2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
seninkine de maşallah ne güzel foto almışsın bu kez. biz elimiz boş döndük sadece burnunun üst kısmı gözleri ve alnı görünüyordu. doktor kaç kez öksürttü o elini ağzının önünden almadı bi. on gün olmadan tekrar çağırdı inşallah ben de o gün gösteririm size

Olsun iyi olsunlarda gostermesinler ben bayadir gormuyorum bizimkini cok ozledim seninkine de masallah

Bizimde gorup gorebilecegimiz bu ya kasini ya agzini ya burnunu parca parca gosterdi esime keselim bunlari yapboz gibi birlestirelim dedim.
Saglikli olsunlarda nazli olsinlar : )

Yaaaaaaa masallah yerımmmmm seni❤❤❤❤❤❤ Ay gorunce nasıl heycanlandımmmm ınsan ınanamıyorrr bebek olmuşşş suna bakkk oyyyyyyy
Yaa dimi o minicik noktalar insancik oldular bebek oldular gecmez gecmez dediğimiz zaman gecti : ))

evde şeker ölçümü yapanlar hangi cihazı kullanıyor acaba? doktorum benden de istedi takip etmemi ama herhangi bir marka önerisinde bulunmadı. ne alacağımı bilemedim
Ben easy max aldım canım medikalci önerdi iğnesi ince çok can yakmaz dedi. Bir kez denedim daha ama iyi birşeye benziyor. Bu aletlerde önemli olan stripinin kolay bulunabilmesi imiş bir de. Bu arada menekse_kokusu iğnesini ne sıklıkla değiştiriosun eczacı bir gün boyunca aynı iğne ile ölçebilirsin dedi bana?

Hic agri cekmiyorsan cok sukür bunada canim insallah biran evvel biter babaya mi benziyormus bu aman da yesinler bence oldugu gibi senin aynin sen ole de bosver
Evet sanci yok ama erken dogumu tetikliyormis allah korusun su icip durucam bakalim 2 hafta sonra tekrat ederiz tahlili kalmaz ins.
Yaa sorma benziyor resmen babaya aman degistririm ben onu dogana kadar tehdit falan bi sekilde ablaya benzetirim ee ablada bana benziyor oldu bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…