Güzelmiş ama uzun kollu canım beden olsa bile kısa kol değil diye tercih etme zaten çok terlicezErkek Pantolon | Spor, Yazlık, Kışlık Modeller, Fiyatlar
Erkek Pantolon modellerinde yüzlerce farklı seçenek, 9 aya varan taksit ve boyner.com.tr'ye özel kampanyalar için tıklayınız!www.morhipo.com
kızlar bu takıma bayıldım fiyat da çok iyi ama büyük bedeni kalmış sadece uyan varsa bakabilir herhangi bi yerde küçük bedenine rast gelende haber verirse çok sevinirim :)
koluna hiç dikkat etmemişim desemGüzelmiş ama uzun kollu canım beden olsa bile kısa kol değil diye tercih etme zaten çok terlicez
Bi bitmediler şu erken alma üzülürsüncüler... kendileri yapsın 9.ayı beklesinler alışveriş için. Sinir oldum ya hiç takılma boş boş insanlaraKızlar hicbirseyi takmayan beni bile birkac gundur cok uzduler .Neymis herseyini erkenden almisim sonradan uzulurmusum vs insanlar nasil bu kadar acimasiz konusabiliyorlar anlamadim. Agizlarinin payini aldılar o ayri ama ben kafama taktim butün pozitif enerjimi cektiler cok kiziyorum ve uzuluyorum. birde daha bitmedi bile hazirliklarim gec baslasaydim napacaktim acaba ?
Çok güzel olmuş herşeyi güzel günlerde kullansın minnoşBu benimki
İnstagramdan bu sayfaya baksana bi kaç model atayım bende bunlardan alıcam bende aldım bitane bide spor tarzı alıcam fiyatlarıda çok uygunkoluna hiç dikkat etmemişim desem
mavili süslü bi gecelik takımı aldım bi tane de emzirme için günlük gecelik aldım, pijama takımı arayışındayım da:):)
Aynı bende senin gibiyim tek altta olmuyo genelde ya lcwdada yoktu baktımBen 4 corap almistim gecen burda konusu gecince 4 tane daha aldimben tulum takimlar vs daha cok ayni senin gibi tek alt cikislarda var birde 2 tane indirimden almistim birkactane daha alayim diyorum
İnşallah olmaz canım böyle olup ilaçlarla engelleyip gününü geçen bebek çok duydumSeninki olabiilir belki de benimki için plesenta ve bebek asagıda dediler ultrasonda
Erken Doğum riski de var dediler
bakim canım güzel görünüyorlar :)İnstagramdan bu sayfaya baksana bi kaç model atayım bende bunlardan alıcam bende aldım bitane bide spor tarzı alıcam fiyatlarıda çok uygun
İnanırmısın lcwya baktım 2 tane vardı sadece biri mavi desenli biride mavi poposunda ayıcık desenli vardı takım olarak onun dışında hiç göremedim başka lcwya gitmem gerek sanırımcanım bence çorap yeterli fazla bile yaz bebişleri olucak çok fazla çorap kullanmayı önermiyorlar genelde videolarda izledigim kadarıyla ama tek alt olarak biraz daha almalısınız çok kirlenicekler ne kdr yedek olursa okdr rahat ederiz... lcwde tatlı modeller vardı genelde 2li alt olarak satılıyor fiyatları da uygun oraya bakabilrsin :)
MaşallahÇorapları Bebişin :S
Aynı bende senin gibiyim tek altta olmuyo genelde ya lcwdada yoktu baktım
Bende sıcak su torbasımı koysam ki demiştimBen kaburga ağrım olunca buz bantlarından koyuyorum iyi geliyo, geçmezse de parol..
Tamam canım bakayım çok sağolkalmamıştır belki baktıgın magaza da canım baya farklı desenleri de vardı çünkü internetten sayfasından bak istersen bi hem patikli hem patiksiz modelleri vardı.
