Ihlamur ve nane çayı benim de doktorumun önerdiği bol ballı ve limonluGebelikte bitki çayı önerilmiyor diye biliyorum
Ay hangi doktor şu o merak ettim doktor arayısondayımdaKızlar doktordan geldim .
Çok şükür herşey güzel geçti . .
Kan değerlerim falan çok güzelmiş .
Ultasyonla rahım kalınlaşmasına baktı gayet güzel dedi .
Doktor çok içime sindi . Güler yüzlü . Herşeyı en ince ayrıntısına kadar anlattı .
Yaklaşık 1 saat muhabbet ettık . :) Şunu ye bunu yeme gibi ..
Haftaya keeyi görmek için randevu verdi .
Anlıyorum seni çünkü benim de aklıma sürekli benzer şeyler geliyor doktor randevuma da daha çok var ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Allah'a sığınıyorum başka elden bişey gelmiyor maalesefİnşallah canım elimde değil hep olumsuza odaklanıyorum
Benim kistlerim için küçülür dedi 2 miyomun sadece birinin yerleşim yeri sıkıntılı dedi rahim boynunu daraltabilir büyüyünce o yüzden normal doğum olmayabilir dedi yasak koymadı ama dikkatli ol dedi ilişkide hiç bir problem yaşamadım şimdiye kadar ama zaten normaldede sancı yapıyorlardı şuan bebis le beraber iyice yapıyorlar ben evdeyim şuan şansıma öğrenmeden bir kaç gün önce çıkmıştım işten yoksa o tempoda kesin birşey olurdu eminimben de 2 kist bir tane de miyom gördü. ben açıkçası bebeğe odaklandığım için sormadım kistlerin biri sıkıntı değil öbürüüde küçülür gibi bişey dedi miyomu da eşim sordu sıkıntı olmaz düşüğe fln neden olmaz dedi. ama ilişki seyehat yasağı hatta rapor bile verebilirim fln diyince benm sonradan aklıma takıldı miyomdan dolayı mı dedi bunları die..
Geçmiş olsun canım aç kalmak kötü yapmıştır bı daha aç bırakma bebişini ve kendiniKızlar bugün kayınvalidemin günü var sabah kalkar kalkmaz ona geldim börek yaptım ayakta 1 saat falan açtım börek pişince yerim diye yemedim bişey ama bi fenalaştım başım döndü midem bulandı kuscaktım nerdeyse gözüm karardı hemen oturdum biraz durdum ekmeğin arasına bişiler koydum onu yedim öyle kendime geldim çok kötüydü ya
çok ağır hissetmemen doğal bence küçük daha. benim de arada ağrı oluyor her zaman değil.bide midem süründürüyor. azcık da sinirliyimKızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
Tansiyon olayı benide yıpratıyor dikkat et kendine canım küçük küçük atıştır sık sıkKızlar bugün kayınvalidemin günü var sabah kalkar kalkmaz ona geldim börek yaptım ayakta 1 saat falan açtım börek pişince yerim diye yemedim bişey ama bi fenalaştım başım döndü midem bulandı kuscaktım nerdeyse gözüm karardı hemen oturdum biraz durdum ekmeğin arasına bişiler koydum onu yedim öyle kendime geldim çok kötüydü ya
izlerken resmen ağladım bu hormonlarla nolcak böyle
Bulantım da yok bugün kasıklarımda gerilme gibi hafif ağrılar olurdu onlar da kaybolmuş o yüzden evham yaptım zaten. Sinir bende de var ya eşime çektiriyorumçok ağır hissetmemen doğal bence küçük daha. benim de arada ağrı oluyor her zaman değil.bide midem süründürüyor. azcık da sinirliyim
Öyle yapıcam canım bundan sonra bide 1 saat ayakta kaldım ondandamı oldu bilmiyorum.Kendini aç bırakma canım. Ben de çok kötü oluyorum acıkıncakalkar kalkmaz atıştır birşeyler
Benim daha fena 6 cm 3 tane kist varBen varım ne yazikki en küçüğü 3 cm olan 2 kistim ve biri 4 biri 5 cm 2 miyomum var doktorlar şimdilik ilerleyise göre bakacağız diyor ilk doktorum keseden çok onlara yönelmişti 2. Bebeğe baktı yerleşim yerleri önemliymiş seninkiler ne diye geçiyormuş doktor etkiler dedimi o önemli
Gözünüz aydın
Neler söyledi paylaşabilirsiniz
Amiinn hepimiz inşallah ..Hayırlı olsun güzel haberler almaya devam et inşallah
Evet canım ya hemen nasıl uyarı veriyor bak minik :)Geçmiş olsun canım aç kalmak kötü yapmıştır bı daha aç bırakma bebişini ve kendini
İnş herşey yolunda dırİnşallah. Alıştığı için böyledir umarım.
Haftaya çağırdı dr. Ama yarin gidicem
Evet doğru diyorsun normalde çalışıyorum zaten bu hafta bulantılar yüzünden rapor vermişti dr. Bugün bulantı da yokbuna üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi.
Allah allah nar neden ki yaÖncelikle folik asit numunesı verdı ve reçete yazdı bu bıtınce yenısıne başla diye ..
Daha sonra haftada 2 kere balık . (yağlı balık ) Palamut , çipura , somon gibi .
Hafta 1 et kesinlikle . Ne yersen ye hepsi çok pişmiş olucak . Her gun 1 iyi pişmiş yumurta yiceksin .
Süt , yoğurt , peynır , kefir bunları sürekli tükleticekmişim .
Her gun ceviz , fındık , badem , kabak çekirdeği , fıstık , antep fıs., leblebi karıştırıp 1 avuç yencek ,
Brokoli , ıspanak sevmıyorsan bile zorla kendını çok önemlı (Allahtan çok severim )
Meyve olarak Elma Elma Elma dediKEsinlikle her gun 1 elma daha sonra canın ne istiyosa ye dedi .
Canın cektiği herseyden azar azar ye dedi . Narı çok yemememi söyledi Sadece tadımlık ..
Yürüyüş yapabılırsın dedi . ağrı girerse dinlen dedi .
En en en en önemlisi Su .
2 hafta içinde kesinlikle hastalanmanı istemıyorum , çok dikkat et dedi .
Kahveyi hayatından çıkar . ÇAyıda günde 1 defa açık ve limonlu içersin dedi .
Kilom olmadıgı için şekerli şeylerden kaçın demedi fazla yeme sadece dedi..
Daha aklıma geldikçe yazarım inşallah
Amiinn hepimiz inşallah ..
Medical park Shahla Valizada Canım İstanbul daysan .Ay hangi doktor şu o merak ettim doktor arayısondayımda
Nar suyu faydalı evet ben has nar diyorum .Allah allah nar neden ki ya
Nar suyu Rahmi kalınlaştırır oysaki ...
Dr elbette daha iyi bilir
Benim de canım aksine nasıl çay istiyor ya
Nasıl böyle bişey yaptın yaKızlar bugün kayınvalidemin günü var sabah kalkar kalkmaz ona geldim börek yaptım ayakta 1 saat falan açtım börek pişince yerim diye yemedim bişey ama bi fenalaştım başım döndü midem bulandı kuscaktım nerdeyse gözüm karardı hemen oturdum biraz durdum ekmeğin arasına bişiler koydum onu yedim öyle kendime geldim çok kötüydü ya
HımmmNar suyu faydalı evet ben has nar diyorum .
Çekirdekleri sıkıntı yaratıyormus .
suyunu içebilirsiniz.
Şifa olsun inşallahHımmm
Ben de baya yedim ya
Neyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?