Bunu duyunca icim rahatladi. Gobek cevresinede takilmadim ama boyu ve kafasi onden gidince niye o geride kaldi diye uzulmustum. Erkek bebeklerin genel olarak kafalarida buyuk oluyor galibaBizimki de öyle canım en başından beri boyu kilosu yada tüm ölçümleri önden gidiyor bel çevresi birkaç gün bazen hatta bi hafta geriden geliyor doktorumuz hep böyle olduğu için sorun değil yapısı böyle olacak demek ki dedi :)) ben de ince belli oğlum benim diye seviyorum bazenbenim de eşimin vücut yapısı öyle demek ki onlara çekecekler minikler
Canım takıp et mutlaka her sabah ölc yaz kagıda bence bır kaç gun devam ederse gıtmenı tavsıye ederım. Benım kontrl gunumde tansıyonum mesela 12/9 olmuş farknda bıle degılım dr dedı kontrl oncesı stres mı oldun genelde oluyor annelerımızde ama sen yıne de her sabah az karna ölc ve yaz eger devam ederse gel demıstı... benım cıkma durumu yok ama dusuyor bır haftadır yukselse gıderdım...Benim de yükselmeye başladı biraz canım sıkılsa daralsam tansiyon tavan
Allah yardimcin olsun kuzum. Allah sana bagislasin kuzularini. Insallah en takin zamansa iyilesirler.Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Ben lcw gitmistim ugradim e bebege herseyi somurmusler bebek.com da e bebek icin hediye carki var %10 yada %15indirim veriyor 50 tl uzerine bende onu kullanarak iki ürün aldim. Emzikler suluklar hicbirsey kalmamisti magazadaGittim aldım bende inşallah emer kuzucum
Zaten o sikinti ya kim pisirecek kim temizleyecek o baliklari mesela diyetisyenler gelip eve pisirmeli benceeşim diyor ki
Diyetisyenin verdiği listeyi uygulasan süper olur hergün bir yumurtavar :) sebze balık et tavuk var :) kim pişirecek bunları diyetisyen hanım kim
Bende 1 defa yarim yamalak gordum : )))nazlilar demek kiKeske her hafta girebilsek ne guzel oluyor. Gerci ben burda hala suratini goremedim oglusumun. Dogunca gorcez galiba
Aynen bisi diyecektim oluyorum surekli. makineyi bosaltirken kasiklari bardak dolabina dizmeye çalıştım bide sabah.: ))
Eger ikisinden biri olacaksa feyza bence ama anlamini bilmiyorum acikcasiKızlar iyi akşamlar kızıma isim koyacağz karar veremiyorm Feyza ile Hiranur arasndaym siz ne dersnz hangisi daha güzel
Benim gittiğim ebebektede nukun biberonu kalmamış pembe kalmış alamadım iki tane kaşık aldım emzik saklama kabı aldım avent emzik aldım çorap aldım süt saklama poşeti aldım %10 indirimi kullandım 40 lirada çekim vardı bişey iade etmiştim 28 lira falan ödedim sadece iyi olduBen lcw gitmistim ugradim e bebege herseyi somurmusler bebek.com da e bebek icin hediye carki var %10 yada %15indirim veriyor 50 tl uzerine bende onu kullanarak iki ürün aldim. Emzikler suluklar hicbirsey kalmamisti magazada
o toplanma toplanan bolgenın sertlesıp kasılması kalp atısının degısmesı ve nefes durumu bende aralıkla basından berı oluyor doktor magnezyum ıcebılırsın demıstı 15dk bır olursa hemen gel demıstı...Kizlar benim hazirlik yalanci kasilmalarin epey oldu baslayali yeni yeni hissedenler varmis.lutfen o sirada karniniza dokunmayın ovmayin tetiklemeyin. Derin nefes alip verin 30 saniye surecek ve yavasca geviseyecektir.
O kadar cin bir hafizam vardir ki hamilelikten beri herseyi unutuyorum ben : (
Ortaokulda huzur sokagini okumustum o zamandan beri severim feyza ismini : )Kızlar iyi akşamlar kızıma isim koyacağz karar veremiyorm Feyza ile Hiranur arasndaym siz ne dersnz hangisi daha güzel
Hamilenin duası kabul olurmuş bak
Rahim kasilmasi evet.zaten 15 dakikada bir allah korusun olmasin : )benim doktorumda suresi uzarsa saatte 5 defa olmaya baslarsa bekleme gel dedi.30 saniyede gecer gevser dedi.o toplanma toplanan bolgenın sertlesıp kasılması kalp atısının degısmesı ve nefes durumu bende aralıkla basından berı oluyor doktor magnezyum ıcebılırsın demıstı 15dk bır olursa hemen gel demıstı...
mesela bu ara daha sık hergun oluyor o an kalbm daralıyor hızlı hızlı nefes alıp verıyorum gecıyor... ben yalancı kasılma dıye dusunmedım ama bılemıyorum kesın oylemıymıs?
[
Canım takıp et mutlaka her sabah ölc yaz kagıda bence bır kaç gun devam ederse gıtmenı tavsıye ederım. Benım kontrl gunumde tansıyonum mesela 12/9 olmuş farknda bıle degılım dr dedı kontrl oncesı stres mı oldun genelde oluyor annelerımızde ama sen yıne de her sabah az karna ölc ve yaz eger devam ederse gel demıstı... benım cıkma durumu yok ama dusuyor bır haftadır yukselse gıderdım...
Tansıyon dusuk olunca bebege zararı yokmuş oyuzden bıraz ıcım rahat.
Tabı bu durum ınanılmaz etkılıyor
Ben yasamadım bunda yasıyorumRahim kasilmasi evet.zaten 15 dakikada bir allah korusun olmasin : )benim doktorumda suresi uzarsa saatte 5 defa olmaya baslarsa bekleme gel dedi.30 saniyede gecer gevser dedi.
Ben kizimdan hatirladigim kadarinile o sirada karni ovmamak dokunmamak derin nefes alarak gevsemesini beklemek gerekiyordu
Aman yok otursun yerinde beklesin acele etmesinler.hava isinsin bahar gelsin sana dondurma alirim o zaman gel diyorum ben : ))kizim 42.haftada dogdu ins buda ablasi gibi iceriyi sever.Ben yasamadım bunda yasıyorumKızıma hareketlı dıyordum ama ıcerde box var bazen ınanamıyorum ve dıyorum yoksa bu beklemıcekmı ınsallah oyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?