Benimkini ultrason resminde bana benzeten cok ama ben esime benzetiyorumBen de bana benzeyen bir bebiş çıkana kadar bebiş yaparım diyorummeraklardayımmm
O his bende de var doktor ayaklari asagida tekmeliyor oyle hissetmen cok normal demisti zaten ya bas asagi yada dik duruyor bizim kiBende çişim varmış gibi hissetme olayı bir aydır falan var
Bebek alt kısıma vurunca sanki aşağıdan çıkacak gibi oluyor
Zaten erken Doğum önleyici ilaç kullanıyorum
Ben de hep tedirginim
30da yikayacagim ben buhar basacagim evetKızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkayacaksınız benim deterjanın arkasında 60 yazıyor ama çok gelmezmi annem de buruşur falan dedi bide buhar basıcakmısınız ben bi ara kendi çamaşırlarıma basıyordum da lastikleri falan kötü oluyodu hemen bide zaten güneşte kuruyunca mikrobu kırılır diyorlar bide ne kadar sterilde etsek bir yerlerden bir şeylere değecek gene kıyafetlere gerek varmı bu kadar
Keseleri kendin mi yaptin merak ettim ?Ben Bebek programında 30 derecede yıkadım ,kendi odasında kuruttum,dışarı asmadım,kuruduktan sonra da çoraplarına kadar ütüledim,2 günümü aldı,belim koptu ama herşeyini hazırladım şükürler olsun,hastane için de kese diktirmiştim onların içerisine koyup,hazırladım...Yıkayacağın zaman tersini çevir yıka,etiketlerini de kesmeyi unutma.Hiç giyilmediği için 30 derecede yıkamak yeterli olur dedi annem bana
Kacinci haftadan itibaren oluyor yada herkese oluyor mu ?bende bir kaçn gün önce oldum öyle ayaktayken sürekli kasılıyodu tuvaletim varmış gibi tuvalete gidip ıkınasım geliyoduhatta bir kaç kez arka arkaya oldu ama dinlenince geçti artık yalancı kasılmalarımız başladı ama bebek hareketleriyle de çok benziyor
Kızlar krema tüketiyor musunuz ? Kremali tavuk vs gibi yemekler ???Sakıncalı mi acaba pastorize olmayan ürünleri tüketmeyin deniyor ya...
Yemekten bahsettim ama sorun olmaz herhalde aştık buralari... Bi ara olay olmuştu yemek konusu :)
Dün gördüm bende bizim burdaki bimde ama minoris baby yada dalan roxy alacagim diye almadim acikcasi alsamiydim acabaBaby olanlardan canım. Alırken bim e sordum ürünler geleli 45 günü geçmiş. Bu yüzden indirime girdi dedi. Yani bölgesel olduğunu sanmıyorum. Zaman zaman geliyormuş normalde 25 TL ye geliyordu bime.
canım bence çorap yeterli fazla bile yaz bebişleri olucak çok fazla çorap kullanmayı önermiyorlar genelde videolarda izledigim kadarıyla ama tek alt olarak biraz daha almalısınız çok kirlenicekler ne kdr yedek olursa okdr rahat ederiz... lcwde tatlı modeller vardı genelde 2li alt olarak satılıyor fiyatları da uygun oraya bakabilrsin :)12 tane çorap almışım azmı sizce? Birde genelde hep tulum ve takım aldım yada kısa kollu zıbın tarzında aldım hep o yüzden alt alamadım ebebektede hiç alt yoktu güzel kısa kollu zıbınların altına ne giydiricem bilmiyorum 4 tane falan altı var sadece takımların altı hariç alıyım demi sizce biraz daha?
