2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Güzelmiş ama uzun kollu canım beden olsa bile kısa kol değil diye tercih etme zaten çok terlicez

Güzelmiş ama uzun kollu canım beden olsa bile kısa kol değil diye tercih etme zaten çok terlicez
koluna hiç dikkat etmemişim desem
mavili süslü bi gecelik takımı aldım bi tane de emzirme için günlük gecelik aldım, pijama takımı arayışındayım da:):)

Bi bitmediler şu erken alma üzülürsüncüler... kendileri yapsın 9.ayı beklesinler alışveriş için. Sinir oldum ya hiç takılma boş boş insanlara

koluna hiç dikkat etmemişim desem
mavili süslü bi gecelik takımı aldım bi tane de emzirme için günlük gecelik aldım, pijama takımı arayışındayım da:):)
İnstagramdan bu sayfaya baksana bi kaç model atayım bende bunlardan alıcam bende aldım bitane bide spor tarzı alıcam fiyatlarıda çok uygun

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-29-10-56-17.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2019-03-29-10-55-26.webp
    58 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2019-03-29-10-55-23.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 59
Ben 4 corap almistim gecen burda konusu gecince 4 tane daha aldim ben tulum takimlar vs daha cok ayni senin gibi tek alt cikislarda var birde 2 tane indirimden almistim birkactane daha alayim diyorum
Aynı bende senin gibiyim tek altta olmuyo genelde ya lcwdada yoktu baktım

İnanırmısın lcwya baktım 2 tane vardı sadece biri mavi desenli biride mavi poposunda ayıcık desenli vardı takım olarak onun dışında hiç göremedim başka lcwya gitmem gerek sanırım

hani bana deseler ki hamileliğin en zor yanı ne diye.. ben etrafımdakilerin konuşmaları derim herhalde. o kadar bıktım ki bazı insanlardan.. ayy folik asite başladın şimdi kilo alacaksın (almadım)
ayy hamilesin şimdi çok kilo alırsın (almadım), boyun da kısa senin.. (senin boyun uzun da noluyo)
ama kedilerden hastalık bulaşır onları barınağa ver (ben sana çocuğunu çocuk esirgeme kurumuna ver diyor muyum)
tuhaf şeyler ya bilmiyorum

evet bazıları rutin olarak bebek olmsa bile nevresimine kadar ütüleyenler var bende ilkte öyle yaparım geceliğimi her şeyi ütüler koyarım
O bahsettigin benim nevresim iç çamaşırı havlu ne varsa ütülerim:) çocukla yapabilirmiyim miyim bilmiyorum ama en azından çabalarım:))
Canım sana yakın mi bilmiyorum ama ümraniye dudullu outlet mağazasında m beden vardı ben aldım kasaya gittim çok sıra bardi geri bırakmıştım.
Onu bana söyleyen de çok var . Acaba çocuk yada biz ne giyicez hastanede belediye mi dağıtacak acaba . Bir de her seyi toplu alacak kadar zengin değiliz. Kaldı ki hala 1 ton eksiğim var . Bir de sonradan üzülürsün diyorlar ya o ihtimal bile insanın nasıl kalbine dokunuyor . Normal olan biri böyle bir yorum yapmaz bence

Hhahaha aynen ya bana da herkes senin yapın cok müsait çok kilo alırsın diyip durdu alayım nolcak alınan verilir dedim sadece ama 2 gün önce tartıldım 64 çıktım hepi topu 6 kilo almışım, şimdide diyorlarki bu zmna kdr almadın ama son aylarda cok alırsın yok arkadaş ya bitmiolar :) hayır kiloyla ilgili sorun yaptıgım da yok olsun diyorum yani alırsam da alırım yiyorum cünkü cok normal :):)

folik asit kilo yapıo diyenleri de yalanlamış oldukk demekki bünyeyle alakalıymış :)

yaa ümraniye uzak kalıyor kartal tarafındayım ben geçenlerde alışverişe gitmiştik o tarafa keşke ugrasaymışım lcw ye yorulmuştumda o gün ayy dedim gelmicem bi dha :)

O kadar katiliyorum ki su soyledigine kalbini kırıyorlar insanin ama zerre farkinda degiller onlar alacak heralde yada gokten zembille inecek bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…