ay İyimiş seninki ben en çokta bu akıntımız falan oluyor ya malum ondan çekiniyorum baya direndim ama artık battı balık yan gider ağda uğruna erken doğuracaktım doğumda zaten nelerimizi göreceklerYer yer farkediyordur o ben komple giriyorum kas biyik falan da dahil 80e cikiyorum ayri ayri fiyatlari bilmiyorum
ohoo coktan canım yan odada kendı odasında uyuyor gece bebıs aglayınca duymaz ınsallah yoksa oda gelır haydee cumbusHerkes gelsin sen yetersinya kızının odasını ayırdın mı 2. Çocukta o sorunsal var tabii
olmaz olmaz ınsallah sen ne olur ne olmaz ıslerını hallet bızım ıcınde gecerlı bu bebıslerın ne zaman gelecegı bellı olmaz :)Bende dediğin gibi hissediyodum canım üstüne çok kasılma olunca teşhis kondu. İnşallah mümkün olduğunca dinleniyorum aynı zamanda çalışıyorum da haftaya izne çıkıcam bakalım biraz daha rahatlarım sıpa da dursun ne aceleleri var sanki
Yok ya o zaman işin daha kolayohoo coktan canım yan odada kendı odasında uyuyor gece bebıs aglayınca duymaz ınsallah yoksa oda gelır haydee cumbusama olsun o duzende olusacak elbet :)))
olmaz olmaz ınsallah sen ne olur ne olmaz ıslerını hallet bızım ıcınde gecerlı bu bebıslerın ne zaman gelecegı bellı olmaz :)
Benimki de acayip vuruyor yaBen yasamadım bunda yasıyorumKızıma hareketlı dıyordum ama ıcerde box var bazen ınanamıyorum ve dıyorum yoksa bu beklemıcekmı ınsallah oyle olmaz
Ben de sen gibiyimBende durumlar vahim
Ellerim ayaklarım şişti.
Yüz metre yürüsem topuklarım ağrıyor..
Sabahları inanılmaz ağrılı uyanıyorum bacaklarım uyuşuyor.. Geçen sabah ağladım resmen. Nefes darlığı deseniz o hiç eksilmiyor..
Ayaz kuşun hareketleri bazen inanılmaz oluyor sağ tarafımda bir yumru oluşuyor sertlik dokununca hissediliyor..
Haftaya doktor kontrolüm var. Şaka gibi 30. Haftaya gireceğim..
Kızlar biz bu seviyeye nasıl geldik daha dün mide bulantısı yaşayıp ikili tarama testlerine gidiyorduk..
Şunun şurasında ne kaldı ki..
Biz yeni evimizede geçtik sonunda ama epey yorucu oldu hiç iş yapamıyorum artık :))
Bu hafta bitene kadar bebek beşiğimiz ve şifonyerimiz de gelecek..
Ben de sen gibiyim
El ve yüz şişmesi sıkıntılı olabiliyor doktoruna söyle
Ben de son iki haftadır bırak yüz metreyi salondan wc gitsem yoruluyorum
Sabahları bende de ağrı oluyırdu özellikle eller ve ayaklarımda
Tansiyon ve idrarda protein olmasından kaynaklı imiş
Herkes için öyle değil yaAy evet bende hiç iyi şeyler duymuyorum bu durum ile ilgili.
Doktora gidince belirteyim bu durumu..
Son 3 haftadır iyice ağırlaştım hiç iş yapamıyorum yemek pişirirken oturup öyle karıştırıyorum
Herkes son 3 ay zor derdi inanmazdım
Herkes için öyle değil ya
Benim ilk 6 ayım çok ıyıyd ama şimdi fenalardayım
Bana zaten wc dışında kalkmayı yasakladı doktorum
Sürekli yatıyorum evde öyle sıkıldım ki
İşime aniden ara vermek durumunda kaldım
Evde hiçbir işimi yapamıyorum
Herşeyi eşim yapıyor ama böyle yatmak çok zor
Tuzu yasakladı
Sen de yemeklerine hiç tuz koyma
Hamur şeker yağlı gidalar tatlı herşey yasak bana
Ellerde ve yüzümde şişme durumundan dolayı erken Doğum önleyici hap da verdi
Baya canım sıkkın
Her an tetikteyim
Bebeğin suyu da sıkıntılı idi şükür yatarak o düzelmiş biraz
Son haftalara bir gelseydik hepimiz
Çok zormuş böyle tedirgin olmak
Yok stres olmuyorumCanım sen yinede uzan yat dinlen bol bol..
