- 15 Eylül 2012
- 8.429
- 6.894
- 398
Gerçekten çok güzel bir bilgi canım Rabbim yinede muhtaç etmesin ama zorda kalınca mecbur kalıyor insanbunu bilmiyordum yarın doktorla da konuşucam sağlık ocağında yaptırmıştım enfeksiyonun baya zararı varmış korkuyor insan
Aynen çok şükür halimize bende daha önce görmüştüm kenarda bekletiyorlar nüfus kağıdı karşılığında veriyorlar ben evde durmaya alışsam da eşim ve oğlum sıkılınca öyle bir yöntem bulduk canım mesela Carrefour un marketinde Koçtaş’ta bahaus ta buralarda hep var canım
kremalı tavuklu mantarlı makarna en sevdiğim yemekti ama hamilelikte kremadan da tavuktan da mantardan da tiksindim o yüzden tüketemiyorum. keşke tiksinmeseydim de yiyebilseydim özledim valla :) bence canınız çektiyse yiyin aman.Kızlar krema tüketiyor musunuz ? Kremali tavuk vs gibi yemekler ???Sakıncalı mi acaba pastorize olmayan ürünleri tüketmeyin deniyor ya...
Yemekten bahsettim ama sorun olmaz herhalde aştık buralari... Bi ara olay olmuştu yemek konusu :)
Bişey olmaz canım ye içinde kalmasınBen hıç yemedim canım hamileliğimde ne mantar ne krema çok dikkat ettim de bugün bir aklıma gelmedi değil kremali tavuklu makarnaondan fikir almak istedim..
Ins yoktur benim sancim vs yok ama iste gecen gece sgkda kayit actirayim rapor icin diye acilden gittim enfeksiyon var kum dokuyorsun diye bir suru ilac verdiler bide anlamadim bakalim bide doktorum yapsin.ahh o su icmek isi hic aklima gelmiyor iste malesefİnşallah yoktur kum olayı sacısı çok kötü.. yaşayan bilir bir durum..
Yaptır için rahat etsin ve çok çok şu İç her durumda doktorumun bana dediği bu..
Aynen canım 50lik bile beni mahvetti dahiliye doktoru da sen içemezsin onu dedi sağolsun :) sanada geçmiş olsun canım. Ben diyet listesini uygulayamıyorum yinede kontrollerinde olmak istiyorum. Bi tabak yemeği tam 2.5 saatte bitirdim diyet napsın bana.Selam herkese grubumuzun ilk doğumu gerçekleşmiş biraz duygulandım inşallah çabucak toparlanıp evine döner kuzucuklar
ben de 100lük şeker yüklemesini yaptırdım, 50lik elma suyu gibi güzel gelmişti bana ama 100lük başıma vurdu resmen ve gebelik şekeri çıktı.Strongmom_ iyiki 100lük yaptrmamışsın berbattı gerçekten Şimdi diyet verildi onu yapıyorum ama tatlısızlık çok kötü menekse_kokusu sen kaç gündür diyet yapıosun canım? senin de canın tatlı istiyor mu? Ev ölçümlerin nasıl çıkıor bir de? Ben haftaya başlayacağım ölçmeye cuma kontrol var bakalım inşallah diyetle dengelenir
allah yardımcın olsun ya. senin doğum haberini okuduğumda inan çok sevineceğim. çok fazla çektin sen. gerçekten tebrikler sabrın ve azmin içinAynen canım 50lik bile beni mahvetti dahiliye doktoru da sen içemezsin onu dedi sağolsun :) sanada geçmiş olsun canım. Ben diyet listesini uygulayamıyorum yinede kontrollerinde olmak istiyorum. Bi tabak yemeği tam 2.5 saatte bitirdim diyet napsın bana.
ben dün kendim yaptım tam 6 saatte şu an her yerim tutulmuş durumda çok zorladım iyi doğurmadım bidahaki ay bana kuaför yolu gözüktüağdaya gittim otur kalk yan dön bacağını kaldır pert oldum ya. neyse ki kadının eli çok hızlıydı. bir kere de doğumdan az zaman önce giderim tamamdır. bu da bebeğe hazırlık sayılır :)
kremalı tavuklu mantarlı makarna en sevdiğim yemekti ama hamilelikte kremadan da tavuktan da mantardan da tiksindim o yüzden tüketemiyorum. keşke tiksinmeseydim de yiyebilseydim özledim valla :) bence canınız çektiyse yiyin aman.
