2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yer yer farkediyordur o ben komple giriyorum kas biyik falan da dahil 80e cikiyorum ayri ayri fiyatlari bilmiyorum
ay İyimiş seninki ben en çokta bu akıntımız falan oluyor ya malum ondan çekiniyorum baya direndim ama artık battı balık yan gider ağda uğruna erken doğuracaktım doğumda zaten nelerimizi görecekler

Herkes gelsin sen yetersin ya kızının odasını ayırdın mı 2. Çocukta o sorunsal var tabii
ohoo coktan canım yan odada kendı odasında uyuyor gece bebıs aglayınca duymaz ınsallah yoksa oda gelır haydee cumbus ama olsun o duzende olusacak elbet :)))
olmaz olmaz ınsallah sen ne olur ne olmaz ıslerını hallet bızım ıcınde gecerlı bu bebıslerın ne zaman gelecegı bellı olmaz :)

Bende durumlar vahim
Ellerim ayaklarım şişti.
Yüz metre yürüsem topuklarım ağrıyor..
Sabahları inanılmaz ağrılı uyanıyorum bacaklarım uyuşuyor.. Geçen sabah ağladım resmen. Nefes darlığı deseniz o hiç eksilmiyor..
Ayaz kuşun hareketleri bazen inanılmaz oluyor sağ tarafımda bir yumru oluşuyor sertlik dokununca hissediliyor..
Haftaya doktor kontrolüm var. Şaka gibi 30. Haftaya gireceğim..
Kızlar biz bu seviyeye nasıl geldik daha dün mide bulantısı yaşayıp ikili tarama testlerine gidiyorduk..
Şunun şurasında ne kaldı ki..

Biz yeni evimizede geçtik sonunda ama epey yorucu oldu hiç iş yapamıyorum artık :))
Bu hafta bitene kadar bebek beşiğimiz ve şifonyerimiz de gelecek..

Eklentiler

• DDEEEB48-8F04-450F-A794-61735FF44D10.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 100
Yok ya o zaman işin daha kolay bi o zamanlar gelsin de hiç gelmeyecekmiş gibi

Ben de sen gibiyim
El ve yüz şişmesi sıkıntılı olabiliyor doktoruna söyle
Ben de son iki haftadır bırak yüz metreyi salondan wc gitsem yoruluyorum
Sabahları bende de ağrı oluyırdu özellikle eller ve ayaklarımda
Tansiyon ve idrarda protein olmasından kaynaklı imiş

Ay evet bende hiç iyi şeyler duymuyorum bu durum ile ilgili.
Doktora gidince belirteyim bu durumu..
Son 3 haftadır iyice ağırlaştım hiç iş yapamıyorum yemek pişirirken oturup öyle karıştırıyorum

Herkes son 3 ay zor derdi inanmazdım

Herkes için öyle değil ya

Benim ilk 6 ayım çok ıyıyd ama şimdi fenalardayım
Bana zaten wc dışında kalkmayı yasakladı doktorum
Sürekli yatıyorum evde öyle sıkıldım ki
İşime aniden ara vermek durumunda kaldım
Evde hiçbir işimi yapamıyorum
Herşeyi eşim yapıyor ama böyle yatmak çok zor
Tuzu yasakladı
Sen de yemeklerine hiç tuz koyma
Hamur şeker yağlı gidalar tatlı herşey yasak bana
Ellerde ve yüzümde şişme durumundan dolayı erken Doğum önleyici hap da verdi
Baya canım sıkkın
Her an tetikteyim
Bebeğin suyu da sıkıntılı idi şükür yatarak o düzelmiş biraz
Son haftalara bir gelseydik hepimiz
Çok zormuş böyle tedirgin olmak

Canım sen yinede uzan yat dinlen bol bol..
İşler bir şekilde olur zaten..
Tuz konusunda evet bende artık bir durmalıyım..Mahvediyor beni tuz o kadar çok alışmışım ki tuz tüketmeye ama görüyorum ki bu şişlikler boşa olmuyor..
Ayrıca stres felan da olma gerçekten stres insani mahvediyor.Bazen kendi kendime bir şu süreci atlatsamda oh desem diyorum..
Ne büyük bir sorumlulukmuş bu..

Yok stres olmuyorum
Biraz sıkıldım sadece ama yapacak birşey yok :)
Evet tuzu komple kesersen farkı goreceksın
Ekmek makarna kızartma bunları da tüketme

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Canim Allah analı babali buyutmeyi nasip etsin. Insallah saglikla buyurler hic merak etme. Dualarim yavrularin icin❤

Odasına ba yıl dımmmm çok zevkli bi annesi var bebişin şanslı..güle güle kullan güzel günlerde. Bir taşınma derdi de benim başımda var şimdi bi ay sonra nasıl olacak 8 aylık hamileyken bilmiyorum herşey olsa bitse de bi rahatlasam

Nerde oluyo ağrı tam? Benim bir iki gündür kaburgalarımı çok acıtıyor öyle bişey mi

Ya canımsın

İnanır mısın çok zor ev taşımak ben bir de komple yenileyip girdim evime mobilyalarım hep eşimle sevgililik dönemimizden kalmaydı ve şu anda halen iki ev tam bitmedi.
Yeni evi kurmak kolay oldu ama eski evi halen boşaltamadık mutfağım şu anda komple beni bekliyor.. Eski eşyalar taşınacak ortalık çok fena..
Nasıl yapacağım hiç bilmiyorum

Aynen her şey bir bitsede şöyle bir nefes alabilsek..

Nerde oluyo ağrı tam? Benim bir iki gündür kaburgalarımı çok acıtıyor öyle bişey mi
Yok canım kasıklarımda oluyor. Nasıl anlatayım hani diyoruzya bi anda ayaklarını hareket ettiriyolar ve idrar torbasına baskı yapıyor onun gibi bir anda hareket edip kasığımda sızlama sancı arası bişey hissediyorum

Zaten o sikinti ya kim pisirecek kim temizleyecek o baliklari mesela diyetisyenler gelip eve pisirmeli bence sen yumurta yiyebiliyormusun ben agzima suremiyorum
Aynen muhakkak haşlanmış olacak dedi normalde çok severim ama yiyemiyorum yağda seviyorum eğer yersem oda

Ay canım çok teşekkür ederim valla yemek yapmayı ve mutfağı seven ben hiç bişey yapamıyorum eşim diyette akşamları yemek yemiyor o yüzden sıkıntı olmuyor ki yapacak güçte yok bende. Doktor benim depolarını kullandığını söyledi bebeğimin kalsiyum olarak bol yoğurt önerdi inş uygulayabilirim

Hayırlı sabahlar kızlar. Benim dünden beri bebeğim alt tarafa indi sanki ve inanılmaz canımı yakıyor gece uyutmadı sıpa sol tarafa yattım baskı biraz azaldı ayağa kalkınca tekrar başlıyor hep kaburga ve mideme gelen tekmeler şimdi aşağıda. Böyle olan var mı acaba düzelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…