Kızlar ne cok acele edin ne çok ağırdan alın 32 34 en ideali sonlara doğru çok agirlasiliyor ben yatağı alıp doğuma gittim cok yürüdük herhalde o yüzden etkisi oldu çünkü hiç bir belirti yoktu sancı falan hissetmedim ben nisan gelince gittim
Bulabilir canım boyayı aldık odayı tamamen boşaltık perde halı vardı onları falan kaldırdık duvar kağıtlarını sökmemiz bi günümüzü aldı zaten hafta sonuda boyucaz. Eşyaları sipariş verip gelmesi 15-20 günü bulcak. Ee dolabı olmayınca yıkayıp ütüleyemicemde mecbur beklemek zorundayım oğluş erken gelmek istemez umarım
Bulabilir canım boyayı aldık odayı tamamen boşaltık perde halı vardı onları falan kaldırdık duvar kağıtlarını sökmemiz bi günümüzü aldı zaten hafta sonuda boyucaz. Eşyaları sipariş verip gelmesi 15-20 günü bulcak. Ee dolabı olmayınca yıkayıp ütüleyemicemde mecbur beklemek zorundayım oğluş erken gelmek istemez umarım
Biz daha onumuzdeki hafta boyayacagiz odayi daha bosaltmadik bile benim senden de uzun sürecek gibi insallah hicbiri erken gelmeye karar vermez zamaninda saglikla gelirler
Bende 35 de falan hazır edicem kıyafetleri çantamı falan daha kafamda eksikler var ufak tefek erken doğum riski falan yoksa normal bence çok önceden yapınca da durduğu yerde gene toz olacak falan gibi geliyo
Biz daha onumuzdeki hafta boyayacagiz odayi daha bosaltmadik bile benim senden de uzun sürecek gibi insallah hicbiri erken gelmeye karar vermez zamaninda saglikla gelirler
Ben easy max aldım canım medikalci önerdi iğnesi ince çok can yakmaz dedi. Bir kez denedim daha ama iyi birşeye benziyor. Bu aletlerde önemli olan stripinin kolay bulunabilmesi imiş bir de. Bu arada menekse_kokusu
iğnesini ne sıklıkla değiştiriosun eczacı bir gün boyunca aynı iğne ile ölçebilirsin dedi bana?
Bu kalp sıkışmasıda ayri dert ara ara birisi sıkıyor sanki kalbi.kontrolde en son bitirelim dedim uzun baktim haklisim iyi dayandin diyor doktorum sirt ustu yatinca iyice fena oluyor
Bende 35 de falan hazır edicem kıyafetleri çantamı falan daha kafamda eksikler var ufak tefek erken doğum riski falan yoksa normal bence çok önceden yapınca da durduğu yerde gene toz olacak falan gibi geliyo
Benim hersey tamam valizde duruyor ortada keselerimde hazir artik annem bir daha geldiğinde yerlestireyim valizde dursunlar o kadar yorgunum ki hic 1 sey yapmadigim halde sonralara kalirsa nasil olurum tahmin edemiyorum