Aynen canım madem aklıma düşmüş tadımlik da olsa yiyim :)Bişey olmaz canım ye içinde kalmasın
Ins yoktur benim sancim vs yok ama iste gecen gece sgkda kayit actirayim rapor icin diye acilden gittim enfeksiyon var kum dokuyorsun diye bir suru ilac verdiler bide anlamadim bakalim bide doktorum yapsin.ahh o su icmek isi hic aklima gelmiyor iste malesef
Valla her markette yokmuş ama ben iki farklı markette buldum 7 tane kalmış aldım hepsini. Sormak lazım marketlere :)Internetten almistim 34 tl yebimin katalogunda yoktu canim ben hic gormedim. Nerden bulabilirim ki?
Evet kokusuda çok çok hafif. Bu fiyata görünce çok şaşırdım umarım bulursunuz :)ben de bundan kullanmaya karar vermiştim sağolun bilgi için. eşime söyledim gelirken alsın diye. umarım bulur. içeriği en temiz deterjanlardanmış.
Ben 3 haftadır diyet yapıyorum canım gerçekten çok zorluyor. Tatlıyı tabi ki canım istiyor. Diyetisyen eğer canın çok isterse 1 dilim baklava ye ama bol ayran iç dedi. Patates pirinç havuç falan da yasak. Günde 7 kere ölçüyorum bazen yüksek çıkıyor tabi kaçamak yapınca. Bugün yeniden gittim endokrine. Günde 10 kez ölçecem ama şükür diyet işe yaramış. Şimdilik insülin vermedi.. İnşallah seninde diyetle düzene girerSelam herkese grubumuzun ilk doğumu gerçekleşmiş biraz duygulandım inşallah çabucak toparlanıp evine döner kuzucuklar
ben de 100lük şeker yüklemesini yaptırdım, 50lik elma suyu gibi güzel gelmişti bana ama 100lük başıma vurdu resmen ve gebelik şekeri çıktı.Strongmom_ iyiki 100lük yaptrmamışsın berbattı gerçekten Şimdi diyet verildi onu yapıyorum ama tatlısızlık çok kötü menekse_kokusu sen kaç gündür diyet yapıosun canım? senin de canın tatlı istiyor mu? Ev ölçümlerin nasıl çıkıor bir de? Ben haftaya başlayacağım ölçmeye cuma kontrol var bakalım inşallah diyetle dengelenir
ben burda da görmedim hiç katalogdada yok bölgesel falan olabilirInternetten almistim 34 tl yebimin katalogunda yoktu canim ben hic gormedim. Nerden bulabilirim ki?
ay allah aşkına 6 saat ağdayla uğraşsam üstümü başımı yırtarım ya da uğraşacağıma kaptan mağara adamı gibi gezerim daha iyi :)ben dün kendim yaptım tam 6 saatte şu an her yerim tutulmuş durumda çok zorladım iyi doğurmadım bidahaki ay bana kuaför yolu gözüktü
ahaha cidden bende öyle dedm bunla uğraşıcağma kıvırcık yapar fön falan çeker giderim doğumaay allah aşkına 6 saat ağdayla uğraşsam üstümü başımı yırtarım ya da uğraşacağıma kaptan mağara adamı gibi gezerim daha iyi :)
Bende arastiriyim bir marketleri. Bu arada green clean baby yazanlardan mi aldin normal deterjanimi?? Bikac cesit var. Bulup hemen stoklamam gerek cok uygunmusValla her markette yokmuş ama ben iki farklı markette buldum 7 tane kalmış aldım hepsini. Sormak lazım marketlere :)
Kültür mantarı için de aynı şey geçerlimiymişKızlar mantar yemeyin
Doktorum bana kesinlikle önermedi
Hamilelikte direkt kana geçtiği için bebek için risk olabilir dedi
Baby olanlardan canım. Alırken bim e sordum ürünler geleli 45 günü geçmiş. Bu yüzden indirime girdi dedi. Yani bölgesel olduğunu sanmıyorum. Zaman zaman geliyormuş normalde 25 TL ye geliyordu bime.Bende arastiriyim bir marketleri. Bu arada green clean baby yazanlardan mi aldin normal deterjanimi?? Bikac cesit var. Bulup hemen stoklamam gerek cok uygunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?