2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Annenin genleri çekinikmiş canım napsın bebeler biz ikimiz de esmeriz,seçsin ipek böcüşüm kime benzemek istiyorsa
Ben esmer kara esim baya beyaz hatta suan saclari beyaz ama cocukken sari imis valla esmer ve babasi gibi ela gozlu olursa hos olur olmasa da olur bana gore dunya yakisiklisi olacagi icin farketmez

oğlumunkini toplu şekilde bebek deterjanıyla yıkadım kuruttum ütüledim kaldırdım bi sorun olmadı canım

Ben esmer kara esim baya beyaz hatta suan saclari beyaz ama cocukken sari imis valla esmer ve babasi gibi ela gozlu olursa hos olur olmasa da olur bana gore dunya yakisiklisi olacagi icin farketmez

inş. eşlerimize benzer oğluşlarımızzz
ben kumralım gözler kahve, eşim kumral mavi gözlü ama çocuklugu tam sarışınmış kimin geni agır basıcak bakalım :):)

Aay onu ben dun gordum.trafik var diye yuzerek gittik falan hatta doguma nasil kafalardaysak : )))
Nasıl etkilenmişsek bi de ağlıyordum Allahımmm ben bazı zamanlar yeni doğan bebek videolarına bakıyorum,onların o şaşkınlıklarına bayılıyorum. Anne göğsüne konulunca sakinleşmelerine falan

hafif kokusu var cnm ama benim hala kokulara karşı hassasiyetim devam ediyor ve yumoş falan kullanamıyorum ona ragmen bu deterjan ve yumuşatıcının kokusu gayet tatlı geldi :)
Heh işte tam da o sebepten sordum ben de koku hassasiyeti yaşadım,yaşıyorum. Özellikle yumuşatıcı kokusuna dayanamıyorum born diye yeni bir dererjan çıkmıştı ya,mühendisoğlu da önermişti. Ben ondan aldım bundan da alsam mı? Benim ablam hep sabun tozuyla yıkamıştı ilk bebişinin kıyafetlerini. Artık belli bir yaştan sonra kendi kıyafetleri ile yıkayınca alerji oldu kuzumuz 2.sinde özel bir şeyler kullanmadı artık

anladım canım valla bilmiyorum ben öle markette kampanyalıydı diye açtım kokladım güzel geldi alim dedim çokta araştırmamıştım o zman dalini falanda koklamıştım o okdr güzel gelmedi nedense koku olarak :):)

Ben kaburga ağrım olunca buz bantlarından koyuyorum iyi geliyo, geçmezse de parol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…