2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ne cok acele edin ne çok ağırdan alın 32 34 en ideali sonlara doğru çok agirlasiliyor ben yatağı alıp doğuma gittim cok yürüdük herhalde o yüzden etkisi oldu çünkü hiç bir belirti yoktu sancı falan hissetmedim ben nisan gelince gittim

Bence iyi bir zaman ben cok agirlasmadan 32. Haftada yapabilirsem ne ala ama daha badana olmadi bizim oda benim de o zamanlari bulurmu acaba ?
Bulabilir canım boyayı aldık odayı tamamen boşaltık perde halı vardı onları falan kaldırdık duvar kağıtlarını sökmemiz bi günümüzü aldı zaten hafta sonuda boyucaz. Eşyaları sipariş verip gelmesi 15-20 günü bulcak. Ee dolabı olmayınca yıkayıp ütüleyemicemde mecbur beklemek zorundayım oğluş erken gelmek istemez umarım

Biz daha onumuzdeki hafta boyayacagiz odayi daha bosaltmadik bile benim senden de uzun sürecek gibi insallah hicbiri erken gelmeye karar vermez zamaninda saglikla gelirler

Bende 35 de falan hazır edicem kıyafetleri çantamı falan daha kafamda eksikler var ufak tefek erken doğum riski falan yoksa normal bence çok önceden yapınca da durduğu yerde gene toz olacak falan gibi geliyo

Kızlar son bir haftadır falan elim ayağım aşırı sıcak geliyor insanlara bugün de ayağım yanıyor sanki neden acaba korktum ?

Canım iğne körelip delmeyene kadar kullanabiliyorum. Tabi başka biri ölçecekse değiştiriyoruz

Bu kalp sıkışmasıda ayri dert ara ara birisi sıkıyor sanki kalbi.kontrolde en son bitirelim dedim uzun baktim haklisim iyi dayandin diyor doktorum sirt ustu yatinca iyice fena oluyor

Bende 35 de falan hazır edicem kıyafetleri çantamı falan daha kafamda eksikler var ufak tefek erken doğum riski falan yoksa normal bence çok önceden yapınca da durduğu yerde gene toz olacak falan gibi geliyo
Benim hersey tamam valizde duruyor ortada keselerimde hazir artik annem bir daha geldiğinde yerlestireyim valizde dursunlar o kadar yorgunum ki hic 1 sey yapmadigim halde sonralara kalirsa nasil olurum tahmin edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…