hafif kokusu var cnm ama benim hala kokulara karşı hassasiyetim devam ediyor ve yumoş falan kullanamıyorum ona ragmen bu deterjan ve yumuşatıcının kokusu gayet tatlı geldi :)
Ben esmer kara esim baya beyaz hatta suan saclari beyaz ama cocukken sari imis valla esmer ve babasi gibi ela gozlu olursa hos olur olmasa da olur bana gore dunya yakisiklisi olacagi icin farketmez
Kızlar bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkayacaksınız benim deterjanın arkasında 60 yazıyor ama çok gelmezmi annem de buruşur falan dedi bide buhar basıcakmısınız ben bi ara kendi çamaşırlarıma basıyordum da lastikleri falan kötü oluyodu hemen bide zaten güneşte kuruyunca mikrobu kırılır diyorlar bide ne kadar sterilde etsek bir yerlerden bir şeylere değecek gene kıyafetlere gerek varmı bu kadar
Ben esmer kara esim baya beyaz hatta suan saclari beyaz ama cocukken sari imis valla esmer ve babasi gibi ela gozlu olursa hos olur olmasa da olur bana gore dunya yakisiklisi olacagi icin farketmez
inş. eşlerimize benzer oğluşlarımızzz
ben kumralım gözler kahve, eşim kumral mavi gözlü ama çocuklugu tam sarışınmış kimin geni agır basıcak bakalım :):)
Nasıl etkilenmişsek bi de ağlıyordum Allahımmm ben bazı zamanlar yeni doğan bebek videolarına bakıyorum,onların o şaşkınlıklarına bayılıyorum. Anne göğsüne konulunca sakinleşmelerine falan
hafif kokusu var cnm ama benim hala kokulara karşı hassasiyetim devam ediyor ve yumoş falan kullanamıyorum ona ragmen bu deterjan ve yumuşatıcının kokusu gayet tatlı geldi :)
Heh işte tam da o sebepten sordum ben de koku hassasiyeti yaşadım,yaşıyorum. Özellikle yumuşatıcı kokusuna dayanamıyorum born diye yeni bir dererjan çıkmıştı ya,mühendisoğlu da önermişti. Ben ondan aldım bundan da alsam mı? Benim ablam hep sabun tozuyla yıkamıştı ilk bebişinin kıyafetlerini. Artık belli bir yaştan sonra kendi kıyafetleri ile yıkayınca alerji oldu kuzumuz 2.sinde özel bir şeyler kullanmadı artık
inş. eşlerimize benzer oğluşlarımızzz
ben kumralım gözler kahve, eşim kumral mavi gözlü ama çocuklugu tam sarışınmış kimin geni agır basıcak bakalım :):)
Heh işte tam da o sebepten sordum ben de koku hassasiyeti yaşadım,yaşıyorum. Özellikle yumuşatıcı kokusuna dayanamıyorum born diye yeni bir dererjan çıkmıştı ya,mühendisoğlu da önermişti. Ben ondan aldım bundan da alsam mı? Benim ablam hep sabun tozuyla yıkamıştı ilk bebişinin kıyafetlerini. Artık belli bir yaştan sonra kendi kıyafetleri ile yıkayınca alerji oldu kuzumuz 2.sinde özel bir şeyler kullanmadı artık
anladım canım valla bilmiyorum ben öle markette kampanyalıydı diye açtım kokladım güzel geldi alim dedim çokta araştırmamıştım o zman dalini falanda koklamıştım o okdr güzel gelmedi nedense koku olarak :):)
Doğru söylüyorsun. Şimdide karnım çok şiş bi şekilde uyandım resmen kaburgalarım acıyor ne olduğunu düşünüyorum ama sanırım gaz sancısı daha öncede yaşamıştım gaz sancısını aynen böyleydi.
Benim bir düsük bir yüksek ayari yok yada yediklerim etkiliyor bilmiyorum doktorum düşük tansiyon sıkıntı degıl cok sadece kendine dikkat et dedi ama yüksek tansiyon baya sıkıntılı imis