2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
O benim iste nerdeyse buzdolabini kitleyecekler durmadan yiyorum kendimi kontrol edemiyorum yemeyince mide bulantisi da cabasi birde ben 1 aydan fazladir boyleyim
bir arkadaşım bu durumun vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabileceğini söyledi. benim dilimde de yara çıktı. bu da eksiklik belirtisi olabiliyormuş. uzun zamandır kan tahlili yaptırmadım sen 1 aydır yaptırdın mı? ben başedemiyorum kendimle. kırk dakika kadar önce 1 kase çorba ardından da salatalık tuzlayıp yedim şu an yine acıktım. ağlayacağım artık sinirlerim çok bozuluyor.

Ben daha 1 hafta once baktirdim cok sukur hicbir eksigim yok benimki bildigin istah acilmasi ama fazla acilmasi ssglik ocaginda sordugumda az az yiyin sık yiyin dediler uygulamaya çalışıyorum ama saat basi acikma bende de var

Bende çok mücadele ederim gibime geliyor :) bende wee aldım tutmazsa başka markalarda denerim. Aynen bazı bebekler hiç sevmiyor emziği ne yaparsan yap

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.

Tüm kalbimle dualarım bebişlerinle canım
Herşey yoluna girer biran önce ve bebeklerini alıp saglikla evinde büyütürsun umarım..

Insallah herseyin duzene girer kuzum diyetisyenin verdigi listeye gore beslenmek baya zor ama yapanda yapiyor aman seker olmasin ya baya zor o
eşim diyor ki
Diyetisyenin verdiği listeyi uygulasan süper olur hergün bir yumurta var :) sebze balık et tavuk var :) kim pişirecek bunları diyetisyen hanım kim

Kızlar nasılsınız arada bakıyorum ama cok sayfa bırıkmış okuyamıyorum Nasılsınız ınsallah sorun yoktur

Benım gıbı sureklı tansıyonu dusen varmı

Benim de yükselmeye başladı biraz canım sıkılsa daralsam tansiyon tavan

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Hayırlı olsun canım Rabbim bu süreçte güç kuvvet versin biran önce kilo alıp çıkarlar sağlıkla inşallah

Sağlıkla en kısa zamanda bebişlerinizle evinize dönersiniz inşallah

N Nuga1905 ozaman öyledir :))
Ben 2 hastaneye gidiyorum.biri devlet,biri özel.
devletteki fl yi gününde ölçüyor.özeldeki fl yi 2 hafta geri ölçtü son gittiğimde.genetik yapısının öyle olduğunu söylüyor ciddiye almadı.ben takıyorum biraz.
iki dr unda hem fikir olduğu ölçüm bfd +10 gün ac +2-3 gün ileri.koca kafalı bi oğlum daha geliyor.
Bizim abininde 10 yıl önceki ultrason ölçümlerine bakıyorum fl -10 gün bfd +2 haftaymış 51 cm 3700 doğmuştu.
Bakalım inşallah fl de fark açılmaz diye dua ediyorum.

Gittim aldım bende inşallah emer kuzucum

Bende artik genetik oldugunu dusunuyorum. Bizimkide koca kafali uzun boylu ama gobek cevresi ince ayni esim esimde dogdugunda 56 cm mis mesela gobegi hic yoktu diyor annesi. Dedigin gibi dusunmeyim diyorum aklima geliyor. Bakalim ankaradaki doktorumuz ne dicek. Her gittigimde kilosu artiyor su an icin onu dusunup rahatliyorum demekki gelisiminde sıkıntı yok..

oy kıyamam onlara dualarım sizle canım bir an önce toparlanırlar allahın izniyle

akakçe fiyat karşılaştırma sitesi. oradan satın almaya kalktığında minicity'nin kendi sitesine yönlendiriliyor olman lazım. ben böyle biliyorum ama tam anladım mı seni emin değilim :)
İşte yönlendirince minicity kendi sitesine gitmiyor mesela böyle bir şey çıkıyor

Eklentiler

• 7F1C5269-5BED-4822-BA49-A604CDAD5667.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 28
Canım hayırlı olsun çok heycanlandım acaba ilk doğum ne zaman olucak diye oldu işte Hayırlısıyla küvezden çıkmalarını nasip etsin allahım. Sen nasılsın nasıl geçti doğumun? Eva_baby

Babasi zayif ben biraz balik etliyim bastan beri gobegimiz hep kucuk oglum simdiden atletik vucutlu demekki
Bizimki de öyle canım en başından beri boyu kilosu yada tüm ölçümleri önden gidiyor bel çevresi birkaç gün bazen hatta bi hafta geriden geliyor doktorumuz hep böyle olduğu için sorun değil yapısı böyle olacak demek ki dedi :)) ben de ince belli oğlum benim diye seviyorum bazen benim de eşimin vücut yapısı öyle demek ki onlara çekecekler minikler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…