- 15 Eylül 2012
- 8.429
- 6.894
- 398
Ya maşAllah bende dün hastanedeydim baya ayakta kaldım doktoru beklerken oturacak yer yoktu acaba ondan mı oldu diyorum. Yerleri geniş hala geziniyolarBende ilk birkaç gün korkumdan pek kalkmadım canım ama baktımki dönmüyor demekki öyle rahat dedim hareketlerimi kısıtlamadım. Hatta birkaç gün hep 10 bin adım atmıştım bir problem olmadı kendini strese sokma
Amin o günleri görelim inş hayırlısı ilegelır gelır bır bakarsın kaç yasına gelmıskızım 4yasına gırecek ınan bakıp bakıp nasıl büyüdü yaa dıyoruz esımlee ınsan cok sasırıyor:) suan resmen arkadasım olduu canım kızım❤Allah güzel ömürler versın evlat can can ❤
oyle kullanıyor ama sen yemedıgın zaman bıtkın dusuyorsun işte... ye ye ben mesela kutu süt ıcmıyorum ama her hafta sıparısle evıme 3ltsüt gelıyor onu mayalıyorum dogal mis gibi yogurt bol bol yıyorumm❤
belkı yerını degıstırmıstr oyuzden baskı hıssedıyor olabılırsınbaska bısey degıldır merak etme
Benım 8/5 bazen de 9/5 oluyor gozlerımde tuhaflasıyor ozaman
Nıye lıste verdıler? Sekerın mı var ? Ay senın zor gectı bu yeme içme durumları cok zorMAŞALLAH ne güzel canım. Etimek katıyordum birazda şeker öyle çok severim şimdi şeker yasak. Birde şunu anlayamıyorum doktorlar halimi görüyor hala nasıl böyle Bi diyet listesi veriyorlar hiç bişey yiyemediğimi belirtiyorum formalite icabı bi liste vermiş görsen şok olursun obezlere verilen iştahı açık olanlara verilen liste . Onuda geçtim zaten listeyi uygulayabilme o bile yeter ama
Ben son 2 haftadır midemde tekmeler hissediyorum baştan beri hep kasıklarımdaydı hala da kasıklarımda rahim ağzını ölçtürdüğün sürece sıkıntı yok canım ben en son ölçtürdüm 4 çıktı 2bucuk altı riskmişHayırlı sabahlar kızlar. Benim dünden beri bebeğim alt tarafa indi sanki ve inanılmaz canımı yakıyor gece uyutmadı sıpa sol tarafa yattım baskı biraz azaldı ayağa kalkınca tekrar başlıyor hep kaburga ve mideme gelen tekmeler şimdi aşağıda. Böyle olan var mı acaba düzelir mi?
Bizim var, testi ve iğnesini de dün devlette yaptırdım. Test için poliklinik doktoruna gittim ben, sonuç çıkınca iğne için acile yönlendirdi.Sağlıkla, zamanında inşallah canım.
Buarada kan uyuşmazlığı olan var mı ? İndirekt coombs testi acilde yapılıyor mu acaba bilen var mı ?
Geçmiş olsun canım umarım hepimizin bebekleri vaktinde gelir.Benimde riskin var ve böyle durumlarda kesinlikle yorulmamak lazım sende yat lavabo dışında hiç kalkma ben öyle yapıyorum.Bebislerin sağlığı için buna mecburuz.Hatta hastaneye gittiğinde bile tekerlekli sandalye kullan yürümek yorulmak doğumu hızlandırır bilirsin.Hayırlı sabahlar hamiş hatunlar. 31. Haftalık ikizlere gebeyim. Geçen haftaya kadar herşey iyiyken normal ultrasonla rahim ağzı 35 ölçerken alttan bakinca 20mm e düştü ve doğum sancılarım ve kasılmaların başladı hastaneye yatırdılar adalat serum pruluton vurularak ve tabiki 2 doz ciğer geliştirici vurdular doğumu şimdilik durdurdular. Eve geldim ama kasılmam devam ediyo 2 günde bir gidip muayne oluyorum git gide kisaliyo. 34 e kadar içerde tutmanız iyi olur dedi doktor ama sabirsizlar durmuyolar elimden geleni yaptım sizlerdendedua istiyorum hamişlerin duası kabul olur tuğba kardeşiniz için dua edin biraz daha dayansinlar yoğun bakim ünitesine girmelerini aylarca orda kalmalarini istemiyorum zaten 13 sene sonra tüp bebekle oldu şimdide dualarınıza talibim
Yine de yuksekten iyi diyorlar, buna tutunalım :)gelır gelır bır bakarsın kaç yasına gelmıskızım 4yasına gırecek ınan bakıp bakıp nasıl büyüdü yaa dıyoruz esımlee ınsan cok sasırıyor:) suan resmen arkadasım olduu canım kızım Allah güzel ömürler versın evlat can can
oyle kullanıyor ama sen yemedıgın zaman bıtkın dusuyorsun işte... ye ye ben mesela kutu süt ıcmıyorum ama her hafta sıparısle evıme 3ltsüt gelıyor onu mayalıyorum dogal mis gibi yogurt bol bol yıyorumm
