Dusun altinda yikadim ben tazikli suyla bide eski lifle sabun surdum yetti benceÇok kararsızım laquen çantayı yıkasam mı silsem mi diye
Kuzumm tekrar gecmis olsun.bak cok tehlikeli degilmis cok sukur. Ozancim uslu uslu durup bekleyecek sende moralini bozmaKizlar geldim kendi doktorum rahim ağzının kisaldigini lakin şuan cok ciddi bir tehlike arz etmediğini soyledi haftaya bugün tekrar randevum var o zamana kadar sadece yatacakmışım ve fitil verdi sabah akşam kullanılacak moralim kotuydu bütün gün oturdum bebek hareketlerini saydım sanirim ruh halimde pek iyi durumda degil daha iyiyiz cok sükür sadece belli bir sure haftada bir kontrole çağırdı yatmak biraz canımı sıktı ama alışacağımsoran sormayan tüm arkadaslara cok teşekkürler
Neden istemiyorsun ki bende girmesi için ısrar ediyorum gelmezse genel anestezi istemeyi düşünüyorum doktorumda çok hoş sohbet beni lafa tutarsa bişi anlamam sanırım ama eşim ikna olmuyor seni keserler ken öyle bakacskmıyım diyorEsimin doguma girmesi fikrinden tamamen vazgectim.genel anestezi asla istemiyorum.ama sirf giremesin diye beni mecbur birakacak diye korkuyorum.
Kavga ettim kiyametler kopardim girmeyeceksin diye girecegim yaninda olacagim diyor hala.
Tek girmek istiyorum ben.anlatamiyorum.
Zaten küsüm konuşmuyorum doguma kadarda konuşmayacağım.belki girmez bu durumda ins.
Yaa neden istemiyosunEsimin doguma girmesi fikrinden tamamen vazgectim.genel anestezi asla istemiyorum.ama sirf giremesin diye beni mecbur birakacak diye korkuyorum.
Kavga ettim kiyametler kopardim girmeyeceksin diye girecegim yaninda olacagim diyor hala.
Tek girmek istiyorum ben.anlatamiyorum.
Zaten küsüm konuşmuyorum doguma kadarda konuşmayacağım.belki girmez bu durumda ins.
Hayatımda yıkadığım ve ütülediğim en zevkli çamaşırlardı benim deBuda bizden kızlar ☺ Hastane çantam hazır sayılır bi kaç eksiğim var. Keselere koydum hep bi tek bavula yerleştirmek kaldı. Bu mübarek günde dua edelim, hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi❤
Genel anesteziden iki defa nefret ettim.cok darlarsa gozumu karartirim.son kontrolde doktorumda sordu girecek misin diye evet dedi ben hayir dedim.inat ediyor israr ediyor yalniz birakmam seni disarda duramam diye.benimkide seni keserlerken yalniz mi olacaksin diyor.asla istemiyorum ben ne yapsam vazgeçer bilemedim artik.ben tek olmak istiyorum sadece.saygi duy dedim sonra duyarim saygi diyor.Neden istemiyorsun ki bende girmesi için ısrar ediyorum gelmezse genel anestezi istemeyi düşünüyorum doktorumda çok hoş sohbet beni lafa tutarsa bişi anlamam sanırım ama eşim ikna olmuyor seni keserler ken öyle bakacskmıyım diyor
Sadece tek olmak istiyorum ben.yalniz olmak istiyorum.beni teselli etmek istiyor evet ama teselli diye abuk sabuk konusabilme kapasitesi var : )Yaa neden istemiyosunbenimkide giremem bayılırım diyor bu daha sinir bozucu bence girsin yazık oda bebeğin ilk doğduğu anı merak ediyodur seni teselli etmek istiyodur büyük ihtimalle.
Sağol fıstığım, doğuma Kanada'ya inşallah.Tatlım ne güzel yazmışsın ama ben kaçırmışım nereye gidiyorsun şimdiden hayırlı yolculuklar
Ben ilk doğumumu genel anesteziyle yaptım doktorun bütün ısrarına rağmen çok şikayetim olmadı ama artık doktorlar istemiyormuş ben henüz erken olduğundan konuşmadım Doğum konularını muhtemelen spinal falan önerecek kocaman yeşil bi bez örtüyorlar biz sadece bebeği göreceğiz aslında ama kesinlikle gelmek istemiyor bazı erkeklerde bu psikolojik sorunlar oluşturduğundan çokta zorlamak istemiyorumGenel anesteziden iki defa nefret ettim.cok darlarsa gozumu karartirim.son kontrolde doktorumda sordu girecek misin diye evet dedi ben hayir dedim.inat ediyor israr ediyor yalniz birakmam seni disarda duramam diye.benimkide seni keserlerken yalniz mi olacaksin diyor.asla istemiyorum ben ne yapsam vazgeçer bilemedim artik.ben tek olmak istiyorum sadece.saygi duy dedim sonra duyarim saygi diyor.
