2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bazı günler çok enerjik bazı günler aşırı yorgun oluyorum ben de. Yani her gün birbirini tutmayabilir merak etme. Ben bikaç kere çiş kaçırdım bile. O da normal, baskı yapıyor ya da tekmeliyorlar..
Doğru söylüyorsun. Şimdide karnım çok şiş bi şekilde uyandım resmen kaburgalarım acıyor ne olduğunu düşünüyorum ama sanırım gaz sancısı daha öncede yaşamıştım gaz sancısını aynen böyleydi.

Gaz sancisi cok zor bazen sıkıstırıyor da beni diyorum kasilma bumu acaba

Strongmom_ canım geçmiş olsun.
Öncelikle senin şekerin var ya bence baş pekmez çok tüketme,kaş yapayım derken göz çıkmasın
Öksürük için bol sulandır boğazını,bol ılık su tüket. Ben göğsüme havlu koymuştum baya iyi gelmişti. Biraz da yastığını yükselt istersen.

Ben youtube bir doktor takip ediyorum kendisi pekmezi cok onermiyor yani ayarini kacirmamak gerek diyor genelde hamile bayanlar faydali diye cok fazla tuketiyorlarmis ben dis ağrısından o kadar korkuyorum ki en ufak sey tetikliyor cünkü sekerli seylerden uzak duruyorum genelde

Cok sinirli uyanıyorum. Aç uyaniyorum.ama o mutfak gozumde büyüyor aksam su icmisler bisiler yemisler tabaklar lavaboda bekliyor.dizseler makinaya olmayacak.
Birde saat 11 olsada minigimi gorsem ozlestik

Cok sinirli uyanıyorum. Aç uyaniyorum.ama o mutfak gozumde büyüyor aksam su icmisler bisiler yemisler tabaklar lavaboda bekliyor.dizseler makinaya olmayacak.
Birde saat 11 olsada minigimi gorsem ozlestik
Ben 5 haftadir gormuyorum cok ozledim randevumu onumuzdeki hafta cumartesiye erteledim islerimiz var diye fakat nasil dayanicam bilmiyorum o sinirlilik hali bende de var sabah sinirli kalktigim yetmiyor gun icinde de ates puskuruyorum

Seninki olabiilir belki de benimki için plesenta ve bebek asagıda dediler ultrasonda
Erken Doğum riski de var dediler

Kızlar şu saat olunca öksürük başlıyor ne yaparsam yapayım geçmiyor var mı bi öneriniz havlu koydum sırtıma ballı süt pekmezli su denedim ama nafile
Oksurugun en iyi ilaci zencefil karabiber bal ikincisi de turp bal bunlari denemeni oneririm. Ayrica cok sicak ve soguk seyleri tüketme kuzum iyice oķsürük yapar

Ben de şeker olan doğal şeylere bakıyorum sadece. Zaten çayım şekersiz,bal sevmiyorum falan. Markette satılan o küçük misbondan falan uzak duruyorum kendimce şekeri uzaklaştırıyorum aksine canım da istemiyor. Şeker çıksa da çıkmasa da şkeri yememizi düzenlemek lazım

Doğal séker ayarını kacirmamak sartiyla tuketilebilir de islenmis sekerden ben de kaciyorum. Nadiren arada kendimi tutamayip kek cikolata vs yesem de genelde yemiyorum. Bal pekmez vs dia agrimi tetikledigi icin maalesef istesemde tuketemiyorum

Zaten belli bir noktaya kadar ütüleyebiliriz gibi geliyor bana da cocukla ugrasmaktan firsat olmaz ki

Ben de oyle yapacagim kuzu da birsey soracagim bu dolaplarin besigin falan yeni mobilya kokusu ciksin diye birsey yaptinizmi ? Sirkeli su ile silen varmis siz nasil yapacaksiniz ?

Ben 4 corap almistim gecen burda konusu gecince 4 tane daha aldim ben tulum takimlar vs daha cok ayni senin gibi tek alt cikislarda var birde 2 tane indirimden almistim birkactane daha alayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…