- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
Aynen benim de önceden de hep düşüktü ve bunun iyi olduğu söylendi.Benim gebelik öncesi de hep düşüktür tansiyonum alışkınım onlar sorun yaptı suyu artırma mı söylediler.
Doğru söylüyorsun. Şimdide karnım çok şiş bi şekilde uyandım resmen kaburgalarım acıyor ne olduğunu düşünüyorum ama sanırım gaz sancısı daha öncede yaşamıştım gaz sancısını aynen böyleydi.Bazı günler çok enerjik bazı günler aşırı yorgun oluyorum ben de. Yani her gün birbirini tutmayabilir merak etme. Ben bikaç kere çiş kaçırdım bile. O da normal, baskı yapıyor ya da tekmeliyorlar..
Gaz sancisi cok zor bazen sıkıstırıyor da beni diyorum kasilma bumu acabaDoğru söylüyorsun. Şimdide karnım çok şiş bi şekilde uyandım resmen kaburgalarım acıyor ne olduğunu düşünüyorum ama sanırım gaz sancısı daha öncede yaşamıştım gaz sancısını aynen böyleydi.
Ben youtube bir doktor takip ediyorum kendisi pekmezi cok onermiyor yani ayarini kacirmamak gerek diyor genelde hamile bayanlar faydali diye cok fazla tuketiyorlarmisStrongmom_ canım geçmiş olsun.
Öncelikle senin şekerin var ya bence baş pekmez çok tüketme,kaş yapayım derken göz çıkmasın
Öksürük için bol sulandır boğazını,bol ılık su tüket. Ben göğsüme havlu koymuştum baya iyi gelmişti. Biraz da yastığını yükselt istersen.
Ben yaptigimda paylasacagim. Ama nisan ayinin bitimine dogru ancaKızlar hazır kıyafet yıkayıp dizmekten bahsedilmişken,bebişlerin dolap içlerini örnek olsun diye bizimle de paylaşır mısınız
Ben 5 haftadir gormuyorum cok ozledimCok sinirli uyanıyorum. Aç uyaniyorum.ama o mutfak gozumde büyüyor aksam su icmisler bisiler yemisler tabaklar lavaboda bekliyor.dizseler makinaya olmayacak.
Birde saat 11 olsada minigimi gorsem ozlestik
Benim bir düsük bir yüksek ayari yok yada yediklerim etkiliyor bilmiyorumBenim de böyle düşük genelde, kimse sorun var demedi..
Seninki olabiilir belki de benimki için plesenta ve bebek asagıda dediler ultrasondaPsikolojik olabilir mi sence? Benim böyle bi korkum hep varda o yüzden sanki bebeğin kafası çok aşağıda ve çıkmasına ramak kalmış gibi hissediyorum ama ultrasonda kafası solda sırtı doğum kanalının ağzında gibi yani aslında öyle düşündüğüm gibi tehlikeli durmuyo ama ben genede tedirginim tuvaletten çıktıktan sonra o his kayboluyo ama 15 dk sonra gene aynı kendimi sıkıyorum sürekli rahat bıraktığım zaman suyum gelcek gibi hissediyorum sendemi öylesin
Oksurugun en iyi ilaci zencefil karabiber bal ikincisi de turp bal bunlari denemeni oneririm. Ayrica cok sicak ve soguk seyleri tüketme kuzum iyice oķsürük yaparKızlar şu saat olunca öksürük başlıyor ne yaparsam yapayım geçmiyor var mı bi öneriniz havlu koydum sırtıma ballı süt pekmezli su denedim ama nafile
Ben de şeker olan doğal şeylere bakıyorum sadece. Zaten çayım şekersiz,bal sevmiyorum falan. Markette satılan o küçük misbondan falan uzak duruyorum kendimce şekeri uzaklaştırıyorum aksine canım da istemiyor. Şeker çıksa da çıkmasa da şkeri yememizi düzenlemek lazımBen youtube bir doktor takip ediyorum kendisi pekmezi cok onermiyor yani ayarini kacirmamak gerek diyor genelde hamile bayanlar faydali diye cok fazla tuketiyorlarmisben dis ağrısından o kadar korkuyorum ki en ufak sey tetikliyor cünkü sekerli seylerden uzak duruyorum genelde
Ben de Nisan ortasında inşBen yaptigimda paylasacagim. Ama nisan ayinin bitimine dogru ancabu arada sana resim atmistim gordün mu
Doğal séker ayarını kacirmamak sartiyla tuketilebilir de islenmis sekerden ben de kaciyorum. Nadiren arada kendimi tutamayip kek cikolata vs yesem de genelde yemiyorum. Bal pekmez vs dia agrimi tetikledigi icin maalesef istesemde tuketemiyorumBen de şeker olan doğal şeylere bakıyorum sadece. Zaten çayım şekersiz,bal sevmiyorum falan. Markette satılan o küçük misbondan falan uzak duruyorum kendimce şekeri uzaklaştırıyorum aksine canım da istemiyor. Şeker çıksa da çıkmasa da şkeri yememizi düzenlemek lazım
Insallah bu sefer kolaylikla halledersinBir raporun daha sonuna geldik bu gün son kez rapor için gidicem inşallah dua edin akşamdan beri uyumuyorum gene
Donlari oldum olasi ütülerim enfeksiyondan korunmak icin doktor tavsiyesi bu aradaBen onlardan biriyim kırışıklığa tahammülüm yok dona kadar :))
Zaten belli bir noktaya kadar ütüleyebiliriz gibi geliyor bana dabende öyle bebek programında yıkarım 30 yada 40 da falan ama ütü işi düşündürüyor beni bide her yıkamada ütükenecekmi böyle çok kasmak istemiyorm o konuda her şeye buhar basamayız ki illa değecek bir yerlere
Ben de oyle yapacagim kuzu da birsey soracagim bu dolaplarin besigin falan yeni mobilya kokusu ciksin diye birsey yaptinizmi ? Sirkeli su ile silen varmis siz nasil yapacaksiniz ?Ilk sertligi tekstil kokusu vs gitse yeter el kadar seyi nasil 90da yikayalim ki geriye ne kalir : ))valla yetti bana 15 dakikalik yikamak.3 4 makina yikadika ard arda kurudu zaten hemen.dedigin gibi elbette degecek bir yerelere.kendi gecelik.pijamami bile kisa programda bebek deterjani ile yikadim utuledim kaldırdım.
Ben 4 corap almistim gecen burda konusu gecince 4 tane daha aldim12 tane çorap almışım azmı sizce? Birde genelde hep tulum ve takım aldım yada kısa kollu zıbın tarzında aldım hep o yüzden alt alamadım ebebektede hiç alt yoktu güzel kısa kollu zıbınların altına ne giydiricem bilmiyorum 4 tane falan altı var sadece takımların altı hariç alıyım demi sizce biraz daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?