30. haftamda doktorumu değiştirdim, hiç sorun olmadı. bebeğim 40 cm 1500 gram olmuş ve hala ters duruyor. yani ayaklar aşağıda kafa yukarıda. eliyle ağzını burnunu kapamıştı yüzünün yarısını gördük. ay ne güzel bi şey ya keşke evde de olsa da baksak arada. iki aydır hiç görmemiştim yüzünü gömmüştü geçen ay.
doktor da çok tatlıştı ve sakindi. sanırım artık bu doktorla devam ederim.
Çok güzel ya güle güle kullanın❤ Dolabın 4 kapaklısını vivense.comda gördüm şimdi 2 günlüğüne 1049’a düşmüş acaba güvenilirmi alıcaz ama eşimle kararsız kaldık site hakkında hiç alışveriş yapmadım çünkü burdan
evde şeker ölçümü yapanlar hangi cihazı kullanıyor acaba? doktorum benden de istedi takip etmemi ama herhangi bir marka önerisinde bulunmadı. ne alacağımı bilemedim
30. haftamda doktorumu değiştirdim, hiç sorun olmadı. bebeğim 40 cm 1500 gram olmuş ve hala ters duruyor. yani ayaklar aşağıda kafa yukarıda. eliyle ağzını burnunu kapamıştı yüzünün yarısını gördük. ay ne güzel bi şey ya keşke evde de olsa da baksak arada. iki aydır hiç görmemiştim yüzünü gömmüştü geçen ay.
anladım canım valla bilmiyorum ben öle markette kampanyalıydı diye açtım kokladım güzel geldi alim dedim çokta araştırmamıştım o zman dalini falanda koklamıştım o okdr güzel gelmedi nedense koku olarak :):)
canım vivenseden 3/4 sene önce baya bişiler almıştık ilk yıllarımızda güvenilir bi site dolap kalitesini bilemiyorum tabiki ama örnek veriyorum kuğulu bi raf almıştım bi parçası çatlak geldi kırık bile değildi şikayet oluşturdum o ürünü benden geri istemeden yenisini göndermişlerdi ikisinide kullanıyorum hala :):)
Bi arkadaşın daha başına gelmiş yorumunu okudum ama şikayet oluşturdumu acaba cünkü bana cok yardımcı olmuşlardı, diger aldıgım bi çok üründe saglam gelmişti ki çatlaması zaten kargoyla ilgili bi sorun paketlemeleri oldukça iyiydi hatrladıgım kadarıyla :):)
40 boyunca ara ara gelen ağlama modu bi de Ekim sonu olunca epey bir daralmıştım aslında destekçim çoktu sağ olsunlar ama hep hormonlar 40 çıkınca bir yük kalktı sanki ama evet yaz olunca daha rahat geçer diye umuyorum, ben de 32 sen memlekete gidip 2 hafta kalacağım Allah kısmet ederse gitmeden halledeyim bakalım
Ay yok bende öyle krızler olmadı da hatta annem 40gun bıle kalmasına gerek kalmadı :) ama sımdı olabılır ıkı cocukla
Halledersın ınsallah rahat rahat zaten sonra agırlasıyorsun yazık kendıne ezıyet oluyor :)
Çok güzel ya güle güle kullanın❤ Dolabın 4 kapaklısını vivense.comda gördüm şimdi 2 günlüğüne 1049’a düşmüş acaba güvenilirmi alıcaz ama eşimle kararsız kaldık site hakkında hiç alışveriş yapmadım çünkü burdan