İnsallİn canım ya Allah razı olsunGünaydın herkese
Arkadaşım ben bata 4 gün kala yaptım silik bile yoktu batı 2 gün geçti ozaman cıktı çizgi ilk çizgi gibi de net değil.umutsuzluluga kapılma hakkında hayırlısı olsun inşallah seninledir bebeşin
ilkimde 12 kilo gitti emzirmede ama sonra vermek baya zorlaştı aynı kiloya döndüm ama aynı kilom bile fazlaSaglikli seyler yiyorsan sorun yapma emzirirken verirsin diyorlar hep
İnşallah canım yaCanım kanama değilde tuvalette peçete de kırmızılık gördüm 4. Hafta başı falandı.
Canım içini serin tut. Git dra aklında soru kalmasın. Bence pozitif yine diyorum
Evet her gün farklı şeyler yazıyor. Hatta çoğu tutuyor :) mesela dün benim takvimimde akıntın çoğalabilir diyordu. Aynen de öyle şu ara.
Ben Aydındayım buranın aciline gitsem hamilelik testi için geldim diye, beni kovalarlar:))) sen neredesin ve ne güzel acil drlarıymış bunlar. Ben de istiyorum:))
Anladım canım bakalım yarın öğreneceğim insallah hayirli haberler alirimBen reglimi bile bekleyememistim. Netten araştırdım muhtemel regl tarihinden 6 gün önce idrarda pozitif çıkan test var ben ondan almıştım silik de olsa çizgi göründü
Anladım canım inşallah pozitif olur benim de sonucunherkese günaydın güzel bir gün olsun..
ilk gittiğinde mi söyledi miyomu peki sana ilişki yasağı fln koydu mu ?
canım Allah tez zamanda doldursun kucağını inşallah dualarım seninle. yeni yaşında bir çok güzellik çalsın kapını...
hiç öyle düşünme ben adetim 3 gün geçince yaptım silik bile yoktu geç döllenmeymiş..
canım niye kendini kötü düşüncelere itiyosunki iyi düşün iyi olsun
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum
ben de 2 kist bir tane de miyom gördü. ben açıkçası bebeğe odaklandığım için sormadım kistlerin biri sıkıntı değil öbürüüde küçülür gibi bişey dedi miyomu da eşim sordu sıkıntı olmaz düşüğe fln neden olmaz dedi. ama ilişki seyehat yasağı hatta rapor bile verebilirim fln diyince benm sonradan aklıma takıldı miyomdan dolayı mı dedi bunları die..Ben varım ne yazikki en küçüğü 3 cm olan 2 kistim ve biri 4 biri 5 cm 2 miyomum var doktorlar şimdilik ilerleyise göre bakacağız diyor ilk doktorum keseden çok onlara yönelmişti 2. Bebeğe baktı yerleşim yerleri önemliymiş seninkiler ne diye geçiyormuş doktor etkiler dedimi o önemli
Bende bitki çayları çok içerdim önceden zayıflamaya yardımcı diye yeşil çay tüketirdim ama içmemek gerekiyormuş (yeşilçay, adaçayı ve zayıflamaya yarayan tüm çaylar zararlı olabilirmiş.)
Ihlamur, Nane Çayı (mide bulantısını hafifletsin diye) ve Papatya Çayı (rahatlatsın diye) için diye öneriyorlardı. :)
kızlar 5+4üm. dün hcg baktırdım 10000 üzeri çıktı henüz doktora görünmedim hiç. kalp atışı için erken mi acaba haftaya gitmeyi düşünüyordum ama cumartesi filan mı gitsem doktora?
Kendini aç bırakma canım. Ben de çok kötü oluyorum acıkıncaKızlar bugün kayınvalidemin günü var sabah kalkar kalkmaz ona geldim börek yaptım ayakta 1 saat falan açtım börek pişince yerim diye yemedim bişey ama bi fenalaştım başım döndü midem bulandı kuscaktım nerdeyse gözüm karardı hemen oturdum biraz durdum ekmeğin arasına bişiler koydum onu yedim öyle kendime geldim çok kötüydü ya
Gebelikte bitki çayı önerilmiyor diye biliyorum
Kızlar youtube da ebebek'in hazırladığı hafta hafta hamilelik videoları var bir izleyin çok duygulandım ben :)
Kızlar doktordan geldim .
Çok şükür herşey güzel geçti . .
Kan değerlerim falan çok güzelmiş .
Ultasyonla rahım kalınlaşmasına baktı gayet güzel dedi .
Doktor çok içime sindi . Güler yüzlü . Herşeyı en ince ayrıntısına kadar anlattı .
Yaklaşık 1 saat muhabbet ettık . :) Şunu ye bunu yeme gibi ..
Haftaya keeyi görmek için randevu verdi .
Böyle düşünüp kendini yorma kuzum iyidir Allah'ım izniyleKızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
Hayırlı olsun güzel haberler almaya devam et inşallahKızlar doktordan geldim .
Çok şükür herşey güzel geçti . .
Kan değerlerim falan çok güzelmiş .
Ultasyonla rahım kalınlaşmasına baktı gayet güzel dedi .
Doktor çok içime sindi . Güler yüzlü . Herşeyı en ince ayrıntısına kadar anlattı .
Yaklaşık 1 saat muhabbet ettık . :) Şunu ye bunu yeme gibi ..
Haftaya keeyi görmek için randevu verdi .
İnşallah canım elimde değil hep olumsuza odaklanıyorumBöyle düşünüp kendini yorma kuzum iyidir Allah'ım izniyle
Canım dün ben de öyleydim çok kötüydü hep öyle mi olacak diye kaygılıydım kac kez istifra ett ama çok şükür bugün daha iyiyim umarım sen de çabucak toparlarsınKızlar bizde 7+4 olduk bugün sabahtan beri çok fenayım alttan üstten derler ya o biçim içtiğim suyu bile çıkarıyorum :/
Tesadüf ki dün ben de 7+4 tüm :)Kızlar bizde 7+4 olduk bugün sabahtan beri çok fenayım alttan üstten derler ya o biçim içtiğim suyu bile çıkarıyorum :/
Arkadaşım nane zararlıdiye biliyorum Bi arastir istersenBende bitki çayları çok içerdim önceden zayıflamaya yardımcı diye yeşil çay tüketirdim ama içmemek gerekiyormuş (yeşilçay, adaçayı ve zayıflamaya yarayan tüm çaylar zararlı olabilirmiş.)
Ihlamur, Nane Çayı (mide bulantısını hafifletsin diye) ve Papatya Çayı (rahatlatsın diye) için diye öneriyorlardı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?