İnşallah canım valla ne yalan söyliyim annem yıkadı ütüledi bende kokladım sadeceHayatımda yıkadığım ve ütülediğim en zevkli çamaşırlardı benim desağlıkla gelsinler inşallah
Bende annemi istemiyorum haklı olabilirsin annem aşırı evhamlı ve beni strese sokabilme potansiyeline sahiptir. Bence güzelce anlat eğer girerse ciddi anlamda gerilceğini ve bunun bebeğe yansıcağını anlat belki o zaman vazgeçer?Sadece tek olmak istiyorum ben.yalniz olmak istiyorum.beni teselli etmek istiyor evet ama teselli diye abuk sabuk konusabilme kapasitesi var : )
Sen bi de bunların içinde senin olan bir pamuk şekeri olacak kısa süre sonra onu düşünBiri bunların benim olduğuna beni inandırsınHastane çantam için gerekli olanları bugün halledeyim desim,akşama da ütü var
Bu aradaFeeling07 senin ferritin kaçtı ? Benim 39du doktoruma sordum düşük mü diye yoo iyi dedi
D vitamini verdi 2 kutu bitir dedi 12 ye düşmüştü
Benimde ilki geneldi sonrasinda muthis aci ile uyanmak kotuydu ama gecen yil bir estetik oldum ameliyat ortasinsa uyandim sonrasinda 2 saat titredim sigarada ictigim icin bu defa asla istemiyorum.Ben ilk doğumumu genel anesteziyle yaptım doktorun bütün ısrarına rağmen çok şikayetim olmadı ama artık doktorlar istemiyormuş ben henüz erken olduğundan konuşmadım Doğum konularını muhtemelen spinal falan önerecek kocaman yeşil bi bez örtüyorlar biz sadece bebeği göreceğiz aslında ama kesinlikle gelmek istemiyor bazı erkeklerde bu psikolojik sorunlar oluşturduğundan çokta zorlamak istemiyorum
Sen kesin olarak istemiyorsan doktorunla konuş en iyi yol bu geliyor geçen bi hastanın eşi bayıldı bu yüzden gelmeyin falan desin etik değil ama masum bi yalan sonuçta önemli olan senin kendini iyi hissetmem
Kesinlikle teselliyi abartacak ne dedigini bilmeyecek gerilecegim kendi gerilecek garanti bana yansitacak.zaten yalniz olmak istiyorum ben.hatta annemlere soylemeden gunu gidip dogumdan cikinca arayayim o telasi annem yasamasinda istiyorum.Bende annemi istemiyorum haklı olabilirsin annem aşırı evhamlı ve beni strese sokabilme potansiyeline sahiptir. Bence güzelce anlat eğer girerse ciddi anlamda gerilceğini ve bunun bebeğe yansıcağını anlat belki o zaman vazgeçer?
Benim suyum bıtme sevıyesıne gelmişti her an kakasını yıyebılırdı haftamda erken oldugu ve rahmımın hıc bır sekılde hazırlanmadıgı ıcın hemen sezryan olmam gerektı...Benim eşimde tamamen Sezeryan düşmanı çıktı ,iki haftadır beynimi yedi ,bence yapabilirsin ,sen güçlüsün falan diye...Rüşvet olarak sana istediğin tamturu bile alacağım dedi,ama neden böyle davranıyor ,benim de içimde bu var ?Bir erkek olarak Sezeryan hakkında ne bilebilir ya da neden bu kadar tepkili gerçekten anlamıyorum
Selam canım, bende gebelik şekeri var ama bebeğin karın çevresi geriden geliyor, dr bi haftalık bi farkın önemi olmadığını söyledi. Şeker olduğunda bebekler iri olabiliyor buyüzden yakın takibe alınıyor, diyet veya gerekliyse insülinle durum toparlanmaya çalışılıyor ama şeker olmaya da bilir bebişin azcık tontik bir bebektir belki, şeker olan annelerin suyu da fazla çıkıyor genelde, sadece 1 hafta ilerde diye bunu söylemesi drun bana garip geldi, ki 1 mm fazla veya az ölçtü mü çok farkediyor, bence kafanı takmana değmez ama açlık şekerine de bir baktr tabii.Kızlar merhaba hepinizi iyisiniz dır inşallah1
Ben bugün kontrole gittim devlette her zamanı doktoru bulamadım başkasına almıştım randevu her seyi ıyi amakarin çevresi 1 hafta ilerde de dedi. Sağlık ocağı tokluk şekeri ölçmüş açlığa bakmamış pazartesi kan vericem bakacaklar seke4 çıkarsa daha yakından takip edicem seni dedi(
Tabi benim tanisyonum yükseldi stres oldum beni nst ye gönderdi bebegin kalp atışları çok yüksek çıkmış 1000 cc izotonik mi nedir tuzlu şuymuş onu verdiler düzeldi çok şükür. Kendi mi bebeği strese soktum2 eşimde kızdı ne var bu kadar stres yapacak diye
Bu karin çevresi ileri de olma yasayan yada duyan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?