2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnsallİn canım ya Allah razı olsun

Kızlar bizde 7+4 olduk bugün sabahtan beri çok fenayım alttan üstten derler ya o biçim içtiğim suyu bile çıkarıyorum :/

İnşallah canım ya

Ben reglimi bile bekleyememistim. Netten araştırdım muhtemel regl tarihinden 6 gün önce idrarda pozitif çıkan test var ben ondan almıştım silik de olsa çizgi göründü
Anladım canım bakalım yarın öğreneceğim insallah hayirli haberler alirim

Anladım canım inşallah pozitif olur benim de sonucun

ben de 2 kist bir tane de miyom gördü. ben açıkçası bebeğe odaklandığım için sormadım kistlerin biri sıkıntı değil öbürüüde küçülür gibi bişey dedi miyomu da eşim sordu sıkıntı olmaz düşüğe fln neden olmaz dedi. ama ilişki seyehat yasağı hatta rapor bile verebilirim fln diyince benm sonradan aklıma takıldı miyomdan dolayı mı dedi bunları die..

Gebelikte bitki çayı önerilmiyor diye biliyorum

Kızlar bugün kayınvalidemin günü var sabah kalkar kalkmaz ona geldim börek yaptım ayakta 1 saat falan açtım börek pişince yerim diye yemedim bişey ama bi fenalaştım başım döndü midem bulandı kuscaktım nerdeyse gözüm karardı hemen oturdum biraz durdum ekmeğin arasına bişiler koydum onu yedim öyle kendime geldim çok kötüydü ya

kızlar 5+4üm. dün hcg baktırdım 10000 üzeri çıktı henüz doktora görünmedim hiç. kalp atışı için erken mi acaba haftaya gitmeyi düşünüyordum ama cumartesi filan mı gitsem doktora?

7. Haftadan sonra kalp atışına bakiliyor sanirm

Kendini aç bırakma canım. Ben de çok kötü oluyorum acıkınca kalkar kalkmaz atıştır birşeyler

Gebelikte bitki çayı önerilmiyor diye biliyorum

Ceyda Düvencinin hamilelik kanalı var youtube da orda doktorlara danışarak bilgi paylaşımı yapıyor bu şekilde bi bilgi vardı zararlı olanları da saydı, içelebilir olanları da doğru oldugunu düşünüyorum tabi ama siz bilirsiniz :)

Gözünüz aydın

Neler söyledi paylaşabilirsiniz

Reactions: H E
Hayırlı olsun güzel haberler almaya devam et inşallah

Reactions: H E
Kızlar bizde 7+4 olduk bugün sabahtan beri çok fenayım alttan üstten derler ya o biçim içtiğim suyu bile çıkarıyorum :/
Canım dün ben de öyleydim çok kötüydü hep öyle mi olacak diye kaygılıydım kac kez istifra ett ama çok şükür bugün daha iyiyim umarım sen de çabucak toparlarsın

Arkadaşım nane zararlıdiye biliyorum Bi arastir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…