2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gerçekten çok güzel bir bilgi canım Rabbim yinede muhtaç etmesin ama zorda kalınca mecbur kalıyor insan

kremalı tavuklu mantarlı makarna en sevdiğim yemekti ama hamilelikte kremadan da tavuktan da mantardan da tiksindim o yüzden tüketemiyorum. keşke tiksinmeseydim de yiyebilseydim özledim valla :) bence canınız çektiyse yiyin aman.

İnşallah yoktur kum olayı sacısı çok kötü.. yaşayan bilir bir durum..
Yaptır için rahat etsin ve çok çok şu İç her durumda doktorumun bana dediği bu..
Ins yoktur benim sancim vs yok ama iste gecen gece sgkda kayit actirayim rapor icin diye acilden gittim enfeksiyon var kum dokuyorsun diye bir suru ilac verdiler bide anlamadim bakalim bide doktorum yapsin.ahh o su icmek isi hic aklima gelmiyor iste malesef

Selam herkese grubumuzun ilk doğumu gerçekleşmiş biraz duygulandım inşallah çabucak toparlanıp evine döner kuzucuklar
ben de 100lük şeker yüklemesini yaptırdım, 50lik elma suyu gibi güzel gelmişti bana ama 100lük başıma vurdu resmen ve gebelik şekeri çıktı. Strongmom_ iyiki 100lük yaptrmamışsın berbattı gerçekten Şimdi diyet verildi onu yapıyorum ama tatlısızlık çok kötü menekse_kokusu sen kaç gündür diyet yapıosun canım? senin de canın tatlı istiyor mu? Ev ölçümlerin nasıl çıkıor bir de? Ben haftaya başlayacağım ölçmeye cuma kontrol var bakalım inşallah diyetle dengelenir

Aynen canım 50lik bile beni mahvetti dahiliye doktoru da sen içemezsin onu dedi sağolsun :) sanada geçmiş olsun canım. Ben diyet listesini uygulayamıyorum yinede kontrollerinde olmak istiyorum. Bi tabak yemeği tam 2.5 saatte bitirdim diyet napsın bana.

allah yardımcın olsun ya. senin doğum haberini okuduğumda inan çok sevineceğim. çok fazla çektin sen. gerçekten tebrikler sabrın ve azmin için

ağdaya gittim otur kalk yan dön bacağını kaldır pert oldum ya. neyse ki kadının eli çok hızlıydı. bir kere de doğumdan az zaman önce giderim tamamdır. bu da bebeğe hazırlık sayılır :)
ben dün kendim yaptım tam 6 saatte şu an her yerim tutulmuş durumda çok zorladım iyi doğurmadım bidahaki ay bana kuaför yolu gözüktü

Bende tavuktan ilk 4 ay tiksindim yiyemedim sonra geçti :) şimdi fazla olmamak kaydıyla yiyorum arada..

Bişey olmaz canım ye içinde kalmasın
Aynen canım madem aklıma düşmüş tadımlik da olsa yiyim :)

Kadın doğumcuna sormadan hıçbir ilaci kullanma banada dahiliye ilac verdi üroloji ultrason istedi ama kendi doktorumla konuşmadan hiç birini yapmadım..

Bugün sağlık ocağından ebem çağırdı uğradım tansiyonum 8.5/4.5 çıktı çok düşük dedi sen asıl dün ölçcektin diyemedim elim ayağım boşalmıştı dışarda demekki ölçmüş olsam 7/3 falan çıkardı en yüksek.bide canımı sıktı geldim benim devlet hastanesinde doğum yapmam lazımmış?? Kilo alımım çokmuş...üstüne birde akşam okul çıkışı bir arkadaş buralarda doğarcan dedi
Fenalardayım bugün

Ben 3 haftadır diyet yapıyorum canım gerçekten çok zorluyor. Tatlıyı tabi ki canım istiyor. Diyetisyen eğer canın çok isterse 1 dilim baklava ye ama bol ayran iç dedi. Patates pirinç havuç falan da yasak. Günde 7 kere ölçüyorum bazen yüksek çıkıyor tabi kaçamak yapınca. Bugün yeniden gittim endokrine. Günde 10 kez ölçecem ama şükür diyet işe yaramış. Şimdilik insülin vermedi.. İnşallah seninde diyetle düzene girer

Kızlar mantar yemeyin
Doktorum bana kesinlikle önermedi
Hamilelikte direkt kana geçtiği için bebek için risk olabilir dedi

ay allah aşkına 6 saat ağdayla uğraşsam üstümü başımı yırtarım ya da uğraşacağıma kaptan mağara adamı gibi gezerim daha iyi :)
ahaha cidden bende öyle dedm bunla uğraşıcağma kıvırcık yapar fön falan çeker giderim doğuma geçen ay böyle zorlanmamıştım bu kadar karnım da yoktu bu ay tam bir eziyet oldu

Valla her markette yokmuş ama ben iki farklı markette buldum 7 tane kalmış aldım hepsini. Sormak lazım marketlere :)
Bende arastiriyim bir marketleri. Bu arada green clean baby yazanlardan mi aldin normal deterjanimi?? Bikac cesit var. Bulup hemen stoklamam gerek cok uygunmus

Bende arastiriyim bir marketleri. Bu arada green clean baby yazanlardan mi aldin normal deterjanimi?? Bikac cesit var. Bulup hemen stoklamam gerek cok uygunmus
Baby olanlardan canım. Alırken bim e sordum ürünler geleli 45 günü geçmiş. Bu yüzden indirime girdi dedi. Yani bölgesel olduğunu sanmıyorum. Zaman zaman geliyormuş normalde 25 TL ye geliyordu bime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…