40 ı beklemicez gibi görünüyor ozmn gelişimlerini tamamlasınlarda sorunyok gerçii :)İlk hamilelikte 37 de izne ayrılacağım için hastane çantasını kıyafetleri yıkama geç ütülemeyi Doğum iznine bırakayım dedim ama arkadaşlar uyardı çok yorulursun o zaman diye işte 32 de falan yapmıştım çantayı hazırlamıştım Allah tan da öyle yapmışım 37+0 da yatışım yapıldı 37+1 de Doğum oldu. Sabah çalışamaz raporumu almıştım akşam suyum geldio yüzden şu an uygun bir zaman bence
burda konuşulmuştu biri başlangıç kilosunu baz aldı doktorum demişti ama kim hatrlamıyorum canım :)Kızlar doktorlarınız kilo hesabınızı ilk hamile kaldığınızdaki kiloya göremi yapıyor yoksa ilk 3 ay kilo verdiyseniz o kilo üzerindenmi belki konuşulmuştur ama bulamadım
bende yıkama ütülemeyi 32 den sonra rahat rahat yaparım evde olucam zaten o tarihten sonra :) mobilyalarımızı seçip getirmiş oluruz diye düşünüyorum inş. :)Benim bel agrim oluyor cok yuruyunce yorulunca o cok zorluyor32. Haftada yaparim kismetse yikama utulemeyi o zamana biter hazirliklar
37. Haftana kadar calistinmi helal olsun ben simdi mesela calisamazdim saniyorum bu sefer erken ayril izne bari dinlen birazİlk hamilelikte 37 de izne ayrılacağım için hastane çantasını kıyafetleri yıkama geç ütülemeyi Doğum iznine bırakayım dedim ama arkadaşlar uyardı çok yorulursun o zaman diye işte 32 de falan yapmıştım çantayı hazırlamıştım Allah tan da öyle yapmışım 37+0 da yatışım yapıldı 37+1 de Doğum oldu. Sabah çalışamaz raporumu almıştım akşam suyum geldio yüzden şu an uygun bir zaman bence
Daha almadinizmi besik falan canim ?bende yıkama ütülemeyi 32 den sonra rahat rahat yaparım evde olucam zaten o tarihten sonra :) mobilyalarımızı seçip getirmiş oluruz diye düşünüyorum inş. :)
Evet 2. De bi rahatlık bi salma moduseninde mi ıkıncııkılerde bir rahatlık gelıyor
Yıkamak kolay ya benım oda vs hersey hazır oldugu ıcın rahatım ütüleyip hemen yerlestırcem ilk olanların işi daha çok oluyor :) sende baslaaa 33e kadar bıtmıs olsun benceKolay gelsinnnnnnn şimdiden
canım sen benden geridesinn normalll bende 30 a gırıcem dıye hadı kalkk artık yap dedım
Hazır olunca kafa rahat oluyor❤
Ah badana yaptırsam işler bıtseeee bebıs gelseeee 40 cıksa ohhhhh desekben ozamana kadar rahatlamam :)
Hmnin bugün indirimi var ama ksrti yatıramadım yatirsam alicaktimEvet ya tek alt çok yok cidden hmye bakmak lazım bide
Çok şükür sıkıntı yaşamadık 2 buçuk kilo doğdu bi deri bir kemik ama 1 haftada toparladı neyseki40 ı beklemicez gibi görünüyor ozmn gelişimlerini tamamlasınlarda sorunyok gerçii :)
ne kadarlık dogmuşdu bebişin cnm kilosunu tamamlamış oluyorlar ztn dimi artık 37 den sonra heran olabilir diye dr. uyarıyormuş zaten.
odamda kullanıcagım beşiği aldık canım ama bebek odasını ilk başta yapmayı düşünmüyorduk kiradayız seneye kendi evimize gecebiliriz belki diye ama eşyalarını nereye koyucaz diye düşünüp işin içinden çıkamayınca odasını alalım dedik oyuzden daha modellere yeni bakıyorum :):)Daha almadinizmi besik falan canim ?
