2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yalanci kasilmalarda rahim kasildigi icin idrara cikma hissi oluyor gevseyince bazen geciyor bazende idrar iyice idrar torbasina indigi icin kaybolmuyor tuvalet ihtiyaci
benim direk büyük tuvaletim gelmiş gibi oluyor yada gazım varmış gibi

bende öyle bebek programında yıkarım 30 yada 40 da falan ama ütü işi düşündürüyor beni bide her yıkamada ütükenecekmi böyle çok kasmak istemiyorm o konuda her şeye buhar basamayız ki illa değecek bir yerlere

saol canım ya bu konuda çokta steril olamıcam ilkte bir ütülerim ama illa ordan burdan bir yerlere değecek çokta kasmamak lazım onada ihtiyacı var diye düşünüyorum 90 derecelerde yıkayanı falan gördm
Ilk sertligi tekstil kokusu vs gitse yeter el kadar seyi nasil 90da yikayalim ki geriye ne kalir : ))valla yetti bana 15 dakikalik yikamak.3 4 makina yikadika ard arda kurudu zaten hemen.dedigin gibi elbette degecek bir yerelere.kendi gecelik.pijamami bile kisa programda bebek deterjani ile yikadim utuledim kaldırdım.

evet bazıları rutin olarak bebek olmsa bile nevresimine kadar ütüleyenler var bende ilkte öyle yaparım geceliğimi her şeyi ütüler koyarım

evet bazıları rutin olarak bebek olmsa bile nevresimine kadar ütüleyenler var bende ilkte öyle yaparım geceliğimi her şeyi ütüler koyarım
Ay yok ben sevmem utu zaten : )nevresimide gerdire gerdire katliyorum esimle oluyor utulu gibi ilk defa diye utuledim.kendi geceligimi falan.
Bebek kiyafetlerininde ben etiketlerini kestim saolsunlar heryerde etiket doluydu annem utuledi.biraz kizim utuledi : )
Birde evde kurut.balkona asma.annem hep aksam ezanindan sonra birkma.bebe kiyafeti disarda der ama zaten is vs siniyor diyede asmadim disaroya ben

Ah bugun bende oyleyım aksam başladı sureklı kasıklarımda kı kemıkler sankı ıttırılıyo gıbı gerılıyor bugun cok sık toplandı...
bırde vajınanın ıc tarafı agrıyor sankı :/ aksamdan berı hareketlerı canımı yakıyor neden bılmıyorum

bende sevmiyorum ütü işini bide ne kadar ütülense etse de hastane ortamı havada uçuşuyor her şey :) bizim burda zaten şu havada asılmaz dışarı ya soba yakıyor herkez evin içinde de nem olmasa iyi şu sobaları söndürsünler güneşli bir günde asıcam sabahtan

12 tane çorap almışım azmı sizce? Birde genelde hep tulum ve takım aldım yada kısa kollu zıbın tarzında aldım hep o yüzden alt alamadım ebebektede hiç alt yoktu güzel kısa kollu zıbınların altına ne giydiricem bilmiyorum 4 tane falan altı var sadece takımların altı hariç alıyım demi sizce biraz daha?

Galiba bu haftalarda yaşanan bişey baksana çoğu kişide var bu durum bende haftaya doktora gidicem sorucam bi kasılmam çıkıyomu ultrasonda diye

Kızlar hazır kıyafet yıkayıp dizmekten bahsedilmişken,bebişlerin dolap içlerini örnek olsun diye bizimle de paylaşır mısınız

Benim de böyle düşük genelde, kimse sorun var demedi..

Bazı günler çok enerjik bazı günler aşırı yorgun oluyorum ben de. Yani her gün birbirini tutmayabilir merak etme. Ben bikaç kere çiş kaçırdım bile. O da normal, baskı yapıyor ya da tekmeliyorlar..

Kızlar şu saat olunca öksürük başlıyor ne yaparsam yapayım geçmiyor var mı bi öneriniz havlu koydum sırtıma ballı süt pekmezli su denedim ama nafile

Kızlar şu saat olunca öksürük başlıyor ne yaparsam yapayım geçmiyor var mı bi öneriniz havlu koydum sırtıma ballı süt pekmezli su denedim ama nafile
Klasik yeni moda anne taktikleri viks varsa ayagına sür,kalın çorap giy canım.yoksa balkona çık yada kapı cam aç 5 -10dk serinlikte dur.çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…