2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
çok güzel canım çok sevindim gözün aydın :)

Reactions: H E
Katılıyorum bitki çaylarının içinde en masumu aşırı olmamak kaydıyla.

hazır bu konu açılmışken bağımlı gibi sürekli çay içerdim fakat gebelikte aşırı çay kahve içmek zararlı olduğunu okudum şu anda içmemeye çalışıyorum fakat alışkanlık canım sürekli bişeyler içmek istiyor çaya alternatif ne içebiliriz sizce

Kızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
Yapma ya
Çok kötü bir his bu
Kontrolün ne zaman
İstersen dr a git
Ben de sabah ilk belirtilerimi yokluyorum
Rabbim korusun bebeklerimizi

Bende bitki çayları çok içerdim önceden zayıflamaya yardımcı diye yeşil çay tüketirdim ama içmemek gerekiyormuş (yeşilçay, adaçayı ve zayıflamaya yarayan tüm çaylar zararlı olabilirmiş.)

Ihlamur, Nane Çayı (mide bulantısını hafifletsin diye) ve Papatya Çayı (rahatlatsın diye) için diye öneriyorlardı. :)

Bende çay bağımlısıyım normalde sadece kahvaltıda üç bardak içiyorum artık açık. Ama iş yerinde çok boşluktayım akşama kadar birşeyler içerdim. Bazen ıhlamur içiyorum. Türk kahvesine günde 1 fincan diyorlar. Yani bende bilmiyorum sigarayı bırakmaya çalışanlar gibiyim

Kızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
günaydın canım.. benimde belirtiler bazen oluyor bazen olmuyor. ilk gebeliğim insan çok şeyi kafaya takıyor. ama bebeğin kalbinin atıp atmadığını evde anlamamız mümkün değil şu haftalarda. içini ferah tutmaya çalış kafanı dağıtacak hobiler bul kitap okumak film izlemek vb. inşallah için rahatlar stresin azalır.

kızlar 5+4üm. dün hcg baktırdım 10000 üzeri çıktı henüz doktora görünmedim hiç. kalp atışı için erken mi acaba haftaya gitmeyi düşünüyordum ama cumartesi filan mı gitsem doktora?

aynen ben de iş yerinde sürekli çay içerdim hem çayı hem sigarayı bıraktım hiç zaman geçmiyor

İyiki varsınız hepiniz kinseye paylaşamadm sizle paylaştım şimdi rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsn
Çoook gecmiş olsunnnn.... Bunda da vardır bir hayır öyle düşün lütfennn İnsallah Allah tekrar nasip etsinnn guzel saglıklı bebişlerin olsunn..

kızlar aynı zamanda miyom ve kisti olanlar var mı doktor size ne dedi ? ben de miyom flnda gördü de merak ettim başka aynı durumda olan var mı die.
Ben varım ne yazikki en küçüğü 3 cm olan 2 kistim ve biri 4 biri 5 cm 2 miyomum var doktorlar şimdilik ilerleyise göre bakacağız diyor ilk doktorum keseden çok onlara yönelmişti 2. Bebeğe baktı yerleşim yerleri önemliymiş seninkiler ne diye geçiyormuş doktor etkiler dedimi o önemli

Olmaz birşey inşallah canım sen gönlünü ferah tut ilk olunca daha evhamlı oluyor insan.Belirtiler bir gün çok olur bir gün azalır sonra tekrar çoğalır hafta ilerledikçe vücut alışıyor hem.
İnşallah. Alıştığı için böyledir umarım.

Yapma ya
Çok kötü bir his bu
Kontrolün ne zaman
İstersen dr a git
Ben de sabah ilk belirtilerimi yokluyorum
Rabbim korusun bebeklerimizi
Haftaya çağırdı dr. Ama yarin gidicem

Evet doğru diyorsun normalde çalışıyorum zaten bu hafta bulantılar yüzünden rapor vermişti dr. Bugün bulantı da yok buna üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi.

İnşallah güzel bir pozitif değer çıkar ve güzel katlanır canım Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…