İşler bir şekilde olur zaten..
Tuz konusunda evet bende artık bir durmalıyım..Mahvediyor beni tuz o kadar çok alışmışım ki tuz tüketmeye ama görüyorum ki bu şişlikler boşa olmuyor..
Ayrıca stres felan da olma gerçekten stres insani mahvediyor.Bazen kendi kendime bir şu süreci atlatsamda oh desem diyorum..
Ne büyük bir sorumlulukmuş bu..
Canim Allah analı babali buyutmeyi nasip etsin. Insallah saglikla buyurler hic merak etme. Dualarim yavrularin icin❤Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Odasına ba yıl dımmmmBende durumlar vahim
Ellerim ayaklarım şişti.
Yüz metre yürüsem topuklarım ağrıyor..
Sabahları inanılmaz ağrılı uyanıyorum bacaklarım uyuşuyor.. Geçen sabah ağladım resmen. Nefes darlığı deseniz o hiç eksilmiyor..
Ayaz kuşun hareketleri bazen inanılmaz oluyor sağ tarafımda bir yumru oluşuyor sertlik dokununca hissediliyor..
Haftaya doktor kontrolüm var. Şaka gibi 30. Haftaya gireceğim..
Kızlar biz bu seviyeye nasıl geldik daha dün mide bulantısı yaşayıp ikili tarama testlerine gidiyorduk..
Şunun şurasında ne kaldı ki..
Biz yeni evimizede geçtik sonunda ama epey yorucu oldu hiç iş yapamıyorum artık :))
Bu hafta bitene kadar bebek beşiğimiz ve şifonyerimiz de gelecek..
Nerde oluyo ağrı tam? Benim bir iki gündür kaburgalarımı çok acıtıyor öyle bişey miKızlar otururken bi anda bebek hareket ediyo ve anlık bir sancı giriyor sizede oluyomu? Yani sanırım ters bi yere vuruyo oda sancı yapıyo ay diyorum bi anda yani 2 sn falan sürüyo uzun sürse dayanılcak bişey değil
Odasına ba yıl dımmmmçok zevkli bi annesi var bebişin şanslı..güle güle kullan güzel günlerde. Bir taşınma derdi de benim başımda var şimdi bi ay sonra nasıl olacak 8 aylık hamileyken bilmiyorum herşey olsa bitse de bi rahatlasam
Yok canım kasıklarımda oluyor. Nasıl anlatayım hani diyoruzya bi anda ayaklarını hareket ettiriyolar ve idrar torbasına baskı yapıyor onun gibi bir anda hareket edip kasığımda sızlama sancı arası bişey hissediyorumNerde oluyo ağrı tam? Benim bir iki gündür kaburgalarımı çok acıtıyor öyle bişey mi
Kiz cocuk farki iste ne guzel suslu pusluben esimde takacak diye lacivert aldim
AynenZaten o sikinti ya kim pisirecek kim temizleyecek o baliklari mesela diyetisyenler gelip eve pisirmeli bencesen yumurta yiyebiliyormusun ben agzima suremiyorum
Ay canım çok teşekkür ederimah canmmm kıyamammm gel ben sana pişireyımmmm hergun yumurta pişer peynırler etler sebzeler ne ıstersen
Bazen benımde canım ıstemıyor ama maleseeef evde mınık pıtırcıgım var her sabah guzelce kahvaltı masası kuruluyor her aksam evde yemek pişiyor :) annelık ısteee tansıyonum dusuyor bu ara kafam ptlıyor ama yıne de kalkıp yemek yapmak zorunda hıssedıyorum olmadı dısarı da cıkıyoruz işte her zaman olmuyor.
Keşke yıyebılsen ya dogrumu bılmıyorum ama ben kızımda proteın agırlıklı beslendım kalsıyum da tabı kızım masallah kemıklerı cok kuvvetlı kaldırınca bıle bellı edıyor kendını yanı ben ona bagladım bılemıyorum...ay vallahı gelmesınlerrrr zamanında gelsınlerr ::/
Senle ben muhtemelen aynı gun dogurcazAyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?