2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay hangi doktor şu o merak ettim doktor arayısondayımda

Reactions: H E
Benim kistlerim için küçülür dedi 2 miyomun sadece birinin yerleşim yeri sıkıntılı dedi rahim boynunu daraltabilir büyüyünce o yüzden normal doğum olmayabilir dedi yasak koymadı ama dikkatli ol dedi ilişkide hiç bir problem yaşamadım şimdiye kadar ama zaten normaldede sancı yapıyorlardı şuan bebis le beraber iyice yapıyorlar ben evdeyim şuan şansıma öğrenmeden bir kaç gün önce çıkmıştım işten yoksa o tempoda kesin birşey olurdu eminim

Geçmiş olsun canım aç kalmak kötü yapmıştır bı daha aç bırakma bebişini ve kendini

Kızlar günaydın. Bugün sanki hiçbir belirtim yok, sanki kalbi durdu bebeğin. Yoksa ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama kasıklarımda birşeyler hissederdim o da yok şu anda.
çok ağır hissetmemen doğal bence küçük daha. benim de arada ağrı oluyor her zaman değil.bide midem süründürüyor. azcık da sinirliyim

Tansiyon olayı benide yıpratıyor dikkat et kendine canım küçük küçük atıştır sık sık

çok ağır hissetmemen doğal bence küçük daha. benim de arada ağrı oluyor her zaman değil.bide midem süründürüyor. azcık da sinirliyim
Bulantım da yok bugün kasıklarımda gerilme gibi hafif ağrılar olurdu onlar da kaybolmuş o yüzden evham yaptım zaten. Sinir bende de var ya eşime çektiriyorum

Benim daha fena 6 cm 3 tane kist var
Benim dr da çok önemsedi takip edicez
Geçen hafta karnımda çok baskı hissediyordum bu hafta biraz da iyi umarım küçülmüştür cuma kontrol var

Gözünüz aydın

Neler söyledi paylaşabilirsiniz

Öncelikle folik asit numunesı verdı ve reçete yazdı bu bıtınce yenısıne başla diye ..
Daha sonra haftada 2 kere balık . (yağlı balık ) Palamut , çipura , somon gibi .
Hafta 1 et kesinlikle . Ne yersen ye hepsi çok pişmiş olucak . Her gun 1 iyi pişmiş yumurta yiceksin .
Süt , yoğurt , peynır , kefir bunları sürekli tükleticekmişim .
Her gun ceviz , fındık , badem , kabak çekirdeği , fıstık , antep fıs., leblebi karıştırıp 1 avuç yencek ,
Brokoli , ıspanak sevmıyorsan bile zorla kendını çok önemlı (Allahtan çok severim )
Meyve olarak Elma Elma Elma dedi KEsinlikle her gun 1 elma daha sonra canın ne istiyosa ye dedi .
Canın cektiği herseyden azar azar ye dedi . Narı çok yemememi söyledi Sadece tadımlık ..

Yürüyüş yapabılırsın dedi . ağrı girerse dinlen dedi .

En en en en önemlisi Su .

2 hafta içinde kesinlikle hastalanmanı istemıyorum , çok dikkat et dedi .
Kahveyi hayatından çıkar . ÇAyıda günde 1 defa açık ve limonlu içersin dedi .

Kilom olmadıgı için şekerli şeylerden kaçın demedi fazla yeme sadece dedi..

Daha aklıma geldikçe yazarım inşallah

Hayırlı olsun güzel haberler almaya devam et inşallah
Amiinn hepimiz inşallah ..

İnş herşey yolunda dır
Ben de yarın gideceğim kalp için ...

Allah allah nar neden ki ya
Nar suyu Rahmi kalınlaştırır oysaki ...
Dr elbette daha iyi bilir
Benim de canım aksine nasıl çay istiyor ya

Reactions: H E
Ay hangi doktor şu o merak ettim doktor arayısondayımda
Medical park Shahla Valizada Canım İstanbul daysan .
Birde yasemın Tontuş var oda çok iyi bir doktor. Ben shahla hanımdan yana kullandım

Allah allah nar neden ki ya
Nar suyu Rahmi kalınlaştırır oysaki ...
Dr elbette daha iyi bilir
Benim de canım aksine nasıl çay istiyor ya
Nar suyu faydalı evet ben has nar diyorum .
Çekirdekleri sıkıntı yaratıyormus .
suyunu içebilirsiniz.

Nasıl böyle bişey yaptın ya
Bir de elinde açmışsın inanamıyorum s ana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…