hani bana deseler ki hamileliğin en zor yanı ne diye.. ben etrafımdakilerin konuşmaları derim herhalde. o kadar bıktım ki bazı insanlardan.. ayy folik asite başladın şimdi kilo alacaksın (almadım)Agzinin payini veririm susacak bir insan degilim ama böyle konustuklarinda etkileniyorum iste olumsuz dusunceler sariyor kafami sonra kendimle kavga etmeye basliyorum oyle dusunebilirsin ama bana soyleme yada uygun bir dille sole ve aynen benim.cocugum benim kararim
O bahsettigin benimevet bazıları rutin olarak bebek olmsa bile nevresimine kadar ütüleyenler varbende ilkte öyle yaparım geceliğimi her şeyi ütüler koyarım
Canım sana yakın mi bilmiyorum ama ümraniye dudullu outlet mağazasında m beden vardı ben aldım kasaya gittim çok sıra bardi geri bırakmıştım.Erkek Pantolon | Spor, Yazlık, Kışlık Modeller, Fiyatlar
Erkek Pantolon modellerinde yüzlerce farklı seçenek, 9 aya varan taksit ve boyner.com.tr'ye özel kampanyalar için tıklayınız!www.morhipo.com
kızlar bu takıma bayıldım fiyat da çok iyi ama büyük bedeni kalmış sadece uyan varsa bakabilir herhangi bi yerde küçük bedenine rast gelende haber verirse çok sevinirim :)
Onu bana söyleyen de çok var . Acaba çocuk yada biz ne giyicez hastanede belediye mi dağıtacak acaba . Bir de her seyi toplu alacak kadar zengin değiliz. Kaldı ki hala 1 ton eksiğim var . Bir de sonradan üzülürsün diyorlar ya o ihtimal bile insanın nasıl kalbine dokunuyor . Normal olan biri böyle bir yorum yapmaz benceKızlar hicbirseyi takmayan beni bile birkac gundur cok uzduler .Neymis herseyini erkenden almisim sonradan uzulurmusum vs insanlar nasil bu kadar acimasiz konusabiliyorlar anlamadim. Agizlarinin payini aldılar o ayri ama ben kafama taktim butün pozitif enerjimi cektiler cok kiziyorum ve uzuluyorum. birde daha bitmedi bile hazirliklarim gec baslasaydim napacaktim acaba ?
hani bana deseler ki hamileliğin en zor yanı ne diye.. ben etrafımdakilerin konuşmaları derim herhalde. o kadar bıktım ki bazı insanlardan.. ayy folik asite başladın şimdi kilo alacaksın (almadım)
ayy hamilesin şimdi çok kilo alırsın (almadım), boyun da kısa senin.. (senin boyun uzun da noluyo)
ama kedilerden hastalık bulaşır onları barınağa ver (ben sana çocuğunu çocuk esirgeme kurumuna ver diyor muyum)
tuhaf şeyler ya bilmiyorum
yaa ümraniye uzak kalıyor kartal tarafındayım ben geçenlerde alışverişe gitmiştik o tarafa keşke ugrasaymışım lcw ye yorulmuştumda o gün ayy dedim gelmicem bi dha :)O bahsettigin benimnevresim iç çamaşırı havlu ne varsa ütülerim:) çocukla yapabilirmiyim miyim bilmiyorum ama en azından çabalarım:))
Canım sana yakın mi bilmiyorum ama ümraniye dudullu outlet mağazasında m beden vardı ben aldım kasaya gittim çok sıra bardi geri bırakmıştım.
Onu bana söyleyen de çok var . Acaba çocuk yada biz ne giyicez hastanede belediye mi dağıtacak acaba . Bir de her seyi toplu alacak kadar zengin değiliz. Kaldı ki hala 1 ton eksiğim var . Bir de sonradan üzülürsün diyorlar ya o ihtimal bile insanın nasıl kalbine dokunuyor . Normal olan biri böyle bir yorum yapmaz bence
Bu markanın içeriği temiz diye paylaşılmıştı. Kokusu da güzel. Sıvı deterjan düşünüyorsan al bence fiyatı çok uygun :)Dün gördüm bende bizim burdaki bimde ama minoris baby yada dalan roxy alacagim diye almadim acikcasi alsamiydim acaba
O kadar katiliyorum ki su soyledigine kalbini kırıyorlar insanin ama zerre farkinda degillerO bahsettigin benimnevresim iç çamaşırı havlu ne varsa ütülerim:) çocukla yapabilirmiyim miyim bilmiyorum ama en azından çabalarım:))
Canım sana yakın mi bilmiyorum ama ümraniye dudullu outlet mağazasında m beden vardı ben aldım kasaya gittim çok sıra bardi geri bırakmıştım.
Onu bana söyleyen de çok var . Acaba çocuk yada biz ne giyicez hastanede belediye mi dağıtacak acaba . Bir de her seyi toplu alacak kadar zengin değiliz. Kaldı ki hala 1 ton eksiğim var . Bir de sonradan üzülürsün diyorlar ya o ihtimal bile insanın nasıl kalbine dokunuyor . Normal olan biri böyle bir yorum yapmaz bence
Icerigi temiz biliyorum ama dalan roxy alacagim sanirimBu markanın içeriği temiz diye paylaşılmıştı. Kokusu da güzel. Sıvı deterjan düşünüyorsan al bence fiyatı çok uygun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?