2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cnm sana bişey soracaktım benim 8 aylık erkek kedim vardı ve Mart başından beri gitti gelmedi tam bir ay oldu bu kızan dönemi bukadar uzun sürer mi bilgin varmı acaba seninde kedin var galiba o yüzden sorayım dedim
erkek kedilerde evi terketme olabiliyor. 1 ay çok uzun bir süre canım..

Bende ayni seyi solerim cunku herkesin hamilelikle ilgili bir fikri var en son birine dalacagim o olacak her konuda mi ahkam keserler ya birde her doguranin bu konuda uzman kesilmesi bu konu beni gercekten cildirtiyor
bir arkadaşım var kızı 6 yaşlarında. Gelecekmiş bana doğumdan sonra tecrübelerini aktaracakmış. ‍ benim annem olacak zaten bir süre yanımda başkasını neden dinliyim ki sinir oluyorum. Anne olmak tecrübe kazanmak demek değil ki..

Bana kimse gelip birsey anlatmasin bir zahmet okuyoruz araştırıyoruz doktorumuz var ona sorariz gerekirse her annenin dogrusu kendine ona dogru gelen bana gelmeyebilir sonuçta

Ayyy insallah hemen gecer ozaman sen ne yap et anlas sizin tarafa benzesin senin genler müthıs

bak youtube'a mahvolacaksın kulubü yaz, akasya ana'nın bu konuyla ilgili çok güzel bir videosu var.
şimdi doğsun istiyosun ama doğunca içerde kalsaydı diyeceksin, şimdi uyu doğunca uyuyamayacaksın, şimdi sakin bir de sen onu dişi çıkınca gör, 2 yaş sendromunda gör onu..
liste bitmez ki böyle
ben 60 la başladım şuan taş çatlasın 64 çıkıyorum. herşeyi de yiyorum ay nolmuş kilo alsam nolcak.. kilom olmasa da kocaman göbeğim var, Allah nasip etsin de daha da çok büyüsün..

izlemiştim o videoyu ya gerçekten öyle ama yok kimseye laf anlatamayız :)
maşallahın varmış cnm ne kdr az almışsınnn tühh tühh :):)

Rahim ağzını şimdiye kadar üstten muayene ile ölçebiliyorlardı ama bu defa çok uğraştı bebeğin kafası olduğu için ölçemedi vajinal muayeneyle bakmak zorunda kaldı 25 mm ye düşmüş. Erken doğum riskinde sınır bir değer. Muhtemelen senin doktorun ölçmüştür erken doğum riskin var dediğine göre ciğer geliştiriciler vuruldu ve progestana başladım ınsallah sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza alırız 37 ye kadar çalışmayı hayal ederken 32 yi bile göremeyeceğim galiba

Ben de 37 ye kadar cAlısmayı düşünürdüm
24 den beri yatıyorum evde
24 de acil işi bırakmak zorunda kaldım
Çok kafa yorucu konu bu
İnsallah sonuna kadar sağlıkla gideriz hepimiz
Ben Bugun Doğum cantami
Bile hazırladim

Benim de 26mm ölçüldü ve kilosu biraz düşük çıktı. O yüzden progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım ama ciğer geliştiriciden bahsetmedi doktor.
Erken doğum riski olunca ciğer geliştiriciyi vurduruyorlar her durumda ya da bizimki çok garantici bilemedim şimdi

Benim daha hiç hazırlığın yok. O sağlıklı olsun da gerisi önemli değil sanırım artık ben de yatacağım evde

Bu hafta çalıştım doğum iznine 3 hafta daha var pazartesi gideceğim doktora bakalım ne diyecek

Bu su gelme olayı nasıl oluyır
Ne kadar su geliyor
Su gelince ağrı sancı oluyor mu
Su geldikten sonra hastaneye ne kadar sürede gitmemiz gerek
Evde yanlız olsak kendimiz gidebilir miyiz :)
Çok soru sordum ama merak ettiğim bir konu

Bugun kasıklarım cok ağrı hıssedıyorum ya Hareketlerı canımı yakıyor ve nedense orada bır hareketlılık var oglen oyle bır an oldukı cıkacak sandım Dunde vardı bugun emın oldum benım catı kemıklerım agrıyor artık dogru yerdenmı bahsedıyorm bılmıyorum ama egılınce bıle o bolgemde ageı hıssedıyorum Acaba 30lara gıdıyorum dıye mı bılmıyorum
Ahh şu ıkı ay hemen gecse

Yaa şu testi yaptırıyorsun bir dert yaptırmıyorsun bi dert

Siteden ablamlar koltuk takımı halı istedi hepsi geldi sorunsuz ve güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…