2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
30. haftamda doktorumu değiştirdim, hiç sorun olmadı. bebeğim 40 cm 1500 gram olmuş ve hala ters duruyor. yani ayaklar aşağıda kafa yukarıda. eliyle ağzını burnunu kapamıştı yüzünün yarısını gördük. ay ne güzel bi şey ya keşke evde de olsa da baksak arada. iki aydır hiç görmemiştim yüzünü gömmüştü geçen ay.

doktor da çok tatlıştı ve sakindi. sanırım artık bu doktorla devam ederim.

bekarken o siteden anneme bir dolap bir tv ünitesi aldım ikisi de çatlak geldi.

maşallahh ya bi hafta sonra ortalama 1.5 kilo olucak yani benmki de vayy be :):)

Hadi ya içimi çok rahatlattın sağol canım en iyisi alalım kaçırmayalım bu fırsatı:)

Hadi ya içimi çok rahatlattın sağol canım en iyisi alalım kaçırmayalım bu fırsatı:)
Bi arkadaşın daha başına gelmiş yorumunu okudum ama şikayet oluşturdumu acaba cünkü bana cok yardımcı olmuşlardı, diger aldıgım bi çok üründe saglam gelmişti ki çatlaması zaten kargoyla ilgili bi sorun paketlemeleri oldukça iyiydi hatrladıgım kadarıyla :):)

Ya..maşallah miniğimize. Çok heyecanlı
Artık baya yaklaştık sonlara doğru. Çok şükür herşeyde yolundaymış
Cok şükür hepimiz guzelce tamamlayalim ins.: )

Birde doktorum tekrar etti tahlili ciddi ciddi kum dokuyormusum simdilik su ic bol dedi hafta icide kultur sonucuna gore degerlendirelim dedi.

Masallah

Ay yok bende öyle krızler olmadı da hatta annem 40gun bıle kalmasına gerek kalmadı :) ama sımdı olabılır ıkı cocukla
Halledersın ınsallah rahat rahat zaten sonra agırlasıyorsun yazık kendıne ezıyet oluyor :)

Sitede sorun yok ama dolabi beğenip beğenmemek zevk meselesi tabi

Az önce çok kötü bir haber aldım
Bağıra bağıra ağladım
Zaten erken Doğum riskim vardı
Çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…