- 15 Eylül 2012
- 8.429
- 6.894
- 398
Amin canım inş valla perişan oldum dışarı çıkamıyorum alışverişe falan gidince oturup kalıyorum bi yerde. Forum İstanbula gittim geçen hafta çok yorucu oradan birde ikea yaptık büyük konuşmayayım da bi daha hamileyken oralara gitmemtabı tabı dusugun bebege zararı yokmus ama bıze olabılır dıkkat et dustugu zaman...
Hadı yaa tühh :/ neyse annesı bebegın ıyı olsunda ınsallah bu gunler gerıde kalacakIkınızde ıyı olacaksınız
Ay iyi bari kuzum ya endişelendimDoktorumu aradım konuştum..
3 gün daha tokluk şekerimi ölçeceğim evde duruma göre kötü hissedersen gel dedi..
canım benim gebelik şekerim var. doktor 140 ın üstüne çıkmaması gerekiyor dedi.. ama yediklerimiz çok etkiliyor. anlık yükselmiştir muhtemelen.. bir seferlik için çok yüksek bi değer olduğunu düşünmüyorum ama arada ölç istersen.. doktoruna danışırsınKızlar az önce şiddetli bir baş dönmesi ve çarpıntı hissettim tansiyonumu ölçtüm 10 a 6 nabız 105 di..
Tokluk şekerime baktım 155 çıktı..
Sürekli 80,90 olan bir değerim vardı..
Şimdi ciddi bir yükseliş mi oluyor bu ?
Ay iyi bari kuzum ya endişelendim
canım benim gebelik şekerim var. doktor 140 ın üstüne çıkmaması gerekiyor dedi.. ama yediklerimiz çok etkiliyor. anlık yükselmiştir muhtemelen.. bir seferlik için çok yüksek bi değer olduğunu düşünmüyorum ama arada ölç istersen.. doktoruna danışırsın
yani bana çoğu şey yasak şeker çıktığı için.. kızartma hamur işi tatlılar vs. ama benim en dikkatimi çeken şey ekmek.. 1 dilim bile çok fark ettiriyor. sana yükleme yapıldı mı?Bende çok endişelendim ama doktorum her zaman ki sakinliği ile rahatlattı sağolsun..Bana diyor ki Özgecim sıkıntı yok takip edelim rahatla biraz.. Nasıl gergin olduğumu anladıysa
Acaba bazı gıdalar mı yükseltiyor.. Var mı özellikle dikkat etmemiz gereken..
Benim otururken döndü canım hemde takla attı sanırım dönerken resmen hissettim döndüğünüYa maşAllah bende dün hastanedeydim baya ayakta kaldım doktoru beklerken oturacak yer yoktu acaba ondan mı oldu diyorum. Yerleri geniş hala geziniyolar
Dualarımız seninle canım vakti saatine en yakın zamana kadar dursunlar inşallah kuzucuklar acele etmesinler.Hayırlı sabahlar hamiş hatunlar. 31. Haftalık ikizlere gebeyim. Geçen haftaya kadar herşey iyiyken normal ultrasonla rahim ağzı 35 ölçerken alttan bakinca 20mm e düştü ve doğum sancılarım ve kasılmaların başladı hastaneye yatırdılar adalat serum pruluton vurularak ve tabiki 2 doz ciğer geliştirici vurdular doğumu şimdilik durdurdular. Eve geldim ama kasılmam devam ediyo 2 günde bir gidip muayne oluyorum git gide kisaliyo. 34 e kadar içerde tutmanız iyi olur dedi doktor ama sabirsizlar durmuyolar elimden geleni yaptım sizlerdendedua istiyorum hamişlerin duası kabul olur tuğba kardeşiniz için dua edin biraz daha dayansinlar yoğun bakim ünitesine girmelerini aylarca orda kalmalarini istemiyorum zaten 13 sene sonra tüp bebekle oldu şimdide dualarınıza talibim
Aa oralara yakın mı oturuyorsun :) ben yakın degılım ama oraya cok gelıyorum yakınlarım var :) ıkeaya bende gıttım hamıleyken bu ara yıne gıdıcem bır kaç alacagım var:) ıkea tam benlkk dolas dolas durAmin canım inş valla perişan oldum dışarı çıkamıyorum alışverişe falan gidince oturup kalıyorum bi yerde. Forum İstanbula gittim geçen hafta çok yorucu oradan birde ikea yaptık büyük konuşmayayım da bi daha hamileyken oralara gitmemhele ikea
En doğrusu canım ihmale gelmez inşallah normal değerlerde devam ederDoktorumu aradım konuştum..
