2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
40 ı beklemicez gibi görünüyor ozmn gelişimlerini tamamlasınlarda sorunyok gerçii :)
ne kadarlık dogmuşdu bebişin cnm kilosunu tamamlamış oluyorlar ztn dimi artık 37 den sonra heran olabilir diye dr. uyarıyormuş zaten.

Kızlar doktorlarınız kilo hesabınızı ilk hamile kaldığınızdaki kiloya göremi yapıyor yoksa ilk 3 ay kilo verdiyseniz o kilo üzerindenmi belki konuşulmuştur ama bulamadım
burda konuşulmuştu biri başlangıç kilosunu baz aldı doktorum demişti ama kim hatrlamıyorum canım :)
ben 1 kilo verip geri aldıgım için hiç sormadım, başlangıcı baz alıyorum :)

Benim bel agrim oluyor cok yuruyunce yorulunca o cok zorluyor 32. Haftada yaparim kismetse yikama utulemeyi o zamana biter hazirliklar
bende yıkama ütülemeyi 32 den sonra rahat rahat yaparım evde olucam zaten o tarihten sonra :) mobilyalarımızı seçip getirmiş oluruz diye düşünüyorum inş. :)

37. Haftana kadar calistinmi helal olsun ben simdi mesela calisamazdim saniyorum bu sefer erken ayril izne bari dinlen biraz 37. Haftaya ben birsey birakmam saniyorum yani insallah kalmaz

Evet 2. De bi rahatlık bi salma modu Mayıs gelmeden yapacağım inşallah, 40 çıkana kadar benim ruh halim de gelgitli oluyor

Çok şükür sıkıntı yaşamadık 2 buçuk kilo doğdu bi deri bir kemik ama 1 haftada toparladı neyseki

Daha almadinizmi besik falan canim ?
odamda kullanıcagım beşiği aldık canım ama bebek odasını ilk başta yapmayı düşünmüyorduk kiradayız seneye kendi evimize gecebiliriz belki diye ama eşyalarını nereye koyucaz diye düşünüp işin içinden çıkamayınca odasını alalım dedik oyuzden daha modellere yeni bakıyorum :):)

Çok şükür sıkıntı yaşamadık 2 buçuk kilo doğdu bi deri bir kemik ama 1 haftada toparladı neyseki
maşallah canım 3 hafta erken gelmesine ragmen kilosu gayet yerindeymiş :) en merak ettiğim konu benmde kaç kilo dogucagı ya eşim 2 buçuk kilo gbi doğmuş ben 3.900 doğmuşum diyorum boyu sana kilosu bana çekerse o çocuk benden normal yollarla çıkmaz

37. Haftana kadar calistinmi helal olsun ben simdi mesela calisamazdim saniyorum bu sefer erken ayril izne bari dinlen biraz 37. Haftaya ben birsey birakmam saniyorum yani insallah kalmaz
Kesinlikle bırakmamak gerek, çalıştım çok rahattım o zamanlar hiç doğuracak gibi değildim aslında, şimdi de aktarabilecek olsam çalışırdım da zaten tatile denk geliyor o nedenle 32 de ayrılacağım İnşallah

3 kilo iyidir ya

Riske atma bence dedim ya eşim her işi becerir ama bu dolapla 5 saat uğraştı :)

Eklentiler

• 0693E5CE-0584-423A-A761-ACA43970B3D3.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 80
  • EE5E8C19-B474-4CFF-84A7-DBF9D6E074D0.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 81
Benim doktorum kilo hesabi henüz hic yapmadi baya da aldim yani ama sen baslangic kilona gore hesapla bazi doktorlar baslangic bazilari alip verdigin zamani dikkate aliyor
Bende öyle düşünüp mutlu olayım o zaman:)
burda konuşulmuştu biri başlangıç kilosunu baz aldı doktorum demişti ama kim hatrlamıyorum canım :)
ben 1 kilo verip geri aldıgım için hiç sormadım, başlangıcı baz alıyorum :)
1 kilomu ay maşallah:)

Evet 2. De bi rahatlık bi salma modu Mayıs gelmeden yapacağım inşallah, 40 çıkana kadar benim ruh halim de gelgitli oluyor
Bildim desene bır rahatlık modu kı sorma :) 30 gırcem dıye ayaklandım zaten esyaları bıle yakın zamanda aldım
Bende ya nedense zaten 40cocuga degıl bıze daral getırıyor nedense bir yük gibi ama cıdden rahatlamıstım hersey duzene gırmıs oluyor cunku:) bu sefer tecrubelıyız bence hemen cıkarız 40 olmadan :)
Bebegın Hazırlıkları 33 35 bıtırırm dıyordum ama yok ya bıtıreyım arkadas yıne erken dogurdu :) onu gorunce aman yap sen ne olur ne olmaz dedım bebısler kafasına gore takılıyor. Benım planım badana vs hersey mayısla ramazan gırmeden bıtmıs olmalı

sağlık durumu el verdigi sürece çalışmak i
3 kilo iyidir ya
bencede hadi diyorum 3400 fln dogsun beni zorlamasın :):)
benim yeni doğdugum resmi gösteriyorum cünkü kayınvalideye falan 40 günlük bebek gibiymişsin diyor gıdım var resmen hani okdrına gerek yok :):)

Canım çok sağol az önce dahiliyeye sonuçları gösterdim senin Şekerin falan yok Şekerin çıksın diye uğraşmışlar dedi. Yine de diyetisyenin dediklerine uymaya çalış arada izotonik serum taktır acilde bulantımı bildiği için zaten beslenemiyorum ya onun için iştahın açılsın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…