2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende ayni seyi solerim cunku herkesin hamilelikle ilgili bir fikri var en son birine dalacagim o olacak her konuda mi ahkam keserler ya birde her doguranin bu konuda uzman kesilmesi bu konu beni gercekten cildirtiyor

Bi bitmediler şu erken alma üzülürsüncüler... kendileri yapsın 9.ayı beklesinler alışveriş için. Sinir oldum ya hiç takılma boş boş insanlara
Cidden kimse kolay kolay etkileyemez beni ama bu konu cidden etkiliyor ve kafami bozmaya basladi bir soleyen daha olursa ciddi ciddi kalbini kiracagim

Ben şu zamana kadar çok dikkat ettim canim ne krema ne baska paketli urun ,dışardan hazır 2 defa ancak yemişimdir..
Tahlillerim hep sorunlu 6 ilaç kullanıyorum. Demir bende günde 2 ye çıkardı doktorum
Çok kasmamak biraz rahat olmak lazım sanırım yeme içme konsunda biraz titiz davranıyorum ama artık biraz rahat davranıcam belki tahlillere yansır :)

Ben paketli urun veya hazır ürün tüketmedim canım hamilelik öncesinde sağlıklı beslenmeye dikkat ederdim hamile olunca çok daha fazla dikkat ettim ama artık bırakıyorum kendimi :)
Mesela kola çocuklugumdan beri içmem tadını hatırlamıyorum hazır meyve suyu yine aynı..
Canım herşeyi istemez aserme bende de olmadı ama bu kremali yemek aklıma geldi nerden geldiyse :)

Cnm sana bişey soracaktım benim 8 aylık erkek kedim vardı ve Mart başından beri gitti gelmedi tam bir ay oldu bu kızan dönemi bukadar uzun sürer mi bilgin varmı acaba seninde kedin var galiba o yüzden sorayım dedim

Minişimin eşyalarını daha bugun yıkadım :))) ütüler yavas yavas yerlestırmeye baslarım :) hazırda dursun❤
Siz hepınız hazırladınız ben arkadan gelıyorum nıyeyse

Benım kız hala bas asagı pozısyonda degısmemıs bugun emın oldum hıckırıgı kasıklarımda hıssedıyorum guclu tekmelerı yanlarda gogus altımda donmesının bır faydası varmı yok ama en azından mesaneye dıger pozısyon kadar baskı yapmıyor

Kızlar merhaba
Belki daha önce soruldu ama kaçırmış olabilirim. Anne yanı beşik tercihleriniz nasıl oldu. Ben çok kararsızım sepet beşik mi yoksa park beşik mi ? Odasıda kuruldu sonuçta beşiği var ama gece kalkmak zor oluyormuş odasına geçene kadar anne yanı için hangisi daha kullanışlı karar veremedim.

Sen nolur nolmaz erkenden hallet canm iyi olur o kadar çok hazırlık yapılacak şey var ki bu süreçte hem yorulmamş olursun ben de sdnn gbi yapmaya başladım 7-8 hafta önce bana annem o lafı kullandı nye erkenden yapyosun bişey olur dedi o kadar zoruma gitti ki ama ağzı olan konuşuor işte ciddiye alma .Para oldukça alyorm ben böyle istuorm falan de salla.

Ben sepet beşik alıcam canım odam çok küçük anca onu sığdırabilirim kullanışlı konusunda bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…