2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
24 yaşındayım ben daha canım aynen gencim o yüzden rahatım birazda sen düşünebilirsin bence olur 40a kadar yolu var

Oğluma onu kullanıyorum saol canım stoklayayım bende

Kızlar krema tüketiyor musunuz ? Kremali tavuk vs gibi yemekler ???Sakıncalı mi acaba pastorize olmayan ürünleri tüketmeyin deniyor ya...
Yemekten bahsettim ama sorun olmaz herhalde aştık buralari... Bi ara olay olmuştu yemek konusu :)

benimde öyle kültür yaptırmıştım üreme olmamış önemli olan o dedi doktorum vücut üretiyor demekki dedi 4-5 senedir var zaten hiç bir ilaç geçirmiyor zaten o yüksek çıkan değerler vücutta olan şeyler benimde vücut yapıyormuş

Fondu yapıyoruz bazen aksamlari cikolataya katiyorum yarim paket krema.ama cok sık degil

Aptal gibiyim sarhoş gibiyim uyuyorum kalkiyorum hic agzimin tadi yok.
Yarin kontrolum var tahlilerimi tekrar ettirecegim bu enfeksiyon ve kum olayi var mi yok mu emin olayimda doktorum ona gore ilac versin.
Dua edin yoktur ins.

Internetten almistim 34 tl ye bimin katalogunda yoktu canim ben hic gormedim. Nerden bulabilirim ki?

İnan ki aklıma gelmedi değil nerdeyse e bebek teki bebek arabalarına oturacaktım:) hiç halim yok yürüyemiyorum Rabbim sandalyeye muhtaç etmesin şükürler olsun halimize engeli olanlarada şifalar versin tez zamanda ama çok zor mantıklı sandalye yinede. Avmlerde sandalye olduğunu ilk defa duydum canım

Kızlar bi ara kan ilacıyla ilgili konuşmuştuk gyno feron bulantı yapıyo dediniz bende sabah içtim aç karnına çok kötü bulantı yapmıştı neyse bende içmedim bida. Doktora gittim ve her gün sabah akşam içmemi söyledi çok önemliymiş kan değerimiz doğum olcağı için. Ben geceleri yatmadan içiyorum ilk 3 gün hafif bulandı geç uyudum baya ama artık bulanmıyor bünye alışıyo sanırım içemeyenler için diyorum sizde bi kaç gün zorlayın kendinizi ama alışıyosunuz daha sonra

Ben tüketiyorum bi sorun yaşamadım şimdiye kadar mantarda tüketmeyin dedi bi kaç kişi ama onuda yiyorum hatta kremalı mantarlı makarna yapıp yiyorum

Ah canım çok haklısın ama mide bulantısı berbat bişey iştahsızlıkta cabası yakınımda hiç kimse yok zorluyorum kendimi zorlama mıyım ama sürekli kusmak çok zor inan ki

bunu bilmiyordum yarın doktorla da konuşucam sağlık ocağında yaptırmıştım enfeksiyonun baya zararı varmış korkuyor insan
Aynen çok şükür halimize bende daha önce görmüştüm kenarda bekletiyorlar nüfus kağıdı karşılığında veriyorlar ben evde durmaya alışsam da eşim ve oğlum sıkılınca öyle bir yöntem bulduk canım mesela Carrefour un marketinde Koçtaş’ta bahaus ta buralarda hep var canım

Ben tüketiyorum bi sorun yaşamadım şimdiye kadar mantarda tüketmeyin dedi bi kaç kişi ama onuda yiyorum hatta kremalı mantarlı makarna yapıp yiyorum

Ben hıç yemedim canım hamileliğimde ne mantar ne krema çok dikkat ettim de bugün bir aklıma gelmedi değil kremali tavuklu makarna ondan fikir almak istedim..

Aptal gibiyim sarhoş gibiyim uyuyorum kalkiyorum hic agzimin tadi yok.
Yarin kontrolum var tahlilerimi tekrar ettirecegim bu enfeksiyon ve kum olayi var mi yok mu emin olayimda doktorum ona gore ilac versin.
Dua edin yoktur ins.

İnşallah yoktur kum olayı sacısı çok kötü.. yaşayan bilir bir durum..
Yaptır için rahat etsin ve çok çok şu İç her durumda doktorumun bana dediği bu..

valla bu zamana kadar geldik bir tane antibiyotik bir kaç monurol mu ondan içtim en son idrar dengesini düzenleyen bir ilaç kullandım yanmam oluyodu arada geçti baskıdan dolayı da oluyor zaten hamilelikte kaçınılmaz erken doğum riski vs diyorlar ama korkma enfeksiyon çok çok ilerleyip böbreklere falan sıçrayınca o risk oluyor onu da 5 senedir var zaten benim geçmiyorsa bol su içmekten başka yapacak bir şey yok

ağdaya gittim otur kalk yan dön bacağını kaldır pert oldum ya. neyse ki kadının eli çok hızlıydı. bir kere de doğumdan az zaman önce giderim tamamdır. bu da bebeğe hazırlık sayılır :)

ben de bundan kullanmaya karar vermiştim sağolun bilgi için. eşime söyledim gelirken alsın diye. umarım bulur. içeriği en temiz deterjanlardanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…