- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
çok güzel canım çok sevindim gözün aydın :)Kızlar doktordan geldim .
Çok şükür herşey güzel geçti . .
Kan değerlerim falan çok güzelmiş .
Ultasyonla rahım kalınlaşmasına baktı gayet güzel dedi .
Doktor çok içime sindi . Güler yüzlü . Herşeyı en ince ayrıntısına kadar anlattı .
Yaklaşık 1 saat muhabbet ettık . :) Şunu ye bunu yeme gibi ..
Haftaya keeyi görmek için randevu verdi .
Evet ilk gebelik. İnşallah yoktur canım yoksa çok üzülücem
Evet ıcınde lımon bal kattım vallaa şifaaaa ya yoksa nasıl iyilesecektımmmm :))Katılıyorum bitki çaylarının içinde en masumu aşırı olmamak kaydıyla.
Katılıyorum bitki çaylarının içinde en masumu aşırı olmamak kaydıyla.
Yapma yaKızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
Bende bitki çayları çok içerdim önceden zayıflamaya yardımcı diye yeşil çay tüketirdim ama içmemek gerekiyormuş (yeşilçay, adaçayı ve zayıflamaya yarayan tüm çaylar zararlı olabilirmiş.)hazır bu konu açılmışken bağımlı gibi sürekli çay içerdim fakat gebelikte aşırı çay kahve içmek zararlı olduğunu okudum şu anda içmemeye çalışıyorum fakat alışkanlık canım sürekli bişeyler içmek istiyor çaya alternatif ne içebiliriz sizce
Arkadaşlar buradaki gebelik cetvelinin altında hergün farklı bişey mi yazıyo yoksa direkt haftaya göre genel şeyler mi yazıyo
Bende izliyorum böyle güzel tatlı bir ses tonu yok :)Kızlar youtube da ebebek'in hazırladığı hafta hafta hamilelik videoları var bir izleyin çok duygulandım ben :)
günaydın canım.. benimde belirtiler bazen oluyor bazen olmuyor. ilk gebeliğim insan çok şeyi kafaya takıyor. ama bebeğin kalbinin atıp atmadığını evde anlamamız mümkün değil şu haftalarda. içini ferah tutmaya çalış kafanı dağıtacak hobiler bul kitap okumak film izlemek vb. inşallah için rahatlar stresin azalır.Kızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
Bende çay bağımlısıyım normalde sadece kahvaltıda üç bardak içiyorum artık açık. Ama iş yerinde çok boşluktayım akşama kadar birşeyler içerdim. Bazen ıhlamur içiyorum. Türk kahvesine günde 1 fincan diyorlar. Yani bende bilmiyorum sigarayı bırakmaya çalışanlar gibiyim
Çoook gecmiş olsunnnn.... Bunda da vardır bir hayır öyle düşün lütfennn İnsallah Allah tekrar nasip etsinnn guzel saglıklı bebişlerin olsunn..İyiki varsınız hepiniz kinseye paylaşamadm sizle paylaştım şimdi rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsn
Ben varım ne yazikki en küçüğü 3 cm olan 2 kistim ve biri 4 biri 5 cm 2 miyomum var doktorlar şimdilik ilerleyise göre bakacağız diyor ilk doktorum keseden çok onlara yönelmişti 2. Bebeğe baktı yerleşim yerleri önemliymiş seninkiler ne diye geçiyormuş doktor etkiler dedimi o önemlikızlar aynı zamanda miyom ve kisti olanlar var mı doktor size ne dedi ? ben de miyom flnda gördü de merak ettim başka aynı durumda olan var mı die.
Aynenİnşallah canım ay resmen her gün farklı bir endişe.
İnşallah. Alıştığı için böyledir umarım.Olmaz birşey inşallah canım sen gönlünü ferah tut ilk olunca daha evhamlı oluyor insan.Belirtiler bir gün çok olur bir gün azalır sonra tekrar çoğalır hafta ilerledikçe vücut alışıyor hem.
Haftaya çağırdı dr. Ama yarin gidicemYapma ya
Çok kötü bir his bu
Kontrolün ne zaman
İstersen dr a git
Ben de sabah ilk belirtilerimi yokluyorum
Rabbim korusun bebeklerimizi
Evet doğru diyorsun normalde çalışıyorum zaten bu hafta bulantılar yüzünden rapor vermişti dr. Bugün bulantı da yokgünaydın canım.. benimde belirtiler bazen oluyor bazen olmuyor. ilk gebeliğim insan çok şeyi kafaya takıyor. ama bebeğin kalbinin atıp atmadığını evde anlamamız mümkün değil şu haftalarda. içini ferah tutmaya çalış kafanı dağıtacak hobiler bul kitap okumak film izlemek vb. inşallah için rahatlar stresin azalır.
Çok var merak etme inşallah alirsin kucagina saglicakla.İnşallah benimde bi sorun olmadan geçer canım, böyle bişey olmadan doğan bebekleri duyunca rahatlıyorum :)
İnşallah güzel bir pozitif değer çıkar ve güzel katlanır canım Allah razı olsun canımfarklı testlerle ve farklı zamanlarda tekrarladıysan çok silik bile çıksa bu pozitif değere işaret eder. tabi önemli olan kanda değerin katlanarak artması. sakin olmak çok zor biliyorum ama ne kadar az stres yaparsan o kadar iyi olur. umarım hayırlı haberler alırsın :)
İnşallah canımcanım benimde çok silikti ama kan testimde hamileliğimi kesin olarak öğrendim :)
Silik de olsa orda bi çizgi varsa çok büyük bi ihtimal hamilesindirr zatennn
Saglikli seyler yiyorsan sorun yapma emzirirken verirsin diyorlar hepvallahi tek düşündüğüm o yoksa ağır tiryakiyim bırakmak beni çok yoruyo hhabire ağzım çalışıyo içmemek için bu gidişle 100 kilo olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?