erkek kedilerde evi terketme olabiliyor.Cnm sana bişey soracaktım benim 8 aylık erkek kedim vardı ve Mart başından beri gitti gelmedi tam bir ay oldu bu kızan dönemi bukadar uzun sürer mi bilgin varmı acaba seninde kedin var galiba o yüzden sorayım dedim
bir arkadaşım var kızı 6 yaşlarında. Gelecekmiş bana doğumdan sonra tecrübelerini aktaracakmış.Bende ayni seyi solerim cunku herkesin hamilelikle ilgili bir fikri var en son birine dalacagim o olacak her konuda mi ahkam keserler ya birde her doguranin bu konuda uzman kesilmesibu konu beni gercekten cildirtiyor
Bana kimse gelip birsey anlatmasin bir zahmet okuyoruz araştırıyoruz doktorumuz var ona sorariz gerekirsebir arkadaşım var kızı 6 yaşlarında. Gelecekmiş bana doğumdan sonra tecrübelerini aktaracakmış. benim annem olacak zaten bir süre yanımda başkasını neden dinliyim ki sinir oluyorum. Anne olmak tecrübe kazanmak demek değil ki..
Ayyy insallah hemen gecer ozamanEvet sanci yok ama erken dogumu tetikliyormis allah korusun su icip durucam bakalim 2 hafta sonra tekrat ederiz tahlili kalmaz ins.
Yaa sorma benziyor resmen babaya aman degistririm ben onu dogana kadar tehdit falan bi sekilde ablaya benzetirim ee ablada bana benziyor oldu bu is
bak youtube'a mahvolacaksın kulubü yaz, akasya ana'nın bu konuyla ilgili çok güzel bir videosu var.Hhahaha aynen ya bana da herkes senin yapın cok müsait çok kilo alırsın diyip durdu alayım nolcak alınan verilir dedim sadece ama 2 gün önce tartıldım 64 çıktım hepi topu 6 kilo almışım,şimdide diyorlarki bu zmna kdr almadın ama son aylarda cok alırsın yok arkadaş ya bitmiolar :) hayır kiloyla ilgili sorun yaptıgım da yok olsun diyorum yani alırsam da alırım yiyorum cünkü cok normal :):)
folik asit kilo yapıo diyenleri de yalanlamış oldukk demekki bünyeyle alakalıymış :)
aynen her annenin doğrusu kendineBana kimse gelip birsey anlatmasin bir zahmet okuyoruz araştırıyoruz doktorumuz var ona sorariz gerekirseher annenin dogrusu kendine ona dogru gelen bana gelmeyebilir sonuçta
izlemiştim o videoyu ya gerçekten öyle ama yok kimseye laf anlatamayız :)bak youtube'a mahvolacaksın kulubü yaz, akasya ana'nın bu konuyla ilgili çok güzel bir videosu var.
şimdi doğsun istiyosun ama doğunca içerde kalsaydı diyeceksin, şimdi uyu doğunca uyuyamayacaksın, şimdi sakin bir de sen onu dişi çıkınca gör, 2 yaş sendromunda gör onu..
liste bitmez ki böyle
ben 60 la başladım şuan taş çatlasın 64 çıkıyorum. herşeyi de yiyorum ay nolmuş kilo alsam nolcak.. kilom olmasa da kocaman göbeğim var, Allah nasip etsin de daha da çok büyüsün..
