte güç kuvvet versin biran önce kilo alıp çıkarlar sağlıkla inşallahMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Amin hepimiz için inşallah.
Sizin için de nasıl kıymetli olur bu bebiş.maşallah oğlunuz yarı yuvadan uçmuştur zaten.Evinize neşe getirir bu bebiş.
Bizimde abimizle aramız 10 yaş olcak.o bile bana çok geliyor.
Planım bu değildi ama böyle oldu malesef...
önce bir düşük ardından dış gebelik.
gözüm korkunca baya ara verdim.
sonra annelik iç güdüsü ağır basınca hamile kaldım yeniden.
Allah kimsenin Kucağını boş bırakmasın.
Sağlıkla kucağımıza alalım inş : )
Sağlıkla en kısa zamanda bebişlerinizle evinize dönersiniz inşallahMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Gittim aldım bende inşallah emer kuzucumE bebek avent soothie emzikleri 29.90 a cekmis gordugum en iyi fiyat almayan aklinda olan varsa bu indirimle bence alsinben indirim kuponuyla iade urunum vardi o fiyata zor aldim bilginize. Ayrica internette stok kalmamis olabilir ben bakmadim ilgilenenler baksin
Bende artik genetik oldugunu dusunuyorum. Bizimkide koca kafali uzun boylu ama gobek cevresi ince ayni esimN Nuga1905 ozaman öyledir :))
Ben 2 hastaneye gidiyorum.biri devlet,biri özel.
devletteki fl yi gününde ölçüyor.özeldeki fl yi 2 hafta geri ölçtü son gittiğimde.genetik yapısının öyle olduğunu söylüyor ciddiye almadı.ben takıyorum biraz.
iki dr unda hem fikir olduğu ölçüm bfd +10 gün ac +2-3 gün ileri.koca kafalı bi oğlum daha geliyor.
Bizim abininde 10 yıl önceki ultrason ölçümlerine bakıyorum fl -10 gün bfd +2 haftaymış 51 cm 3700 doğmuştu.
Bakalım inşallah fl de fark açılmaz diye dua ediyorum.
oy kıyamam onlaraMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
İşte yönlendirince minicity kendi sitesine gitmiyor mesela böyle bir şey çıkıyorakakçe fiyat karşılaştırma sitesi. oradan satın almaya kalktığında minicity'nin kendi sitesine yönlendiriliyor olman lazım. ben böyle biliyorum ama tam anladım mı seni emin değilim :)
Bizimki de öyle canım en başından beri boyu kilosu yada tüm ölçümleri önden gidiyor bel çevresi birkaç gün bazen hatta bi hafta geriden geliyor doktorumuz hep böyle olduğu için sorun değil yapısı böyle olacak demek ki dedi :)) ben de ince belli oğlum benim diye seviyorum bazenBabasi zayif ben biraz balik etliyimbastan beri gobegimiz hep kucuk oglum simdiden atletik vucutlu demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?