2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
yanlış hatırladım canım ozmn kbakma dün biri paylaşmıştı ama :):)
unibaby biberon emzik temizleyicisini aldım bende bimden dün 12.95 di sanırım fiyatı uygun geldi baya.
Ben onu bulamadim bulsaydim alicaktim yalniz watsonsta 10.95 ti ama oraya da gidemedim

Ben 40 da 20 dak yıkattım
Buharlı ütümle de ütüledim

Çorapları Bebişin :S

Eklentiler

• C63D7698-7C3E-4087-BEC0-7E958E97A59D.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 112

Eklentiler

• A71D35F2-42EA-49DF-BF78-8E1A7A771F8E.webp
    40 KB · Görüntüleme: 108
  • 4F5D3FD0-BF3C-451F-A6B8-8B85E1777817.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 108
  • D9672F3E-D733-4063-A3E5-874A10F662D2.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 101
ben çok tükettim ama yemekte ya da tatlıda kullandığımdan pişiyo zaten.
hiç hatırlamıyorum ben burlarda değildim demek ki o esnada ne yazarsan yaz aşermedim, aşermiyorum. Hamilelik hayallerimden birisi, ayy canım şunu çekti, bunu aşerdim diye geçirmekti. nasip olmadı haberlerde sürekli yemek muhabbeti dönüyo. Ayyy canım çekti diyorum, eşim alalım gidip diyor, amaaan boşver diyorum, olayı abartmayalım

Kızlar hicbirseyi takmayan beni bile birkac gundur cok uzduler .Neymis herseyini erkenden almisim sonradan uzulurmusum vs insanlar nasil bu kadar acimasiz konusabiliyorlar anlamadim. Agizlarinin payini aldılar o ayri ama ben kafama taktim butün pozitif enerjimi cektiler cok kiziyorum ve uzuluyorum. birde daha bitmedi bile hazirliklarim gec baslasaydim napacaktim acaba ?

Bende cok corap aldim
Ayaklarini isitamiyorlar patikli alt bile olsa corap giydiririm icten.bide kokuyor ayaklari ayy surekli degistirmek gerekiyor.icleri ip ip olanlardan almayin tavsiyem parmak aralarina doluyor hatta parmaklarina dolaniyor daha cok penye alin derim zaten havalar sicak olacak

Bunu aldim lavantalisi falanda vardi ekstra koku istemedim.hemen hemen 1 yemek kaşığı kadar koydum.kisa program zaten kirlide degiller diye yetti.yumusaticiya gerek kalmadi bileEki Görüntüle 2251895
Bende bunu istiyordum lakin leke olunca cikarmiyor falan demislerdi bir arada kalmistim en iyisi bende bunu alayim memnun kalmazsam baska marka denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…