2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende çişim varmış gibi hissetme olayı bir aydır falan var
Bebek alt kısıma vurunca sanki aşağıdan çıkacak gibi oluyor
Zaten erken Doğum önleyici ilaç kullanıyorum
Ben de hep tedirginim
O his bende de var doktor ayaklari asagida tekmeliyor oyle hissetmen cok normal demisti zaten ya bas asagi yada dik duruyor bizim ki insallah tehlikeli zamanlari atlattin kuzum az daha dayan hepimiz icin hersey güzel olsun

30da yikayacagim ben buhar basacagim evet rabbim o zamanlari da gostersin bana

Keseleri kendin mi yaptin merak ettim ?

Kacinci haftadan itibaren oluyor yada herkese oluyor mu ?

canım ben canım ne isterse yiyorum o tehlikeliymiş o zararlıymış diye çokta ayırt etmiyorum aslında kremalı mantarlı tavuk dha 2 gün önce yedim bayılırım :):)
demir ilacınıda midem cok rahat olmadıgı zamanlar aksattıgım günler olmuştu yeni tahlil yaptırdım çok şükür bi eksiklik çıkmadı, ama aksatmadan devam etmemi söyledi dr. :)

Baby olanlardan canım. Alırken bim e sordum ürünler geleli 45 günü geçmiş. Bu yüzden indirime girdi dedi. Yani bölgesel olduğunu sanmıyorum. Zaman zaman geliyormuş normalde 25 TL ye geliyordu bime.
Dün gördüm bende bizim burdaki bimde ama minoris baby yada dalan roxy alacagim diye almadim acikcasi alsamiydim acaba

canım bence çorap yeterli fazla bile yaz bebişleri olucak çok fazla çorap kullanmayı önermiyorlar genelde videolarda izledigim kadarıyla ama tek alt olarak biraz daha almalısınız çok kirlenicekler ne kdr yedek olursa okdr rahat ederiz... lcwde tatlı modeller vardı genelde 2li alt olarak satılıyor fiyatları da uygun oraya bakabilrsin :)

Dün gördüm bende bizim burdaki bimde ama minoris baby yada dalan roxy alacagim diye almadim acikcasi alsamiydim acaba
bende unibaby deterjan ve yumuşatıcı almıştım kampanyalıydı geçen bi markette bimdeki güzelse ona da bakim fiyat cok iyiymiş :)

bakım setini almıştın galiba bimden dün gördüm de alanlara sormadan almim dedim nasıllar baktınmı taragına tırnak makasına cnm :)

Nadiren de olsa bende aksatiyorum demir ilacini tahlili bir hafta once yaptırdım sükür sıkıntı cikmadi kremayi sevmem de yemem de ama niye sakincaliymis ki ben genel itibariyle herseyi yiyorum sakincali vs cok takilmiyorum ki doktorum da asiriya kacmamak sartiyla herseyi yiyebilirsin dedi

biz aynı ilerliyoruz cnm demekki bencede çok takılmamak gerekiyor hani normal yaşantısında çok düzgün beslenen insanlara gerçekten saygım var ama hiçbir zaman öyle biri olamadım oyuzden de çok da kasmamak gerek bence :)

kızlar bu takıma bayıldım fiyat da çok iyi ama büyük bedeni kalmış sadece uyan varsa bakabilir herhangi bi yerde küçük bedenine rast gelende haber verirse çok sevinirim :)

Ben bakim setini chicco aldim kuzum bimdekini bir arkadaş rica etti bulabilirsen al diye ama bizim burdakinde yoktu taraginin yumusacik oldugunu duydum kullananlar memnunmus tirnak makasi da iyidir saniyorum uni babynin deterjanini pek önermediler yumusatici da kullanip kullanmama konusunda emin degilim ama aldigimda biberon temizleyici ve yumusaticisini uni baby alacagim bu arada ben gidip alamadim ama ihtiyaci olan varda watsonsta uni baby urunleri baya dusmustu bakilabilir

Benimde 3 hafta oldu.artik sıklasır sanirim randevular.
Iyi haberler alalimda gec gorelim
Ben 5 haftadir gormuyorum cok ozledim randevumu onumuzdeki hafta cumartesiye erteledim islerimiz var diye fakat nasil dayanicam bilmiyorum o sinirlilik hali bende de var sabah sinirli kalktigim yetmiyor gun icinde de ates puskuruyorum

Ben de oyle yapacagim kuzu da birsey soracagim bu dolaplarin besigin falan yeni mobilya kokusu ciksin diye birsey yaptinizmi ? Sirkeli su ile silen varmis siz nasil yapacaksiniz ?
Dolap benim zaten var olan dolap oldugundan bisi yaomadim.besigide kurunca bir carsaf aticam uzerine yatak odasininda cami gunduz hep.acik kalir gider koku.
Silince gideceğini sanmiyorum daha fena olur karisir kokular

yanlış hatırladım canım ozmn kbakma dün biri paylaşmıştı ama :):)
unibaby biberon emzik temizleyicisini aldım bende bimden dün 12.95 di sanırım fiyatı uygun geldi baya.

Normal hayatinda da saglikli beslenene benimde saygim buyuk ben maalesef hic oyle olmadim ama asiriya kacmamak sartiyla bu ayima kadar herseyi yedim boyle de devam ederim gibi

Dolap benim zaten var olan dolap oldugundan bisi yaomadim.besigide kurunca bir carsaf aticam uzerine yatak odasininda cami gunduz hep.acik kalir gider koku.
Silince gideceğini sanmiyorum daha fena olur karisir kokular
Hadi ya biz yatak.odasini komple yiktik doktuk hersey yeni gelecek havalandirayim silmeyeyimmi sence kuzu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…