- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
Tansiyonum genelde 9-5 çıkıyor, senin?Kızlar nasılsınız arada bakıyorum ama cok sayfa bırıkmış okuyamıyorumNasılsınız ınsallah sorun yoktur
Benım gıbı sureklı tansıyonu dusen varmı
Benimde 1 haftadır öyle canım ayakları aşağıda ve beni çok rahatsız ediyorHayırlı sabahlar kızlar. Benim dünden beri bebeğim alt tarafa indi sanki ve inanılmaz canımı yakıyor gece uyutmadı sıpa sol tarafa yattım baskı biraz azaldı ayağa kalkınca tekrar başlıyor hep kaburga ve mideme gelen tekmeler şimdi aşağıda. Böyle olan var mı acaba düzelir mi?
İnşallah zamanında sağlıkla doğarlarHayırlı sabahlar hamiş hatunlar. 31. Haftalık ikizlere gebeyim. Geçen haftaya kadar herşey iyiyken normal ultrasonla rahim ağzı 35 ölçerken alttan bakinca 20mm e düştü ve doğum sancılarım ve kasılmaların başladı hastaneye yatırdılar adalat serum pruluton vurularak ve tabiki 2 doz ciğer geliştirici vurdular doğumu şimdilik durdurdular. Eve geldim ama kasılmam devam ediyo 2 günde bir gidip muayne oluyorum git gide kisaliyo. 34 e kadar içerde tutmanız iyi olur dedi doktor ama sabirsizlar durmuyolar elimden geleni yaptım sizlerdendedua istiyorum hamişlerin duası kabul olur tuğba kardeşiniz için dua edin biraz daha dayansinlar yoğun bakim ünitesine girmelerini aylarca orda kalmalarini istemiyorum zaten 13 sene sonra tüp bebekle oldu şimdide dualarınıza talibim
allah yardımcın olsun canım , inşallah biraz daha bekler kuzular zamanında sağlıkla gelirler.Hayırlı sabahlar hamiş hatunlar. 31. Haftalık ikizlere gebeyim. Geçen haftaya kadar herşey iyiyken normal ultrasonla rahim ağzı 35 ölçerken alttan bakinca 20mm e düştü ve doğum sancılarım ve kasılmaların başladı hastaneye yatırdılar adalat serum pruluton vurularak ve tabiki 2 doz ciğer geliştirici vurdular doğumu şimdilik durdurdular. Eve geldim ama kasılmam devam ediyo 2 günde bir gidip muayne oluyorum git gide kisaliyo. 34 e kadar içerde tutmanız iyi olur dedi doktor ama sabirsizlar durmuyolar elimden geleni yaptım sizlerdendedua istiyorum hamişlerin duası kabul olur tuğba kardeşiniz için dua edin biraz daha dayansinlar yoğun bakim ünitesine girmelerini aylarca orda kalmalarini istemiyorum zaten 13 sene sonra tüp bebekle oldu şimdide dualarınıza talibim
Hayırlı sabahlar hamiş hatunlar. 31. Haftalık ikizlere gebeyim. Geçen haftaya kadar herşey iyiyken normal ultrasonla rahim ağzı 35 ölçerken alttan bakinca 20mm e düştü ve doğum sancılarım ve kasılmaların başladı hastaneye yatırdılar adalat serum pruluton vurularak ve tabiki 2 doz ciğer geliştirici vurdular doğumu şimdilik durdurdular. Eve geldim ama kasılmam devam ediyo 2 günde bir gidip muayne oluyorum git gide kisaliyo. 34 e kadar içerde tutmanız iyi olur dedi doktor ama sabirsizlar durmuyolar elimden geleni yaptım sizlerdendedua istiyorum hamişlerin duası kabul olur tuğba kardeşiniz için dua edin biraz daha dayansinlar yoğun bakim ünitesine girmelerini aylarca orda kalmalarini istemiyorum zaten 13 sene sonra tüp bebekle oldu şimdide dualarınıza talibim
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzucuklarini cnm.En kısa zamanda inşallah bebislerinde eve gelir.hepinize tesekkur ederim arkadaslar dualariniz icin Allah razi olsun. Dogumum biraz zor oldu plesanta previa totalis oldugu icin ama simdi iyiyim cok sukur. Bebeklerim de insallah en yakin zamanda saglikla buyurler evimize getiririz..