3 gün daha tokluk şekerimi ölçeceğim evde duruma göre kötü hissedersen gel dedi..
Hayırlı sabahlar hamiş hatunlar. 31. Haftalık ikizlere gebeyim. Geçen haftaya kadar herşey iyiyken normal ultrasonla rahim ağzı 35 ölçerken alttan bakinca 20mm e düştü ve doğum sancılarım ve kasılmaların başladı hastaneye yatırdılar adalat serum pruluton vurularak ve tabiki 2 doz ciğer geliştirici vurdular doğumu şimdilik durdurdular. Eve geldim ama kasılmam devam ediyo 2 günde bir gidip muayne oluyorum git gide kisaliyo. 34 e kadar içerde tutmanız iyi olur dedi doktor ama sabirsizlar durmuyolar elimden geleni yaptım sizlerdendedua istiyorum hamişlerin duası kabul olur tuğba kardeşiniz için dua edin biraz daha dayansinlar yoğun bakim ünitesine girmelerini aylarca orda kalmalarini istemiyorum zaten 13 sene sonra tüp bebekle oldu şimdide dualarınıza talibim
yaşın gençse hiç acelen yok. ama ben oldum 33 şimdi. bazen diyorum kardeşi olmalı ama yapabilir miyim. Şimdiden doğum sonrası yumurta kapasiteme baktırmayı düşünüyorum.Doğrudur canım genelde kardeşler arasında oluyor gerçekten bu durum ama benimki küçük olunca kıyamam düşüncesi birazda sanki diğerine haksızlık yapıyomuşum hissederim :/
ay iyi bari, ben de doktor kabul edermi diye düşünüyordum. herhalde onlarda sorun yapmaz.bence kalmadın ben ılk dogumumda 29/30 haftalrda doktorumu degıstırmıstım oda couk ıyıydı ama hastane degıstırdım oyuzden bızım aılede begenılen bır doktora gıttım ve ılk ıkısıne gttım sonra devam ettım degıstırmıs oldum. Suan mesela hala ona gıdıyorum ve cok guvenıyorum dogumumu yıne onda yapıcam ınsallah
Hic boyle takintili biri degildim simdi butun sayilara takiliyorum garip bisey oldumdogum haberleride gelmeye basladi strese girdim..
Çok gecmis olsun canim..Aclik sekerimiz 95 den, tokluk sekerimz 140dan dusuk olmali.Surekli 80 90 cikiyorsa o da sıkinti. Yarin bi endokrin, o yoksa dahiliye doktoruna görűn istersen.Kızlar az önce şiddetli bir baş dönmesi ve çarpıntı hissettim tansiyonumu ölçtüm 10 a 6 nabız 105 di..
Tokluk şekerime baktım 155 çıktı..
Sürekli 80,90 olan bir değerim vardı..
Şimdi ciddi bir yükseliş mi oluyor bu ?
Ben ikeya da hep tekerlekli sandalyeyle geziyorum zaten başka AVM’lere gitmiyorum yürümemek için biraz üzgün bakışlarla karşılaşıyorum ama napayım hep evde çok sıkılıyorum aklında olsun canım boşuna yürüme neredeyse bütün AVM’lere var tekerlekli sandalyeAmin canım inş valla perişan oldum dışarı çıkamıyorum alışverişe falan gidince oturup kalıyorum bi yerde. Forum İstanbula gittim geçen hafta çok yorucu oradan birde ikea yaptık büyük konuşmayayım da bi daha hamileyken oralara gitmemhele ikea
Yumurtalı ekmek baya kuvvetli belki o yapmıştır biraz yağlı tuzludan kaçın canımBende çok endişelendim ama doktorum her zaman ki sakinliği ile rahatlattı sağolsun..Bana diyor ki Özgecim sıkıntı yok takip edelim rahatla biraz.. Nasıl gergin olduğumu anladıysa
Acaba bazı gıdalar mı yükseltiyor.. Var mı özellikle dikkat etmemiz gereken..
karından canımAlttan mı yoksa üstten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?