- 15 Ağustos 2017
- 546
- 472
- 53
Bende de çok sık oluyor canm son günlerde sol kasığma vuruyor baya baya aşağı tedirgin oluyorm dinlence gecypr normal galiba 30 lh haftalardayz ya artıkKizlar bu yalanci sanci nasil oluyor?? Bikac saattir tam alt tarafimda agri oluyor. Bebekte fazla hareketlendi normalde sakindi. Endiselenmelimiyim? Ilk kez oldu.
Çok güzel ya ne kadar çok yakışmış hamilelik
Aynen canım bide benimki tuhaf duruyor öne doğru yok karnım ama yanlarım her yeri dolu dolu semsert karnımCanım sen bendensın her goren sasırıyor ıkı hamılelıgımde aynı oldu :) hatta doktora soyledım sorun yok bızım ıc karnımız genıs:)
Dinlendim aslinda bugunu cok sakin gecirdim. Biraz takip ediim bari ilk kez olunca korktum. Son haftalara yaklastik agri sizi cogaldi..Ben de yazdım azönce cevap yazan yok ben de 1 haftadır var ama yalancı değil benimki galiba gerçek.. dinlenmeye çalış sancı olduğunda ayaklarını yükseğe kaldır dedi doktor. Birde pozisyon değiştirince sancı hafifliyorsa o zaman yalancı oluyormuş.. biraz daha bekler inşallah bebişler
Kasik agrisi degil benim ki tam alt kismimda oluyor. Kramp girer gibi. Sanirim normal bu agrilar bebekte buyudu iyice gerildi vucut..Bende de çok sık oluyor canm son günlerde sol kasığma vuruyor baya baya aşağı tedirgin oluyorm dinlence gecypr normal galiba 30 lh haftalardayz ya artık
canım o konuda bende çok tecrübeli deilim ama bende şöyle oluyor karnımı sıkıştırıyorlarmış gibi oluyor o an bi tuvalete gitme isteği oluyor ağrı olmuyo ve bildiğim kadarıyla kasılma sırasında bebek hareketsiz oluyor sonrasında hareket ediyor zaten bu yalancı kasılmalardan korkmaya gerek yok dinlenince geçiyorKizlar bu yalanci sanci nasil oluyor?? Bikac saattir tam alt tarafimda agri oluyor. Bebekte fazla hareketlendi normalde sakindi. Endiselenmelimiyim? Ilk kez oldu.
canım yazdığını görmedim ama allah korusun yalancı olmasa sıklaşır ve ağırlaştırdı 1 haftadaBen de yazdım azönce cevap yazan yok ben de 1 haftadır var ama yalancı değil benimki galiba gerçek.. dinlenmeye çalış sancı olduğunda ayaklarını yükseğe kaldır dedi doktor. Birde pozisyon değiştirince sancı hafifliyorsa o zaman yalancı oluyormuş.. biraz daha bekler inşallah bebişler
yaa saol canım hamilelik yakışmayan kadın var mı ki zatenÇok güzel ya ne kadar çok yakışmış hamilelikBenim çok orantısız bi karnım var fotoğraf atıcam bi ara görürsün keşke benimde böyle top gibi çıksa benimki yaygın yanlara doğru sözde erkek
teşekkür ederim :) doktoru sevdim ama hastaneyi araştırırken genel yorumun oranın bir hastane değil ticarethane olduğunu gördüm. otoparkı bile paralı, ek olarak vale ücreti var ayrı falan :) rahatsız hissettim hastaneden yana. biraz daha düşüneceğiz işte.Valla ben de değişmeyi düşündüm. Kendi doktorum sezaryen 3,5 normal 2,5 yapıyor. Gitmek istediğim yer 1,5 sezaryen 900 falan normal doğum. Sonra düşündüm ki aradaki farkı nelere nelere vermiyoruz.Ayrıca mesleğimden ötürü engelli çocuklarla çalışıyorum. Demek istediğim ah keşke bütün servetim gitseydi de bebeğim iyi olsaydı demek istemiyorum. Bu yüzden pahalı da olsa baştan beri devam ettiğim güvendiğim doktorumda yapcam inşyani inş anlatabilmişimdir kuzum kendimi
İşte benimki yayvanyaa saol canım hamilelik yakışmayan kadın var mı ki zatenbenimde top gibi ya erkek karnı diyorlar kız yayvan olur diyorlar
Nugacım onu bugun bende yasadım zaten benım coook bastan vardı karın toplanması ama ara ara oluyordu. Dun kasıklarımda coook rahatsız ettı benı bugunn oglen bır basladı karnım aralıklı toplandı ve resmen dıkıs cızgımın oralarda hareketlerı vuruyor alt karnım toplanıyor kasıklarıma agrı saplanıyor falan tabı kalbımde o an daralıyorKizlar bu yalanci sanci nasil oluyor?? Bikac saattir tam alt tarafimda agri oluyor. Bebekte fazla hareketlendi normalde sakindi. Endiselenmelimiyim? Ilk kez oldu.