Vaktinde saglikla gelsinler inş : )Hayırlı sabahlar hamiş hatunlar. 31. Haftalık ikizlere gebeyim. Geçen haftaya kadar herşey iyiyken normal ultrasonla rahim ağzı 35 ölçerken alttan bakinca 20mm e düştü ve doğum sancılarım ve kasılmaların başladı hastaneye yatırdılar adalat serum pruluton vurularak ve tabiki 2 doz ciğer geliştirici vurdular doğumu şimdilik durdurdular. Eve geldim ama kasılmam devam ediyo 2 günde bir gidip muayne oluyorum git gide kisaliyo. 34 e kadar içerde tutmanız iyi olur dedi doktor ama sabirsizlar durmuyolar elimden geleni yaptım sizlerdendedua istiyorum hamişlerin duası kabul olur tuğba kardeşiniz için dua edin biraz daha dayansinlar yoğun bakim ünitesine girmelerini aylarca orda kalmalarini istemiyorum zaten 13 sene sonra tüp bebekle oldu şimdide dualarınıza talibim
gelır gelır bır bakarsın kaç yasına gelmısYok ya o zaman işin daha kolaybi o zamanlar gelsin de hiç gelmeyecekmiş gibi
oyle kullanıyor ama sen yemedıgın zaman bıtkın dusuyorsun işte... ye ye ben mesela kutu süt ıcmıyorum ama her hafta sıparısle evıme 3ltsüt gelıyor onu mayalıyorum dogal mis gibi yogurt bol bol yıyorummAy canım çok teşekkür ederim ❤valla yemek yapmayı ve mutfağı seven ben hiç bişey yapamıyorum eşim diyette akşamları yemek yemiyor o yüzden sıkıntı olmuyor ki yapacak güçte yok bende. Doktor benim depolarını kullandığını söyledi bebeğimin kalsiyum olarak bol yoğurt önerdi inş uygulayabilirim
belkı yerını degıstırmıstr oyuzden baskı hıssedıyor olabılırsınHayırlı sabahlar kızlar. Benim dünden beri bebeğim alt tarafa indi sanki ve inanılmaz canımı yakıyor gece uyutmadı sıpa sol tarafa yattım baskı biraz azaldı ayağa kalkınca tekrar başlıyor hep kaburga ve mideme gelen tekmeler şimdi aşağıda. Böyle olan var mı acaba düzelir mi?
Benım 8/5 bazen de 9/5 oluyor gozlerımde tuhaflasıyor ozamanTansiyonum genelde 9-5 çıkıyor, senin?
Yaaa ne guzel bende bır kaç kez görmüştm bugun de gördum aynıı kızıma benzıyorduGunaydin kizlar bugun ruyamda minigim dogmus ole tatli sirin ki aliyorum kucagima hosgeldin diyorum gulumsuyor hemsireler birazdan gelip emzirme denetecegiz diye gidiyor bende amann onlaribmi bekleyecegim diye emziriyorum kendim bicbic emiyor.sonra doktor hemsire geliyor ee sensin iyisin madem kalkta eve git buraya baska hasta alalim diyorlar
Yagda falan bakma ye sen ben agzima suremiyorum ki cok severdim yumurtaAynenmuhakkak haşlanmış olacak dedi normalde çok severim ama yiyemiyorum yağda seviyorum eğer yersem oda
Ben o tasisin diye lacivert aldim gerci pembede alsam taşırdı bizimki oyle bir heyecan yapmis kiKızların herşey süslü valla haklısın. Ama benimkini de keşke eşim taksa da lacivert olsaherşeyi pembe alıyorum diye söyleniyo sen taşırsın sen takarsın diye
Benimde ayni kizima benziyordu.cok ilginctiYaaa ne guzel bende bır kaç kez görmüştm bugun de gördum aynıı kızıma benzıyordugazını cıkarıyordum sırtına vuruyorum bana bakıyor falan sonra gulmeye basladı sonra konusmaya ben sok oluyorum nasıl konusuyo daha sımdıden yaa dıye bılınc altı ıste bebısler cıkmıyor ruyalarımızdan yaa
inş canım vakitlice gelsinler korkuyorum öyle olunca yatıyorum sürekliBenimde 1 haftadır öyle canım ayakları aşağıda ve beni çok rahatsız ediyor
Başaşağı dönmesini beklemekten başka çare yok maalesef inşallah hemen dönerler
Şifa olsun canım. Yoğurt hiç sevmem hele sade olarak Dr salata rendele ye dedigelır gelır bır bakarsın kaç yasına gelmıskızım 4yasına gırecek ınan bakıp bakıp nasıl büyüdü yaa dıyoruz esımlee ınsan cok sasırıyor:) suan resmen arkadasım olduu canım kızım Allah güzel ömürler versın evlat can can
