Ben basinda biraktim benim ilk uc ayim inanilmaz zor gectiKesinlikle bırakmamak gerek, çalıştım çok rahattım o zamanlar hiç doğuracak gibi değildim aslında, şimdi de aktarabilecek olsam çalışırdım da zaten tatile denk geliyor o nedenle 32 de ayrılacağım İnşallah
her doktor da kafasına göre davranıyor demek iyiki 100 lüğü yapmamışlar cnm ozmn boşuna işkence olucakmış desene :SCanım çok sağol az önce dahiliyeye sonuçları gösterdim senin Şekerin falan yok Şekerin çıksın diye uğraşmışlar dedi. Yine de diyetisyenin dediklerine uymaya çalış arada izotonik serum taktır acilde bulantımı bildiği için zaten beslenemiyorum ya onun için iştahın açılsın diyo
Çok sağol canım havlu iyi geldi sanki düne göre biraz daha az öksürdümOksurugun en iyi ilaci zencefil karabiber bal ikincisi de turp bal bunlari denemeni oneririm. Ayrica cok sicak ve soguk seyleri tüketme kuzum iyice oķsürük yapar
Çok güzel ya güle güle kullanınRiske atma bence dedim ya eşim her işi becerir ama bu dolapla 5 saat uğraştı :)
200 tl alisverise 50 tl indirim var birde moda haberlerine uye olursan %25de oyle indirim veriyor canim hmnin kumas kalip kalitesini baya begeniyorum sanirim 5 nisana kadar surecekmisHadi ya ne indirimi var canım
Olsun daha zamanimiz var nasilsa gec olsun güc olmasinodamda kullanıcagım beşiği aldık canım ama bebek odasını ilk başta yapmayı düşünmüyorduk kiradayız seneye kendi evimize gecebiliriz belki diye ama eşyalarını nereye koyucaz diye düşünüp işin içinden çıkamayınca odasını alalım dedik oyuzden daha modellere yeni bakıyorum :):)
40 boyunca ara ara gelen ağlama modu bi de Ekim sonu olunca epey bir daralmıştım aslında destekçim çoktu sağ olsunlar ama hep hormonlarBildim desenebır rahatlık modu kı sorma :) 30 gırcem dıye ayaklandım zaten esyaları bıle yakın zamanda aldım
Bende ya nedense zaten 40cocuga degıl bıze daral getırıyor nedense bir yük gibiama cıdden rahatlamıstım hersey duzene gırmıs oluyor cunku:) bu sefer tecrubelıyız bence hemen cıkarız 40 olmadan :)
Bebegın Hazırlıkları 33 35 bıtırırm dıyordum ama yok ya bıtıreyım arkadas yıne erken dogurdu :) onu gorunce aman yap sen ne olur ne olmaz dedımbebısler kafasına gore takılıyor. Benım planım badana vs hersey mayısla ramazan gırmeden bıtmıs olmalı
3900 ile normal dogumu yaptirmiyor cogu hastanemaşallah canım 3 hafta erken gelmesine ragmen kilosu gayet yerindeymiş :) en merak ettiğim konu benmde kaç kilo dogucagı ya eşim 2 buçuk kilo gbi doğmuş ben 3.900 doğmuşum diyorum boyu sana kilosu bana çekerse o çocuk benden normal yollarla çıkmaz
Aynen canım doktor benim tipimi görünce acıdı adamcağızher doktor da kafasına göre davranıyor demek iyiki 100 lüğü yapmamışlar cnm ozmn boşuna işkence olucakmış desene :S
canım vivenseden 3/4 sene önce baya bişiler almıştık ilk yıllarımızda güvenilir bi site dolap kalitesini bilemiyorum tabiki ama örnek veriyorum kuğulu bi raf almıştım bi parçası çatlak geldi kırık bile değildi şikayet oluşturdum o ürünü benden geri istemeden yenisini göndermişlerdi ikisinide kullanıyorum hala :):)Çok güzel ya güle güle kullanın❤ Dolabın 4 kapaklısını vivense.comda gördüm şimdi 2 günlüğüne 1049’a düşmüş acaba güvenilirmi alıcaz ama eşimle kararsız kaldık site hakkında hiç alışveriş yapmadım çünkü burdan
Evet gordum teyzesi azcik bile olsa poz verdi
Yapılıyor canım benim doktorum yaptırıyor epizyosuz hemde yani dikişsiz instagram hesabında gördüm. Tabi çatı genişliğide önemli3900 ile normal dogumu yaptirmiyor cogu hastane
ben normal doğmuşum valla artık yaptırmıyorlar da önceden sanırım bu kdr dikkatli deillerdi belkide dogmadan kiloyu bile ölçemiyorlardı çünkü dogunca cinsiyetimi ögrenmişler benm :)3900 ile normal dogumu yaptirmiyor cogu hastane
İşi değil hazırlıkları sona bırakmamak gerekBen basinda biraktim benim ilk uc ayim inanilmaz zor gectibu haftalarda da calisamam zor gelir bana biraz tembel.olabilirim
aynen cnm sen yine dikkatli davran ama olmamasına sevindim :)Aynen canım doktor benim tipimi görünce acıdı adamcağız100lüğü kaldıramaz vücudun dedi. Normalde gebelik şekeri olan kişilerin açlık şekeri insülin ve üç aylık şekeri de yüksek çıkar dedi seninkiler çok düşük ayrıca arada acile gel serum taksınlar sana diyo yinede diyetisyenin dediklerine dikkat et dedi saati saatine olmasada tatlı falan yemicem. Zaten çok yemiyorum
çok şükür cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim :)Evet gordum teyzesi azcik bile olsa poz verdicok şükür buyumus hersey yolunda simdilik suyu plesantasi vs.kontrollerim artik 2 haftaya düştü: )
Bildigim kadariyla benim gittiğim hastane yaptirmiyorYapılıyor canım benim doktorum yaptırıyor epizyosuz hemde yani dikişsiz instagram hesabında gördüm. Tabi çatı genişliğide önemli
çok şükür cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim :)
Yaptiran doktorlar varmis heyy masallahben normal doğmuşum valla artık yaptırmıyorlar da önceden sanırım bu kdr dikkatli deillerdi belkide dogmadan kiloyu bile ölçemiyorlardı çünkü dogunca cinsiyetimi ögrenmişler benm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?