Ben şu zamana kadar çok dikkat ettim canim ne krema ne baska paketli urun ,dışardan hazır 2 defa ancak yemişimdir..
Tahlillerim hep sorunlu 6 ilaç kullanıyorum. Demir bende günde 2 ye çıkardı doktorum
Çok kasmamak biraz rahat olmak lazım sanırım yeme içme konsunda biraz titiz davranıyorum ama artık biraz rahat davranıcam belki tahlillere yansır :)
Ben paketli urun veya hazır ürün tüketmedim canım hamilelik öncesinde sağlıklı beslenmeye dikkat ederdim hamile olunca çok daha fazla dikkat ettim ama artık bırakıyorum kendimi :)
Mesela kola çocuklugumdan beri içmem tadını hatırlamıyorum hazır meyve suyu yine aynı..
Canım herşeyi istemez aserme bende de olmadı ama bu kremali yemek aklıma geldi nerden geldiyse :)
Ben de varım daha hiç bi şey yapmadık, sadece parça parça alışveriş o kadarMinişimin eşyalarını daha bugun yıkadım :))) ütüler yavas yavas yerlestırmeye baslarım :) hazırda dursun❤
Siz hepınız hazırladınız ben arkadan gelıyorum nıyeyse
Benım kız hala bas asagı pozısyonda degısmemıs bugun emın oldum hıckırıgı kasıklarımda hıssedıyorum guclu tekmelerı yanlarda gogus altımdadonmesının bır faydası varmı yok ama en azından mesaneye dıger pozısyon kadar baskı yapmıyor
benim bir gömlek ütülemek 10 dkmı alıyor kaldı ki nevresm falan ütülicemO bahsettigin benimnevresim iç çamaşırı havlu ne varsa ütülerim:) çocukla yapabilirmiyim miyim bilmiyorum ama en azından çabalarım:))
Canım sana yakın mi bilmiyorum ama ümraniye dudullu outlet mağazasında m beden vardı ben aldım kasaya gittim çok sıra bardi geri bırakmıştım.
Onu bana söyleyen de çok var . Acaba çocuk yada biz ne giyicez hastanede belediye mi dağıtacak acaba . Bir de her seyi toplu alacak kadar zengin değiliz. Kaldı ki hala 1 ton eksiğim var . Bir de sonradan üzülürsün diyorlar ya o ihtimal bile insanın nasıl kalbine dokunuyor . Normal olan biri böyle bir yorum yapmaz bence
Canını sıkma canım ya İnan 30 haftadan sonra daha yorucu oluyor herşey, ilk hamilelikte yıkama ütülemeyi 30 dan sonraya bırakmıştım nasıl yorulmuştumKızlar hicbirseyi takmayan beni bile birkac gundur cok uzduler .Neymis herseyini erkenden almisim sonradan uzulurmusum vs insanlar nasil bu kadar acimasiz konusabiliyorlar anlamadim. Agizlarinin payini aldılar o ayri ama ben kafama taktim butün pozitif enerjimi cektiler cok kiziyorum ve uzuluyorum. birde daha bitmedi bile hazirliklarim gec baslasaydim napacaktim acaba ?
Kurulumu zorduKaç kapılı ben bi ara atmıştım buraya 1200 liraydı 4 kapılı memnun kaldın mı peki ben biraz tereddütteyim kurulumu zormuş biraz ve arkası çok kaliteli değilmiş sanırım
Bugün hastaneye ugradim bir kadin 34 digeride 33 ikisinin de dogum icin yatisi verildi umarim herkesin ki zamaninda gelirCanını sıkma canım ya İnan 30 haftadan sonra daha yorucu oluyor herşey, ilk hamilelikte yıkama ütülemeyi 30 dan sonraya bırakmıştım nasıl yorulmuştum
Bende 4 kapılısını alıcam ama tekzende satışı durmuş malesef başka yerden alıcam artık. Acaba biz kurabilirmiyizKurulumu zordu
Hatta eşim senelerdir dolapları kendi kurar bunu kuramadı yarım kaldi
Sonra TEKzen i aradık 80 tl ye gelip kurdular
Ben beğendim ilerisi için de düşündüm kullanır diye
2 çekmecesi var
Sanırım 5 rafı var askı yeri var askı yerinin üzerinde de bir raf var baya şey toparlar
3 kapılı
Yaa çok erkenn inşallah zamanında gelirler :)Bugün hastaneye ugradim bir kadin 34 digeride 33 ikisinin de dogum icin yatisi verildi umarim herkesin ki zamaninda gelir
Oyle diyorum da zaten bazilari israrci biriktir parani diyor bu seferde kafa atasim.geliyorSen nolur nolmaz erkenden hallet canm iyi olur o kadar çok hazırlık yapılacak şey var ki bu süreçte hem yorulmamş olursun ben de sdnn gbi yapmaya başladım 7-8 hafta önce bana annem o lafı kullandı nye erkenden yapyosun bişey olur dedi o kadar zoruma gitti ki ama ağzı olan konuşuor işte ciddiye alma .Para oldukça alyorm ben böyle istuorm falan de salla.
