2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar bu yalanci sanci nasil oluyor?? Bikac saattir tam alt tarafimda agri oluyor. Bebekte fazla hareketlendi normalde sakindi. Endiselenmelimiyim? Ilk kez oldu.
Bende de çok sık oluyor canm son günlerde sol kasığma vuruyor baya baya aşağı tedirgin oluyorm dinlence gecypr normal galiba 30 lh haftalardayz ya artık

Yüzünüzde yağlanma var mi
Yüzümde özellikle burun kenarlarım resmen yağ üretiyor

Dinlendim aslinda bugunu cok sakin gecirdim. Biraz takip ediim bari ilk kez olunca korktum. Son haftalara yaklastik agri sizi cogaldi..

Bende de çok sık oluyor canm son günlerde sol kasığma vuruyor baya baya aşağı tedirgin oluyorm dinlence gecypr normal galiba 30 lh haftalardayz ya artık
Kasik agrisi degil benim ki tam alt kismimda oluyor. Kramp girer gibi. Sanirim normal bu agrilar bebekte buyudu iyice gerildi vucut..

Kizlar bu yalanci sanci nasil oluyor?? Bikac saattir tam alt tarafimda agri oluyor. Bebekte fazla hareketlendi normalde sakindi. Endiselenmelimiyim? Ilk kez oldu.
canım o konuda bende çok tecrübeli deilim ama bende şöyle oluyor karnımı sıkıştırıyorlarmış gibi oluyor o an bi tuvalete gitme isteği oluyor ağrı olmuyo ve bildiğim kadarıyla kasılma sırasında bebek hareketsiz oluyor sonrasında hareket ediyor zaten bu yalancı kasılmalardan korkmaya gerek yok dinlenince geçiyor

canım yazdığını görmedim ama allah korusun yalancı olmasa sıklaşır ve ağırlaştırdı 1 haftada

yaa saol canım hamilelik yakışmayan kadın var mı ki zaten benimde top gibi ya erkek karnı diyorlar kız yayvan olur diyorlar

teşekkür ederim :) doktoru sevdim ama hastaneyi araştırırken genel yorumun oranın bir hastane değil ticarethane olduğunu gördüm. otoparkı bile paralı, ek olarak vale ücreti var ayrı falan :) rahatsız hissettim hastaneden yana. biraz daha düşüneceğiz işte.

yaa saol canım hamilelik yakışmayan kadın var mı ki zaten benimde top gibi ya erkek karnı diyorlar kız yayvan olur diyorlar
İşte benimki yayvan bazen hareketlerini bildiğin yanlarda hissediyorum böbreklerime doğru kasıklarımda çok dolu yanlara altlara üstlere doğru gitmiş ama öne doğru çıkmamış sıpa

Nugacım onu bugun bende yasadım zaten benım coook bastan vardı karın toplanması ama ara ara oluyordu. Dun kasıklarımda coook rahatsız ettı benı bugunn oglen bır basladı karnım aralıklı toplandı ve resmen dıkıs cızgımın oralarda hareketlerı vuruyor alt karnım toplanıyor kasıklarıma agrı saplanıyor falan tabı kalbımde o an daralıyor Bugun berbt bır gun gecırdım ve bır an cok tuhaf oldum altıma da vurmaya basladı bıde ayrıca cıkacak gıbı
Bıraz gectı yoksa gıdecektık hastaneye yemekten sonrada ıkı kere oldu karnım tas gıbı oldu asagı agrı vurdu pff

İşte benimki yayvan bazen hareketlerini bildiğin yanlarda hissediyorum böbreklerime doğru kasıklarımda çok dolu yanlara altlara üstlere doğru gitmiş ama öne doğru çıkmamış sıpa
ondan demekki senin karnın daha ufak duruyordur yapı ile alakalı benim belimde çok incedir mesela senin beline doldu demek

Ben değiştirdim valla arkadaşım. Medicalparka gidiyodum sürekli farklı fiyat veriyolar şeker yüklemesine 68 lira dediler bi hafta sonra yaptırmaya gittim 158 lira dediler neymişte zam gelmiş doktor idrar tahlili istemiş falan filan. Bi gün fazladan kalırsan 450 lira alıyolarmış sanırsın 5 yıldızlı otel. Eğitime gittim doktor kendi ağzıyla normal doğumda ben son dk gelirim siz ebelerinizle olucaksınız bizim yapıcağımız bişey yok dedi ee ben neye veriyorum parayı. Başka özel hastaneye geçtim bu doktorda aynı ilgiyi gösteriyor benim istediğim gibi normal doğumcu buda o yüzden burda devam edicem artık. Medicalpark 3 bin istemişti epidural istersem +bin istemişti burası normal 2bin epidural normal 2400 sezaryen 2700 çok fark yok ama en azından çok tanıdığım doğum yaptı fazladan fiyat çıkarmıyolarmış.

Aynen canım bide benimki tuhaf duruyor öne doğru yok karnım ama yanlarım her yeri dolu dolu semsert karnım
Yok vanım benım yanlarım bos hatta bel oyuntusu var onden cok bellı degl yandan bellı.. ceketımı gıyınce mesela karnım sadece cıkmıs gıbı kımse anlayamaz allahtan toplu tasıma falan kullanmıyorum yoksa dert olurdu ıcıme...
bıkere bındım emınonune gıdınce hep yaslılar bınıyor cok gerıldım resmen kalkmadım dıye Nerden bılsınler hatta carsıda pijama bakıyorum ceyızmı dedıler hepsı haha yok ben ıkıncıye hazırlık dıyınce baya sasırdılar

ondan demekki senin karnın daha ufak duruyordur yapı ile alakalı benim belimde çok incedir mesela senin beline doldu demek
Evet belim yanlarım dolu hep karnım yokta ben kilo almışım gibi duruyor foto atıcam bi ara anlıcaksın o zaman neyse bunada şükür rahat hareket edebiliyorum allaha şükür

Evet belim yanlarım dolu hep karnım yokta ben kilo almışım gibi duruyor foto atıcam bi ara anlıcaksın o zaman neyse bunada şükür rahat hareket edebiliyorum allaha şükür
aynen canım benimde çıktı ama 7 aylık deyince daha küçük diyorlar her doktora gittiğimde acaba büyüdü mü diye gidiyorum benim hareketlerim çok ağırlaştı ya eğilip kalkamıyorum yatakta dönemiyorum

ahah benim yeni gittiğim hastane medical park. hep yorumlar senin anlattığın gibi. bana da 3000 normal 3600 epiduralli dediler. sana farklı demişler :) burdan bile belli sanırım. fiyatları çok oynakmış. hoff zor işler.

Merak etme ciğer geliştirici de vurmuşlar bişi olmaz. Sınırda belki ama haftalarca sınırda kalabilir. Dinlenmek çok önemli..

Biz girdik artık 32. Haftaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…