belkı yerını degıstırmıstr oyuzden baskı hıssedıyor olabılırsınbaska bısey degıldır merak etme
Benım 8/5 bazen de 9/5 oluyor gozlerımde tuhaflasıyor ozaman
Hayırlı sabahlar hamiş hatunlar. 31. Haftalık ikizlere gebeyim. Geçen haftaya kadar herşey iyiyken normal ultrasonla rahim ağzı 35 ölçerken alttan bakinca 20mm e düştü ve doğum sancılarım ve kasılmaların başladı hastaneye yatırdılar adalat serum pruluton vurularak ve tabiki 2 doz ciğer geliştirici vurdular doğumu şimdilik durdurdular. Eve geldim ama kasılmam devam ediyo 2 günde bir gidip muayne oluyorum git gide kisaliyo. 34 e kadar içerde tutmanız iyi olur dedi doktor ama sabirsizlar durmuyolar elimden geleni yaptım sizlerdendedua istiyorum hamişlerin duası kabul olur tuğba kardeşiniz için dua edin biraz daha dayansinlar yoğun bakim ünitesine girmelerini aylarca orda kalmalarini istemiyorum zaten 13 sene sonra tüp bebekle oldu şimdide dualarınıza talibim
Evet canım 50gr yükleme yapıldı bayılıyordum bi hafta kendime gelemedim 156 çıktı diye 100grlık tekrar istedi Dr yapamam dedim dahiliyeye yönlendirdi dahiliye de bünyen kaldırmaz ikinci yüklemeyi dedi insülin versem bi yerde düşer bayılırsın dedi diyetisyene yönlendirdi. Üç Aylık şekerim normal çıkmış yarın gösterebilirsem sonuçları göstercem inş bakalım ne dicekNıye lıste verdıler? Sekerın mı var ? Ay senın zor gectı bu yeme içme durumları cok zorInsan yetersız beslenınce zaten dırek halsızlesır az kaldıııı ınsallah bu gunlerde bıtecek
Rahim ağzı ölçümü hiç yapmadı Dr bana biz mi söylicez neye göre ölçüm yapıyorlar acabaBen son 2 haftadır midemde tekmeler hissediyorum baştan beri hep kasıklarımdaydı hala da kasıklarımda rahim ağzını ölçtürdüğün sürece sıkıntı yok canım ben en son ölçtürdüm 4 çıktı 2bucuk altı riskmiş
Farklı bişimi yedin ki değer baya artmışKızlar az önce şiddetli bir baş dönmesi ve çarpıntı hissettim tansiyonumu ölçtüm 10 a 6 nabız 105 di..
Tokluk şekerime baktım 155 çıktı..
Sürekli 80,90 olan bir değerim vardı..
Şimdi ciddi bir yükseliş mi oluyor bu ?
ultrasonla ölçüyolar canımRahim ağzı ölçümü hiç yapmadı Dr bana biz mi söylicez neye göre ölçüm yapıyorlar acaba
Farklı bişimi yedin ki değer baya artmış
Sağlık ocağı yakınsa oradakilere danışsan için rahat ederYumurtalı Ekmek kızartması çay domates maydonoz ama genel olarak hep tüketirim zaten ilk kez böyle oldu..
28. Haftada kan alip test yapıyor devlet hastanesi. Eşinin kan grubu kartı fotokopisi ile gidiyorsun mor reçete yazılor. Sgk lıdan 60 tl kesiliyor sanırım.Sağlıkla, zamanında inşallah canım.
Buarada kan uyuşmazlığı olan var mı ? İndirekt coombs testi acilde yapılıyor mu acaba bilen var mı ?
tabı tabı dusugun bebege zararı yokmus ama bıze olabılır dıkkat et dustugu zaman...Yine de yuksekten iyi diyorlar, buna tutunalım :)
Hadı yaa tühh :/ neyse annesı bebegın ıyı olsunda ınsallah bu gunler gerıde kalacakEvet canım 50gr yükleme yapıldı bayılıyordum bi hafta kendime gelemedim 156 çıktı diye 100grlık tekrar istedi Dr yapamam dedim dahiliyeye yönlendirdi dahiliye de bünyen kaldırmaz ikinci yüklemeyi dedi insülin versem bi yerde düşer bayılırsın dedi diyetisyene yönlendirdi. Üç Aylık şekerim normal çıkmış yarın gösterebilirsem sonuçları göstercem inş bakalım ne dicek
Canım ani yükselmesi iyi değilKızlar az önce şiddetli bir baş dönmesi ve çarpıntı hissettim tansiyonumu ölçtüm 10 a 6 nabız 105 di..
Tokluk şekerime baktım 155 çıktı..
Sürekli 80,90 olan bir değerim vardı..
Şimdi ciddi bir yükseliş mi oluyor bu ?
Alttan mı yoksa üstten miultrasonla ölçüyolar canım
Canım ani yükselmesi iyi değilbi de nabzın normalde kaçtı o da çok yüksek geldi bi dpktora gitsen ? Ağrın falan var mı
Sağlık ocağı yakınsa oradakilere danışsan için rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?