ondan demekki senin karnın daha ufak duruyordur yapı ile alakalı benim belimde çok incedir mesela senin beline doldu demekİşte benimki yayvanbazen hareketlerini bildiğin yanlarda hissediyorum böbreklerime doğru kasıklarımda çok dolu yanlara altlara üstlere doğru gitmiş ama öne doğru çıkmamış sıpa
Ben değiştirdim valla arkadaşım. Medicalparka gidiyodum sürekli farklı fiyat veriyolar şeker yüklemesine 68 lira dediler bi hafta sonra yaptırmaya gittim 158 lira dediler neymişte zam gelmiş doktor idrar tahlili istemiş falan filan. Bi gün fazladan kalırsan 450 lira alıyolarmış sanırsın 5 yıldızlı otel. Eğitime gittim doktor kendi ağzıyla normal doğumda ben son dk gelirim siz ebelerinizle olucaksınız bizim yapıcağımız bişey yok dedi ee ben neye veriyorum parayı. Başka özel hastaneye geçtim bu doktorda aynı ilgiyi gösteriyor benim istediğim gibi normal doğumcu buda o yüzden burda devam edicem artık. Medicalpark 3 bin istemişti epidural istersem +bin istemişti burası normal 2bin epidural normal 2400 sezaryen 2700 çok fark yok ama en azından çok tanıdığım doğum yaptı fazladan fiyat çıkarmıyolarmış.teşekkür ederim :) doktoru sevdim ama hastaneyi araştırırken genel yorumun oranın bir hastane değil ticarethane olduğu yönünde. otoparkı bile paralı, ek olarak vale ücreti var ayrı falan :) rahatsız hissettim hastaneden yana. biraz daha düşüneceğiz işte.
Yok vanım benım yanlarım bos hatta bel oyuntusu var onden cok bellı degl yandan bellı.. ceketımı gıyınce mesela karnım sadece cıkmıs gıbı kımse anlayamaz allahtan toplu tasıma falan kullanmıyorum yoksa dert olurdu ıcıme...Aynen canım bide benimki tuhaf duruyor öne doğru yok karnım ama yanlarım her yeri dolu dolu semsert karnım
Evet belim yanlarım dolu hep karnım yokta ben kilo almışım gibi duruyor foto atıcam bi ara anlıcaksın o zamanondan demekki senin karnın daha ufak duruyordur yapı ile alakalı benim belimde çok incedir mesela senin beline doldu demek
aynen canım benimde çıktı ama 7 aylık deyince daha küçük diyorlar her doktora gittiğimde acaba büyüdü mü diye gidiyorum benim hareketlerim çok ağırlaştı ya eğilip kalkamıyorum yatakta dönemiyorumEvet belim yanlarım dolu hep karnım yokta ben kilo almışım gibi duruyor foto atıcam bi ara anlıcaksın o zamanneyse bunada şükür rahat hareket edebiliyorum allaha şükür
ahah benim yeni gittiğim hastane medical park. hep yorumlar senin anlattığın gibi. bana da 3000 normal 3600 epiduralli dediler. sana farklı demişler :) burdan bile belli sanırım. fiyatları çok oynakmış. hoff zor işler.Ben değiştirdim valla arkadaşım. Medicalparka gidiyodum sürekli farklı fiyat veriyolar şeker yüklemesine 68 lira dediler bi hafta sonra yaptırmaya gittim 158 lira dediler neymişte zam gelmiş doktor idrar tahlili istemiş falan filan. Bi gün fazladan kalırsan 450 lira alıyolarmış sanırsın 5 yıldızlı otel. Eğitime gittim doktor kendi ağzıyla normal doğumda ben son dk gelirim siz ebelerinizle olucaksınız bizim yapıcağımız bişey yok dedi ee ben neye veriyorum parayı. Başka özel hastaneye geçtim bu doktorda aynı ilgiyi gösteriyor benim istediğim gibi normal doğumcu buda o yüzden burda devam edicem artık. Medicalpark 3 bin istemişti epidural istersem +bin istemişti burası normal 2bin epidural normal 2400 sezaryen 2700 çok fark yok ama en azından çok tanıdığım doğum yaptı fazladan fiyat çıkarmıyolarmış.
Merak etme ciğer geliştirici de vurmuşlar bişi olmaz. Sınırda belki ama haftalarca sınırda kalabilir. Dinlenmek çok önemli..Rahim ağzını şimdiye kadar üstten muayene ile ölçebiliyorlardı ama bu defa çok uğraştı bebeğin kafası olduğu için ölçemedi vajinal muayeneyle bakmak zorunda kaldı 25 mm ye düşmüş. Erken doğum riskinde sınır bir değer. Muhtemelen senin doktorun ölçmüştür erken doğum riskin var dediğine göre ciğer geliştiriciler vuruldu ve progestana başladım ınsallah sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza alırız 37 ye kadar çalışmayı hayal ederken 32 yi bile göremeyeceğim galiba
Biz girdik artık 32. Haftaya :)Biz şuanda odasındaki duvar kağıtlarını çıkardık boya aldık hafta sonu boyucak eşim sonra dolap beşik şifonyerin siparişini vericez 15 güne gelse hepsi dolap gelir gelmez eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştircem aynı zamanda doğum çantasınıda hazırlıcam şuan 31deyim buda demek oluyoki 34. 35. Haftayı falan bulucak sanırım çantayı hazırlamak için sizce çokmu geç olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?