2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben basinda biraktim benim ilk uc ayim inanilmaz zor gecti bu haftalarda da calisamam zor gelir bana biraz tembel.olabilirim

her doktor da kafasına göre davranıyor demek iyiki 100 lüğü yapmamışlar cnm ozmn boşuna işkence olucakmış desene :S

Riske atma bence dedim ya eşim her işi becerir ama bu dolapla 5 saat uğraştı :)
Çok güzel ya güle güle kullanın Dolabın 4 kapaklısını vivense.comda gördüm şimdi 2 günlüğüne 1049’a düşmüş acaba güvenilirmi alıcaz ama eşimle kararsız kaldık site hakkında hiç alışveriş yapmadım çünkü burdan

Olsun daha zamanimiz var nasilsa gec olsun güc olmasin

40 boyunca ara ara gelen ağlama modu bi de Ekim sonu olunca epey bir daralmıştım aslında destekçim çoktu sağ olsunlar ama hep hormonlar 40 çıkınca bir yük kalktı sanki ama evet yaz olunca daha rahat geçer diye umuyorum, ben de 32 sen memlekete gidip 2 hafta kalacağım Allah kısmet ederse gitmeden halledeyim bakalım

3900 ile normal dogumu yaptirmiyor cogu hastane

her doktor da kafasına göre davranıyor demek iyiki 100 lüğü yapmamışlar cnm ozmn boşuna işkence olucakmış desene :S
Aynen canım doktor benim tipimi görünce acıdı adamcağız 100lüğü kaldıramaz vücudun dedi. Normalde gebelik şekeri olan kişilerin açlık şekeri insülin ve üç aylık şekeri de yüksek çıkar dedi seninkiler çok düşük ayrıca arada acile gel serum taksınlar sana diyo yinede diyetisyenin dediklerine dikkat et dedi saati saatine olmasada tatlı falan yemicem. Zaten çok yemiyorum

canım vivenseden 3/4 sene önce baya bişiler almıştık ilk yıllarımızda güvenilir bi site dolap kalitesini bilemiyorum tabiki ama örnek veriyorum kuğulu bi raf almıştım bi parçası çatlak geldi kırık bile değildi şikayet oluşturdum o ürünü benden geri istemeden yenisini göndermişlerdi ikisinide kullanıyorum hala :):)

Ben basinda biraktim benim ilk uc ayim inanilmaz zor gecti bu haftalarda da calisamam zor gelir bana biraz tembel.olabilirim
İşi değil hazırlıkları sona bırakmamak gerek yoksa fırsat varsa tabiki bol bol dinlen sonrası da. Yorucu çünkü ama bünye alışıyor

aynen cnm sen yine dikkatli davran ama olmamasına sevindim :)

ben normal doğmuşum valla artık yaptırmıyorlar da önceden sanırım bu kdr dikkatli deillerdi belkide dogmadan kiloyu bile ölçemiyorlardı çünkü dogunca cinsiyetimi ögrenmişler benm :)
Yaptiran doktorlar varmis heyy masallah bizimki normal kilolarla gelsin 3900a çıkmasına gerek yok

evde şeker ölçümü yapanlar hangi cihazı kullanıyor acaba? doktorum benden de istedi takip etmemi ama herhangi bir marka önerisinde bulunmadı. ne alacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…