ay demek o çok sık olmuyor günde 2-3 kez oluyor normaldir oda artıkEvet o kasilma idrara sikimis catlayacak gibi bir his olabiliyor.
hayır bulamadımBir şe bulabildin mi nasıl yapıyorlarmışben de acaba sinirlenip ani ittiriyor mu noluyor bu kıza diyorum yerim bu tosuncukları
Aslında ben mayısı saymıyorum ramazan benım cok dolu gecıyor davet eden cok oluyor o bır ay hemen gecer dıye dusunuyorum. :))) nisan ayı geldı zaten ne kaldı ortasında badana falan yapılcak hazırlıklar derken ayhhhAyy cok heyecanlı bakalim 4 haftaya net tarihlerimiz belli olur belki : )
Düşünemiyorumhayır bulamadımcok fena cook ay benım kızım zatwn cok hareketlı bu nasıl olacak dusunmek bıle ıstemıyorum ıkı tane duvara tırmanan cocuk dusun
Aslında ben mayısı saymıyorum ramazan benım cok dolu gecıyor davet eden cok oluyor o bır ay hemen gecer dıye dusunuyorum. :))) nisan ayı geldı zaten ne kaldı ortasında badana falan yapılcak hazırlıklar derken ayhhh❤❤❤❤
5 yada 10 dkda olan birsey olsa yine anlarsin bir sekilde de boyle anlamak zor evetzaten bence onu ayırt etmek çok zor ya en azından ilk hamilelik olanların hani kasılmam var 5 dk da bir 10 dk da bir diyorlar böyle bir şeyi anlamak çok zor doğum sancısı çok daha net olmalı
Yer yer farkediyordur o ben komple giriyorum kas biyik falan da dahil 80e cikiyorum ayri ayri fiyatlari bilmiyorumöldümm cidden canım çıktı şu an hareket dahi edemiyorum son kez alayım dedm geçen ay bu kadar zorlanmamıştım bide üst bacak arkalarımı da aldım amaan dedm yok bidahaki ay kesin doğururumbidahaki ay gidicem kuaföre yoldurcam kendimi 2 ay kaldı zaten ağda fiyatları nasıl bu arada hiç bilgim yok en son komple bacak 20 ye aldırmıştım
56 cm mi maşallah kutluayın kızı bile 55cm doğmuştu.babasının oğlu geliyor ozaman :) insanız en nihayetinde aklımıza her türlü şey geliyor bi de yaşanmışlıklar var çok doğal evham yapmamız annem bile her seferinde gelişimini kilosunu soruyor kadın.sıkıntı olsa şimdiye kadar belli olurdu diye düşünüyorum.bu sefer sağlıkla kucağımıza alacagız inşallah.Bende artik genetik oldugunu dusunuyorum. Bizimkide koca kafali uzun boylu ama gobek cevresi ince ayni esimesimde dogdugunda 56 cm mis mesela gobegi hic yoktu diyor annesi. Dedigin gibi dusunmeyim diyorum aklima geliyor. Bakalim ankaradaki doktorumuz ne dicek. Her gittigimde kilosu artiyor su an icin onu dusunup rahatliyorum demekki gelisiminde sıkıntı yok..
DüşünemiyorumAllah yardımcın olsun ama senin enerjin de tavan gibi duruyor sana güveniyorum
Ayy amin amin inşallahBunu duyunca icim rahatladi. Gobek cevresinede takilmadim ama boyu ve kafasi onden gidince niye o geride kaldi diye uzulmustum. Erkek bebeklerin genel olarak kafalarida buyuk oluyor galibaetlenip butlanip saglikla gelsinler insallah..
Evet dedigin gibi yasanmisliklar bizi tedirgin etti. Zaten 30 haftayi gorduk insallah bu sefer kritik zamanlar gecti diye dusunuyorum. 2 kiloyuda bir gorelim sonrasi artik erken olursa bile ciger gelistirici vurunuruz olur biter. Artik aza kanaat etmeyi ogrendim56 cm mi maşallah kutluayın kızı bile 55cm doğmuştu.babasının oğlu geliyor ozaman :) insanız en nihayetinde aklımıza her türlü şey geliyor bi de yaşanmışlıklar var çok doğal evham yapmamız annem bile her seferinde gelişimini kilosunu soruyor kadın.sıkıntı olsa şimdiye kadar belli olurdu diye düşünüyorum.bu sefer sağlıkla kucağımıza alacagız inşallah.