Amin canim benim evet erken gelmesn zamanını beklesin bebisler ama demekki bazi seyleri 32.ye kadar bitirmek lazimYaa çok erkenn inşallah zamanında gelirler :)
bende bugun işyerimle konuştum 32. hafta izne ayrılıcam izin sonrasındada işten cıkıcam zaten o şekilde anlaştık hakkımızda hayırlısı :)
Bana sanirim daha olmadi30 lardan sonra başlıyor sanırım yalancı kasılma oluyormuş herkeste rahim kendini bebeği doğuma hazırlıyor
evet canım haklısın erken dogum olmasa bile biz ağırlaşıcaz ve en ufak şey bile eminim çok zor gelicek :)Amin canim benim evet erken gelmesn zamanını beklesin bebisler ama demekki bazi seyleri 32.ye kadar bitirmek lazim
İlk hamilelikte 37 de izne ayrılacağım için hastane çantasını kıyafetleri yıkama geç ütülemeyi Doğum iznine bırakayım dedim ama arkadaşlar uyardı çok yorulursun o zaman diye işte 32 de falan yapmıştım çantayı hazırlamıştım Allah tan da öyle yapmışım 37+0 da yatışım yapıldı 37+1 de Doğum oldu. Sabah çalışamaz raporumu almıştım akşam suyum geldiBugün hastaneye ugradim bir kadin 34 digeride 33 ikisinin de dogum icin yatisi verildi umarim herkesin ki zamaninda gelir
Benim daha hazirliklarim bile bitmedi siz utulemeye basladiniz ne güzelMinişimin eşyalarını daha bugun yıkadım :))) ütüler yavas yavas yerlestırmeye baslarım :) hazırda dursun❤
Siz hepınız hazırladınız ben arkadan gelıyorum nıyeyse
Benım kız hala bas asagı pozısyonda degısmemıs bugun emın oldum hıckırıgı kasıklarımda hıssedıyorum guclu tekmelerı yanlarda gogus altımdadonmesının bır faydası varmı yok ama en azından mesaneye dıger pozısyon kadar baskı yapmıyor
Benim bel agrim oluyor cok yuruyunce yorulunca o cok zorluyorevet canım haklısın erken dogum olmasa bile biz ağırlaşıcaz ve en ufak şey bile eminim çok zor gelicek :)
şimdiden yürürken nefes nefese kalmaya başladım gece yatarken sagdan sola dönüşüm epey zorluyo falan hareketler ufak ufak kısıtlanıyor hissediyorum :)
Benim doktorum kilo hesabi henüz hic yapmadi baya da aldim yani ama sen baslangic kilona gore hesapla bazi doktorlar baslangic bazilari alip verdigin zamani dikkate aliyorKızlar doktorlarınız kilo hesabınızı ilk hamile kaldığınızdaki kiloya göremi yapıyor yoksa ilk 3 ay kilo verdiyseniz o kilo üzerindenmi belki konuşulmuştur ama bulamadım
seninde mi ıkıncıBen de varım daha hiç bi şey yapmadık, sadece parça parça alışveriş o kadar
canım sen benden geridesinn normalll bende 30 a gırıcem dıye hadı kalkk artık yap dedımBenim daha hazirliklarim bile bitmedi siz utulemeye basladiniz ne güzelama az kaldi benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?