oyle kullanıyor ama sen yemedıgın zaman bıtkın dusuyorsun işte... ye ye ben mesela kutu süt ıcmıyorum ama her hafta sıparısle evıme 3ltsüt gelıyor onu mayalıyorum dogal mis gibi yogurt bol bol yıyorumm
belkı yerını degıstırmıstr oyuzden baskı hıssedıyor olabılırsınbaska bısey degıldır merak etme
Benım 8/5 bazen de 9/5 oluyor gozlerımde tuhaflasıyor ozaman
Geceden beri öksürüyorum iyice midem bulandı ayva yiyorum başlicam diyetisyenin verdiği listeye meyveyi zor yiyorum sabahları bana diyo ki zorla kendini ye bebek için hiç midesi bulanmış mı acaba çok merak ediyorumYagda falan bakma ye sen ben agzima suremiyorum ki cok severdim yumurta
üstün açık kalmıştırBenimde ayni kizima benziyordu.cok ilgincti
Birde doguma trafik var diye dalgali firtinali denizden yuzerek gittik falan tobeler olsun aksiyonu bol seyler iste
Aaa yogurt sevılmezmı yaainş canım vakitlice gelsinler korkuyorum öyle olunca yatıyorum sürekli
Şifa olsun canım. Yoğurt hiç sevmem hele sade olarak Dr salata rendele ye dedi
Geceden beri öksürüyorum iyice midem bulandı ayva yiyorum başlicam diyetisyenin verdiği listeye meyveyi zor yiyorum sabahları bana diyo ki zorla kendini ye bebek için hiç midesi bulanmış mı acaba çok merak ediyorumbi komşum var iki çocuk doğurmuş ikisinde de bi kere bile bulantı yaşamamış maşAllah artı hayatı boyunca bi kere bile kustuğumu hatırlamam diyo
MAŞALLAH ne güzel canım. Etimek katıyordum birazda şeker öyle çok severim şimdi şeker yasak. Birde şunu anlayamıyorum doktorlar halimi görüyor hala nasıl böyle Bi diyet listesi veriyorlar hiç bişey yiyemediğimi belirtiyorum formalite icabı bi liste vermiş görsen şok olursun obezlere verilen iştahı açık olanlara verilen liste . Onuda geçtim zaten listeyi uygulayabilme o bile yeter amaüstün açık kalmıştır
Aaa yogurt sevılmezmı yaabız aılece bayılıyoruz mayaladıgım yogurt yetmıyor :) cacık yap sen en ıyısı oda guzel olur yemeklerın yanında ya da meyvelı yap hıc olmazsa yemıs olursun.
Bende ilk birkaç gün korkumdan pek kalkmadım canım ama baktımki dönmüyor demekki öyle rahat dedim hareketlerimi kısıtlamadım. Hatta birkaç gün hep 10 bin adım atmıştım bir problem olmadı kendini strese sokmainş canım vakitlice gelsinler korkuyorum öyle olunca yatıyorum sürekli
Şifa olsun canım. Yoğurt hiç sevmem hele sade olarak Dr salata rendele ye dedi
Geceden beri öksürüyorum iyice midem bulandı ayva yiyorum başlicam diyetisyenin verdiği listeye meyveyi zor yiyorum sabahları bana diyo ki zorla kendini ye bebek için hiç midesi bulanmış mı acaba çok merak ediyorumbi komşum var iki çocuk doğurmuş ikisinde de bi kere bile bulantı yaşamamış maşAllah artı hayatı boyunca bi kere bile kustuğumu hatırlamam diyo
MAŞALLAH ne güzel canım. Etimek katıyordum birazda şeker öyle çok severim şimdi şeker yasak. Birde şunu anlayamıyorum doktorlar halimi görüyor hala nasıl böyle Bi diyet listesi veriyorlar hiç bişey yiyemediğimi belirtiyorum formalite icabı bi liste vermiş görsen şok olursun obezlere verilen iştahı açık olanlara verilen liste . Onuda geçtim zaten listeyi uygulayabilme o bile yeter amaüstün açık kalmıştır
Aaa yogurt sevılmezmı yaabız aılece bayılıyoruz mayaladıgım yogurt yetmıyor :) cacık yap sen en ıyısı oda guzel olur yemeklerın yanında ya da meyvelı yap hıc olmazsa yemıs olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?