maşallah canım 3 hafta erken gelmesine ragmen kilosu gayet yerindeymiş :) en merak ettiğim konu benmde kaç kilo dogucagı ya eşim 2 buçuk kilo gbi doğmuş ben 3.900 doğmuşum diyorum boyu sana kilosu bana çekerse o çocuk benden normal yollarla çıkmazÇok şükür sıkıntı yaşamadık 2 buçuk kilo doğdu bi deri bir kemik ama 1 haftada toparladı neyseki
Kesinlikle bırakmamak gerek, çalıştım çok rahattım o zamanlar hiç doğuracak gibi değildim aslında, şimdi de aktarabilecek olsam çalışırdım da zaten tatile denk geliyor o nedenle 32 de ayrılacağım İnşallah37. Haftana kadar calistinmi helal olsun ben simdi mesela calisamazdim saniyorum bu sefer erken ayril izne bari dinlen biraz37. Haftaya ben birsey birakmam saniyorum yani insallah kalmaz
maşallah canım 3 hafta erken gelmesine ragmen kilosu gayet yerindeymiş :) en merak ettiğim konu benmde kaç kilo dogucagı ya eşim 2 buçuk kilo gbi doğmuş ben 3.900 doğmuşum diyorum boyu sana kilosu bana çekerse o çocuk benden normal yollarla çıkmaz
Riske atma bence dedim ya eşim her işi becerir ama bu dolapla 5 saat uğraştı :)Bende 4 kapılısını alıcam ama tekzende satışı durmuş malesef başka yerden alıcam artık. Acaba biz kurabilirmiyizyada hiç riske atmadan kurdurmak. Müsait olduğun bi zaman dolabın kendi fotoğrafını uzaktan çekip atarmısın?
Bende öyle düşünüp mutlu olayım o zaman:)Benim doktorum kilo hesabi henüz hic yapmadi baya da aldim yani ama sen baslangic kilona gore hesapla bazi doktorlar baslangic bazilari alip verdigin zamani dikkate aliyor
1 kilomu ay maşallah:)burda konuşulmuştu biri başlangıç kilosunu baz aldı doktorum demişti ama kim hatrlamıyorum canım :)
ben 1 kilo verip geri aldıgım için hiç sormadım, başlangıcı baz alıyorum :)
Bildim deseneEvet 2. De bi rahatlık bi salma moduMayıs gelmeden yapacağım inşallah, 40 çıkana kadar benim ruh halim de gelgitli oluyor
sağlık durumu el verdigi sürece çalışmak iKesinlikle bırakmamak gerek, çalıştım çok rahattım o zamanlar hiç doğuracak gibi değildim aslında, şimdi de aktarabilecek olsam çalışırdım da zaten tatile denk geliyor o nedenle 32 de ayrılacağım İnşallah
bencede hadi diyorum 3400 fln dogsun beni zorlamasın :):)3 kilo iyidir ya
Canım çok sağol az önce dahiliyeye sonuçları gösterdim senin Şekerin falan yok Şekerin çıksın diye uğraşmışlar dedi. Yine de diyetisyenin dediklerine uymaya çalış arada izotonik serum taktır acilde bulantımı bildiği için zaten beslenemiyorum ya onun için iştahın açılsın diyoStrongmom_ canım geçmiş olsun.
Öncelikle senin şekerin var ya bence baş pekmez çok tüketme,kaş yapayım derken göz çıkmasın
Öksürük için bol sulandır boğazını,bol ılık su tüket. Ben göğsüme havlu koymuştum baya iyi gelmişti. Biraz da yastığını yükselt istersen.
bulantı döneminde yani canım yanlış anlaşıldım :) total 6 kilo aldım başlangıçtan itibaren :)Bende öyle düşünüp mutlu olayım o zaman:)
1 kilomu ay maşallah:)
Az kaldı kuzum biraz daha sabır inş vakitlice doğsun kuzularımızSeninki olabiilir belki de benimki için plesenta ve bebek asagıda dediler ultrasonda
Erken Doğum riski de var dediler
Hadi ya ne indirimi var canımHmnin bugün indirimi var ama ksrti yatıramadım yatirsam alicaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?