Rahim ağzını şimdiye kadar üstten muayene ile ölçebiliyorlardı ama bu defa çok uğraştı bebeğin kafası olduğu için ölçemedi vajinal muayeneyle bakmak zorunda kaldı 25 mm ye düşmüş. Erken doğum riskinde sınır bir değer. Muhtemelen senin doktorun ölçmüştür erken doğum riskin var dediğine göre ciğer geliştiriciler vuruldu ve progestana başladım ınsallah sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza alırız 37 ye kadar çalışmayı hayal ederken 32 yi bile göremeyeceğim galibaP Piknik tup bana da cuma günü vurdular iğne
Ama rahim ağzını ölçmedi o vajinal yoldan ölçülüyor değil mi
Yoksa ultrasondan belli mi
Bana da risk var dedi
Doğum önleyici ilaç da baslattı
Ne zormuş bu işler
Olması gerektiği gibi ne güzel Benim sınırdaGeçen hafta gittim 45 mm
Ben de 37 ye kadar cAlısmayı düşünürdümRahim ağzını şimdiye kadar üstten muayene ile ölçebiliyorlardı ama bu defa çok uğraştı bebeğin kafası olduğu için ölçemedi vajinal muayeneyle bakmak zorunda kaldı 25 mm ye düşmüş. Erken doğum riskinde sınır bir değer. Muhtemelen senin doktorun ölçmüştür erken doğum riskin var dediğine göre ciğer geliştiriciler vuruldu ve progestana başladım ınsallah sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza alırız 37 ye kadar çalışmayı hayal ederken 32 yi bile göremeyeceğim galiba
Erken doğum riski olunca ciğer geliştiriciyi vurduruyorlar her durumda ya da bizimki çok garantici bilemedim şimdiBenim de 26mm ölçüldü ve kilosu biraz düşük çıktı. O yüzden progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım ama ciğer geliştiriciden bahsetmedi doktor.
41 kere maşallah çookkkk tatlı ama yaaaaa dünyanın en güzel resmikoca burnunu gosterdi ya bunada şükür Eki Görüntüle 2252063
Benim daha hiç hazırlığın yok. O sağlıklı olsun da gerisi önemli değil sanırım artık ben de yatacağım evdeBen de 37 ye kadar cAlısmayı düşünürdüm
24 den beri yatıyorum evde
24 de acil işi bırakmak zorunda kaldım
Çok kafa yorucu konu bu
İnsallah sonuna kadar sağlıkla gideriz hepimiz
Ben Bugun Doğum cantami
Bile hazırladim
Bu hafta çalıştım doğum iznine 3 hafta daha var pazartesi gideceğim doktora bakalım ne diyecekAyakta fazla kalmamaya çalış yürümemelisinde benim 4 cm di en son ama rahim ağzı dikiş olduğu için doktor ve sağlık ocağı dışında kalkmıyorum inşallah sorunsuz atlatırız bu son zamanlar da
Bu su gelme olayı nasıl oluyırİlk hamilelikte 37 de izne ayrılacağım için hastane çantasını kıyafetleri yıkama geç ütülemeyi Doğum iznine bırakayım dedim ama arkadaşlar uyardı çok yorulursun o zaman diye işte 32 de falan yapmıştım çantayı hazırlamıştım Allah tan da öyle yapmışım 37+0 da yatışım yapıldı 37+1 de Doğum oldu. Sabah çalışamaz raporumu almıştım akşam suyum geldio yüzden şu an uygun bir zaman bence
Yaa şu testi yaptırıyorsun bir dert yaptırmıyorsun bi dertCanım çok sağol az önce dahiliyeye sonuçları gösterdim senin Şekerin falan yok Şekerin çıksın diye uğraşmışlar dedi. Yine de diyetisyenin dediklerine uymaya çalış arada izotonik serum taktır acilde bulantımı bildiği için zaten beslenemiyorum ya onun için iştahın açılsın diyo
Siteden ablamlar koltuk takımı halı istedi hepsi geldi sorunsuz ve güzeldiÇok güzel ya güle güle kullanın❤ Dolabın 4 kapaklısını vivense.comda gördüm şimdi 2 günlüğüne 1049’a düşmüş acaba güvenilirmi alıcaz ama eşimle kararsız kaldık site hakkında hiç alışveriş yapmadım çünkü burdan
Doktor tamam derse neden olmasınBende sıcak su torbasımı koysam ki demiştim
Yaaa maşallah o ağızzzzzkoca burnunu gosterdi ya bunada şükür Eki Görüntüle 2252063
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?