bende unibaby deterjan ve yumuşatıcı almıştım kampanyalıydı geçen bi markette bimdeki güzelse ona da bakim fiyat cok iyiymiş :)Dün gördüm bende bizim burdaki bimde ama minoris baby yada dalan roxy alacagim diye almadim acikcasi alsamiydim acaba
Nadiren de olsa bende aksatiyorum demir ilacini tahlili bir hafta once yaptırdım sükür sıkıntı cikmadi kremayi sevmem de yemem de ama niye sakincaliymis ki ben genel itibariyle herseyi yiyorum sakincali vs cok takilmiyorum ki doktorum da asiriya kacmamak sartiyla herseyi yiyebilirsin dedicanım ben canım ne isterse yiyorum o tehlikeliymiş o zararlıymış diye çokta ayırt etmiyorum aslında kremalı mantarlı tavuk dha 2 gün önce yedim bayılırım :):)
demir ilacınıda midem cok rahat olmadıgı zamanlar aksattıgım günler olmuştu yeni tahlil yaptırdım çok şükür bi eksiklik çıkmadı, ama aksatmadan devam etmemi söyledi dr. :)
Nadiren de olsa bende aksatiyorum demir ilacini tahlili bir hafta once yaptırdım sükür sıkıntı cikmadi kremayi sevmem de yemem de ama niye sakincaliymis ki ben genel itibariyle herseyi yiyorum sakincali vs cok takilmiyorum ki doktorum da asiriya kacmamak sartiyla herseyi yiyebilirsin dedi
Ben bakim setini chicco aldim kuzum bimdekini bir arkadaş rica etti bulabilirsen al diye ama bizim burdakinde yoktubende unibaby deterjan ve yumuşatıcı almıştım kampanyalıydı geçen bi markette bimdeki güzelse ona da bakim fiyat cok iyiymiş :)
bakım setini almıştın galiba bimden dün gördüm de alanlara sormadan almim dedim nasıllar baktınmı taragına tırnak makasına cnm :)
Ben 5 haftadir gormuyorum cok ozledimrandevumu onumuzdeki hafta cumartesiye erteledim islerimiz var diye fakat nasil dayanicam bilmiyorum o sinirlilik hali bende de var sabah sinirli kalktigim yetmiyor gun icinde de ates puskuruyorum
Dolap benim zaten var olan dolap oldugundan bisi yaomadim.besigide kurunca bir carsaf aticam uzerine yatak odasininda cami gunduz hep.acik kalir gider koku.Ben de oyle yapacagim kuzu da birsey soracagim bu dolaplarin besigin falan yeni mobilya kokusu ciksin diye birsey yaptinizmi ? Sirkeli su ile silen varmis siz nasil yapacaksiniz ?
yanlış hatırladım canım ozmn kbakma dün biri paylaşmıştı ama :):)Ben bakim setini chicco aldim kuzum bimdekini bir arkadaş rica etti bulabilirsen al diye ama bizim burdakinde yoktutaraginin yumusacik oldugunu duydum kullananlar memnunmus tirnak makasi da iyidir saniyorum uni babynin deterjanini pek önermediler yumusatici da kullanip kullanmama konusunda emin degilim ama aldigimda biberon temizleyici ve yumusaticisini uni baby alacagim bu arada ben gidip alamadim ama ihtiyaci olan varda watsonsta uni baby urunleri baya dusmustu bakilabilir
Normal hayatinda da saglikli beslenene benimde saygim buyuk ben maalesef hic oyle olmadim ama asiriya kacmamak sartiyla bu ayima kadar herseyi yedim boyle de devam ederim gibibiz aynı ilerliyoruz cnm demekki bencede çok takılmamak gerekiyor hani normal yaşantısında çok düzgün beslenen insanlara gerçekten saygım var ama hiçbir zaman öyle biri olamadım oyuzden de çok da kasmamak gerek bence :)
Huy konusunda katılıyorum bana benzemesede olur kendimden bir tane daha amann hic cekilmezBenimkini ultrason resminde bana benzeten cok ama ben esime benzetiyorumhuy konusunda bana cok benzemese de olur bence tip olarak benzeyebilir de
Hadi ya biz yatak.odasini komple yiktik doktuk hersey yeni gelecek havalandirayim silmeyeyimmi sence kuzu ?Dolap benim zaten var olan dolap oldugundan bisi yaomadim.besigide kurunca bir carsaf aticam uzerine yatak odasininda cami gunduz hep.acik kalir gider koku.
Silince gideceğini sanmiyorum daha fena olur karisir kokular
KesinlikleHuy konusunda katılıyorum bana benzemesede olur kendimden bir tane daha amann hic cekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?