dolabı çok tatlıymış canım imrendim resmen bir an önce benimde odasını tamamlayıp kıyaftlerini yerleştirmem lazımm :):)Bu benimki
Ohhh masallahÇorapları Bebişin :S
Ben de bugün rüyamda doğum yaptığımı gördümCok sinirli uyanıyorum. Aç uyaniyorum.ama o mutfak gozumde büyüyor aksam su icmisler bisiler yemisler tabaklar lavaboda bekliyor.dizseler makinaya olmayacak.
Birde saat 11 olsada minigimi gorsem ozlestik
Aynen ole lekeli zamanlar gelsin bakariz cikip çıkmadığına. Gerci ben kizimin okul tshirtlerinide yikadim yemekhanede yemek dokmus çıktı. Ama kaka falan lekesini artik bakip gorecegiz.cikarmazsa kendimize kullanir bebise baska alirizBende bunu istiyordum lakin leke olunca cikarmiyor falan demislerdi bir arada kalmistim en iyisi bende bunu alayim memnun kalmazsam baska marka denerim
Bende oyle dusunuyorum.Aynen ole lekeli zamanlar gelsin bakariz cikip çıkmadığına. Gerci ben kizimin okul tshirtlerinide yikadim yemekhanede yemek dokmus çıktı. Ama kaka falan lekesini artik bakip gorecegiz.cikarmazsa kendimize kullanir bebise baska aliriz
Aay onu ben dun gordum.trafik var diye yuzerek gittik falan hatta doguma nasil kafalardaysak : )))Ben de bugün rüyamda doğum yaptığımı gördümdaha erken o çok küçük az daha dursun diye yalvarıyordum ☹
cevabını verdiysen hiç takılma.. ne demek erkenden almışsın, ne alaka..? benim de babamda var o durum. bize pek birşey demiyor da, doğduktan sonra alınması gerektiğini düşünüyor. O da bilmediğinden işte.. hastane odasına 1 bavul eşya götüreceğimizden habersiz olduğundan..Kızlar hicbirseyi takmayan beni bile birkac gundur cok uzduler .Neymis herseyini erkenden almisim sonradan uzulurmusum vs insanlar nasil bu kadar acimasiz konusabiliyorlar anlamadim. Agizlarinin payini aldılar o ayri ama ben kafama taktim butün pozitif enerjimi cektiler cok kiziyorum ve uzuluyorum. birde daha bitmedi bile hazirliklarim gec baslasaydim napacaktim acaba ?
bence hiçte erken degil asıl bazı şeyleri son anlara bırakanların işi daha zor olucak bence canım.. örnek veriyorum kuzenim 38 haftalık şuan hala eksiklerini toparlamaya çalışıo sürekli bişeyleri unuttugumu farkediyorum diyo banyo setini sordu bana aldınmı die ben alalı 1 aydan fazla oldu mesela ::)Kızlar hicbirseyi takmayan beni bile birkac gundur cok uzduler .Neymis herseyini erkenden almisim sonradan uzulurmusum vs insanlar nasil bu kadar acimasiz konusabiliyorlar anlamadim. Agizlarinin payini aldılar o ayri ama ben kafama taktim butün pozitif enerjimi cektiler cok kiziyorum ve uzuluyorum. birde daha bitmedi bile hazirliklarim gec baslasaydim napacaktim acaba ?
ÇikolataaaaaaDoğal séker ayarını kacirmamak sartiyla tuketilebilir de islenmis sekerden ben de kaciyorum. Nadiren arada kendimi tutamayip kek cikolata vs yesem de genelde yemiyorum. Bal pekmez vs dia agrimi tetikledigi icin maalesef istesemde tuketemiyorum
Sinavi var bugun kardesini gormeye gelemeecek diye sabah guzel poz ver annem fotografini getirsin ozledim seni diyordu : ))Bende oyle dusunuyorum.ipek kuş nasil ?
