- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Ayy maşallah ne kadar çok çorabı var kuzunun.. Hepsi küçük mü peki?Çorapları Bebişin :S
Bende ayni seyi solerim cunku herkesin hamilelikle ilgili bir fikri var en son birine dalacagim o olacak her konuda mi ahkam keserler ya birde her doguranin bu konuda uzman kesilmesihani bana deseler ki hamileliğin en zor yanı ne diye.. ben etrafımdakilerin konuşmaları derim herhalde. o kadar bıktım ki bazı insanlardan.. ayy folik asite başladın şimdi kilo alacaksın (almadım)
ayy hamilesin şimdi çok kilo alırsın (almadım), boyun da kısa senin.. (senin boyun uzun da noluyo)
ama kedilerden hastalık bulaşır onları barınağa ver (ben sana çocuğunu çocuk esirgeme kurumuna ver diyor muyum)
tuhaf şeyler ya bilmiyorum
Lcw de ve ebebekte bulamadim daha yeni baktım bir takım eminonunden almistim o var sadeceAynı bende senin gibiyim tek altta olmuyo genelde ya lcwdada yoktu baktım
Cidden kimse kolay kolay etkileyemez beni ama bu konu cidden etkiliyor ve kafami bozmaya basladi bir soleyen daha olursa ciddi ciddi kalbini kiracagimBi bitmediler şu erken alma üzülürsüncüler... kendileri yapsın 9.ayı beklesinler alışveriş için. Sinir oldum ya hiç takılma boş boş insanlara
Alistim ben artik son zamanlara kadar boyle gidecegim heraldeEvet bi inip bi çıkması insanı da yorarumarım düzelir..
Tekzenin internet sitesinden aldım 3 ay evvelMaşallahama ben şeyi sorucam jet hızıyla dolabına bayıldımmmm nerden aldın????
6 aya kadar canımAyy maşallah ne kadar çok çorabı var kuzunun.. Hepsi küçük mü peki?
Kaç kapılı ben bi ara atmıştım buraya 1200 liraydı 4 kapılı memnun kaldın mı peki ben biraz tereddütteyim kurulumu zormuş biraz ve arkası çok kaliteli değilmiş sanırımTekzenin internet sitesinden aldım 3 ay evvel
900 tl idi canım
Evet ya tek alt çok yok cidden hmye bakmak lazım bideLcw de ve ebebekte bulamadim daha yeni baktım bir takım eminonunden almistim o var sadece
Kara kaş kara göz de olur ya severizayy inşallah her dilegimde o var zaten oglumm babana mı benzicen sen maviş mi olcan diye seviyorum ama dayımız baya kara kaş kara göz o korkutuyor
Ben şu zamana kadar çok dikkat ettim canim ne krema ne baska paketli urun ,dışardan hazır 2 defa ancak yemişimdir..canım ben canım ne isterse yiyorum o tehlikeliymiş o zararlıymış diye çokta ayırt etmiyorum aslında kremalı mantarlı tavuk dha 2 gün önce yedim bayılırım :):)
demir ilacınıda midem cok rahat olmadıgı zamanlar aksattıgım günler olmuştu yeni tahlil yaptırdım çok şükür bi eksiklik çıkmadı, ama aksatmadan devam etmemi söyledi dr. :)
ben çok tükettim ama yemekte ya da tatlıda kullandığımdan pişiyo zaten.
hiç hatırlamıyorum ben burlarda değildim demek ki o esnadane yazarsan yaz aşermedim, aşermiyorum. Hamilelik hayallerimden birisi, ayy canım şunu çekti, bunu aşerdim diye geçirmekti. nasip olmadı haberlerde sürekli yemek muhabbeti dönüyo. Ayyy canım çekti diyorum, eşim alalım gidip diyor, amaaan boşver diyorum, olayı abartmayalım
Cnm sana bişey soracaktım benim 8 aylık erkek kedim vardı ve Mart başından beri gitti gelmedi tam bir ay oldu bu kızan dönemi bukadar uzun sürer mi bilgin varmı acaba seninde kedin var galiba o yüzden sorayım dedimhani bana deseler ki hamileliğin en zor yanı ne diye.. ben etrafımdakilerin konuşmaları derim herhalde. o kadar bıktım ki bazı insanlardan.. ayy folik asite başladın şimdi kilo alacaksın (almadım)
ayy hamilesin şimdi çok kilo alırsın (almadım), boyun da kısa senin.. (senin boyun uzun da noluyo)
ama kedilerden hastalık bulaşır onları barınağa ver (ben sana çocuğunu çocuk esirgeme kurumuna ver diyor muyum)
tuhaf şeyler ya bilmiyorum
ayy allh kolaylık versin valla ben elimden geldiğince düzgün asıp katlayınca düz oluyorlar bide çok buharlı falan sürekli ütüleyince bir şeyi lastikleri rengi falan gidiyorBen onlardan biriyim kırışıklığa tahammülüm yok dona kadar :))
evet minicik çoraplara kadar yok zor yaniZaten belli bir noktaya kadar ütüleyebiliriz gibi geliyor bana dacocukla ugrasmaktan firsat olmaz ki
30 lardan sonra başlıyor sanırım yalancı kasılma oluyormuş herkeste rahim kendini bebeği doğuma hazırlıyorKacinci haftadan itibaren oluyor yada herkese oluyor mu ?
bende ilk bi ütüden geçiririm sonrası allah kerim artıkoğlumunkini toplu şekilde bebek deterjanıyla yıkadım kuruttum ütüledim kaldırdım bi sorun olmadı canım
Sen nolur nolmaz erkenden hallet canm iyi olur o kadar çok hazırlık yapılacak şey var ki bu süreçte hem yorulmamş olursun ben de sdnn gbi yapmaya başladım 7-8 hafta önce bana annem o lafı kullandı nye erkenden yapyosun bişey olur dedi o kadar zoruma gitti ki ama ağzı olan konuşuor işte ciddiye alma .Para oldukça alyorm ben böyle istuorm falan de salla.Kızlar hicbirseyi takmayan beni bile birkac gundur cok uzduler .Neymis herseyini erkenden almisim sonradan uzulurmusum vs insanlar nasil bu kadar acimasiz konusabiliyorlar anlamadim. Agizlarinin payini aldılar o ayri ama ben kafama taktim butün pozitif enerjimi cektiler cok kiziyorum ve uzuluyorum. birde daha bitmedi bile hazirliklarim gec baslasaydim napacaktim acaba ?
Ben sepet beşik alıcam canım odam çok küçük anca onu sığdırabilirim kullanışlı konusunda bilemiyorumKızlar merhaba
Belki daha önce soruldu ama kaçırmış olabilirim. Anne yanı beşik tercihleriniz nasıl oldu. Ben çok kararsızım sepet beşik mi yoksa park beşik mi ? Odasıda kuruldu sonuçta beşiği var ama gece kalkmak zor oluyormuş odasına geçene kadar anne yanı için hangisi daha kullanışlı karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?