Nisani temizligi yaya yaya gecirsek dedigin gibi mayista hop bitiverir ramazan davetleri falan neyse ki sadece giden taraf olacagim : )) o da biter hızlıca.hayır bulamadımcok fena cook ay benım kızım zatwn cok hareketlı bu nasıl olacak dusunmek bıle ıstemıyorum ıkı tane duvara tırmanan cocuk dusun
Aslında ben mayısı saymıyorum ramazan benım cok dolu gecıyor davet eden cok oluyor o bır ay hemen gecer dıye dusunuyorum. :))) nisan ayı geldı zaten ne kaldı ortasında badana falan yapılcak hazırlıklar derken ayhhh❤❤❤❤
2 kilolara gelsek ins icim rahat edecek benimdeEvet dedigin gibi yasanmisliklar bizi tedirgin etti. Zaten 30 haftayi gorduk insallah bu sefer kritik zamanlar gecti diye dusunuyorum. 2 kiloyuda bir gorelim sonrasi artik erken olursa bile ciger gelistirici vurunuruz olur biter. Artik aza kanaat etmeyi ogrendim
Hhahaah bende zaten asla davet etmeyı dusunmuyorum kı zaten etsemdw gelmezlerNisani temizligi yaya yaya gecirsek dedigin gibi mayista hop bitiverir ramazan davetleri falan neyse ki sadece giden taraf olacagim : )) o da biter hızlıca.
Benim kasılma hissim çok oluyodu canım karnım büzüşüp gevsiyodu beni çok rahatsız etmişti bide arkadaşların dediği gibi genelde ayakta olunca da semsert oluyodu doktora gittim nst istedi onda sancim 50-60 larda bikac kere çıkınca serum verdiler onunla hafifledi ondan sonra da sürekli yatıyorum. Inşallah vakti zamanında gelir canım artık gözüm 40 hafta olsun değilde 34 e kadar dayansın yeter Ann e karnında 1 gün dışarda 1 haftaya bedelmisInsallah devamı olmaz canımInsallah hayırlısı zamanı ne zamansa ozaman gelsın mınık kuş
Sancın cıktıgı ıcın soruyorum nasıl agrı anlatırmısın?
Hadı yaa sancın cıktı yanı dogru hıssetmıssın demek...Benim kasılma hissim çok oluyodu canım karnım büzüşüp gevsiyodu beni çok rahatsız etmişti bide arkadaşların dediği gibi genelde ayakta olunca da semsert oluyodu doktora gittim nst istedi onda sancim 50-60 larda bikac kere çıkınca serum verdiler onunla hafifledi ondan sonra da sürekli yatıyorum. Inşallah vakti zamanında gelir canım artık gözüm 40 hafta olsun değilde 34 e kadar dayansın yeter Ann e karnında 1 gün dışarda 1 haftaya bedelmis
Haftamiz ayni canim sanirim 3 hafta sonra 2 yi boylamis oluruz. Mayis 20yle 30 arasida kucagimiza aliriz insallah2 kilolara gelsek ins icim rahat edecek benimde
Herkes gelsin sen yetersinbende kendıme guvenıyorum galıba ama ılk ay uykusuzluk falan allahhhh yardım ettt bırı aglar oburu uyanır falan
Ben alıştım kızımın peşinden kosturmayaa gelsın oda gelsınnnnn beklıyorum
Insallah devamı olmaz canımInsallah hayırlısı zamanı ne zamansa ozaman gelsın mınık kuş
Sancın cıktıgı ıcın soruyorum nasıl agrı anlatırmısın?
Bende dediğin gibi hissediyodum canım üstüne çok kasılma olunca teşhis kondu. İnşallah mümkün olduğunca dinleniyorum aynı zamanda çalışıyorum da haftaya izne çıkıcam bakalım biraz daha rahatlarım sıpa da dursun ne aceleleri var sankiHadı yaa sancın cıktı yanı dogru hıssetmıssın demek...
benımde mesela gezerken bır anda bır sertlesıyor zor nefes alıyorum o an hemen hızlı hızlı alıp verıyorum gecıyor o an karnım ıcerden yırtılcak gıbı hıssedıyorum yanı bunu her dısarı cıktıgımda yasıyorum ama normal dıye dusundum
canım merak etme neler duyuyorum yıne de gelmıyor bebısler.... korkma kendını yorma dınlen genelde zamanında gelır ınsallah
aynen baktım resmen bebek hareketlerini tarif ediyorlar ama benim karnım zaten gergin olduğu için bayadır hareket ederken kastırıyo karnımı5 yada 10 dkda olan birsey olsa yine anlarsin bir sekilde de boyle anlamak zor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?