Sevindim canım bunu duyduğuma inşallah benim dolapta sorunsuz gelirSiteden ablamlar koltuk takımı halı istedi hepsi geldi sorunsuz ve güzeldi
Bir anda suyun siddetle bosalirsa hemen gitmen gerek hastaneye agri olmuyor herzaman. Zaten anlarsin canim tutulamayacak gibi ve cok su gelir. Kendin gidebilirsin hastaneye ama taksiyle falan. Su iyice sinira geldiginde 3-4saatin icinde doguma alirlar.yinede sen bunlari dusunme. Kendini de uzme ne haber alirsan al su an onemli olan senin ve bebisinin sagligi..Bu su gelme olayı nasıl oluyır
Ne kadar su geliyor
Su gelince ağrı sancı oluyor mu
Su geldikten sonra hastaneye ne kadar sürede gitmemiz gerek
Evde yanlız olsak kendimiz gidebilir miyiz :)
Çok soru sordum ama merak ettiğim bir konu
Teşekkür ederimBir anda suyun siddetle bosalirsa hemen gitmen gerek hastaneye agri olmuyor herzaman. Zaten anlarsin canim tutulamayacak gibi ve cok su gelir. Kendin gidebilirsin hastaneye ama taksiyle falan. Su iyice sinira geldiginde 3-4saatin icinde doguma alirlar.yinede sen bunlari dusunme. Kendini de uzme ne haber alirsan al su an onemli olan senin ve bebisinin sagligi..
Ben de 37 ye kadar cAlısmayı düşünürdüm
24 den beri yatıyorum evde
24 de acil işi bırakmak zorunda kaldım
Çok kafa yorucu konu bu
İnsallah sonuna kadar sağlıkla gideriz hepimiz
Ben Bugun Doğum cantami
Bile hazırladim
Yıkama ütüleme işi için kadın aldım beniyi yapmışsın canım hazırlamakla ben de 32.haftamda işten çıkıcam ve yıkama ütüleme yapıp ilk iş çantayı hazırlıcam nolur nolmaz diye :)
Erken doğum riski olmadigi surece geç değil bence bende o aralarda hazirlamayi dusunuyorumBiz şuanda odasındaki duvar kağıtlarını çıkardık boya aldık hafta sonu boyucak eşim sonra dolap beşik şifonyerin siparişini vericez 15 güne gelse hepsi dolap gelir gelmez eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştircem aynı zamanda doğum çantasınıda hazırlıcam şuan 31deyim buda demek oluyoki 34. 35. Haftayı falan bulucak sanırım çantayı hazırlamak için sizce çokmu geç olur?
Doğum çantasına konacakları önceden hazırlaBiz şuanda odasındaki duvar kağıtlarını çıkardık boya aldık hafta sonu boyucak eşim sonra dolap beşik şifonyerin siparişini vericez 15 güne gelse hepsi dolap gelir gelmez eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştircem aynı zamanda doğum çantasınıda hazırlıcam şuan 31deyim buda demek oluyoki 34. 35. Haftayı falan bulucak sanırım çantayı hazırlamak için sizce çokmu geç olur?
iyi yapmışsın canım bi de senin riskli durumun vardı ztn çok zor olurdu ben ztn evde olucagım için ufak ufak yaparım ya da zor gelirse annem fln gelir die düşünüyorum :):)Yıkama ütüleme işi için kadın aldım ben
Yerimden kalkamıyorum ki
Tam bir gününü aldı kadınının ütüle yerleştir baya uğraştı
Kendim asla yapamazdım
Hamileliğin son zamanları sıkıcı imiş
İlk 6 ay farkında bile değildim valla
aslında geç olmaz ama çantaya koyucaklarını önceden yıkayıp hazırlayabilirsin aslında nolur nolmaz diye çanta içinde tutmasanda dolabının bi köşesinde hazır durmaları bence daha iyi :)Biz şuanda odasındaki duvar kağıtlarını çıkardık boya aldık hafta sonu boyucak eşim sonra dolap beşik şifonyerin siparişini vericez 15 güne gelse hepsi dolap gelir gelmez eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştircem aynı zamanda doğum çantasınıda hazırlıcam şuan 31deyim buda demek oluyoki 34. 35. Haftayı falan bulucak sanırım çantayı hazırlamak için sizce çokmu geç olur?
Benim az az geldi ama pedi hemen dolduruyordu geldiğinde, bazılarının foşurt diye gelirmiş. Ben önce acaba altıma mı kaçırıyorum acaba dedim ama tuvaletim yoktu o anBu su gelme olayı nasıl oluyır
Ne kadar su geliyor
Hay MasaAllah koca bebek oldum diyor resmenkoca burnunu gosterdi ya bunada şükür Eki Görüntüle 2252063
Içim içimi yiyor valla eşimin maaşı bekliyorum açıkçası nisanda alicam hayirlisiyla30. Haftadasin baslasana ufaktan
Haklısın canım çarşamba doktor kontrolüm var doktora sorucam bide ne zaman hazırlamalıyım diye. Bide şu yüzden bana erken geliyo hastane çantası tabiki olası bi erken doğum riskini göz ardı ederek konuşuyorum. Sezaryen olursa eğer doktor 39u doldurup yapıyomuş sezaryenleri normal doğum olursada 41in sonuna kadar beklicez dedi o yüzden bi rahatlık var içimde ama tabi bellide olmaz dün bi tuhaftım sanki doğurcam gibi hissettim aman allah korusunaslında geç olmaz ama çantaya koyucaklarını önceden yıkayıp hazırlayabilirsin aslında nolur nolmaz diye çanta içinde tutmasanda dolabının bi köşesinde hazır durmaları bence daha iyi :)
Haydi hayirlisi ozamanIçim içimi yiyor valla eşimin maaşı bekliyorum açıkçası nisanda alicam hayirlisiyla
Canım bizde geçen sene evlenirken çalışma masası terek ayakkabılık sandalye vs. Çok urun aldık sıkıntısız geldiÇok güzel ya güle güle kullanın❤ Dolabın 4 kapaklısını vivense.comda gördüm şimdi 2 günlüğüne 1049’a düşmüş acaba güvenilirmi alıcaz ama eşimle kararsız kaldık site hakkında hiç alışveriş yapmadım çünkü burdan
Bence iyi bir zaman ben cok agirlasmadan 32. Haftada yapabilirsem ne ala ama daha badana olmadi bizim oda benim de o zamanlari bulurmu acaba ?Biz şuanda odasındaki duvar kağıtlarını çıkardık boya aldık hafta sonu boyucak eşim sonra dolap beşik şifonyerin siparişini vericez 15 güne gelse hepsi dolap gelir gelmez eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştircem aynı zamanda doğum çantasınıda hazırlıcam şuan 31deyim buda demek oluyoki 34. 35. Haftayı falan bulucak sanırım çantayı hazırlamak için sizce çokmu geç olur?
Babasi gorunumlu simdilik : )Yaaa maşallah o ağızzzzzkime benziyormuş
Doktorum gecenlerde dedi ki, su gelirse bardaktan bosalir gibi olur genelde, senin hissetmemen mumkun olmaz, diye bahsetti.Bu su gelme olayı nasıl oluyır
Ne kadar su geliyor
Rusvet falan halledecegim dur bakalimAyyy insallah hemen gecer ozamansen ne yap et anlas sizin tarafa benzesin senin genler müthıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?