2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam canım ben de magnezyum takviyesine başladım ,kramplar konusunda çok rahatladım.Ancak şu anda daha önemli bir konu yaşıyorum.Uykuda nefes almada sıkıntı yaşıyorum,nefes alamıyorum,boğulacak gibi oluyorum.Eşimle gittik ortopedik yastık aldık,biraz daha sert umarım faydasını görürüm

Ben yasamadım bunda yasıyorum Kızıma hareketlı dıyordum ama ıcerde box var bazen ınanamıyorum ve dıyorum yoksa bu beklemıcekmı ınsallah oyle olmaz
Benimki arada elektrik çarpmış gibi titretiyor bunun bir anlamı var mı acaba

eşim diyor ki
Diyetisyenin verdiği listeyi uygulasan süper olur hergün bir yumurta var :) sebze balık et tavuk var :) kim pişirecek bunları diyetisyen hanım kim
ah canmmm kıyamammm gel ben sana pişireyımmmm hergun yumurta pişer peynırler etler sebzeler ne ıstersen
Bazen benımde canım ıstemıyor ama maleseeef evde mınık pıtırcıgım var her sabah guzelce kahvaltı masası kuruluyor her aksam evde yemek pişiyor :) annelık ısteee tansıyonum dusuyor bu ara kafam ptlıyor ama yıne de kalkıp yemek yapmak zorunda hıssedıyorum olmadı dısarı da cıkıyoruz işte her zaman olmuyor.
Keşke yıyebılsen ya dogrumu bılmıyorum ama ben kızımda proteın agırlıklı beslendım kalsıyum da tabı kızım masallah kemıklerı cok kuvvetlı kaldırınca bıle bellı edıyor kendını yanı ben ona bagladım bılemıyorum...
Aman yok otursun yerinde beklesin acele etmesinler.hava isinsin bahar gelsin sana dondurma alirim o zaman gel diyorum ben : ))kizim 42.haftada dogdu ins buda ablasi gibi iceriyi sever.
ay vallahı gelmesınlerrrr zamanında gelsınlerr ::/
Senle ben muhtemelen aynı gun dogurcaz Ayyy

senın bacaklarda agrıyormus benımde oyle bır sabah aglayarak uyandım :/ boyle bır agrı yokyokyok
ama ben ıcmıyorum hep kalıyor Bacak hareketlerı okudum netten onları yapıyorum bırazcık rahatlatıyor tavsıye ederım canım... nefes alma darlıgı bugun var bende ama tansıyonumda dusuk bugun ona bagladım. Bebıs yukarı cıktı ya ondan olabılır nefes darlıgın canım ya normal bence... ofof
Benimki arada elektrik çarpmış gibi titretiyor bunun bir anlamı var mı acaba
hah gecen gun netten ona baktım yaa bılıyomusun karın tıtremesı normalmı sankı masaj aletı gelmıs gıbı bır tıtrıyor ben sokacaba ıkı ayagıylamı yapıyor napıyor ben anlamadım ya komık cocuklar

bende çok ayakta durduğumda arka arkaya sivriliyo karnım sertleşiyo otururkende bakıyorum bildiğin bebek hareket ediyor ama ona da kasılma demişler bide bazen bütün karnım içten sıkışıyo hatta o zaman vc ye falan gitmek istiyorum bi sıkıntı geliyo sanırım o kasılma

Bu kasılmalar bende de çok olmaya başladı hatta geçen nstde sancim cıktı ondan beri progestan kullanıyorum dün gece yine olunca acil doktoru bu kasılmaları engellemek için nidicard diye bi ilaç verdi bu akşam kullanıcam bakalım allah korusun kasılmalar erken doğumu tetikliyo daha zamanımız var

Bir şe bulabildin mi nasıl yapıyorlarmış ben de acaba sinirlenip ani ittiriyor mu noluyor bu kıza diyorum yerim bu tosuncukları

Insallah devamı olmaz canım Insallah hayırlısı zamanı ne zamansa ozaman gelsın mınık kuş
Sancın cıktıgı ıcın soruyorum nasıl agrı anlatırmısın?

Iyi super faydalanmissin sende baya

Kuafore niye gitmiyorsun ki ben yapamam valla cok yorulurum

Ayy cok heyecanlı bakalim 4 haftaya net tarihlerimiz belli olur belki : )

O yirtilma hissi gerilme bende de oluyor ama nstye bagladilar uc kere sanci falan cikmadi bebek donuyordur dediler bir sıkıntı cıkmadi yani
bi kere bende öyle gittim sancı falan çıkmadı zaten baktığım zaman bebek olduğu belli oluyor ama ona da kasılma diyen olmuş bide arada bütün karnım içten sıkışıyo sanki vc ye gitsem rahatlıcam sanırım o kasılma oluyo

Ben sanirim kasilma yasamadim yada yasadim farkinda değilim bilmiyorum

Kuafore niye gitmiyorsun ki ben yapamam valla cok yorulurum
öldümm cidden canım çıktı şu an hareket dahi edemiyorum son kez alayım dedm geçen ay bu kadar zorlanmamıştım bide üst bacak arkalarımı da aldım amaan dedm yok bidahaki ay kesin doğururum bidahaki ay gidicem kuaföre yoldurcam kendimi 2 ay kaldı zaten ağda fiyatları nasıl bu arada hiç bilgim yok en son komple bacak 20 ye aldırmıştım

Evet o kasilma idrara sikimis catlayacak gibi bir his olabiliyor.

Ben sanirim kasilma yasamadim yada yasadim farkinda değilim bilmiyorum
zaten bence onu ayırt etmek çok zor ya en azından ilk hamilelik olanların hani kasılmam var 5 dk da bir 10 dk da bir diyorlar böyle bir şeyi anlamak çok zor doğum sancısı çok daha net olmalı

Benim normal tansiyonum 10 6.
11 7 olunca yukselmis sayilmaz dimi oo tansiyonum yukselmis demek icin ani ve cok artis mi gerekiyor

tam gögüs altında çok acı oluyordu bi hafta boyunca hissettim gece uykumda problem olmadı ama dik oturamıyordum hep uzanır vaziyette bu ara sanırım şekil değiştirdi rahatladım..
Benimki de şekil değiştirse rahatlicamda inatla kafası sağ tarafimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…