Ben de ayni sekilde dusunuyorum. Ki bunu solemenin bile bir yolu yordami var birdey olursa uzulursun ne demek ya hamile bir kadina soylenecek laf degil gercektenbence hiçte erken degil asıl bazı şeyleri son anlara bırakanların işi daha zor olucak bence canım.. örnek veriyorum kuzenim 38 haftalık şuan hala eksiklerini toparlamaya çalışıo sürekli bişeyleri unuttugumu farkediyorum diyo banyo setini sordu bana aldınmı die ben alalı 1 aydan fazla oldu mesela ::)
şuan dogurmuş da olabilirdi haftası müsait artık ama son ana kalıcagına erkenden herşey hazır olsun en iyisi :)
Ben bu bebişimde bu konuda kendimi teslim ettimBenimkini ultrason resminde bana benzeten cok ama ben esime benzetiyorumhuy konusunda bana cok benzemese de olur bence tip olarak benzeyebilir de
Yaaaa kurban olurum o.kadar güzel yetistirmissin ki gercekten ipek gibi kalbi var ipek kusumun op benim icinSinavi var bugun kardesini gormeye gelemeecek diye sabah guzel poz ver annem fotografini getirsin ozledim seni diyordu : ))
Sana benzeyene kadar durmak yok. Benim yakin arkadasimin 3 cocugu var 3ude baba kopyasi birbirinin aynisilar anne mavi gozlu sarisin birtanesi anaya cekmemisBen bu bebişimde bu konuda kendimi teslim ettimönümüzdeki bebişlere bakcaz artık bana benzemeyeceğine eminim artık ama içimde bir umut hahah
Bebek deterjanlarının kokusu var mı acaba ?bende unibaby deterjan ve yumuşatıcı almıştım kampanyalıydı geçen bi markette bimdeki güzelse ona da bakim fiyat cok iyiymiş :)
bakım setini almıştın galiba bimden dün gördüm de alanlara sormadan almim dedim nasıllar baktınmı taragına tırnak makasına cnm :)
Kek.kurabiye tatli cikolata oldum olasi sevmez yemezdim nutella falan agzima surmem mesela ama hamilelikte ne oldu bilmem hepsini ayni anda yiyesim var oyle bir hasretÇikolataaaaaakanayan yara resmen tam olarak çikolata çekmese de canım kakaolu çikolatalı tatlılar çekiyor. Ahh kurabiye yemem normlde ama kakolu kurabiyeye dayanamıyorum
etrafımızda çok fazla düşüncesiz insan var anlamıyorum bende gerçekten ya mutlulugumuzu çekemiyorlar ya da kendileri bu anları böyle yaşamadıkları için biyerden moral bozmaya çalışıyorlar :SBen de ayni sekilde dusunuyorum. Ki bunu solemenin bile bir yolu yordami var birdey olursa uzulursun ne demek ya hamile bir kadina soylenecek laf degil gercekten
Annenin genleri çekinikmiş canım napsın bebelerSana benzeyene kadar durmak yok. Benim yakin arkadasimin 3 cocugu var 3ude baba kopyasi birbirinin aynisilar anne mavi gozlu sarisin birtanesi anaya cekmemis
Ya işte ben de öyleKek.kurabiye tatli cikolata oldum olasi sevmez yemezdim nutella falan agzima surmem mesela ama hamilelikte ne oldu bilmem hepsini ayni anda yiyesim var oyle bir hasret
Agzinin payini veririm susacak bir insan degilim ama böyle konustuklarinda etkileniyorum iste olumsuz dusunceler sariyor kafami sonra kendimle kavga etmeye basliyorum oyle dusunebilirsin ama bana soyleme yada uygun bir dille sole ve aynen benim.cocugum benim kararimcevabını verdiysen hiç takılma.. ne demek erkenden almışsın, ne alaka..? benim de babamda var o durum. bize pek birşey demiyor da, doğduktan sonra alınması gerektiğini düşünüyor. O da bilmediğinden işte.. hastane odasına 1 bavul eşya götüreceğimizden habersiz olduğundan..
Kimseye bişi demek düşmez benim çocuğum, istediğim zaman istediğim eşyasını alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?