2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amin canım inş valla perişan oldum dışarı çıkamıyorum alışverişe falan gidince oturup kalıyorum bi yerde. Forum İstanbula gittim geçen hafta çok yorucu oradan birde ikea yaptık büyük konuşmayayım da bi daha hamileyken oralara gitmem hele ikea

canım benim gebelik şekerim var. doktor 140 ın üstüne çıkmaması gerekiyor dedi.. ama yediklerimiz çok etkiliyor. anlık yükselmiştir muhtemelen.. bir seferlik için çok yüksek bi değer olduğunu düşünmüyorum ama arada ölç istersen.. doktoruna danışırsın

Ay iyi bari kuzum ya endişelendim

Bende çok endişelendim ama doktorum her zaman ki sakinliği ile rahatlattı sağolsun..Bana diyor ki Özgecim sıkıntı yok takip edelim rahatla biraz.. Nasıl gergin olduğumu anladıysa

Acaba bazı gıdalar mı yükseltiyor.. Var mı özellikle dikkat etmemiz gereken..

yani bana çoğu şey yasak şeker çıktığı için.. kızartma hamur işi tatlılar vs. ama benim en dikkatimi çeken şey ekmek.. 1 dilim bile çok fark ettiriyor. sana yükleme yapıldı mı?

Ya maşAllah bende dün hastanedeydim baya ayakta kaldım doktoru beklerken oturacak yer yoktu acaba ondan mı oldu diyorum. Yerleri geniş hala geziniyolar
Benim otururken döndü canım hemde takla attı sanırım dönerken resmen hissettim döndüğünü Ultrasonda kordonu 2 kat boynundaydı artık Ne hareketler yapıyorsa dolamış kendine
İyi olsunlar da tek derdimiz o
Yoksa istedikleri kadar canımızı acıtabilirler her şey serbest onlara

Dualarımız seninle canım vakti saatine en yakın zamana kadar dursunlar inşallah kuzucuklar acele etmesinler.

Aa oralara yakın mı oturuyorsun :) ben yakın degılım ama oraya cok gelıyorum yakınlarım var :) ıkeaya bende gıttım hamıleyken bu ara yıne gıdıcem bır kaç alacagım var:) ıkea tam benlkk dolas dolas dur

Strongmom_ arkadaşım biliyorum çok zor bir hamilelik geçirdin,herkesin hamilelik durumları çok çok farklı ama içinden gelmezse de bebeğin için yemek zorundasın ,bebeğin için hareket etmek zorundasın.Yok mu hiç arkadaşın filan İnan ki dışarı çıkıp bir kahve içmek bile insana çok iyi geliyor.Biz her hafta sonu eşimle bugün ne yapalım planları yapıyoruz,bugünler bir daha gelmez ,çık eşinle,arkadaşınla gez dolaş,eve kapatma ,düşük tehliken olmadığı sürece yatarak hamilelik geçmez,benim yemek kültürüm yoktu,fast food ağırlıklı beslenirdim,hamile kaldığımdan beri Bebek için yemek yapıyorum,eğer sen yapamazsan da yardım al ,annen ya da kvden den ama bulansan da ,ıkınsan da yemek zorundasın Doktorun bir bildiği vardır ve o listeyi sana vermiştir

Bitmeyen enfeksiyon 2 aydır devam ediyor suda eriyen antibiyotik kullandım iki doz ama yine var 10 sınır değer benim 15 çıkıyor neden geçmiyor anlamadım yarın doktorada sorucam bitmemesi endişelendiriyor nereden kaynaklandığında bilinmiyor ateşim yok sıkıntım YÖK ama her tahlilde çıkıyor

Umarım iki bebişte sağlıklı sıhhatli vaktinde dünyaya gelir.

Doğrudur canım genelde kardeşler arasında oluyor gerçekten bu durum ama benimki küçük olunca kıyamam düşüncesi birazda sanki diğerine haksızlık yapıyomuşum hissederim :/
yaşın gençse hiç acelen yok. ama ben oldum 33 şimdi. bazen diyorum kardeşi olmalı ama yapabilir miyim. Şimdiden doğum sonrası yumurta kapasiteme baktırmayı düşünüyorum. amh baktıracağım ay hamile kaldım çünkü. şimdi de ilerisi için düşünüyorum.

ay iyi bari, ben de doktor kabul edermi diye düşünüyordum. herhalde onlarda sorun yapmaz.

Çok gecmis olsun canim..Aclik sekerimiz 95 den, tokluk sekerimz 140dan dusuk olmali.Surekli 80 90 cikiyorsa o da sıkinti. Yarin bi endokrin, o yoksa dahiliye doktoruna görűn istersen.

Ben ikeya da hep tekerlekli sandalyeyle geziyorum zaten başka AVM’lere gitmiyorum yürümemek için biraz üzgün bakışlarla karşılaşıyorum ama napayım hep evde çok sıkılıyorum aklında olsun canım boşuna yürüme neredeyse bütün AVM’lere var tekerlekli sandalye

Yumurtalı ekmek baya kuvvetli belki o yapmıştır biraz yağlı tuzludan kaçın canım

Herkesin ortak sorunu beslenme .Ben de kendime hakim olamyorm kızlr son zamanlarda az önce 4 dilim revani yedm çocuk içerde tepinyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…