2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya maşAllah bende dün hastanedeydim baya ayakta kaldım doktoru beklerken oturacak yer yoktu acaba ondan mı oldu diyorum. Yerleri geniş hala geziniyolar

Amin o günleri görelim inş hayırlısı ile

Nıye lıste verdıler? Sekerın mı var ? Ay senın zor gectı bu yeme içme durumları cok zor Insan yetersız beslenınce zaten dırek halsızlesır az kaldıııı ınsallah bu gunlerde bıtecek

Ben son 2 haftadır midemde tekmeler hissediyorum baştan beri hep kasıklarımdaydı hala da kasıklarımda rahim ağzını ölçtürdüğün sürece sıkıntı yok canım ben en son ölçtürdüm 4 çıktı 2bucuk altı riskmiş

Sağlıkla, zamanında inşallah canım.
Buarada kan uyuşmazlığı olan var mı ? İndirekt coombs testi acilde yapılıyor mu acaba bilen var mı ?
Bizim var, testi ve iğnesini de dün devlette yaptırdım. Test için poliklinik doktoruna gittim ben, sonuç çıkınca iğne için acile yönlendirdi.

Geçmiş olsun canım umarım hepimizin bebekleri vaktinde gelir.Benimde riskin var ve böyle durumlarda kesinlikle yorulmamak lazım sende yat lavabo dışında hiç kalkma ben öyle yapıyorum.Bebislerin sağlığı için buna mecburuz.Hatta hastaneye gittiğinde bile tekerlekli sandalye kullan yürümek yorulmak doğumu hızlandırır bilirsin.

Yine de yuksekten iyi diyorlar, buna tutunalım :)

Canım benim ha gayret, riskli zamanları geçtin, bişi olmaz merak etme.

Nıye lıste verdıler? Sekerın mı var ? Ay senın zor gectı bu yeme içme durumları cok zor Insan yetersız beslenınce zaten dırek halsızlesır az kaldıııı ınsallah bu gunlerde bıtecek
Evet canım 50gr yükleme yapıldı bayılıyordum bi hafta kendime gelemedim 156 çıktı diye 100grlık tekrar istedi Dr yapamam dedim dahiliyeye yönlendirdi dahiliye de bünyen kaldırmaz ikinci yüklemeyi dedi insülin versem bi yerde düşer bayılırsın dedi diyetisyene yönlendirdi. Üç Aylık şekerim normal çıkmış yarın gösterebilirsem sonuçları göstercem inş bakalım ne dicek

Rahim ağzı ölçümü hiç yapmadı Dr bana biz mi söylicez neye göre ölçüm yapıyorlar acaba

Kızlar az önce şiddetli bir baş dönmesi ve çarpıntı hissettim tansiyonumu ölçtüm 10 a 6 nabız 105 di..

Tokluk şekerime baktım 155 çıktı..
Sürekli 80,90 olan bir değerim vardı..
Şimdi ciddi bir yükseliş mi oluyor bu ?

Sağlıkla, zamanında inşallah canım.
Buarada kan uyuşmazlığı olan var mı ? İndirekt coombs testi acilde yapılıyor mu acaba bilen var mı ?
28. Haftada kan alip test yapıyor devlet hastanesi. Eşinin kan grubu kartı fotokopisi ile gidiyorsun mor reçete yazılor. Sgk lıdan 60 tl kesiliyor sanırım.
ama 28. Hafta önemliymiş.
Özel test için bir dünya para alıyor. Devlete gitmeni öneririm.
ben özele verdim sen verme.

Yine de yuksekten iyi diyorlar, buna tutunalım :)
tabı tabı dusugun bebege zararı yokmus ama bıze olabılır dıkkat et dustugu zaman...
Hadı yaa tühh :/ neyse annesı bebegın ıyı olsunda ınsallah bu gunler gerıde kalacakIkınızde ıyı olacaksınız

Canım ani yükselmesi iyi değil bi de nabzın normalde kaçtı o da çok yüksek geldi bi dpktora gitsen ? Ağrın falan var mı

Canım ani yükselmesi iyi değil bi de nabzın normalde kaçtı o da çok yüksek geldi bi dpktora gitsen ? Ağrın falan var mı

Sağlık ocağı yakınsa oradakilere danışsan için rahat eder

Doktorumu aradım konuştum..
3 gün daha tokluk şekerimi ölçeceğim evde duruma göre kötü hissedersen gel dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…