2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bir şe bulabildin mi nasıl yapıyorlarmış ben de acaba sinirlenip ani ittiriyor mu noluyor bu kıza diyorum yerim bu tosuncukları
hayır bulamadım cok fena cook ay benım kızım zatwn cok hareketlı bu nasıl olacak dusunmek bıle ıstemıyorum ıkı tane duvara tırmanan cocuk dusun
Ayy cok heyecanlı bakalim 4 haftaya net tarihlerimiz belli olur belki : )
Aslında ben mayısı saymıyorum ramazan benım cok dolu gecıyor davet eden cok oluyor o bır ay hemen gecer dıye dusunuyorum. :))) nisan ayı geldı zaten ne kaldı ortasında badana falan yapılcak hazırlıklar derken ayhhh

Düşünemiyorum Allah yardımcın olsun ama senin enerjin de tavan gibi duruyor sana güveniyorum

zaten bence onu ayırt etmek çok zor ya en azından ilk hamilelik olanların hani kasılmam var 5 dk da bir 10 dk da bir diyorlar böyle bir şeyi anlamak çok zor doğum sancısı çok daha net olmalı
5 yada 10 dkda olan birsey olsa yine anlarsin bir sekilde de boyle anlamak zor evet

Yer yer farkediyordur o ben komple giriyorum kas biyik falan da dahil 80e cikiyorum ayri ayri fiyatlari bilmiyorum

56 cm mi maşallah kutluayın kızı bile 55cm doğmuştu.babasının oğlu geliyor ozaman :) insanız en nihayetinde aklımıza her türlü şey geliyor bi de yaşanmışlıklar var çok doğal evham yapmamız annem bile her seferinde gelişimini kilosunu soruyor kadın.sıkıntı olsa şimdiye kadar belli olurdu diye düşünüyorum.bu sefer sağlıkla kucağımıza alacagız inşallah.

Düşünemiyorum Allah yardımcın olsun ama senin enerjin de tavan gibi duruyor sana güveniyorum
bende kendıme guvenıyorum galıba ama ılk ay uykusuzluk falan allahhhh yardım ettt bırı aglar oburu uyanır falan
Ben alıştım kızımın peşinden kosturmayaa gelsın oda gelsınnnnn beklıyorum

Bunu duyunca icim rahatladi. Gobek cevresinede takilmadim ama boyu ve kafasi onden gidince niye o geride kaldi diye uzulmustum. Erkek bebeklerin genel olarak kafalarida buyuk oluyor galiba etlenip butlanip saglikla gelsinler insallah..
Ayy amin amin inşallah

Evet dedigin gibi yasanmisliklar bizi tedirgin etti. Zaten 30 haftayi gorduk insallah bu sefer kritik zamanlar gecti diye dusunuyorum. 2 kiloyuda bir gorelim sonrasi artik erken olursa bile ciger gelistirici vurunuruz olur biter. Artik aza kanaat etmeyi ogrendim

Nisani temizligi yaya yaya gecirsek dedigin gibi mayista hop bitiverir ramazan davetleri falan neyse ki sadece giden taraf olacagim : )) o da biter hızlıca.

2 kilolara gelsek ins icim rahat edecek benimde

Nisani temizligi yaya yaya gecirsek dedigin gibi mayista hop bitiverir ramazan davetleri falan neyse ki sadece giden taraf olacagim : )) o da biter hızlıca.
Hhahaah bende zaten asla davet etmeyı dusunmuyorum kı zaten etsemdw gelmezler ayy ne guzel gıder gıder yerımmm ohhhh
Ben yavastan basladım yatak odamda cekmecelerı bosalttım sıldım bıdaha yerlestrdım kıslıkları haftaya kaldırıcam duzenlıcem kızımın esyalarını haftaya yıkar utuler yerlestırırım. Yavas yavas ıc ınce ıslerı yapıyorum badana da kadın alıcam temızlık ıcın bıde dogumdan 5 6 gun once alırım oh miss heycanlandım boyle anlatınca ama cok ıs var yaa pff

Insallah devamı olmaz canım Insallah hayırlısı zamanı ne zamansa ozaman gelsın mınık kuş
Sancın cıktıgı ıcın soruyorum nasıl agrı anlatırmısın?
Benim kasılma hissim çok oluyodu canım karnım büzüşüp gevsiyodu beni çok rahatsız etmişti bide arkadaşların dediği gibi genelde ayakta olunca da semsert oluyodu doktora gittim nst istedi onda sancim 50-60 larda bikac kere çıkınca serum verdiler onunla hafifledi ondan sonra da sürekli yatıyorum. Inşallah vakti zamanında gelir canım artık gözüm 40 hafta olsun değilde 34 e kadar dayansın yeter Ann e karnında 1 gün dışarda 1 haftaya bedelmis

Hadı yaa sancın cıktı yanı dogru hıssetmıssın demek...
benımde mesela gezerken bır anda bır sertlesıyor zor nefes alıyorum o an hemen hızlı hızlı alıp verıyorum gecıyor o an karnım ıcerden yırtılcak gıbı hıssedıyorum yanı bunu her dısarı cıktıgımda yasıyorum ama normal dıye dusundum
canım merak etme neler duyuyorum yıne de gelmıyor bebısler.... korkma kendını yorma dınlen genelde zamanında gelır ınsallah

bende kendıme guvenıyorum galıba ama ılk ay uykusuzluk falan allahhhh yardım ettt bırı aglar oburu uyanır falan
Ben alıştım kızımın peşinden kosturmayaa gelsın oda gelsınnnnn beklıyorum
Herkes gelsin sen yetersin ya kızının odasını ayırdın mı 2. Çocukta o sorunsal var tabii

Insallah devamı olmaz canım Insallah hayırlısı zamanı ne zamansa ozaman gelsın mınık kuş
Sancın cıktıgı ıcın soruyorum nasıl agrı anlatırmısın?
Bende dediğin gibi hissediyodum canım üstüne çok kasılma olunca teşhis kondu. İnşallah mümkün olduğunca dinleniyorum aynı zamanda çalışıyorum da haftaya izne çıkıcam bakalım biraz daha rahatlarım sıpa da dursun ne aceleleri var sanki

Kızlar otururken bi anda bebek hareket ediyo ve anlık bir sancı giriyor sizede oluyomu? Yani sanırım ters bi yere vuruyo oda sancı yapıyo ay diyorum bi anda yani 2 sn falan sürüyo uzun sürse dayanılcak bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…