Kuzum senin karnın çıktımı baya? Benim çıktı ama görenler 5 aylık sanıyor bebek önde gidiyor ama karnım gerçekten bi tuhaf bebeğin duruşumu tuhaf yoksa iç karnım mı baya geniş anlamış değilim
doktorumu değiştirdim ya. yeni gittiğim hastane biraz pahalı. sizce 3000 normal doğum için fazla mı? epidural ise 600 lira ekmiş. sezaryense 3500. gerek var mı bu kadar ödemeye diye düşünüyorum? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Selam kızlar kasık ve bel ağrısı yaşayan var mı aranızda yürürken geçen hafta birden başladı akşamları artıyor. Geçtiğimiz Pazartesi nst de sancım çıktı serum takıldı tekrar bakıldı tekrar çıktı 25-30 seviyesinde. Doktor rahim ağzın normal suyu normal dedi magnezyumu artırıp progestan verdi ama ağrılarım azalmadı aynı devam ediyor. Erken Doğum yapmaktan korkuyorum haftası küçük olduğu için. Dinlen dediler çantamı bile hazırlayamadım
Benim hersey tamam valizde duruyor ortada keselerimde hazir artik annem bir daha geldiğinde yerlestireyim valizde dursunlar o kadar yorgunum ki hic 1 sey yapmadigim halde sonralara kalirsa nasil olurum tahmin edemiyorum
benim eksiğim var hala hepsini bir yapayım dedim bide çok kasmak istemedim ya 6. Ayda çantanı hazırla nolur nolmaz diyen vardı dedm kendimi hiç o düşünceye sokup stres edemem erken doğar diye bide allah korusun burda öyle bir durumda başka şehire sevk ediyorlar o yüzden korkulu rüyam
Kuzum senin karnın çıktımı baya? Benim çıktı ama görenler 5 aylık sanıyor bebek önde gidiyor ama karnım gerçekten bi tuhaf bebeğin duruşumu tuhaf yoksa iç karnım mı baya geniş anlamış değilim
doktorumu değiştirdim ya. yeni gittiğim hastane biraz pahalı. sizce 3000 normal doğum için fazla mı? epidural ise 600 lira ekmiş. sezaryense 3500. gerek var mı bu kadar ödemeye diye düşünüyorum? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Valla ben de değişmeyi düşündüm. Kendi doktorum sezaryen 3,5 normal 2,5 yapıyor. Gitmek istediğim yer 1,5 sezaryen 900 falan normal doğum. Sonra düşündüm ki aradaki farkı nelere nelere vermiyoruz.Ayrıca mesleğimden ötürü engelli çocuklarla çalışıyorum. Demek istediğim ah keşke bütün servetim gitseydi de bebeğim iyi olsaydı demek istemiyorum. Bu yüzden pahalı da olsa baştan beri devam ettiğim güvendiğim doktorumda yapcam inş yani inş anlatabilmişimdir kuzum kendimi
Bugun sayamadım ama 5ı gecmıstır sureklı alt karnım sertlesıp kalbım daraldı Kaşıklarımda aagrı var allah hayır etsın ınsallah bır sorun yoktur. Eger cokkk sıklasır agrım artarsa gıtmeyı dusunuyorum.
Magnezyum ıcmıyorum onu ıcıp yatayım ınsallah faydası olur.
İyi geceler kızlar
Yazdıklarımı yaşayan varmı,bir çözüm bulan varsa nolur bana yardımcı olun
Burnum sürekli tıkalı,okyanus suyu ile nefes alıyorum sadece
Geceleri uyuyamıyorum,nefes nefese birden,sıçrayarak uyanıyorum
Eşim yanımda olmadan uyuyamıyorum
Özellikle akşamları evde fenalık basıyor,dışarı çıkmak istiyorum
Önceden karanlıkta uyumaktan çok hoşlanırdım,şimdi ışık açık uyuyorum
Ama en fenası nefes almak ne yapıcam bilmiyorum,çok kötü durumdayım
Evet aynı valla ama ben 7 kilo aldım kilo alımım normal ama karnım çok yok hadi desem ki bebek almadı kendim kilo aldım ama bebeğin gelişimi baya iyi anlamadım inan
Evet aynı valla ama ben 7 kilo aldım kilo alımım normal ama karnım çok yok hadi desem ki bebek almadı kendim kilo aldım ama bebeğin gelişimi baya iyi anlamadım inan
evet canım senin önden gidiyo bide benimki 1200 gramcıktı ben 5 aylıkken göbeğim var sanıyordum ama yokmuş şimdi anca 5 aylık gibi falan oldu ya bizim bebişler içerde sıkışık duruyor herhalde gebe okulunda bir kız var oda öyle 5buçuk aylık olmuş ama hiç yok ya benim daha bile vardı o zaman tamamen yapısal herhalde bende bir iki hafta öncesinde 4 buçuk kilo almıştım şimdi 6 olmuş
İyi geceler kızlar
Yazdıklarımı yaşayan varmı,bir çözüm bulan varsa nolur bana yardımcı olun
Burnum sürekli tıkalı,okyanus suyu ile nefes alıyorum sadece
Geceleri uyuyamıyorum,nefes nefese birden,sıçrayarak uyanıyorum
Eşim yanımda olmadan uyuyamıyorum
Özellikle akşamları evde fenalık basıyor,dışarı çıkmak istiyorum
Önceden karanlıkta uyumaktan çok hoşlanırdım,şimdi ışık açık uyuyorum
Ama en fenası nefes almak ne yapıcam bilmiyorum,çok kötü durumdayım
Benim burnum tıkalı değil ama eskisi gibi nefes alamıyorum sanki hiç nefes alamıyormuşum gibi derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum hep geceleride bu yüzden uyuyamıyorum afaganlar basıo wala öyle olduğunda cama balkonA çık rahaylatır belki seni yatmadanda bol bol dua et
Benim burnum tıkalı değil ama eskisi gibi nefes alamıyorum sanki hiç nefes alamıyormuşum gibi derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum hep geceleride bu yüzden uyuyamıyorum afaganlar basıo wala öyle olduğunda cama balkonA çık rahaylatır belki seni yatmadanda bol bol dua et
Ahhh canım benim Ya dualarımı falan bol bol okuyorum,çok bunalırsam balkonda oturuyorum,ve biz hala geceleri eksilerdeyiz,İnan ben bu soğukta yanıyorum eşim üşümese kaloriferi kapatıcam da bu sefer de o üşüyor
Kizlar bu yalanci sanci nasil oluyor?? Bikac saattir tam alt tarafimda agri oluyor. Bebekte fazla hareketlendi normalde sakindi. Endiselenmelimiyim? Ilk kez oldu.
Kizlar bu yalanci sanci nasil oluyor?? Bikac saattir tam alt tarafimda agri oluyor. Bebekte fazla hareketlendi normalde sakindi. Endiselenmelimiyim? Ilk kez oldu.
Ben de yazdım azönce cevap yazan yok ben de 1 haftadır var ama yalancı değil benimki galiba gerçek.. dinlenmeye çalış sancı olduğunda ayaklarını yükseğe kaldır dedi doktor. Birde pozisyon değiştirince sancı hafifliyorsa o zaman yalancı oluyormuş.. biraz daha bekler inşallah bebişler
Ahhh canım benim Ya dualarımı falan bol bol okuyorum,çok bunalırsam balkonda oturuyorum,ve biz hala geceleri eksilerdeyiz,İnan ben bu soğukta yanıyorum eşim üşümese kaloriferi kapatıcam da bu sefer de o üşüyor