benim direk büyük tuvaletim gelmiş gibi oluyor yada gazım varmış gibiYalanci kasilmalarda rahim kasildigi icin idrara cikma hissi oluyor gevseyince bazen geciyor bazende idrar iyice idrar torbasina indigi icin kaybolmuyor tuvalet ihtiyaci
bende öyle bebek programında yıkarım 30 yada 40 da falan ama ütü işi düşündürüyor beni bide her yıkamada ütükenecekmi böyle çok kasmak istemiyorm o konuda her şeye buhar basamayız ki illa değecek bir yerlereBen Bebek programında 30 derecede yıkadım ,kendi odasında kuruttum,dışarı asmadım,kuruduktan sonra da çoraplarına kadar ütüledim,2 günümü aldı,belim koptu ama herşeyini hazırladım şükürler olsun,hastane için de kese diktirmiştim onların içerisine koyup,hazırladım...Yıkayacağın zaman tersini çevir yıka,etiketlerini de kesmeyi unutma.Hiç giyilmediği için 30 derecede yıkamak yeterli olur dedi annem bana
Ilk sertligi tekstil kokusu vs gitse yeter el kadar seyi nasil 90da yikayalim ki geriye ne kalir : ))valla yetti bana 15 dakikalik yikamak.3 4 makina yikadika ard arda kurudu zaten hemen.dedigin gibi elbette degecek bir yerelere.kendi gecelik.pijamami bile kisa programda bebek deterjani ile yikadim utuledim kaldırdım.saol canım ya bu konuda çokta steril olamıcam ilkte bir ütülerim ama illa ordan burdan bir yerlere değecek çokta kasmamak lazım onada ihtiyacı var diye düşünüyorum 90 derecelerde yıkayanı falan gördm
Tamam azcik benzeyebilirde tamamen onun aynisi olursa dev kirilirim yalnizBence eşine benzeyecekeşine bak merakını gider
evet bazıları rutin olarak bebek olmsa bile nevresimine kadar ütüleyenler varIlk sertligi tekstil kokusu vs gitse yeter el kadar seyi nasil 90da yikayalim ki geriye ne kalir : ))valla yetti bana 15 dakikalik yikamak.3 4 makina yikadika ard arda kurudu zaten hemen.dedigin gibi elbette degecek bir yerelere.kendi gecelik.pijamami bile kisa programda bebek deterjani ile yikadim utuledim kaldırdım.
Ay yok ben sevmem utu zaten : )nevresimide gerdire gerdire katliyorum esimle oluyor utulu gibievet bazıları rutin olarak bebek olmsa bile nevresimine kadar ütüleyenler varbende ilkte öyle yaparım geceliğimi her şeyi ütüler koyarım
Ah bugun bende oyleyım aksam başladı sureklı kasıklarımda kı kemıkler sankı ıttırılıyo gıbı gerılıyor bugun cok sık toplandı...Bugün hiç iyi değilim bebek çok fazla toplandı göbeğimin bazı yerlerinde kasılmam var sanırım, sonra hep çişim var gibi hissediyorum allah korusun suyum gelcekmiş gibi hissediyorum, çok halsizim niye böyle oldum anlamadım şimdi maden suyu içicem inşallah o rahatlatır :/
bende sevmiyorum ütü işini bide ne kadar ütülense etse de hastane ortamı havada uçuşuyor her şey :) bizim burda zaten şu havada asılmaz dışarı ya soba yakıyor herkez evin içinde de nem olmasa iyi şu sobaları söndürsünler güneşli bir günde asıcam sabahtanAy yok ben sevmem utu zaten : )nevresimide gerdire gerdire katliyorum esimle oluyor utulu gibiilk defa diye utuledim.kendi geceligimi falan.
Bebek kiyafetlerininde ben etiketlerini kestim saolsunlar heryerde etiket doluydu annem utuledi.biraz kizim utuledi : )
Birde evde kurut.balkona asma.annem hep aksam ezanindan sonra birkma.bebe kiyafeti disarda der ama zaten is vs siniyor diyede asmadim disaroya ben
Galiba bu haftalarda yaşanan bişey baksana çoğu kişide var bu durum bende haftaya doktora gidicem sorucam bi kasılmam çıkıyomu ultrasonda diyeAh bugun bende oyleyım aksam başladı sureklı kasıklarımda kı kemıkler sankı ıttırılıyo gıbı gerılıyor bugun cok sık toplandı...
bırde vajınanın ıc tarafı agrıyor sankı :/ aksamdan berı hareketlerı canımı yakıyor neden bılmıyorum
Ben de bana benzeyen bir bebiş çıkana kadar bebiş yaparım diyorumTamam azcik benzeyebilirde tamamen onun aynisi olursa dev kirilirim yalniz
Benim de böyle düşük genelde, kimse sorun var demedi..Bugün sağlık ocağından ebem çağırdı uğradım tansiyonum 8.5/4.5 çıktı çok düşük dedi sen asıl dün ölçcektin diyemedim elim ayağım boşalmıştı dışarda demekki ölçmüş olsam 7/3 falan çıkardı en yüksek.bide canımı sıktı geldim benim devlet hastanesinde doğum yapmam lazımmış?? Kilo alımım çokmuş...üstüne birde akşam okul çıkışı bir arkadaş buralarda doğarcan dedi
Fenalardayım bugün
Amin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla doğuralım inş.allah yardımcın olsun ya. senin doğum haberini okuduğumda inan çok sevineceğim. çok fazla çektin sen. gerçekten tebrikler sabrın ve azmin için
Bazı günler çok enerjik bazı günler aşırı yorgun oluyorum ben de. Yani her gün birbirini tutmayabilir merak etme. Ben bikaç kere çiş kaçırdım bile. O da normal, baskı yapıyor ya da tekmeliyorlar..Bugün hiç iyi değilim bebek çok fazla toplandı göbeğimin bazı yerlerinde kasılmam var sanırım, sonra hep çişim var gibi hissediyorum allah korusun suyum gelcekmiş gibi hissediyorum, çok halsizim niye böyle oldum anlamadım şimdi maden suyu içicem inşallah o rahatlatır :/
Benim gebelik öncesi de hep düşüktür tansiyonum alışkınım onlar sorun yaptı suyu artırma mı söylediler.Benim de böyle düşük genelde, kimse sorun var demedi..
Ben onlardan biriyim kırışıklığa tahammülüm yok dona kadar :))evet bazıları rutin olarak bebek olmsa bile nevresimine kadar ütüleyenler varbende ilkte öyle yaparım geceliğimi her şeyi ütüler koyarım
Klasik yeni moda anne taktikleri viks varsa ayagına sür,kalın çorap giy canım.yoksa balkona çık yada kapı cam aç 5 -10dk serinlikte dur.çok geçmiş olsun.Kızlar şu saat olunca öksürük başlıyor ne yaparsam yapayım geçmiyor var mı bi öneriniz havlu koydum sırtıma ballı süt pekmezli su denedim ama nafile
Sağol canım deneyeyimKlasik yeni moda anne taktikleri viks varsa ayagına sür,kalın çorap giy canım.yoksa balkona çık yada kapı cam aç 5 -10dk serinlikte dur.çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?