Amin İnşâAllah Canım önceden yapmıştım ama tüp bebek topiğimizde bazı hassas arkadaşlarımız var o yüzden şimdilik yapmak istemiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizler çok zorlu yollardan geçiyoruz ama bazılarımız daha yorgun ve hassas oluyoruz
Canim nerdeyse ayni seyleri yasamisiz. Benimde 3. hamileligim. 2 tanesi tup bebekle oldu. Bir onceki hamileligimde bebegin gelisimi durdu. Genetik test yapildi. Hicbir sey cikmadi.
Insallah bu bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz.
bu sefer korkmuyorum canım çünkü bir sorun olduğu az çok insanın içine doğuyor önceki düşüğümde hep böyle ayy bişey oldu kesin bişey oldu diye dolanıyodum ve yüzüm rengim soluktu kendimde değildim şükür şimdi iyiyim tü tü tü maşallah kendi nazarımdam ağrım sızım çok yok mutlu huzurlu uyanıyorum bir de kalbini duyarsam oh değmeyin keyfime
Vallahi keyfini yaşamak lazım. İnşallah onu da duyacaksın. Ama bu merakınız hiç bitmeyecek. Önce kese sonra kalp atışı,sonra da başka telaşlar başlayacak. Aslında her an çok keyifli. Ama insanların sürekli bişey olacak gibi davranması benim de canımı sıkıyor. Bunu kötü niyetle yapmıyorlar biliyorum ama bana "bir kesinleşsin de ondan sonra çevreye söyleriz" demeleri benim canımı sıkıyor.
Yok ben hamıle kalmadan önce bıraktım .
Şuanda evde hiç açılmamış kola var . Öyle duruyor . Misafir gelince açarım
Onun harıcı asla içmeyı dusunmuyorum .
Vallahi keyfini yaşamak lazım. İnşallah onu da duyacaksın. Ama bu merakınız hiç bitmeyecek. Önce kese sonra kalp atışı,sonra da başka telaşlar başlayacak. Aslında her an çok keyifli. Ama insanların sürekli bişey olacak gibi davranması benim de canımı sıkıyor. Bunu kötü niyetle yapmıyorlar biliyorum ama bana "bir kesinleşti de ondan sonra çevreye söyleriz" demeleri benim canımı sıkıyor.
Vallahi mevlam eyler eylerse güzel eylermiş bizzat örneği de benim. Tanıdığımla aaynı duyurduk onun bebeği 5 aya girecek ben kürtaj olmasaydım benimde 4aydı 20 gün vardı aramızda ama kader işte rabbimin dediği olur ben 24 o 40 küsürlü hiiiç bişeye bakmıyo bu işler
Yok ben hamıle kalmadan önce bıraktım .
Şuanda evde hiç açılmamış kola var . Öyle duruyor . Misafir gelince açarım
Onun harıcı asla içmeyı dusunmuyorum .