2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bir anda suyun siddetle bosalirsa hemen gitmen gerek hastaneye agri olmuyor herzaman. Zaten anlarsin canim tutulamayacak gibi ve cok su gelir. Kendin gidebilirsin hastaneye ama taksiyle falan. Su iyice sinira geldiginde 3-4saatin icinde doguma alirlar.yinede sen bunlari dusunme. Kendini de uzme ne haber alirsan al su an onemli olan senin ve bebisinin sagligi..

Teşekkür ederim

iyi yapmışsın canım hazırlamakla ben de 32.haftamda işten çıkıcam ve yıkama ütüleme yapıp ilk iş çantayı hazırlıcam nolur nolmaz diye :)

Biz şuanda odasındaki duvar kağıtlarını çıkardık boya aldık hafta sonu boyucak eşim sonra dolap beşik şifonyerin siparişini vericez 15 güne gelse hepsi dolap gelir gelmez eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştircem aynı zamanda doğum çantasınıda hazırlıcam şuan 31deyim buda demek oluyoki 34. 35. Haftayı falan bulucak sanırım çantayı hazırlamak için sizce çokmu geç olur?

iyi yapmışsın canım hazırlamakla ben de 32.haftamda işten çıkıcam ve yıkama ütüleme yapıp ilk iş çantayı hazırlıcam nolur nolmaz diye :)
Yıkama ütüleme işi için kadın aldım ben
Yerimden kalkamıyorum ki
Tam bir gününü aldı kadınının ütüle yerleştir baya uğraştı
Kendim asla yapamazdım
Hamileliğin son zamanları sıkıcı imiş
İlk 6 ay farkında bile değildim valla

Erken doğum riski olmadigi surece geç değil bence bende o aralarda hazirlamayi dusunuyorum

Doğum çantasına konacakları önceden hazırla
Biz Bugun annemle yarım saatte hallettik
Bebeğe ayrı valiz kendime ayrı valiz yaptım

iyi yapmışsın canım bi de senin riskli durumun vardı ztn çok zor olurdu ben ztn evde olucagım için ufak ufak yaparım ya da zor gelirse annem fln gelir die düşünüyorum :):)

aslında geç olmaz ama çantaya koyucaklarını önceden yıkayıp hazırlayabilirsin aslında nolur nolmaz diye çanta içinde tutmasanda dolabının bi köşesinde hazır durmaları bence daha iyi :)

Benim az az geldi ama pedi hemen dolduruyordu geldiğinde, bazılarının foşurt diye gelirmiş. Ben önce acaba altıma mı kaçırıyorum acaba dedim ama tuvaletim yoktu o an doktoru aradık 1 saat bekleyin devam ederse geldi dedi, gelmeye devam etti tabi. Duş falan aldım o arada beşiğin örtüsünü falan sermemiştim onları hazırladım, hastane çantasının eksiklerini yerleştirdim. Devam edince de gittik hastaneye, sancı falan yoktu. Akşam 10 da su geldi 2 de sancım çok hafif bir şekilde başladı. Hatta suni sancı bile vermiş olabilirler. Tek de gidilebilir hastaneye ağrı falan olmuyor tabi panik hali oluyor yanında biri olsa daha iyi, ama inşallah önce sancımız gelir öyle Doğum daha kolaymış öyle diyorlar :)

aslında geç olmaz ama çantaya koyucaklarını önceden yıkayıp hazırlayabilirsin aslında nolur nolmaz diye çanta içinde tutmasanda dolabının bi köşesinde hazır durmaları bence daha iyi :)
Haklısın canım çarşamba doktor kontrolüm var doktora sorucam bide ne zaman hazırlamalıyım diye. Bide şu yüzden bana erken geliyo hastane çantası tabiki olası bi erken doğum riskini göz ardı ederek konuşuyorum. Sezaryen olursa eğer doktor 39u doldurup yapıyomuş sezaryenleri normal doğum olursada 41in sonuna kadar beklicez dedi o yüzden bi rahatlık var içimde ama tabi bellide olmaz dün bi tuhaftım sanki doğurcam gibi hissettim aman allah korusun

Canım bizde geçen sene evlenirken çalışma masası terek ayakkabılık sandalye vs. Çok urun aldık sıkıntısız geldi

Bence iyi bir zaman ben cok agirlasmadan 32. Haftada yapabilirsem ne ala ama daha badana olmadi bizim oda benim de o zamanlari bulurmu acaba ?

Doktorum gecenlerde dedi ki, su gelirse bardaktan bosalir gibi olur genelde, senin hissetmemen mumkun olmaz, diye bahsetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…