2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bunu duyunca icim rahatladi. Gobek cevresinede takilmadim ama boyu ve kafasi onden gidince niye o geride kaldi diye uzulmustum. Erkek bebeklerin genel olarak kafalarida buyuk oluyor galiba etlenip butlanip saglikla gelsinler insallah..

Benim de yükselmeye başladı biraz canım sıkılsa daralsam tansiyon tavan
Canım takıp et mutlaka her sabah ölc yaz kagıda bence bır kaç gun devam ederse gıtmenı tavsıye ederım. Benım kontrl gunumde tansıyonum mesela 12/9 olmuş farknda bıle degılım dr dedı kontrl oncesı stres mı oldun genelde oluyor annelerımızde ama sen yıne de her sabah az karna ölc ve yaz eger devam ederse gel demıstı... benım cıkma durumu yok ama dusuyor bır haftadır yukselse gıderdım...
Tansıyon dusuk olunca bebege zararı yokmuş oyuzden bıraz ıcım rahat.
Tabı bu durum ınanılmaz etkılıyor

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Allah yardimcin olsun kuzum. Allah sana bagislasin kuzularini. Insallah en takin zamansa iyilesirler.

Gittim aldım bende inşallah emer kuzucum
Ben lcw gitmistim ugradim e bebege herseyi somurmusler bebek.com da e bebek icin hediye carki var %10 yada %15indirim veriyor 50 tl uzerine bende onu kullanarak iki ürün aldim. Emzikler suluklar hicbirsey kalmamisti magazada

eşim diyor ki
Diyetisyenin verdiği listeyi uygulasan süper olur hergün bir yumurta var :) sebze balık et tavuk var :) kim pişirecek bunları diyetisyen hanım kim
Zaten o sikinti ya kim pisirecek kim temizleyecek o baliklari mesela diyetisyenler gelip eve pisirmeli bence sen yumurta yiyebiliyormusun ben agzima suremiyorum

Ben lcw gitmistim ugradim e bebege herseyi somurmusler bebek.com da e bebek icin hediye carki var %10 yada %15indirim veriyor 50 tl uzerine bende onu kullanarak iki ürün aldim. Emzikler suluklar hicbirsey kalmamisti magazada
Benim gittiğim ebebektede nukun biberonu kalmamış pembe kalmış alamadım iki tane kaşık aldım emzik saklama kabı aldım avent emzik aldım çorap aldım süt saklama poşeti aldım %10 indirimi kullandım 40 lirada çekim vardı bişey iade etmiştim 28 lira falan ödedim sadece iyi oldu

Kızlar geceleri kasılma olusuyo bende yatağa yatinca bugün ara ara oldu sizlerde de var mi böyle olan normal mi acaba

o toplanma toplanan bolgenın sertlesıp kasılması kalp atısının degısmesı ve nefes durumu bende aralıkla basından berı oluyor doktor magnezyum ıcebılırsın demıstı 15dk bır olursa hemen gel demıstı...
mesela bu ara daha sık hergun oluyor o an kalbm daralıyor hızlı hızlı nefes alıp verıyorum gecıyor... ben yalancı kasılma dıye dusunmedım ama bılemıyorum kesın oylemıymıs?
[

Bugün bacaklarımı özel bölgemi ağda yapayım dedim bacaklarımı da komple alıyorum her yerimden kıl üremiş zaten ölüyorum ya saat 1 den 6 ya kadar uğraştım p kadar zorladım ki kendimi allah korusun bugün doğurmadıysam daha da bir şey olmaz bana şu an pert bir halde yatıyorum

Rahim kasilmasi evet.zaten 15 dakikada bir allah korusun olmasin : )benim doktorumda suresi uzarsa saatte 5 defa olmaya baslarsa bekleme gel dedi.30 saniyede gecer gevser dedi.
Ben kizimdan hatirladigim kadarinile o sirada karni ovmamak dokunmamak derin nefes alarak gevsemesini beklemek gerekiyordu

Bende hep düşük tansiyonluydum canim hamileligin 20.haftalarına kadar. Doktor kapısında muayene için fazlaca bekleyince gerildim muayenede tansiyon yüksek çıkınca anladım ki sinir stres bunu tetikliyor..
Ölçüyorum canım önemli ve riskliymis yüksek olması evet..

Ben yasamadım bunda yasıyorum Kızıma hareketlı dıyordum ama ıcerde box var bazen ınanamıyorum ve dıyorum yoksa bu beklemıcekmı ınsallah oyle olmaz

Ben yasamadım bunda yasıyorum Kızıma hareketlı dıyordum ama ıcerde box var bazen ınanamıyorum ve dıyorum yoksa bu beklemıcekmı ınsallah oyle olmaz
Aman yok otursun yerinde beklesin acele etmesinler.hava isinsin bahar gelsin sana dondurma alirim o zaman gel diyorum ben : ))kizim 42.haftada dogdu ins buda ablasi gibi iceriyi sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…