marketlerde satılan kültür mantarlarında bir sakınca yok diye biliyorum faydalı aksine zaten zehirli olursa allah korusun sadece bebek değil bizim için de çok büyük risk
marketlerde satılan kültür mantarlarında bir sakınca yok diye biliyorum faydalı aksine zaten zehirli olursa allah korusun sadece bebek değil bizim için de çok büyük risk
Baby olanlardan canım. Alırken bim e sordum ürünler geleli 45 günü geçmiş. Bu yüzden indirime girdi dedi. Yani bölgesel olduğunu sanmıyorum. Zaman zaman geliyormuş normalde 25 TL ye geliyordu bime.
ben normalde çok yerdim severimde ama zehirli olsa cidden normal zamanda da tehlikeli oluyor o hamilelikte de yedim bir kaç kez ama tiksindim sanırım kokusundan artık hiç güzel gelmiyor
Bugün hiç iyi değilim bebek çok fazla toplandı göbeğimin bazı yerlerinde kasılmam var sanırım, sonra hep çişim var gibi hissediyorum allah korusun suyum gelcekmiş gibi hissediyorum, çok halsizim niye böyle oldum anlamadım şimdi maden suyu içicem inşallah o rahatlatır :/
Bugün hiç iyi değilim bebek çok fazla toplandı göbeğimin bazı yerlerinde kasılmam var sanırım, sonra hep çişim var gibi hissediyorum allah korusun suyum gelcekmiş gibi hissediyorum, çok halsizim niye böyle oldum anlamadım şimdi maden suyu içicem inşallah o rahatlatır :/
bende bir kaçn gün önce oldum öyle ayaktayken sürekli kasılıyodu tuvaletim varmış gibi tuvalete gidip ıkınasım geliyodu hatta bir kaç kez arka arkaya oldu ama dinlenince geçti artık yalancı kasılmalarımız başladı ama bebek hareketleriyle de çok benziyor
Bende çişim varmış gibi hissetme olayı bir aydır falan var
Bebek alt kısıma vurunca sanki aşağıdan çıkacak gibi oluyor
Zaten erken Doğum önleyici ilaç kullanıyorum
Ben de hep tedirginim
Kızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkayacaksınız benim deterjanın arkasında 60 yazıyor ama çok gelmezmi annem de buruşur falan dedi bide buhar basıcakmısınız ben bi ara kendi çamaşırlarıma basıyordum da lastikleri falan kötü oluyodu hemen bide zaten güneşte kuruyunca mikrobu kırılır diyorlar bide ne kadar sterilde etsek bir yerlerden bir şeylere değecek gene kıyafetlere gerek varmı bu kadar
Bende çişim varmış gibi hissetme olayı bir aydır falan var
Bebek alt kısıma vurunca sanki aşağıdan çıkacak gibi oluyor
Zaten erken Doğum önleyici ilaç kullanıyorum
Ben de hep tedirginim
Psikolojik olabilir mi sence? Benim böyle bi korkum hep varda o yüzden sanki bebeğin kafası çok aşağıda ve çıkmasına ramak kalmış gibi hissediyorum ama ultrasonda kafası solda sırtı doğum kanalının ağzında gibi yani aslında öyle düşündüğüm gibi tehlikeli durmuyo ama ben genede tedirginim tuvaletten çıktıktan sonra o his kayboluyo ama 15 dk sonra gene aynı kendimi sıkıyorum sürekli rahat bıraktığım zaman suyum gelcek gibi hissediyorum sendemi öylesin
Kızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkayacaksınız benim deterjanın arkasında 60 yazıyor ama çok gelmezmi annem de buruşur falan dedi bide buhar basıcakmısınız ben bi ara kendi çamaşırlarıma basıyordum da lastikleri falan kötü oluyodu hemen bide zaten güneşte kuruyunca mikrobu kırılır diyorlar bide ne kadar sterilde etsek bir yerlerden bir şeylere değecek gene kıyafetlere gerek varmı bu kadar
Yalanci kasilmalarda rahim kasildigi icin idrara cikma hissi oluyor gevseyince bazen geciyor bazende idrar iyice idrar torbasina indigi icin kaybolmuyor tuvalet ihtiyaci
saol canım ya bu konuda çokta steril olamıcam ilkte bir ütülerim ama illa ordan burdan bir yerlere değecek çokta kasmamak lazım onada ihtiyacı var diye düşünüyorum 90 derecelerde yıkayanı falan gördm
Ben Bebek programında 30 derecede yıkadım ,kendi odasında kuruttum,dışarı asmadım,kuruduktan sonra da çoraplarına kadar ütüledim,2 günümü aldı,belim koptu ama herşeyini hazırladım şükürler olsun,hastane için de kese diktirmiştim onların içerisine koyup,hazırladım...Yıkayacağın zaman tersini çevir yıka,etiketlerini de kesmeyi unutma.Hiç giyilmediği için 30 derecede yıkamak yeterli olur dedi annem bana